TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ati2002
nuked

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

grebber
Én mondtam hogy lesz normális törés!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

grebber
VAN ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2004-11-30 DTM Race Driver 2 (c) Codemasters *MULTILANGUAGE* *DVD* NCRYSO 94x50 MB

Nekem minden ok, csak egyedül az élsimitás bekapcsolása probléma. Olyankor eltünnek az autók, csak az árnyékuk marad a betonon, és szépen mennek 😊)) Nagy buli,minha szellem autókkal versenyeznék...Azért jobb lenne,ha az élsimitás menne, mint ez! Valakinek hasonló tapasztalata, ötlete?
Danecay
miért pont az ITALIAN-t a mikor van ENGLISH is?

grebber
Nálam sajna nem vált be de nem is baj jó nekem a kábel lehuzógatos.

arty
mért nem olvasol egyel alattad ?

jaa, hogy Te csak irni jársz a forumba? 😄 ....

Forza.

Valaki már probálta azt a modszert:
Üdv emberek aki még szeretne játszani ezzel a játékkal és nem az eredeti van meg akkor azoknak ajánlom figyelmükbe ezt az oldalt "http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/tocaracedriver2.htm" és innen a TOCA RACE DRIVER 2 v1.0 MINI BACKUP IMAGE (9K😎
letöltését. Fogod a daemon tools progit betöltöd a mini img-t indítod a játékot (ja a .reg fil-t is felhasználod) és megadsz neki egy kódot ami megtalálható a txt file-ben (a második bevállt) majd ellenõrzés köv. aztán ha ez megvolt vissza a game DVD és OK. Sajnos minden újra indításnál igy kell eljárni de még mindíg jobb mint a kábel lehúzogatás. Ja még valami ez az egész elindul a saját file-kal értem ez alatt a saját rd.exe és az rd.dll is. Nálam bevállt a dolog. Sok sikert mindenkinek

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Üdv emberek aki még szeretne játszani ezzel a játékkal és nem az eredeti van meg akkor azoknak ajánlom figyelmükbe ezt az oldalt "http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/tocaracedriver2.htm" és innen a TOCA RACE DRIVER 2 v1.0 MINI BACKUP IMAGE (9K😎
letöltését. Fogod a daemon tools progit betöltöd a mini img-t indítod a játékot (ja a .reg fil-t is felhasználod) és megadsz neki egy kódot ami megtalálható a txt file-ben (a második bevállt) majd ellenõrzés köv. aztán ha ez megvolt vissza a game DVD és OK. Sajnos minden újra indításnál igy kell eljárni de még mindíg jobb mint a kábel lehúzogatás. Ja még valami ez az egész elindul a saját file-kal értem ez alatt a saját rd.exe és az rd.dll is. Nálam bevállt a dolog. Sok sikert mindenkinek
dan104
van!
le kell tiltani a bios-ban + eszközkezelõben(cd,dvd+ide másodlagos...)
a franc aki huzogassa+aki ki van éhezve!<#nyes>

na jó, akkor 4,517 mega hellyel mindjárt több lesz a vinyómon ! 😊) így legalább nyugodt a lelkiismeretem. nektek meg jó játékot ! 😊

IMYke2.0.0.0
NINCS!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

akkor most van kábellehúzogatás nélküli törés vagy nincs?

20TYA
Sikerült elindítani a játékot az eredeti DVD-rõl (magyar) készült iso képpel!
De a játék kiírta, hogy: "Please insert the disc labelled Race Driver 2 into your cd drive." ,ha neked is ez van akkor töltsd be a teljes DVD image-t a virtális meghajtódba!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

dan104
nagyon köszi!!

20TYA

BLUE FLAMES --> RACE PRO

dan104
hello,nem tud esetleg valaki ehhez dvd borítót?(még ha fos is!)kösz

ÉN IS KIDOBTAM KALAP RAKÁS FOS ILYEN SZART MÉG NEM LÁTTAM!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Alexease
Mit kell ezen magyaritani?!
Danecay
Hi! Van már valami bíztató a magyarítással kapcsolatban? IMYke?

arty
nem gond, aki egy csak nocd peccsel játszana valamivel, az azzal nem is igazán akar játszani, ugy meg minek nekiállni ... 😉 csak idõt rabol, játékélmény ugy sem lesz ....

én ezért is részben örülök az sf3 nak ... jojo, tudom örülhetnék inkább egy szép virágnak vagy hogy éppen béke van ... 😉

Forza.

arty
jah, majd valaki nekiáll egy lassan féléves játék kemény védelmének megtörni ... amikor naponta jönnek ki a cuccok, amivel nevet szerezhet 😊 és azokhoz nem kell hetekig szorakozni, ráadául valszeg többen örülnek pl. egy nfsu2 törésnek, mint egy régi játék nocd peccsének, amit ettõl függetlenül igy vagy ugy, de játszhat ...

ez NEM lesz megtörve, hacsak nem magát az SF3 mat nem fogják valami általános trükkel kiirtani 😊 Én arra szavazok, hogy nem fogják.

Bár ne lenne igazam.

Forza.

Panther
Ha így állsz hozzá.....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

SinClaiR
Csinálhattál volna te is egy kapcsolót, nem kellett volna fel-le huzogatni. Megértem bár, hogy kidobtad, engem ezzel az egyszerû indítási módszerrel sem gyõzött meg a játék arról, hogy érdemes megvenni. ergo, csak a helyet foglalta.. persze ez is szubjektiv. Van akinek mindegy, csak eredeti legyen.. 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Alexease
Talan, amire kijon a 3. resz, addigra lesz😊) Termeszetesen SF4-el egyetemben😊))
Atika :o)
mar mind1 kidobtam 😊)

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

grebber
Ezt én nem jelenteném igy ki.

koszi akkor dobom ki 😊

arty
nincs, nem is lesz.

