TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
ahoz meg gyenge a gép😞 bár megnézem azért a demot, hátha..

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hiba
nem eredetivel jatszol? akkor volt ilyen hogy nekiment a falnak meg hasonlok egyenes uton keresztbealt stb 😊
Jattsz inkabb a 3-assal.

akyyy
nem lehet ezt a szart irányítani😞 most vittem át az egyik városos páláyt, hát az kész, elsõ helyre lehetetlen megcsinálni😞

akyyy
mi a teendõ akkor, ha a játék jászhatatlan, mert lenyomom a balra kanyarodást, érezhetõen késõbb észlelia gép, és igy állandoan kisodrozik, egyenesen nem lehet normálisan menni, stb, és nem hiszem h én vagyok béna ha másnál rendesen tudtam menni:SSS
minden a minimumom van, bár nem sok változást tapasztalok ha éppen maxra veszek mindent...

akyyy
kéne nekme magyarítás, sikerült elindítanom, de sztem 1.2 es most ajáték, és igy nem szeretik egymást a magyarítással, mert a bink logonál lefagy... ha nincs fent a magyarítás, nem fagy le, szoval valaki nem csinálna hozzá egy 12.es magyarítást?

akyyy
sikerült már feltölrni vhogy ajátékot? vmi megoldás mikor hibát ír ki 1.2re? 😞

Rendicsóka! Köszi.
3P
Volt akinél kodek gond volt, s volt akinél a kormány driverét nem szerette, s ezektõl volt ilyen jellegû gondjuk.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Helló mindenkinek!

A segítségeteket szeretném kérni. A minap próbálgattam ezt a cool játékot. És azt csinálja, hogy a játék közben idõközönkét kiakad. De csak négy-öt másodpercre, aztán tovább megy. Szerintetek ez minek köszönhetõ?
Itt van, csak keresés lent: kód

SWEE7W-MAW89A-GFPYVY-578JMJ
( CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR )
hali mindenkinek toca 2-höz kéne nekem sürgösen lemezkód
tudna nekem ebbe valaki segiteni????
szia!
http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=389
innen tudod letölteni a magyarítást!!
jo játékot!<#wave>
hello
azt szeretném megkérdezni hogy van e valamilyen magyarítás a játékhoz és ha van azt honan tudom letölteni
a választ elöre is köszönöm
sziasztok lenne egy kérdésem én csak most ismerkedek ezzel a játékkal feltelepitettem a 4.2gb-os variáciot de láttam a torrenten 2.1gb-os formában szoval feltettem a nagyobbat találtam a magyaritásokon magyaritást hozzá Xman készitette de azt irja hogy xbox-ra készült és hogy jó pc-re is de ha felülirom a languange file-t akkor nem indul tudtok valahol valami normális magyaritást hozzá???
Hi!!!
Valaki még játszik ezzel a játékkal???
Én igen.Kéne valahogy szervezni 1 játékot online ra h aki jáccana az jöjjön
persze ugy h az idõpont jo legyen mindenkinek.
repvez
Meg tudná valaki mondani hogy pontosan hogyan kell multiban játszani a játékot?Mert hálozatba szeretnénk játszani,de hiába csinálok szervert a másik gépnél nem jelenik meg igy nem tud csatlakozni.
Routerrel van a két gép összekötve és a net is igy megy.
És online magyar szerverhez hogyan lehet kapcsolodni ASe-val vagy jo a beépitett is,de az account készitésnél nem tudok @-ot beirni az emil cimhez.
Köszi a segitséget
Amse
h aolyan sûrgõs goggle-ben keress rá...

halli, mekkora a Toca race Driver 2-nek a gépigénye?? sürgös lenne thx!
itt az email címem, beszéljünk már meg vmit: [email protected]
laci 700
De én!!!!
<#vigyor2>

nem akar vki online játszani????
köszi, sikerült, igen kellett picit játszani, de megy😊)))Te nem szoktál online játszani???Nincs kedved?😊
Amse
de mennie kell ,csak körülményes beállítani.
nekem anno szthiszem úgy sikerült, hogy billentyûzeten hagytam a beállításokban és a gombkiosztásnál beállítottam a az elõre hátra jobbra balrát-t a kormányra és utána kapcsoltam át a wheel-re kint.
lehet nem így volt, de valami ilyesmi trükközés kellett hozzá.próbálgasd.

hali

most vettem egy logitech driving force pro kotmányt direkt a Toca2-höz de nem vele....Nem támogatja a Toca2?

köszönöm
Bence94
hy multi van a játékban és ha van interneten is lehet játszani???

