7285
  • Amse
    Próbálkozz másik driverrel, de ha jól emléxem akkor nem volt megoldás a problémádra.Nyomj már be 1 sreenshotot linkelve, hogy milyen a nélkül.Kiváncsi vagyok milyen randa.=o)
  • Narancs
    Hali!
    Szal hogy udnám megoldani, hogy élsimítással is lássak is képből vmit?
    Mert ha be van kapcsolva akkor nincs kép, ha meg ki, akkor baromi randa...
    (9800PRO + 4.12b Omega)
  • MrSpock
    Köszike!Ezt csináltam ,csak szerettem volna mégegyszer felinstallálni,de,ő viszont mindig uninstallálni akarja magát,ami nemmegy.Ezért kérdeztem,hogy..na mindegy nem lámáskodom tovább itt..akkor dobom a süllyesztőbe.
  • Amse
    De te mit nem értessz?Visszaolvasol akkor megtudhatnád, hogy van akinek megy és van akinek nem.
  • ChevyG #6145
    nézzetek ide!!!
  • [HUN]FaTaL
    igen bazze ott van a link mögött hogy ncryso megnézed nforceon is nrcyso akkor jól van feltörve ennyi...
  • ChevyG #6143
    ez normálisan fel van törve?
    http://www.mega.atw.hu/
  • [HUN]FaTaL
    de legalább biztonságos helyen van:)
  • ChevyG #6141
    ez normálisan fel van törve?
  • Amse
    NEm látod, hogy ugyan az?
  • ChevyG #6139
    DTM Race Driver 2 = TOCA Race Driver 2?
    info
  • fitutufi
    megoldás !
    jobb katt>delete>....
  • Duddits
    Köszi és kiírva is működik?
  • MrSpock
    Khmmm..akadt egy kis gondom mint sokaknak,szóval felinstall,meg minden ahogy kell,nemindult el,akármit bűvészkedtem(ez az első game ami úgyahogy kifogott rajtam)Namármost gondoltam un9install,aztán m,égegyszer nekifutok,öö..úgy 51%nál lefagyott az unist.Kénytelen voltam újrainditani a masinát,erre a következő eltávolításnal gondja van elsem tudja inditani,tehát így lesem tudom szedni,aztán gondoltam akkor manuálisan,de így is valami maradt mert mindig az uninstallos fájlt keresi,tehát fel nemtudom telepíteni.
    Kérésem,milyen progival lehet eltávolítani az iílen maradék fájlokat?(format:C-n kívül)Próbáltam már pár cleanert,meg amit gyorsan találtam,de tudnátok tippet adni,mert uyge addig hiába is akarnám installálni,mert leakarja magát szedni d enemtudja!
    Köszike előre is!
    Hmmm..ahogy elnézem nemoylan nagy szám ez a játék a ti véleményetek szerint,mindegy csak tüntessem el maradéktalanul!
  • sumi
    már jól haladok....a szöcskékkel,+a kamionokkal nemm vagyok kibékülve..
  • sumi
    Igen.aztán ha akarsz majd játszani vele,akkor f5,vinyóra,azt dtools..
  • sumi
    Igen
  • Lord Myn
    De nálam akkor miért nem??? Mit ronthatok el? Már nem is annyira a
    játék érdekel, hanem hogy ezt megoldjam...
  • thedriver
    Tökéletesen működik.
  • grebber
    Már leirták hogy megy,de van olyan is akinél nem.
  • Duddits
    Ez működik rendesen?
    DTM.Race.Driver.2.MULTILANGUAGE-NCRYSO
  • Amse
    Nem tudok konkrétumokat, mert nekem eredeti van és csak annyit tudok a warez-ről amennyit itt olvastam.
    Dvd-re szerintem ki lehet írni az image file-t, de nem sok értelme van, mert mount-olni csak vinyórol lehet.
    Nekem is bejött a game.A demó alapján nagyon bejött pedig azt billentyűvel nyomtam.Aztán megvettem, mert épp volt pénzem(1ébként nem szoktam ilyenekre költeni) és kicsit később vettem kormányt amivel szintén nagyon bejött.
  • [HUN]FaTaL
    ja, még egy kérdés csak elfelejtettem: csak daemon-toolssal megy vagy alcohol120%kal is? (azért kérdezem mert még csak most töltődik lefele a game). Nekem amúgy az előző mini images verzió alapján bejött a játék, nem tudom miért fikázzák egyesek ennyire...
  • [HUN]FaTaL
    magát az image fájlt rá lehet húzni egy dvd-re nem? vagy nem fér rá?
  • Amse
    Szerintem nem lehet kiírni, mert indításkor letiltja a meghajtókat.Szóval daemon-ba kell mount-olni.
  • thedriver
    Most ti kiírtátok rendesen, vagy pedig daemon tools-szal nyitjátok meg?
  • fitutufi
    letöröltem a m*ndzs*ba lexarom az egész toca2-t úgyis egy nagy fos és nem játszottam vele többet 5-6 versenynél igaz ha megjön a gamepadom akkor...mind1...nem szenvedek vele :P
    kész...
  • 3P
    Megoldottam :)

Végül is a Catalist 4.10-es driver volt a ludas. A 4.12b-vel ment rendesen. Ráadásul itt még az élsimitásra sem hisztizett :)
  • Amse
    Azthiszem ki kell kapcsolni az élsimítást.
  • Amse
    Nem 10 cd-s game hanem 1 dvd-s.Szal nem kell kiírni.Az akadás meg szerinted bele van írva a játékba?Szerintem a gépeddel van a probléma.
    És ne irogass bazi nagy betűmérettel, mert törlöm.Thx.
  • Amse
    A DTM Race Driver csak névben más, mert németországban így adták ki.Az ausztráloknál meg V12 Race Driver néven, mert ott meg az a hazai bajnokság és gondolom így lehet eladni arrafele.
  • 3P
    Haliho!

Na nekem sikerült a törtet is felrakni. mondjuk nekem megvan eredetiben, ezt inkább ismerősöknek szereztem be.
    Az 1.2-es patch-et viszont nem komálja, magyarul utána el sem indul...

Viszont van egy érdekes dolog, most hgogy felraktam a warezt, az autok helyén csaqk fekete árnyék folt van. Amióta utoljára játszottam vele, volt egy VGA csere (Radeon 8500 -> Radeon 9800pro). Ha jól tudom ez a nincs autó gond nem a warez hibája, hanem a Radeon driverrel van neki gondja. Van valakinek emléke arról, hogy miként oldható ez meg?
  • fitutufi
    nem kéne a topicot szétbaszni (újreg)
  • KG21
    nem kéne, mert adtak ki nagyon jó játékokat is. (pL insane) , és a Race driver 2- vel sincs semmi gond, apróbb hibákat leszámítva (zúzd előre magad a 15. helyről 3 kör alatt, meg hasonló idétlenségek :P
  • Rolesz
    Na átküldtem a kreket havernak uninstallálok!
  • Rolesz
    CODEMASTERS egy nagy szar! Ea Games a Király!
  • Chaos25
    Colin 2005-t az már akkora szar hogy megsem próbálják feltőrni és senkinek nem hiányzik ez elég ciki CODEMASTERS
  • Chaos25
    Már feladtam!Annyira nem érdekel hogy megvegyem ha el is indulna kb 5-10 játszanék vele aztán uninstall! Tényleg RBR meg a GTR az isten!Hát részemről ennyit a rd2-ről
  • thedriver
    Daemon Tools?
  • Rolesz
    10 GB foglal bazeg!