TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Jattsz inkabb a 3-assal.
minden a minimumom van, bár nem sok változást tapasztalok ha éppen maxra veszek mindent...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A segítségeteket szeretném kérni. A minap próbálgattam ezt a cool játékot. És azt csinálja, hogy a játék közben idõközönkét kiakad. De csak négy-öt másodpercre, aztán tovább megy. Szerintetek ez minek köszönhetõ?
SWEE7W-MAW89A-GFPYVY-578JMJ
( CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR )
tudna nekem ebbe valaki segiteni????
http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=389
innen tudod letölteni a magyarítást!!
jo játékot!<#wave>#wave>
azt szeretném megkérdezni hogy van e valamilyen magyarítás a játékhoz és ha van azt honan tudom letölteni
a választ elöre is köszönöm
Valaki még játszik ezzel a játékkal???
Én igen.Kéne valahogy szervezni 1 játékot online ra h aki jáccana az jöjjön
persze ugy h az idõpont jo legyen mindenkinek.
Routerrel van a két gép összekötve és a net is igy megy.
És online magyar szerverhez hogyan lehet kapcsolodni ASe-val vagy jo a beépitett is,de az account készitésnél nem tudok @-ot beirni az emil cimhez.
Köszi a segitséget
nekem anno szthiszem úgy sikerült, hogy billentyûzeten hagytam a beállításokban és a gombkiosztásnál beállítottam a az elõre hátra jobbra balrát-t a kormányra és utána kapcsoltam át a wheel-re kint.
lehet nem így volt, de valami ilyesmi trükközés kellett hozzá.próbálgasd.
most vettem egy logitech driving force pro kotmányt direkt a Toca2-höz de nem vele....Nem támogatja a Toca2?
köszönöm
Utóirat:eredeti be van meg és csak azért kérdeztem mert már régóta nincs fenn a gépen.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Szokott valaki Online játszani?Vagy szoktatok multiplayeren? Ha igen bevennétek engem is?köszi
A megoldás az 1.2 patch telepítése, illetve, ha az nem jönne be, akkor ki kell kapcsolni a tükröket (belsõt és külsõt is).
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Vagy teljesen sügér vagyok, vagy nem is ugyanarról a játékról beszélünk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na mégegyszer:
Karrier módban hogyan lehet használni az elmentett autóbeállításokat?
Hiába mentek el egy bizonyos pályára tuti car setup - ot a karrier módban mindícsak alapbeállításokkal megyek.
elõre is köszi
Karrier módban hogyan lehet használni az elmentett autóbeállításokat?
Hiába mentek el egy bizonyos pályára tuti car setup - ot a karrier módban mindícsak alapbeállításokkal megyek.<#nemtudom>#nemtudom>
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Valamint mivel van crack nem tudom miért kínlódsz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.