7285
-
#6189 amse monta hogy van...
én az elöbb +próbáltam a lehúzós verziót de nem indul el a winfos...
nemtom mér...vmit kiír hogy egy file hiányzik a sisterm 32 ből és ho telepíccsem ujra..ha visszadugom akkor +jó....
??????????? -
#6188 Igen. Le kell húzni a tápot a mini image -nél.
Hogy lenne optikai meghajtó letiltó exe??? Ebben kételkedem, mert ha win-be letiltod sem jó. -
#6187 honnan lehet leszedni azt a toca2.exe-t ami letiltja az optikai +hajtókat?????? -
#6186 a mini image-s verziónál lekell stedni a tápot? -
#6185 START GAME-re nyomj, ne a másikra sztem! -
#6184 Nekem nem ment azokkal sem! -
#6183 Na előre látom hogy nálam sem fog menni a NCRYSO-verzió mivel leszedtem tegnap a GTR.Fia.GT.Racing.Game.GERMAN-NCRYSO verziót teljesen ugyanaz a megoldás és nem megy.
Felteszem a gamet.Crackelem.Elinditom az exet bejön az az ablak hogy START GAME vagy RESET DRIVER rákattintok utobbira restartólja a gépet.
Újra elinditom akkor a védelem miatt kéri a gép hogy inditsam újra ez is megvan.
Megint elinditom erre kiir valami Alcohol 120% baszást (fennt sincs a gépen) és nem indul.
Mi lehet az oka??
-
#6182 nem tom, probáld ki! -
#6181 Minek nektek crack??? Én vígan nyomulok Mini Image-vel :) -
#6180 csááááááááááááááh
valaki linkelje már ki nekem a cracket...
vagyí crack fix-et...
köszi -
davos80 #6179 Ha letöltöm a CXZiSO-s, kábellehúzogatós verziót, és alá teszem ezeket :
DTM RACE DRIVER 2 v1.0 [ALL] NO-CD/NO-DVD/FIXED EXE (4.29MB)
DTM RACE DRIVER 2 v1.0 [ALL] NO-CD/NO-DVD LOADER (844KB)
DTM RACE DRIVER 2 v1.0 [ITALIAN/EURO] NO-DVD LOADER (9.70KB)
Fog menni? -
#6178 Én is azzal nyomom (61,77) és semmi gondom. -
#6177 Próbáld ki, hogy teljesen leveszed a grafikát és ha úgy megy akkor fokozatosan kapcsold vissza a dolgokat.Azán kiderül mi volt a bibi. -
Cif #6176 Sziasztok!
A következő a problémám. Geforce FX5200 videókártyám van, és az autón kívül minden tiszta fehér. Kikapcsoltam az élsimítást és mindent a minimumra vettem. Kipróbáltam 2 driverrel is de ugyanez. Van valami ötletetek?
Köszi! -
#6175 Nekem csak úgy megy, ha nincs CD or DVD meghajtó bedugva.
Ez van.
DE MEGY! -
#6174 Mivan?Csak kiváncsi vagyok. -
#6173 Úristen...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#6172 Kérdés:Tudom, hogy a DTM tartalmilag teljesen ugyanaz, de az ikonok, meg a menü, betöltőképernyők azok mások?Szóval DTM van odaírva? -
#6171 bocs csak megkerdeztem nem akartam ezert kulon topicot nyitni :))))) -
#6170 driver csere, olvass vissza -
steweee #6169 ja teszem hozzá hogy nem láma vagyok, csak meg sem próbáltam telepíteni amíg nem megy "simán" -
steweee #6168 bizti ? akkor jó, de írd már le hogyan kell. előre is köszi -
#6167 na kozben utana olvastam :), egyelore leszedtem mindent minimumra es ugy elindult, most kizarasos alapon fogom kideriteni, de vszinu nalam is a az elsimitasos problema lesz. -
#6166 Nem tudom, ti mit húzgáltok föl-le :), de simán megy mindenféle fizikai ráhatás nélkül is. -
#6165 en is felraktam a dtm race driver 2-ot asszem uaz mint a toca race driver2. el is indul a jatek, de a versenyen nagy fekete kepernyo van csak a mapet latom. tud vki segiteni mi lehet a baj? -
steweee #6164 de a lényeg hogy MINDENKÉPP LE KELL HÚZNI AZ OPTIKAI MEGHAJTÓKAT ? mert úgy tárgytalan -
#6163 Sziasztok.
Nos!
Hátha valakinek még új. :-)
TocaRaceDriver2 iso-t nyugodtan kiirhatod dvd-re.
Telepíted lemezről, mielött a telepítő újrabökné a vsat, felmásolod a MINI image file-t vinyóra, belököd a Daemonba, gép lekapcs, optikai meghajtó táp lehúz, restart, cd kulcs megad, (mini image mountolva), örül, játszik!
Nem hiszem el hogy még mindig van akinek ez magas!
Byez -
#6162 Nálam is müxik simán! Install, crack, rebbot, és mámegy is! -
#6161 yeee, nekem is megy. Nem kellett se reboot, se unplug, se serial. Csak meg kellett mutatni a Daemon és a game könyvtárát. Ennyi. (crackfix-el) -
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
sada67 #6159 5928 as válasz. Én is tőle kérdeztem és működik -
bazze #6158 Na elindult!!!!!!!!!!!!!!!
király
Na csak kellene nekem kód vagy save game amivel meglenne az összes kocsi mert lanolnák és ez a kevés kocsi lófasz!!!
annyit meg nem szarakodok multi nélkül amíg végigszivem a játékot!!! -
#6157 ha nem olvasol vissza, nem tudod meg ... ez forum, tudod azt hogyan illik használni? -
#6156 nézz ide és megtudod -
#6155 Bocs a hülye kérdésért, de a DTM race driver 2 az ugyanaz mint a TOCA race driver 2? -
#6154 ne verd szét, nem ér annyit a ez a gamma!!! -
bazze #6153 Jó estét!!!
Előre is elnézést a beszédért!!!
Na szóval felreaktam azt a kibaszott játékot a legújabb daemonal
utánna elindítottam azt a starforce ganét majd reboot és beraktam azt a qrva játékot megint reboot indítom megint cd-kulcsot megattam és amikor elindítom a játékot akkor nem csinál semmit az ég világon!!
Mit bazstam el???
Segítsen valaki mert szét verem ezt a szegény számítógépet!!!!!!!!
-
#6152 Hát rendesnek nem nevezném ,mert nem megy mindenkinél, de jobb mint az eddigiek. -
#6151 Jóllátom, hogy van rendes warez? -
#6150 Ehh, hát nincs élsimítás! szaggatott minden él! Mi a fasznak 9800PRO, ha nem azért, hogy ne csak gyors, de szép is legyen az a gém!
AA&AF nélkül nem is tom mióta nem játszottam...