Utóirat:eredeti be van meg és csak azért kérdeztem mert már régóta nincs fenn a gépen.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Sziasztok!

Szokott valaki Online játszani?Vagy szoktatok multiplayeren? Ha igen bevennétek engem is?köszi
Tömör 😉 de kösz! Amúgy olvasgattam itt... Tényleg kormányra született a játék, legalábbis az elsõ rész 100% 😛 na szal istenitem itt mindenfele... Ha befejeztem 1-et akkor megrendelem asszem!

repvez
jo.<#bee1>
Hi! Látom rég irtak ide!😊 Én multkor raktam fel toca1-et, még ennek is nagyon jó grafikája van! És meg szeretném venni TOCA2-t csak nemtudom milyen a multija!? Mondanátok 1-2 véleményt? Kössz!😊

3P
Volt már hasonló probléma emlékeim szerint.
A megoldás az 1.2 patch telepítése, illetve, ha az nem jönne be, akkor ki kell kapcsolni a tükröket (belsõt és külsõt is).

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Rezs
Sziasztok! elolvastam már vagy 20 oldalt ebbõl a fórumból de nem találtam megoldást a problémámra, ezért bátorkodom megkérni titeket segítsetek! A problémám az ,hogy feltettem a játékot csináltam profile-t, el is idult a játék flottul mentem a Gt40 essel és a videó után kilépett a W.ba. Ujratelepítettem, újból beállítottam uj profile, de amikor load ot nyomok lefagy, hibaüzenet. Már az 1. versenyig sem jut el... Segítsetek pls!

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Körülnéztem a garázsban, de semmit sem találtam.
Vagy teljesen sügér vagyok, vagy nem is ugyanarról a játékról beszélünk.
IMYke2.0.0.0
Garázsban nézz csak körül...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez aztán a pörgõs fórum!
Na mégegyszer:

Karrier módban hogyan lehet használni az elmentett autóbeállításokat?
Hiába mentek el egy bizonyos pályára tuti car setup - ot a karrier módban mindícsak alapbeállításokkal megyek.

elõre is köszi

OK, megtaláltam az ini file-ban.

hogyan lehet beállítani, hogy ha mellettem ellenfelek vannak, akkor a saját motorhangomat halljam, ne pedig a többiekét?

laci 700
Kérem valaki köldjön valami progit vagy csalást a Játékhot!!!!!
Elõre is köszi!!!!!!!

Sziasztok,

Karrier módban hogyan lehet használni az elmentett autóbeállításokat?
Hiába mentek el egy bizonyos pályára tuti car setup - ot a karrier módban mindícsak alapbeállításokkal megyek.<#nemtudom>
cicai
már találtam

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

PLackó
nehogymár én keresgéljek neked,inkább örülnél hogy segítünk.
idióta.

cicai
mutass 1-et

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

PLackó
Szerinted miért hívják sr7 stopnak? nem ennek a védelemnek a kiiktatására való.
Valamint mivel van crack nem tudom miért kínlódsz.

cicai
Az SR7 stop nam jó?

cicai
A StarForce drivert nem lehet letörölni az SFCleaner használata nélkül?

IMYke2.0.0.0
Igen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cicai
és akkor azérd nem indul a játék nem?

IMYke2.0.0.0
StarForce driver feltelepült a gépedre... Futtasd a SFCleaner-t.

cicai
#7185-re nem tudod a váladzt?

IMYke2.0.0.0
Valóban unjuk ezt a kérdést... Mediamarkt, CDGalaxis, Automex Kft... 2.390 Ft. Nem sok érte, és nem kell veszõdnöd a védelemmel...

cicai
az az "utána viszo" az nem érdekes!<#zavart1>