7285
  • bodesz
    akkor hogy örüljenek a népek csak 5000ft és nincs szenvedés
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor vesd csak össze a kettőt légyszíves...
    És ne a bevezető mondatokra fókuszálj...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • Duddits
    Ezt írtad te:
    Sikerült!!!! Nos, hogy mások se járjanak rosszul és véletlenül se töröljék le a meglévő ál-Deviance-os image-üket és rohanjanak letölteni a másik (Clone mittomén mit) verziót:

Elsőként bizonyosodj meg arról, hogy a gépedre nincsenek STARFORCE driverek telepítve!
    [Megjegyzés: A GTR Demo igenis felteszi a StarForce 3 védelmet a gépre!]

1) Ha vannak, használd a STARFORCE eltávolító eszközt!
    Indítsd újra a gépet és egyúttal kapcsold ki.

2) Húzd ki a CD / DVD meghajtókat! Elég, ha nem kapnak tápot - indítsd a géped.
    [Megjegyzés: Nem muszáj lehúznod, de akkor az újraindítást követően lépj be a BIOS-ba - bootolás alatt DEL gomb megnyomása, akkor amikor a winchestereket mutatja! - és tiltsd le az IDE vezérlőket! Ezután a BIOS-ból való kilépéssel (és a beállítások mentésével) a gép újraindul és belépsz a Windows XP/2000-be. Ott a Sajátgép / Vezérlőpult - kinek mi áll kézre - tíltsd le a Secondary IDE channelt! Ennyi]

3) Töltsd be a TELJES DVD image-t az ALCOHOL virtális meghajtójába és telepítsd fel a Játékot!
    [Az új Deamon Tools 3.47 is megfelel!]

4) Telepítsd az 1.2-es patchet - másold be a patchet a játék könyvtárába és ott futtasd!

5) Töltsd be a mini-image fájlt a virtuális meghajtódba, indítsd a játékot.
    Klikk a "Yes" (Igen)-re a StarForce 3 driverek telepítésének elfogadásához és a gép újraindításához!

6) Az újraindítás után, miközben a mini image be van töltve a virtuális meghajtóba, (illetve ne is mountold ki a virtuális meghajtóból!) indítsd el a Játékot!

7) Indítás után kapsz egy menü-ablakot, melyben a DVD-ellenőrzés fog lezajlani, az üres, fehér mezőbe írd be a DVD-kódot: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR

8) A Játék ezután lellenőrzi a DVD-t (betöltött mini image segítségével ez áthidalódik) és megjeleníti a beállítási panelt.
    Hurrá, máris van egy működő Race Driver 2-őd!

9) Állítsd be kedved szerint, majd a frissítési érték mentéséhez kilép a játék.

10) Újabb elindítás után (a mini image persze a meghajtóban!) a játék már csak az ellenőrzéssel foglalkozik és indul a mandula!

MEGJEGYZÉS:
    ===========
    Minden alkalommal, amikor játszani kívánsz a feltelepített RaceDriver 2 esetében a MINI IMAGE betöltve és a CD/DVD-meghajtók kihízva kell legyenek! Vagy, tíltsd le az IDE-vezérlőket.

Ez a módszer működik, tényleg, leellenőriztem.

MINI IMAGE és StarForce 3 uninstaller elérhetősége: www.gamecopyworld.com

Csak ez a mini image jó nekünk:

TOCA Race Driver 2 [EURO] NO-CD/Fixed Image

Egyéb válaszok:
    - a Játék a mentéseit a FŐKÖNYVTÁRÁBA teszi, ezzel a névvel: SaveData_1_1.rd2;
    - a Játék - ha jól telepítetted - nem fagy ki;
    - a Multiplayer és a LAN is működik!;
    - Radeon 9500 Pro alatt nincsenek grafikai anomáliák élsimítás mellett.
  • IMYke2.0.0.0
    Azért a nevemet megemlíthetted volna, hisz én írtam ezt a kommentet még tavaly...

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • Duddits
    Hat rongy?! Én a múltkor már négyért vihettem volna.
  • bodesz
    aki nem akar szenvedni:
    eladó Toca race driver 2 eredeti.leírással,eredeti serialla :),nemkell szenvedni semmi mountolgatással se semmiféle lehuzagatással.
    6000FT
  • ruach777
    Halihóóóó!!!!

Nekem ezzel a felállással fut teljesen kifágás nélkül a TOCA 2:

RACE DRIVER 2 Elsoként bizonyosodj meg arról, hogy a gépedre nincsenek STARFORCE driverek telepítve!

