TOCA Race Driver 2
Oldal 1 / 146Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok meg vettem pc-n a játékot és nem volt benne magyar nyelv.Hova tudom be rakni a magyarosítást?
Hali hol találok egy értelmes cracket vagy mini imaget mert eddig a gamecopyworldon egyet se talaltam.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
hali
megtudná vki mondani hogykell nem eredeti session pályát berakni online játékba? azaz pl DTM et akarok tolni loch rannochba. csomoan csinálják de nem magyarok és nemmmondják el :) émeg nemjövök rá :( (nemtalálom még egyelõre sehol forumokon. bár lehet ittis voltmár rola szo? eddig nem találtam.
megtudná vki mondani hogykell nem eredeti session pályát berakni online játékba? azaz pl DTM et akarok tolni loch rannochba. csomoan csinálják de nem magyarok és nemmmondják el :) émeg nemjövök rá :( (nemtalálom még egyelõre sehol forumokon. bár lehet ittis voltmár rola szo? eddig nem találtam.
Kössz Zsolt, megnézem hogy jó-e így, már felraktam a toca3-t az mûxik faszán.
Láttam a TRD 3 -ba azt javasolták, hogy nézd meg a RAM -ot.
Ha nem volt vele gond, akkor van 1 tippem:
Automatikus újraindítás kikapcsolása.
Ilyen problémája volt 1 havernak (igaz másik játéknál) és kikapcsoltam nála és utána jó lett.
Sajátgép - Tulajdonságok - Speciális fül - Indítás és helyreállítás Beállítások - Automatikus újraindítás PIPA KI !
Ha nem volt vele gond, akkor van 1 tippem:
Automatikus újraindítás kikapcsolása.
Ilyen problémája volt 1 havernak (igaz másik játéknál) és kikapcsoltam nála és utána jó lett.
Sajátgép - Tulajdonságok - Speciális fül - Indítás és helyreállítás Beállítások - Automatikus újraindítás PIPA KI !
nem a játékban kell a keresni a problémát ez bizony egy csunya kékhalál el kell olvasni hogy miket ír és asszerint kell megoldani a problémát
thx
irj inkább a 3 topikjába ( lehet le**sznak miatt ) de ide úgy veszem észre nem ír neked senki ( csak ötlet )
Help!!
Valaki segítsen!!
Hello!Amikor feltelepítem a játékot és el akarom indítani, bejön egy kék kép tele szöveggel és újraindul a gép. Már vagy 3-szor újraraktam de így sem mûködik.Valaki segítsen! (a játék eredeti) Elóre is köszi.
A toca race driver 3 . mikor jelenik meg ? ? ?
1.Lehet nem telepittetted a kormány driverét... 2. a játékban kell beállitani , 3.lehetöség: amikor felrakod a kormány driverét , belehet mindenféle szarságot állitani , és lehet közte vana problémás
Mivan emberek ! Jo rég nemirt ide senki ! (kivétel-atomeromu)
Van oldalam www.tocard2.mlap.hu , aki akar jönni majd onlinba jáccani , az irjon a forumba , és megbeszélünk 1 idöpontot . . .
Mivan emberek ! Jo rég nemirt ide senki ! (kivétel-atomeromu)
Van oldalam www.tocard2.mlap.hu , aki akar jönni majd onlinba jáccani , az irjon a forumba , és megbeszélünk 1 idöpontot . . .
Udv!
Nekem is Momo racing kormanyom van, de meg a menuben sem tudom kivalasztani, hogy aktivalhassam, mert fel sem ismeri! Mi lehet a gaz?
Nekem is Momo racing kormanyom van, de meg a menuben sem tudom kivalasztani, hogy aktivalhassam, mert fel sem ismeri! Mi lehet a gaz?
Szerintem nem. De ha az lenne is Angol nyelv választás benne lehet.
(De tévedni emberi dolog.)
(De tévedni emberi dolog.)
köszi,de ez véletlen nem olasz verzió?
de adjatok már linket pls
pls adtok linket,hogy honnan tölcsem le??
(nem fogom megvenni)
(nem fogom megvenni)
hi all!lehet neten játszani? ha igen mi kel hozzá?
| #7254 !!!