Forza.

na van mar a jatekohoz egy rendes crack hogy ne kelljen huzkalni a romokat??

Curze
Köszi, mindkettõtöknek! Ki is próbálom! :-)

IMYke2.0.0.0
======================================
Race Driver 2 Offline Replay Recording
======================================

To enable offline replay recording add the line
ExternalReplay=On
to Mods.ini in the GameData\frontend directory. Note, this is an unsupported feature.

On enabling, each race will be recorded to a .dat file in the GameData\Replay directory. The format is as follows:

1x OfflineReplayHeader
Lots of <
1x OfflineReplayRecordHeader
Nx OfflineReplayRecord
> 1x OfflineReplayRecordHeader
Nx OfflineReplayRecord
>
End of file

Where 'N' is n32Cars, the number of cars in the race.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Helyesebben: Replay könyvtárban a Replay.txt-ben!

Panther
Megvan a hiba oka: ha a Mod.ini fájlban benne van az, hogy ExternalReplay=On, akkor töröld ki é minden rendben lesz, nekem ez segített. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Na akkor meg vagyok nyugodva, bár ez nem igaz. 😞(( Pont ez a hiba nekem is. Most mentem Free Race módban Laguna Secaban, utána jóa replay, amíg nem mentem. Amint elmentem és vissza akarom játszani, nekia falnak, tekergetia kormányt a figura, de sehová nem megy a kocsi.

Azt hittem, hogy a John Bodine kiegészítés miatt van, ami lehetõvé teszi, hogy egy versenysorozatban több pályát is használjunk, de ezek szerint nem. 😞((

Megoldásról egyelõre én sem tudok.

Curze
Én igen. :-(
Nekem úgy tûnik a kormánymozdulatok, gáz/fék ugyanaz, mint amikor elmentettem, csak épp fáziskéséssel, így az autó nem marad a pályán. Pl: a visszajátszásban állok a fallal szemben, tõgázzal, néha fékezgetek, ide-oda tekerem a kormányt, stb...

Nem tudom mi a megoldás. Talán egy peccs?

Panther
Nagyon fura jelenség jött elõ a játékban, nem tudom tapasztalt-e ilyet valaki. van egy csomó elmentésem már, replayek, ezeket a verseny után simán vissza lehetett nézni. Vissza is néztem õket, semmi gond, elmentettem. csakhogy amikor a mentett fájlokat nyitom meg, minden esetben azt látom, hogy pár méterrel a rajt után összetöröm a kocsit (!!!) és egyéb nincs is rajta. Az ESC hatására kilépek, de ekkor meg azt mutatja, hogy én nyertem azta futamot, amirõl a replay szól. <#idiota><#wow2>

Mi a fene ez, találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?

Istencsászár
lol bocsi 1 házszámmal arább sorry😄DDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Hát megnéztem (kár volt)
Azthittem legalább egy uj enginét irnak alá meg fizikát de nem.
ez a játék egy az egyben street legalra épül ugyan az dobtad hozzá pá effectet és egy "szebb" belsõ nézetet ( nézzétek meg a vátlót hamarabb vált mint a keze odaér giga lol)😄 irányitás nagy szar fizika is ugyanaz semmi ujdonság. Gépigénye ugyan az a optimalizálatlan szar mint a street legalba semmi elõrelépés.
Nagy csalódás hogy ennyit sikerült összhozniuk😞
!!!!Flatout 4ever!!!!!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

KG21
mi a lófaszról zagyválsz?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Duddits
Azt nem mondtam hogy nem kell húzkodni! Azt igenis kell!

arty
nem tetszik meg kell venni, nem kényeskedni 😉

Forza.

arty
ennél kell, mivel nem tört, csak egy modszerrel megy. a lehuzkodossal.

Forza.

Goliath
Te figyeeeelj!
Nem te vagy az efbiájos????
Tudod mi az a lolláma?
Válaszoltál ár? Men kodut inrí?? et es...
Tehát a starforce 3 nak semmi köze a starforce 3-hoz? Ok.
Különben szedem. És remélem nem kell húzkodnom a meghajtókat meg kikapcsolgatni.. Dum spiro spero....

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Duddits
Értettem mert végülis válaszoltam ár, nem? Mondtam hogy szedheted mert semmi köze hozzá! És még mindig Xpand Rally.

Goliath
Ha akartad akkor megértetted mit kérdeztem. Látom nem sikerült. Meg azt is hogy nagyon nem vagy képben.
Szóval én azért írtam amit írtam, hogy az x-pand is felrakja a starforce 3-at ha jól tudom, csak valahogy az ultima belepiszkált. Namost ha felrakom a trd2-t akkor az valószínûleg felülírja a meglévõ straforcét és akkor gebasz van. Ha rosszul tudom mindezt akkor az nekem csak jó.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Duddits
Írjál rendesen!

Semmi köze az Xpand-hez. Nyugodtan szedheted!

bodesz
lol.
miaz újratelepytést nembírod? 😊
mondjuk én se 😊

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Goliath
Szisztok!
Elõre helyzem vettem a fáradságot és visszaolvastam 10 oldalt.
A kérdés az lenne, hogy én most készülök leszedni a gamét viszont az
OFF X PAND on már fennt van a kicsinált starforcéval. A kvescsön az lenne hogy fel fogom e tudni e rakni e a játékoit és futni fog e. És a folyománya, hogy meg fogja e dögleszteni az xpandot?

IMYke2.0.0.0
Elméletileg.
De ehhez ÚJRA KELL telepítenem a játékot, méghozzá NÉMET nyelven... na, elhiheted, ehhez most nincs kedvem 😊))
De szeretném már megoldani ezt a problámát a hétvégén.