7285
-
#6312 Ha jol latom, nem hiaba kaptad a bunteto pontokat:( Sajnos az ilyen puhapocsueket ki sem lehet tiltani, mert ujra regelnek, es visszajonnek a gyerekes hulyesegeikkel...:( -
#6311 Akkor menj a GTR topicba és istenítsd a szar játékod, mert a szar akkor is szar marad ha mást állítanak róla -
#6310 alul ott a kereső, beirod: serial ... ok? menni fog? 5 mp ... ;) azért van, h használjuk ;)
duddits :D én is nagy láma vagyok ... de inkabb gyakorlok egy GTR-hez, mint h lazán nyomom a tocát, és 40-60% körül beleunok, mert nincs kihivás ... vezetni nem élmény... csak mázli kell h nyerj :( -
Stenly #6309 szevasztok a cd másolávédökodot vki adja meg vagy ha igy jobb a védelmi kodot.Nagyon kéne.Segitsetek.A játékot letöltöttem fel is instalálja csak amikor indítanám a védelmi kod miatt nem tudom.Segitsetek -
#6308 Öhöm.. Képzeljétek el, járok gokart versenyre és a verseny előtt nagyon sokat nyomtam a Toca Race Driver 2-t. És mindig a kanyar előtt nyomtam egy padlóféket. Ja és szinte minden kanyart félig meddig farolva vettem be. Nagyba jön a gokart verseny. Megyek a padló a kanyar előtt (mondjuk ezt így is kell), megyek a kanyarba azt kicsit ott is faroltam. De komolyan megéreztem a gokartba, hogy előtte sokat TOCA-ztam. A GTR-be. Kanyar elött padló, azt örülök ha egy kört végigbirok menni. Eddigi legjobb helyezésem az a Szabadedzésen volt mégpedig az utolsó elötti. -
#6307 sztem full gázzal nekiment egy kanyarnak, kanyar előtt 2 méterrel padló-fék, kisodrodott .... letörölte :D
kb ez a hozzáállás a szimekkel a colin/toca/nfsu-hoz szokott játékosoknál ;) -
#6306 SZERINTEM titokba ő is azzal nyomul. -
#6305 GTR realisztikusabb: nagyságrendekkel, nem is titkoltan szimulátonnak készült ... lehet setupolni a kocsit, stb. ebben mit lehet? a szinét egyáltalán átállithatod? LOL
grafika: azt kell nézni, hogyan modelleték le a valoság autoit... GTR ismét kiütéssel győz.
melyik csillog jobban: ez .... neked ezért ez tetszik. nincs ezzel semmi gond, csak ne reklámozd magad ;) -
laracroft #6304 www.Project-StarFuck.tk ezt tudom ajánlani azoknak akik nem szeretnék lehúzni a powert a dvd-ről. Én a dtm-el próbáltam ki és ment is. (Állítólag az 1.2-es patch-el is megy azt nem próbáltam) Egyszerűen egy linket kell kreálni a progival. Meg kell adni neki a starforce verzióját, az eredeti indító exe-t és a mini image file-t. Ezután csinál egy linket -mellyel kell a játékot indítani- és szofveresen letiltja a dvd olvasót. Játék kilépése után visszaállít mindent eredeti állapotba. -
#6303 Szerintem meg pont fordítva, letöltöttem a FIA GT demóját, de nagyot
csalódtam benne..... méghogy szebb a grafika és realisztikusabb
na ne röhögtess..harmatgyenge a játék -
#6302 GTA?? Hát azt nem hiszem! -
ruach777 #6301 Sziasztok!
Nem rossz ez a TOCA 2, de a GTR FIA GT Racing mögött vígan elbújhat!!
A GTA sokkal realisztikusabb és grafikailag is jobb, szebb!!
Tudom mindenkinek javasolni!!
Üdv!!
Ruach777 -
#6300 Tessék néha ide is benézni. -
#6299 Bakker! Nem iagz! Kijön a DTM, és az is olyan mint a régi? Nincs már rendes? Az Xpand is jó már mióta! -
#6298 De állat! -
#6297 üdv
ugy hallottam hogy msotmar van olyan crack a gamehez hogy nem kell lehuzni a dvdt meg nem olyan maceras mint a regi crackal
nos ez igaz e?
ha igen akkor egy kicsi infot is kernek :D
elore is thnx -
Stenly #6296 Szevasztok!Segitség kellene!A cd-hez tartozó másolásvédő cd-kulcs kellene nekem!Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm! -
#6295 kb jah:) -
#6294 menj neki mindNkinek úgy hogy lelassúljanak és te meg menj tovább 1000rel.ja és csalj a pályákon :) -
#6293 Elmondja nekem vki mi a trükkje a kamion irányításának? Mert nem tudok rájönni. Lassú-lomha-nagy
előre is thx -
#6292 "art of motorsports"
:DDD szokásos codemasters gagyizás ... -
ppeti66 #6291 ööööööööööööhhhh....
