7285
-
#6229 + a Játék könyvtárszerkezetében megbújó GameData/Replay könyvtárba...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#6228 Ebbe a fájlba: SaveData_1_1.rd2 - a Játék gyökerébe!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#6227 Volt már itt téma,de nekem a replayek úgy nem mennek. Szóval: hová teszi a játék a futamokról elmenett replayeket? Mert a "Replay" mappa üres. Egy text fájl van benne, ami arról szól, ha mindegyik futamról akarok replayt, akkor a Mods.ini fájlba írjam bele: ExternalReplay=On, de ez nem támogatott dolog.
Most 2 dolog van:
1. Ha beleírom, akkor .dat fájlokban elmenti a replayeket ugyan, de minden esetben rosszul, mintha pár száz méter után kicsúsznék, vagy falnak mennék.
2. ha nem, akkor csak 10 replayt engedélyez, többet nem ment el, csak ha felülírok egy újjal egy régebbit.
Egyszóval még egyszer: hol vannak és hogyan lehet kinyerni a már elmentett replayokat, hogy megtartsam őket? -
#6226 Ja csak 50-ből kb 11 embernek megy. -
#6225 Akit érdekel egy MOMO racing(tökéletes állapot,néhány játékóra van csak benne) 27k-ért dobjon privit. -
#6224 ahogy Joker Hun is mondta kijött egy MŰKÖDŐ dtm race driver 2,
lehúzgálásnélküli,és megy vele az ápdét is! -
#6223 Felfogják, szerintem! SZERINTEM!
Mert hát a Colin McRae 200-5 is feltörték. -
Joker Hun #6222 Nem tudom mi ez a szenvedés minden lehúzás nélkül megy legalábbis a dtm race driver 2 nevű toca csak neten nem egyenlőre -
#6221 Nekem, a DVD-íróm, meg a CD-olvasóm van 1 kábelen, és a 2 vinyó 1 másik kábelen, mégsem megy! Viszont nforce2-es chipsetem van...
Amúgy 1 valamit qrvára nem értek: Feltörték az Xpand Rally-t, most már feltörték a Shade-t is, akkor ezt miért nem tudják? (Tudtommal mind3 Starforce-os...) -
#6220 Lehet, de valakinél még mindíg nem megy. -
#6219 sziasztok!
lehet már nem eredeti toca race driverrel is játszani?
mert én megjelenés után pár héttel láttam egy warez oldalon, és le akartam tölteni, de egyik haverom mondta, hogy nincs hozzá crack, mert nem tudják feltörni...
nah most hogy van ez? -
Lacika 79 #6218 Ehh, belefáradtam a szarakodásba. Én ugyan nem fogom szétberhelni a gépet, meg túrkálni össze-vissza, nincs nekem ilyesmihez se időm, se kedvem. Inkább megveszem, és kész. Jah, amúgy starforce sux. Ehh. :( -
#6217 Nálam nem megy ha hiszed ha nem.
Lehet hogy az a gond hogy az egyik kábelen vinyó+DVd olvasó a másik kábelem meg másik vinyó+DVD iró van??
A DVD meghajtóknak egy kábelen kell lenni?? -
#6216 Nálam SATA vinyó van és mégsem megy ... -
#6215 Az egy olyan image file ami nem tartalmaz mást csak a védelem megtévesztéséhez szükséges dolgokat. -
Travelos #6214 Valaki árulja már el nekem, hogy mi az a mini image? -
#6213 nekem is megy ... sztem tüzfal gondod lehet ... -
Lacika 79 #6212 -
#6211 Nekem megy, de az enyém eredeti. -
Joker Hun #6210 Haho senki!!!!!!!!!!6198 -
#6209 kösz, nekem is megy ezzel. DTM-nél hagytam abba, de most megint előszedem. -
#6208 nekem a hdd SATA-n, mégse megy az IDE vezérlőn levő dvdrom elrejtés ... :)
van valaki nforce2 chipsettel, akinek megy ? -
#6207 Köszee. -
#6206 azt hiszem a 0.82-es verziónál tart, de tökéletesen működik.
-
#6205 Ez egy kis proggy, ami disable-be teszi a cd és dvd meghajtóidat, anélkül, hogy a biosban kellene turkálni, vagy a kábelekkel kellene manipulálni.
Két starforce verziót ismer. Nálam minden általam ismert starforce-os játéknál bevált, amihez van mini image. (Xpand rallynál is)
http://www.bestmedia.kiev.ua/starfuck/modules.php?name=Files&d_op=get_file_details&files_id=6 -
#6204 Mi ez a Starfucker? Adnál hozzá egy linket? -
#6203 Próbáljátok ki a starfucker-t. Simán megy vele a gamma (mini image+starfucker) Nem kell lehúzogatni a cd-t és a dvd-t sem.
Megy a Soldiers-el és a Medieval lords-al is.
-
#6202 Sőt, nekem a Daemon-ba magától bemountolja, ha indítom a játékot. Kipróbáltam úgy, hogy üres volt a daemon meghajtója, és erre berakta. -
#6201 Sőt, még újraindítani sem kellett... -
#6200 Nekem sem megy, de elvileg ennél nem is kell lehuzogatni a kábeleket. -
kiss27 #6199 Hello nekem Ncryso-s van és nem megy mit csináljak? Van NCRYSO könyvtár abban van eyg fájl ha azt bemásolom a gém könyvtárába és elinditom nem történik semmi meghajtók lehuzva. Előre is köszi. -
Joker Hun #6198 Sziasztok online nekem nem megy nektek???????????
-
#6197 Hosszas szenvedés után megvan a válasz arra, hogy valakinek miért megy kábelhuzogatás nélkül a játék, valakinek miért nem.
A lényeg, hogy nem lehet egy IDE kábelen a windows-os vinyó és CD/DVD meghajtó. Akinél c: meghajtó (rendszer) önálló IDE kábelen van, annál megy gond nélkül a game. Erre nálam úgy derült fény, hogy új vinyó került a gépbe a már meglévő mellé, ezért kicsit varriálni kellett a kábelekkel, és az istennek sem akart elindulni a game, holott előtte gond nélkül ment. Aztán megnéztem az info fájlt, és ott is megemlítenek valami ilyesmit, bár előtte nem tűnt fel: WE DO NOT RECOMMEND TO HAVE IDE CDROM/DVDROM DEVICES PLUGGED IN SAME IDE CONTROLLER CHANNEL LIKE YOUR PRIMARY WINDOWS HDD IS!
That's all. -
#6196 Nekem is megy gyönyörűen, nem kell lehuzigálni semmit, annyi az egész, hogy ha játszani akarok, be kell tenni az image-t a Daemon-ba, és elindítani a játékot.
Az az érdekes, hogy van olyan ismerős, aki ugyanonnan szedte le, mint én, de őnála nem megy. -
#6195 Semmi, csak a neve. -
#6194 Hi all! DTM Race Driver 2 és a Toca Race Driver 2 között mi a különbség? -
#6193 NCRYSO-verzió akinek megvan és megy légyszives privzze már el mit csinált? -
#6192 starfuck0.82, ez letiltja a meghajtokat, bár nekem nem ment, az nforce forumon sokaknak igen ... -
#6191 Na, az öreg Win még tud szépet mutatni.
5letem sincs. -
#6190 Volt vmi olyan crack(exe) ami letiltja induláskor a meghajtókat.