Remélem itt tud nekem segiteni vki. Nah vettem egy Momo Racing kormányt, fel va nrakva minden. vezérlõpult játékvezérlõ minden ok minden mûxik. Test Drive Unlimitedben minden ok, fain. INditom a toca2-t h beállitsam, de a beállitásoknál nem is nagyon engedi forgatni a kormányt, szal a technika "nem old fel". FO2-ben meg az intro amikor megy szépen bekapcsol és lehet forgatni ahogy bejön a menü már nem, szal mintha nem futna semmi sem. Pedig a menüben is látja a kormányt, ha nyomkodom rajta a gombokat érzékeli, csak maga a forgatás nem megy ugy ahogy pl TDU-ban, ez mitõl lehet? PLZ HELP
Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro
Szia!Hogy köszönjem meg?Nagyon köszönöm!
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
Sziasztok!Nekem crack kellene?Van hozzá?Nagyon de nagyon megköszönném.Nagy tisztetlettel:Balaka.
Elõre is köszönöm
Elõre is köszönöm
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
OK, köszönöm, megkérdezem ott!
Hát ritkán jár erre valaki, talán jobban járnál ha a ToCa Race Driver 3 -ba kérdeznéd.
Sziasztok!
Nagy nehezen megszereztem ezt a játékot és felrktam a laptopomra, de sajnos a játékban ugrálnak a képek és ettõl játszhatatlan...
A gépemben egy Intel(R) 82852/82855 GM/GME van. Nem tudja valaki milyen driverrel lenne jó?
Nagy nehezen megszereztem ezt a játékot és felrktam a laptopomra, de sajnos a játékban ugrálnak a képek és ettõl játszhatatlan...
A gépemben egy Intel(R) 82852/82855 GM/GME van. Nem tudja valaki milyen driverrel lenne jó?
Hello
Vki tudna a játékhoz cheat kódot szerezni?THX srácok
<#worship>#worship><#banplz>#banplz><#wink>#wink><#vigyor4>#vigyor4>
Vki tudna a játékhoz cheat kódot szerezni?THX srácok
<#worship>#worship><#banplz>#banplz><#wink>#wink><#vigyor4>#vigyor4>
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
gondolom azért néhanapján haza is mész nem akkor meg odaviteted és ugy idözited hogy otthon legyél vagy megmondod az ösöknek hogy vegyék át ennyi.
de azért a sulimba azért csak nem küldöm el
tá te megtenéd szerintem nem
tá te megtenéd szerintem nem
Attol még van olyan bolt a közelbe ahol lehet kapni még a TG-be is láttam néha.Vagy megrendeled neten és olyan cimre viteted ahova akarod
csak az a problémám hogy koleszos vagyok
Én egyetértek már akkor is keresgéltem aztán inkább hagytam a picsába.<#wink>#wink>.Kibirom az a 2000 akányhány ft-t.
Nah magyarul: Hülyeség warezolni!!!
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
De ne nézzelödjön jó törést.Tok olcsón megkapja már eredetiben.Kár rászánni annyi idõt.Egyszerübb ha elmegy egy boltba és megveszi 2490 Ft-ért.Nem fog belehalni<#wink>#wink>
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
kõsz nézelõdõk feléje
Torrenten leszedtem még jó multkor és tökéletesen ment (csak a magyarosítással nem, asszam csak az 1.0 -hoz jó a magyarosítás)
Ha leszedted és nem ment, akkor csak jó törést kellett volna nézzél hozzá.
Ha leszedted és nem ment, akkor csak jó törést kellett volna nézzél hozzá.
Én Torrenten leszedtem de nem müködött de a neten van vhol egy bolt
( pontosan itt http://www.automex.hu/ ) itt meg lehet vásárolni
http://www.automex.hu/webshop/?mod=list&op=list&type=22&search=TOCA
2490ft-ért
( pontosan itt http://www.automex.hu/ ) itt meg lehet vásárolni
http://www.automex.hu/webshop/?mod=list&op=list&type=22&search=TOCA
2490ft-ért
hello engem is érdekelne ez a játék a demoját már ki probáltam a szoftverbázison kerestül de a teljes játék érdekelne leginkább
valaki nem tud a neten boltot ahol meg lehet venni?
Sziasztok.
Tud valaki müködõ magyarosítást ???
(mert amit találtam azzal nem indul)
Köszi !
Tud valaki müködõ magyarosítást ???
(mert amit találtam azzal nem indul)
Köszi !
császtok a demónál lehet kódot használni
Oldal 1 / 146Következő →