nem gyenge -
#6290 jaja, de nem müxenek az eddigi mentések sajna... -
#6289 A mini imagessel megy. (cd/dvd romlehuzogatosnál) -
#6288 az exésen crackelttel nekem nem működött. -
#6287 Lassan erkeznek talan a hivatalos infok is az TRD3-rol, de addig is harom borito kep (ezek a Codemasters szervererol vannak, vagyis kicsi a valoszinusege hogy fake;D). Persze, a "dobozokon" szereplo kepek nagyresze fenykep;)) Nagykepek a kiskepeken;))
-
#6286 És ez működik a feltört verzióval is??? -
#6285 Ez az 1.2-es patch. Visszapillanto van benne es meg egy csomo dolog. Erdemes leszedni es feltenni a jatekhoz. -
#6284 Ne másolj már be ennyi szöveget!Írd le a lényeget azt jóvan. -
#6283 tükör az 1.1-esben volt. -
#6281 Srácok DTM2 save game kéne nekem. Szal ha van valakinek akkor küldje el thx ! -
#6280 tud valaki valamit erröl? kell másik exe hozzá vagy egyéb? (van benne végre visszapillantó!!!!) -
#6279 Nekem igy nem megy. -
#6276 Hát ez nem mondanám mert nekem megöli a gépem az az "1 kurva gombnyomás" és ugy belassul meg töltöget jobbra balra hogy csak RESTART segít de mire eljutok oda az egérrel rábaszok inkább a resetre. -
#6275 Most olvastam vissza, hogy megy a szenvedés a kábelhuzogatással, pedig a Starfuck Lite nevű programmal ez áthidalható, és nem kell senkinek se lehúzni a kábeleket a Romokról...
Csak 1 kurva gombnyomás.
Ha már esetleg valaki ajánlotta a programot, akkor elnézést hogy írtam -
#6274 2x-3x végigviszem azt delete.
Csak nem akarom mindig ki és be kötögetni a dvd romokat hogyha játszani akarok. -
#6273 En mar inkabb arra leszek kivancsi, ha sikerul is majd' egy ev utan normalisan eliditanod a jatekot, mennyit fogsz vele jatszani?!?! Van egy erzesem, hogy nehany nap alatt megunod, es legjobb esetben is csak lokdosodni, torni-zuzni fogsz benne... -
#6272 Unpack the files in the directory where Toca2 is
installed.
After that, you need to edit the shortcut i've created to suit your
system. Right click the shortcut Load that was extracted from the .rar
and choose properties. You should edit the Target field so it matches
your system. Mine was like this:
"E:\Race Driver 2\StarFuck\starfuck.exe" /dtunmount /patch /port
/cdrom /notshow "/dtmount E:\Race Driver 2\StarFuck\RACEDRIVER2.mds"
"/protection StarForce49" "/Path E:\Race Driver 2\" "/EXE RD2.exe"
This assumes that Toca2 is installed on e:\Race Driver 2, of course
your system would be different. If you installed the game in
c:\Program Files\Codemasters\Race Driver 2, for example, the target
line should be:
"c:\Program Files\Codemasters\Race Driver 2\StarFuck\starfuck.exe"
/dtunmount /patch /port /cdrom /notshow "/dtmount c:\Program
Files\Codemasters\Race Driver 2\StarFuck\RACEDRIVER2.mds" "/protection
StarForce49" "/Path E:\c:\Program Files\Codemasters\Race Driver 2\"
"/EXE RD2.exe"
After correctly changing the Target field, change the Start in field
so it matches your system. In my shortcut it's
"E:\Race Driver 2\StarFuck\"
Again, if you installed on c:\Program Files\Codemasters\Race Driver
2\, your Start in field should be:
"c:\Program Files\Codemasters\Race Driver 2\"
Ezt is le kéne fordítani ha valaki megtenné. -
#6271 here's how i got it 2 work (finally)
WITHOUT unplugging anything..
DONT USE CRACK FROM DVD (/NCRYSO)!!!!!
Extract, Full Install,
1. Use the RaceDriver2v1.0NoCDDVDLoaderAll crack with ORIGINAL RD2.exe
found on gameburnworld -->here
hardest is editing the load.lnk
DONT copy/paste!! edit in "properties window"
for me:
target: "D:\games\Race Driver 2\StarFuck\StarFuck.exe" /dtunmount /patch /port /cdrom /notshow "/dtmount D:\games\Race Driver 2\StarFuck\RACEDRIVER2.mds" "/protection StarForce49" "/Path D:\games\Race Driver 2\" "/EXE RD2.exe"
Start in: "D:\games\Race Driver 2\StarFuck\"
** make sure this load.lnk WORKS!! **
** it should load a virtual cd (RACEDRIVER2.mds) and starts the game (RD2.exe) **
2. Now the starforce protection will still give an error!! "please insert cd"
But it will be a littl underway..
Now you can mount virtual the DTM.Race.Driver.2.MULTILANGUAGE-NCRYSO bin/cue again!
The RACEDRIVER2.mds isnt needed anymore and can be replaced by the dvd (virtual)
And the game works
GrtZ Snake
btw. star_clean.exe (could be needed if all fail)
I did run starclean.exe but dont know if it was necessary cuz i didnt try above method yet....
Think becuz of StarFuck, StarClean wont be needed.. but you'll find it on megagames..
Good Luck, it costed me 1 day to get it working
Ezt leforditaná valaki? -
#6270 Nekem is az NCRYSO féle DTM2 van meg a cd/dvd romok egy külön kábelen vannak.
RD2.exe indít és kéri a lemezt :(
De ha nincs benn cd/dvd rom akkor tökéletesen fut :)