7285
-
#7245 De ne nézzelödjön jó törést.Tok olcsón megkapja már eredetiben.Kár rászánni annyi időt.Egyszerübb ha elmegy egy boltba és megveszi 2490 Ft-ért.Nem fog belehalni -
MB1113 #7244 kősz nézelődők feléje -
Zsolt01 #7243 Torrenten leszedtem még jó multkor és tökéletesen ment (csak a magyarosítással nem, asszam csak az 1.0 -hoz jó a magyarosítás)
Ha leszedted és nem ment, akkor csak jó törést kellett volna nézzél hozzá. -
moor09 #7242 Én Torrenten leszedtem de nem müködött de a neten van vhol egy bolt
( pontosan itt http://www.automex.hu/ ) itt meg lehet vásárolni
http://www.automex.hu/webshop/?mod=list&op=list&type=22&search=TOCA
2490ft-ért -
Zsolt01 #7241 Itt -
MB1113 #7240 hello engem is érdekelne ez a játék a demoját már ki probáltam a szoftverbázison kerestül de a teljes játék érdekelne leginkább -
moor09 #7239 valaki nem tud a neten boltot ahol meg lehet venni? -
Zsolt01 #7238 Sziasztok.
Tud valaki müködő magyarosítást ???
(mert amit találtam azzal nem indul)
Köszi ! -
#7237 wow -
sanyahaha #7236 császtok a demónál lehet kódot használni
-
#7235 ahoz meg gyenge a gép:( bár megnézem azért a demot, hátha.. -
#7234 nem eredetivel jatszol? akkor volt ilyen hogy nekiment a falnak meg hasonlok egyenes uton keresztbealt stb :)
Jattsz inkabb a 3-assal. -
#7233 nem lehet ezt a szart irányítani:( most vittem át az egyik városos páláyt, hát az kész, első helyre lehetetlen megcsinálni:( -
#7232 mi a teendő akkor, ha a játék jászhatatlan, mert lenyomom a balra kanyarodást, érezhetően később észlelia gép, és igy állandoan kisodrozik, egyenesen nem lehet normálisan menni, stb, és nem hiszem h én vagyok béna ha másnál rendesen tudtam menni:SSS
minden a minimumom van, bár nem sok változást tapasztalok ha éppen maxra veszek mindent... -
#7231 kéne nekme magyarítás, sikerült elindítanom, de sztem 1.2 es most ajáték, és igy nem szeretik egymást a magyarítással, mert a bink logonál lefagy... ha nincs fent a magyarítás, nem fagy le, szoval valaki nem csinálna hozzá egy 12.es magyarítást? -
#7230 sikerült már feltölrni vhogy ajátékot? vmi megoldás mikor hibát ír ki 1.2re? :( -
bgerison #7229 Rendicsóka! Köszi. -
#7228 Volt akinél kodek gond volt, s volt akinél a kormány driverét nem szerette, s ezektől volt ilyen jellegű gondjuk. -
bgerison #7227 Helló mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni. A minap próbálgattam ezt a cool játékot. És azt csinálja, hogy a játék közben időközönkét kiakad. De csak négy-öt másodpercre, aztán tovább megy. Szerintetek ez minek köszönhető? -
Zsolt01 #7226 Itt van, csak keresés lent: kód
SWEE7W-MAW89A-GFPYVY-578JMJ
( CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR ) -
DR AKULA #7225 hali mindenkinek toca 2-höz kéne nekem sürgösen lemezkód
tudna nekem ebbe valaki segiteni???? -
miki90 #7224 szia!
http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=389
innen tudod letölteni a magyarítást!!
jo játékot! -
Yoki #7223 hello
azt szeretném megkérdezni hogy van e valamilyen magyarítás a játékhoz és ha van azt honan tudom letölteni
a választ elöre is köszönöm -
MORO67 #7222 sziasztok lenne egy kérdésem én csak most ismerkedek ezzel a játékkal feltelepitettem a 4.2gb-os variáciot de láttam a torrenten 2.1gb-os formában szoval feltettem a nagyobbat találtam a magyaritásokon magyaritást hozzá Xman készitette de azt irja hogy xbox-ra készült és hogy jó pc-re is de ha felülirom a languange file-t akkor nem indul tudtok valahol valami normális magyaritást hozzá??? -
Bolli622 #7221 Hi!!!
Valaki még játszik ezzel a játékkal???
Én igen.Kéne valahogy szervezni 1 játékot online ra h aki jáccana az jöjjön
persze ugy h az időpont jo legyen mindenkinek.
-
#7220 Meg tudná valaki mondani hogy pontosan hogyan kell multiban játszani a játékot?Mert hálozatba szeretnénk játszani,de hiába csinálok szervert a másik gépnél nem jelenik meg igy nem tud csatlakozni.
Routerrel van a két gép összekötve és a net is igy megy.
És online magyar szerverhez hogyan lehet kapcsolodni ASe-val vagy jo a beépitett is,de az account készitésnél nem tudok @-ot beirni az emil cimhez.
Köszi a segitséget -
#7219 h aolyan sűrgős goggle-ben keress rá... -
Cypress Hill #7218 halli, mekkora a Toca race Driver 2-nek a gépigénye?? sürgös lenne thx! -
supra #7217 itt az email címem, beszéljünk már meg vmit: [email protected] -
#7216 De én!!!!
-
supra #7215 nem akar vki online játszani???? -
supra #7214 köszi, sikerült, igen kellett picit játszani, de megy:))))Te nem szoktál online játszani???Nincs kedved?:) -
#7213 de mennie kell ,csak körülményes beállítani.
nekem anno szthiszem úgy sikerült, hogy billentyűzeten hagytam a beállításokban és a gombkiosztásnál beállítottam a az előre hátra jobbra balrát-t a kormányra és utána kapcsoltam át a wheel-re kint.
lehet nem így volt, de valami ilyesmi trükközés kellett hozzá.próbálgasd. -
supra #7212 hali
most vettem egy logitech driving force pro kotmányt direkt a Toca2-höz de nem vele....Nem támogatja a Toca2?
köszönöm -
#7211 hy multi van a játékban és ha van interneten is lehet játszani???
Utóirat:eredeti be van meg és csak azért kérdeztem mert már régóta nincs fenn a gépen.
-
supra #7210 Sziasztok!
Szokott valaki Online játszani?Vagy szoktatok multiplayeren? Ha igen bevennétek engem is?köszi -
PeeVee #7209 Tömör ;) de kösz! Amúgy olvasgattam itt... Tényleg kormányra született a játék, legalábbis az első rész 100% :P na szal istenitem itt mindenfele... Ha befejeztem 1-et akkor megrendelem asszem! -
#7208 jo. -
PeeVee #7207 Hi! Látom rég irtak ide!:) Én multkor raktam fel toca1-et, még ennek is nagyon jó grafikája van! És meg szeretném venni TOCA2-t csak nemtudom milyen a multija!? Mondanátok 1-2 véleményt? Kössz!:) -
#7206 Volt már hasonló probléma emlékeim szerint.
A megoldás az 1.2 patch telepítése, illetve, ha az nem jönne be, akkor ki kell kapcsolni a tükröket (belsőt és külsőt is).