1) Ha vannak, használd a STARFORCE eltávolító eszközt! Indítsd újra a gépet és egyúttal kapcsold ki.
    2) Húzd ki a & DVD meghajtókat, elég, ha nem kapnak tápot - indítsd a géped.
    3) Töltsd be a TELJES DVD image-t az ALCOHOL virtális meghajtójába és telepítsd fel a Játékot! [Az új Deamon Tools 3.47 is megfelel!]
    4.´Telepítsd az 1.2-es patchet - másold be a patchet a játék könyvtárába és ott futtasd!
    5) Töltsd be a mini-image fájlt, indítsd a játékot. Klikk "Yes" (Igen).re a StarForce 3 driverek telepítésének elfogadásához és a gép újraindításához!
    6) Az újraindítás után, miközben a mini image be van töltve a virtuális meghajtóba, (illetve ne is mountold ki a virtuális meghajtóból!) indítsd el a Játékot!
    7, Indítás után kapsz egy menü-ablakot, melyben a DVD-ellenorzés fog lezajlani, az üres, fehér mezobe írd be a DVD-kódot: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR
    8) A Játék ezután lellenorzi a DVD-t (betöltött mini image segítségével ez áthidalódik) és megjeleníti a beállítási panelt. Hurrá, máris van egy muködo Race Driver 2-od!
    9) Állítsd be kedved szerint, majd a frissítési érték mentéséhez kilép a játék.
    10) Újabb elindítás után (a mini image persze a meghajtóban!) a játék már csak az ellenorzéssel foglalkozik és indul a mandula!

MEGJEGYZÉS:
    ===========
    Minden alkalommal, amikor játszani kívánsz a feltelepített RaceDriver 2 esetében a MINI IMAGE betöltve és a CD/DVD-meghajtók kihízva kell legyenek!

Amúgy elnézést szeretnék kérni mindenkitől, akit megbántottam, vagy sértettem a személyét!
    Nem volt szándékos!
    Kicsit túllőttem a célon, szóval mégegyszer ELNÉZÉST KÉREK!

Amúgy a TOCA2-ben nagyon klasszúl kivannak dolgozva a pályák, csak azt nem értem, miért nem lehetne pl. a pályákat átkonvertálni a GTR-be!?

Szóval remélem most már nincs harag senkiben felém és maradhatunk barátok!
    További sok szerencsét és jó játékot mindenkinek!!
    Üdvözlettel,
  • MikX
    De nekem megy!
    Meg öcsémnél is, haveroknál is, úgyhogy nem tom mi a bajod vele!
  • Duddits
    Na azt hagyd a francba!!! Leszedtem és nem indult el!!!
  • karikusz
    Asszem van már krekkelt is.
  • MikX
    Nemértem, hogy miért szarakodtok vele, ott a DTM Race Driver 2, ugyanaz!
    Van hozzá egy exe felülírod az eredetit, aztán megcsinál mindent magának, csak daemon legyen fenn!
  • fifi
    Starfuck kell neki, és a mountolni való iso...
  • Shogun
    en nemtom nem is nekem kell csak egyik haveromnak akinek leszedtem a gamet
    mert macerasnak tartja hogy le kell huzni a cdt dvdt és o kerdezte tolem hogy van e mar olyan megoldas amivel ez a macera kikuszobolheto
    de ezek szerint nincs
  • fifi
    Nem a StarFuck-ra gonolsz?
  • ddd
    NINCS!
  • Shogun
    tenyleg ennyire nehez egy egyszeru kerdesre egyszeru valaszt adni??

"
    2005. jan. 24. 17:32 | Privát | Válasz | #6297

üdv

ugy hallottam hogy msotmar van olyan crack a gamehez hogy nem kell lehuzni a dvdt meg nem olyan maceras mint a regi crackal
    nos ez igaz e?
    ha igen akkor egy kicsi infot is kernek :D
    elore is thnx "

• NuCLEARScoRp
    Nekem nem kellett semmit huzogatnom, csak ez a fájl kellett hozzá:

NoCD/DVDfix
  • Amse
    Olvasd el a #5918 - hozzászólást.
  • Panjabi Mc
    Akkor ez is húzogatós
  • Amse
    Nincs hozzá.Vagy vedd meg, vagy húzd le a cd-dvd meghajtókat a gépről és úgy indítsd.
  • Panjabi Mc
    Hali valaki tud egy kulcsot adni mert feltettem és kéri:
    Kérlek add meg a kulcsot ehhez a lemezhez:RACEDRIVER2 ezt írja
  • Panther
    Magasabb prioritással futtasd a programot. Akkor nyugodtan használhatod az FFB-t is. Kétféleképpen csinálhatod:

1. Parancssorból (dos ablak): C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "" /abovenormal "C:\Program Files\Codemasters\Race Driver 2\RD2.exe"

2. Elindítod a programot. Alt+TAB-al leteszed a tálcára, utána CTRL+ALT+DEL-re előjön a Task Manager és ott a Processes (Folyamatok) ablakban kikeresed az RD2.exet, majd jobb egérgombbal kattinatsz rajta és rámész a Set Priority (nemmaygar Winfosom van, nem tudom mit fordítottak neki magyarul) opcióra és kijelölöd az Above normal (normál szint feletti) opciót. Ezután leokézod a figyelmeztetést és többé nem fog lagzani, megakadni.

Ezt persze minden indításnál meg kell csinálni, nem fog így maradni.

