7285
-
#6269 nekem nem ugyan azon van, sőt.. a windows a SATA controlleren van, mégsem megy :D szal ez sem 100% igaz ... -
#6268 Ja látom mind1 ;)
Elfelejtettem írni hogy az NCRYSO féle DTM2-t próbáltam és mükszik jól ahogy azt thedriver kollega leírta:
"A lényeg, hogy nem lehet egy IDE kábelen a windows-os vinyó és CD/DVD meghajtó. Akinél c: meghajtó (rendszer) önálló IDE kábelen van, annál megy gond nélkül a game. Erre nálam úgy derült fény, hogy új vinyó került a gépbe a már meglévő mellé, ezért kicsit varriálni kellett a kábelekkel, és az istennek sem akart elindulni a game, holott előtte gond nélkül ment. Aztán megnéztem az info fájlt, és ott is megemlítenek valami ilyesmit, bár előtte nem tűnt fel: WE DO NOT RECOMMEND TO HAVE IDE CDROM/DVDROM DEVICES PLUGGED IN SAME IDE CONTROLLER CHANNEL LIKE YOUR PRIMARY WINDOWS HDD IS!" -
#6267 naugye:)
én itt papolhatok az eredeti megvételéről:)
nem tudom látszik e...de idézőjelek közé tettem azt emi nem én írtam...és arra válaszoltam a #6264-nél:9 -
#6266 Működik JÓL !!!
A lent leírtakban!
:DDDD -
#6265 Csak 1 gyors kérdés vissza is olvastam de azért a tisztázás érdekében:
tehát a DTM2 műszik az említett installálási procedúrával?
Választ előre is köszönöm.
(ps2-n megvan a gép csak ott V8 Supercars néven :) és nagyon tetszik pc meg mégjobban tetszene) -
#6264 "Hosszas szenvedés után megvan a válasz arra, hogy valakinek miért megy kábelhuzogatás nélkül a játék, valakinek miért nem.
A lényeg, hogy nem lehet egy IDE kábelen a windows-os vinyó és CD/DVD meghajtó. Akinél c: meghajtó (rendszer) önálló IDE kábelen van, annál megy gond nélkül a game. Erre nálam úgy derült fény, hogy új vinyó került a gépbe a már meglévő mellé, ezért kicsit varriálni kellett a kábelekkel, és az istennek sem akart elindulni a game, holott előtte gond nélkül ment. Aztán megnéztem az info fájlt, és ott is megemlítenek valami ilyesmit, bár előtte nem tűnt fel: WE DO NOT RECOMMEND TO HAVE IDE CDROM/DVDROM DEVICES PLUGGED IN SAME IDE CONTROLLER CHANNEL LIKE YOUR PRIMARY WINDOWS HDD IS!
That's all."
azt hittem ezen már túlvagyunk...
ez egy jó gém...eredetiben is megéri..végre a Kódmesterek nem szart adtak ki:)
Colin 2005 és ez nagyon jó lett...a táj lehetne "szebb", élethűbb...de a körítés és a hangulat szenzációs
így tovább Code...
mondjuk a focis szarjaikon még javíthatnánák....mert azok ultragagyik lettek idén -
sada67 #6263 Lesz kiállás, de azt a futam előtt kiírja. Javasolom egyébként hogy az utolsó körben menjél ki a boxba, amikor már kiírja. Azért mert tele tankolnak és lassabb leszel a box után, tehát nincs esélyed hogy utolérd a többieket. -
#6262 Itt is van kiállás, de free race módban például be tudod állítani, ha jól emlékszem, hogy legyen-e boxkiállás.
Karrier módban vagy van, vagy nincs. Nascaros részeknél van. -
#6261 Hát nem tom de érdekes módon a TRD1 ben minden egyes futam alkalmával kötelező volt kiállni 1x aszem az viszont rád volt bízva, hogy melyik körben. -
#6260 Köszi! de boxkiállás nem lesz ugye? -
#6259 ez egy ilyen game :)
majd lesz olyan nascar futam, ahol meg kötelező lesz a box.... :D -
#6258 Race Driver 2\GameData\frontend mappában van egy Mods.ini fájl.
Ebben látsz - többek között - egy ilyen bejegyzést:
; Use 0 as default, or use a multiplier between 1 and 10
; Utilisez 0 comme valeur par défaut ou un multiplicateur compris entre 1 et 10
; Verwenden Sie 0 als Standard oder einen Multiplikator zwischen 1 und 10
; Usa 0 come impostazione predefinita, oppure moltiplica per un numero tra 1 e 10
; Usa 0 como valor normal, o un multiplicador entre 1 y 10
Ezután beírod ide:
CareerLapMultiply=x
Az x itt egy szám 1 és 10 között, ezzel szorzod a karrier módban alapból benne lévő körök számát. -
#6257 Hát azt kell mondanom, hogy STARFUCK RULEZ, legalábbis az én esetemben. Elindítottam a STARFUCK-ot --> DISABLE CD ROMs --> TRD2 elindít és megy. Mondjuk a többi funkciójával nem nagyon vagyok tistában pedig érdekelne, valamint azzal, hogy melyik Star Force-t kell választani, vagy van már mondjuk olyan CLONE XXL ami ismeri?
