TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2004-11-30 DTM Race Driver 2 (c) Codemasters *MULTILANGUAGE* *DVD* NCRYSO 94x50 MB
Next PC upgrade: 2022
Üdv emberek aki még szeretne játszani ezzel a játékkal és nem az eredeti van meg akkor azoknak ajánlom figyelmükbe ezt az oldalt "http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/tocaracedriver2.htm" és innen a TOCA RACE DRIVER 2 v1.0
letöltését. Fogod a daemon tools progit betöltöd a mini img-t indítod a játékot (ja a .reg fil-t is felhasználod) és megadsz neki egy kódot ami megtalálható a txt file-ben (a második bevállt) majd ellenõrzés köv. aztán ha ez megvolt vissza a game DVD és OK. Sajnos minden újra indításnál igy kell eljárni de még mindíg jobb mint a kábel lehúzogatás. Ja még valami ez az egész elindul a saját file-kal értem ez alatt a saját rd.exe és az rd.dll is. Nálam bevállt a dolog. Sok sikert mindenkinek
MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4
letöltését. Fogod a daemon tools progit betöltöd a mini img-t indítod a játékot (ja a .reg fil-t is felhasználod) és megadsz neki egy kódot ami megtalálható a txt file-ben (a második bevállt) majd ellenõrzés köv. aztán ha ez megvolt vissza a game DVD és OK. Sajnos minden újra indításnál igy kell eljárni de még mindíg jobb mint a kábel lehúzogatás. Ja még valami ez az egész elindul a saját file-kal értem ez alatt a saját rd.exe és az rd.dll is. Nálam bevállt a dolog. Sok sikert mindenkinek
le kell tiltani a bios-ban + eszközkezelõben(cd,dvd+ide másodlagos...)
a franc aki huzogassa+aki ki van éhezve!<#nyes>#nyes>
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De a játék kiírta, hogy: "Please insert the disc labelled Race Driver 2 into your cd drive." ,ha neked is ez van akkor töltsd be a teljes DVD image-t a virtális meghajtódba!
BLUE FLAMES --> RACE PRO
BLUE FLAMES --> RACE PRO
MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4
én ezért is részben örülök az sf3 nak ... jojo, tudom örülhetnék inkább egy szép virágnak vagy hogy éppen béke van ... 😉
Forza.
ez NEM lesz megtörve, hacsak nem magát az SF3 mat nem fogják valami általános trükkel kiirtani 😊 Én arra szavazok, hogy nem fogják.
Bár ne lenne igazam.
Forza.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Race Driver 2 Offline Replay Recording
======================================
To enable offline replay recording add the line
ExternalReplay=On
to Mods.ini in the GameData\frontend directory. Note, this is an unsupported feature.
On enabling, each race will be recorded to a .dat file in the GameData\Replay directory. The format is as follows:
1x OfflineReplayHeader
Lots of <
1x OfflineReplayRecordHeader
Nx OfflineReplayRecord
>
1x OfflineReplayRecordHeader
Nx OfflineReplayRecord
>
End of file
Where 'N' is n32Cars, the number of cars in the race.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Azt hittem, hogy a John Bodine kiegészítés miatt van, ami lehetõvé teszi, hogy egy versenysorozatban több pályát is használjunk, de ezek szerint nem. 😞((
Megoldásról egyelõre én sem tudok.
Nekem úgy tûnik a kormánymozdulatok, gáz/fék ugyanaz, mint amikor elmentettem, csak épp fáziskéséssel, így az autó nem marad a pályán. Pl: a visszajátszásban állok a fallal szemben, tõgázzal, néha fékezgetek, ide-oda tekerem a kormányt, stb...
Nem tudom mi a megoldás. Talán egy peccs?
Mi a fene ez, találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azthittem legalább egy uj enginét irnak alá meg fizikát de nem.
ez a játék egy az egyben street legalra épül ugyan az dobtad hozzá pá effectet és egy "szebb" belsõ nézetet ( nézzétek meg a vátlót hamarabb vált mint a keze odaér giga lol)😄 irányitás nagy szar fizika is ugyanaz semmi ujdonság. Gépigénye ugyan az a optimalizálatlan szar mint a street legalba semmi elõrelépés.
Nagy csalódás hogy ennyit sikerült összhozniuk😞
!!!!Flatout 4ever!!!!!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem te vagy az efbiájos????
Tudod mi az a lolláma?
Válaszoltál ár? Men kodut inrí?? et es...
Tehát a starforce 3 nak semmi köze a starforce 3-hoz? Ok.
Különben szedem. És remélem nem kell húzkodnom a meghajtókat meg kikapcsolgatni.. Dum spiro spero....
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Szóval én azért írtam amit írtam, hogy az x-pand is felrakja a starforce 3-at ha jól tudom, csak valahogy az ultima belepiszkált. Namost ha felrakom a trd2-t akkor az valószínûleg felülírja a meglévõ straforcét és akkor gebasz van. Ha rosszul tudom mindezt akkor az nekem csak jó.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
miaz újratelepytést nembírod? 😊
mondjuk én se 😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Elõre helyzem vettem a fáradságot és visszaolvastam 10 oldalt.
A kérdés az lenne, hogy én most készülök leszedni a gamét viszont az
OFF X PAND on már fennt van a kicsinált starforcéval. A kvescsön az lenne hogy fel fogom e tudni e rakni e a játékoit és futni fog e. És a folyománya, hogy meg fogja e dögleszteni az xpandot?
De ehhez ÚJRA KELL telepítenem a játékot, méghozzá NÉMET nyelven... na, elhiheted, ehhez most nincs kedvem 😊))
De szeretném már megoldani ezt a problámát a hétvégén.