• arty
    peccset siman, ffb erdekes ... legujabb drv van fent? mas game nem laggol? drv reinst.? kormany kihuzbedug? :) na,. ezek olyan eselytelen tippek, de hatha ...
  • Blasta
    Na úgy néz ki a helyzet, hogy a FORCE FEEDBACK miatt lagzik.
    Ha kikapcsolom a játékban, akkor no problem.
    Van ötletetek?

Másik kérdésem, hogy a peccs-et fellehet rakni rá simán, vagy trükközni kell?
  • Blasta
    Ok, kipróbáltam.
    Bill-el nem szaggat.
    Thrustmaster ff kormányom van.
  • Blasta
    Nem lehet, hogy kormány okozza?
    Mert mikor felraktam és kipróbáltam, az első GT40-es kört még bill-el nyomtam.
    Aztán kikapcs. El kellett mennem.
    Most belöttem a kormányt és erre itt ez a szaggatás.
  • Blasta
    Ehhh, ettől féltem.
    Köszi azért.
  • Alexease
    Ilyenrol meg nem halottam:( Probalj a Codies/TRD2 forumaban rakeresni.
  • Blasta
    Tehát ezt a másolásvédelem okozza, vagy egyéb bug van?
  • Blasta
    Sziasztok!
    PLíz help!
    Nem tudom van-e szó erről itt, olvasok vissza de egyelőre nem lelem.
    Szóval leszedtem a játékot + törést.
    Meg is csináltam (kábelhuzogatás) és elindult faszán.
    Igen ám, de már a legelső versenynél is kb. minden 3. másodpercben áll a játék pár másodpercig.
    Van erre megoldás itt (ha van visszaolvasok term.)????

Konfigom elég hozzá.
    2500 barton, 768ram, 9600Pro 256MB.

Előre is kösz a segítséget!

• arty
    legyen ugy mint a boxban ... pehelysulyu a pehelysulyuval keménykedjen, ...

szal indits a gumiba ... linket adjak, avagy oda sikerülhet találnod?
  • ruach777
    Jól van
    Akkor elvagytok
    Na jó edzegetést
  • fifi
    no hiszen te is jó kemény voltál korábban...
  •  DeathMatch
    Most aztán nagyon megmontad a magadét LOL
  • ruach777
    Valóban elírtam
    Nem GTA, hanem GTR.
    Megesik az emberrel.
    Amúgy a Moderátornak majd szólni fogok KISFIAM (PH ETCC Liga), hogy az ilyen neveletelen tuskókat, mint amilyen te is vagy, kicsit függesszék fel!!
    Majd tanulsz egy kis modort!!
    Az életkoromról meg csak annyit, hogy nagyon melléfogtál kicsihuszár!!
    Szorozd be minimum 3-al és legközelebb. ha találkozunk Jó napotot, vagy csókolomot köszönhetsz!
    Ennyit a tiszteletről.
    Bár soraidat olvasva, te nem sokat tanultál erről a neveltetési formáról!
    Szegény!!
    Csak sajnálni tudom, az ilyen IQ bajnokokat, mint amilyen te is vagy!
    Amiket meg jelzőként írtál, enyhén fogalmazva lejárt tubus.
    Tanulj csak!! Az még rád fér!!
    Pááá
  • Duddits
    Nem hiszem, hogy van a GTA-hoz verseny! Max a GTR-hez! Nem tudom sokan hogy nyomják meg az A betűt mikor sokkal arrébb van.
  • Panther
    Hagyd felesleges minden szó....
  • Panther
    Alexnek igaza van: Eredj már a francos francba, kis idióta kretén 12 éves seggfej! Az interneten nagy a pofád, de annyi eszed van, mint egy marék lepkének. Menj innen és boldogítsd a szüleidet, akik ilyen sikeretlen balfaszt neveltek, mint te.

Elnézést a moderátoroktól, már az se érdekel, ha büntetőpontot kapok, de ezektől a szerencsétlenektől a hajam szála égnek áll....
  • ruach777
    Sziasztok!!!

Klassz kis írásokat tettetek itt kőzzé!!
    Hát artinak igazat adok, de laracroft csúnyár mellé fogott!!
    Hát van ilyen!
    Amúgy amióta a GTR FIA Racing meg van, mással sem játszom, csak azzal!!!!
    A TOCA2 amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is feledésbe merűlt!!
    Ja igen, jut eszembe!
    A TOCA2-höz szerveztek Magyar Bajnokságot???
    Mert tudniillik a GTA-hoz már van!!!
    Ott sokat tanulhattok az autóversenyzés rejtelmeiből!!
    Tudom nektek javasolni, TOCA2 őrűltek!!
    Na jó, majd még felnézek erre a topicra, hogy jól kimosojoghassam magamat!!
    Páá mindenkinek!!
    Jó gyakorlást!!!!
  •  DeathMatch
    Okoska !!! Tudod kit nevezzél puhapöcsünek max apádat..