A játékkal kpcsolatban lenne még kérdésem: A 4.12-es OMEGA driver van feltéve a 9800Pro kártyámhoz, de élsimítás bekapcsolása esetén még mindíg eltűnnek az autók és csak az árnyékuk marad. Van valami megoldás erre? A másik dolog pedig az lenne, hogy CARRIER modban mindíg 2 körös versenyeket megyek, ha esetleg nagyon rövid a pálya akkor 3-4 kört, és a BOX-ba sem kell kiállni. Ha jól emlékszem a TRD1-ben alapból tőbb körösek voltak a versenyek és minden versenyen legalább 1x ki kellett állni a BOX-ba is. Hogy is van ez? Vagy zezt be lehet állítani? Ha jól emlékszem az 1. résznél nem kellett. -
#6256 "Hát én akárhogy trükközök, nem megy..." Ne trüközzé csak bután huzd le a leírt kábeleket, bemoutolod miniimagét és megy mint az ágyba sz...... kb.ennyi. -
kaszacska #6255 Hát én akárhogy trükközök, nem megy...
starforce -
#6254 Azzal nálam nem ment sehogy sem.
De probáld ki hátha nálad megy. -
kaszacska #6253 Köszi a gyors választ! Mindjárt kipróbálom. A cd/dvd romokat minden játék indításnál le kell húzni? Nem arra való a starfuck? -
#6252 Tedd fel.Gép kikapcs huzogasd le a cd/dvd romokat.
Tedd be a mini imaget.
Inditsd el a gamet.
Asszem újra kell inditani.
Elinditod megint a gémet kod beir és megy.
asszem starforce cleanert is futattam már nem tom.
NCRYSO verziót még nem sikerült müködésre birnom :( -
kaszacska #6251 Hellosztok!
Nekem a ToCA.Racedriver2.MI.CLONE-CXZISO -féle verzióm van. Olvasgattam ezt a topicot, de nekem egy kicsit kusza ez a sok patch, mini image starfuck, meg mittoménmik.
Valaki leírná nekem, hogy pontosan mit kell tennem?
köszi! -
sada67 #6250 A tuning jaguárral próbáltátok. Sokszor csak azért szórakozok vele, hogy mikor megy keresztbe. Szóval tetszik. Kellemes ünnepeket. -
#6249 persze, de tedd be egy win98as gépbe, ami nem ismeri az udf fájlrendszert ... :) -
#6248 ÉS mégis műxik...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#6247 ez azért érdekes, mert az udf filerendszer a dvd videoké, hogy az asztali is olvassa őket :)
pláne adatlemezre (játék) sztem nem jo az udf ... -
panizzi #6246 üdv.
a DTM rész eléggé jó lett szerintem
van valakinek tuti "setup"-jai ?? -
#6245 Nagyon szívesen.
greco #6244 Ok!Köszi! -
#6243 Ez a lehuzogatos verzió. -
#6242 DVD-írást választasz.
Majd UDF-formátumot a NERO-ban.
Ezután átdobod a több, mint 4 GB-os anyagot a DVD-re és megírod.
#6241 UDF-ben írd meg!
greco #6240 Ötlet?Ha más nincs akkor kibontom és úgy írom fel.Csak akkor nem biztos,hogy működni is fog.DVD-RW-m meg nincs. -
greco #6239 Pioneer DVD-R 107D -
#6238 DVD-íród van?
[Hidd el, bármi előfordulhat...[#hehe]]
greco #6237 Hi!
Nem tudom kiírni a DTM Race Driver 2 képfájlt(ncry-dtm2.bin),mert a nero mindig cd-rw lemzt kér,a dvd-t pedig nem fogadja el.Próbáltam más író progival is,de úgy sem ment.Biztos én bénázok.Tud vki segíteni? -
#6236 rallycross sztem is a mélypont :) -
#6235 Jaja...tudom. nekem sikerült bekonfigolnom a kormányt hozzá és minden jól is ment a pályaversenyeken, de ez a rally.... -
#6234 Én eleve billentyűzettel nyomtam az első "feltört" változattal - tudod, lehuzogatásos módszer...
rriicchhiiee #6233 Sziasztok!
Letöltöttem ezt a játékot ToCA.Racedriver2.MI.CLONE-CXZISO; de vmiért nem megy....
Nemtalálok a dvd-n semmilyen cracket ,semmit.==>> Mikor a játékot indítanám az írja ki, hogy tegyem a játékot másik meghajtóba...
Lehet, hogy egy crack megoldaná(aki tud adjon vagy segítsen Please!!) -
#6232 Ha már itt vagy: sajna én elakadtam. Félig-meddig a GTR miatt, meg a rallys rész miatt is. nem vagyok kezdő, de ez....borzalmas. Te hogy csináltad meg? Próbálkoztam párszor, aztán letettem.
vagy jégrally van, ami egy merő borzalom, vagy rally cross, ami nem sokkal jobb. Kormány helyett megpróbálom még billentyűzettel.... -
#6231 Pontosan.
#6230 Kösz. Akkor ebből semmivel nem lehet kinyerni, legfeljebb idpszakosan mentegetem ezeket a fájlokat.