7285
-
#6726 Sziasztok! Megvettem a game-t "Bestseller" (na ilyet is ritkán engethetek meg magamnak) de nem tudom peccselni. (1.2)
Azt irja ki, hogy :"error ept0034: Neither command line parameter specified is an existing directory."
Erről tudtok valamit. Eszméletlen, hogy pénzért veszem meg a progit, jófiú vagyok és mégis szo*nom kell vele. -
#6725 Vedd meg! Már nem drága... -
#6724 hihetetlen hogy 1,5 év után még valaki evvel szenved -
#6723 olvass vissza bazz egyébként meg starforce3.3 topic -
ayahuasca24 #6722 Hello!
lehet hogy hülye kérdés és már lerágott csont, de nekem most sikerült megszerezni a game-t! hogyan tudom elindítani, valami tuti modszerrel?
kérem segítsetek!!!! -
#6721 de ez csak a nehézségen állit nem?
vhogy az nem megoldhato hogy az auto beállitasain is lehessen valtoztatni career modban? -
#6720 ok kosz -
Tockos #6719 \GamaData\Frontend\Mods.ini-ben -
Tockos #6718 mods.ini
A következő sort írd át:
CareerDiff=0
A 0 érték a folyamatosan nehezedő (default). 60-100 közötti értékre írd át. 60 a legkönnyebb, de erősen romlik a kihívás...
Igy állíthato a carrierben is a nehézség -
#6717 vki nem tudná megmondani hogyan lehet career modba beállitani az autokat mert már 30%-nál járok és nagyon nehéz
single race-be be lehet de carerbe még autot se lehet valasztani
vki segitsen plíííz!!! -
kontar #6716 Sziasztok! Amit 1990-ért adnak az a régi Toca2 a Touring Cars, nemis tudom hány éves játék. -
#6715 Virusirto, tuzfal, egyeb hatterben futok programok. Es persze a mar emlitett tulhuzas is lehet (ha van). -
Piko888 #6714 Mi lehet? -
Piko888 #6713 A demó tökéletesen futott! -
#6712 Talán túlmelegedés (pl. túlhajtásból fakadóan), vagy hardver hiba, esetleg kodek gond szóval sok minden lehet, de én alapvetően a túlmelegedésre tippelek. -
Piko888 #6711 Hi! Megvettem a játékot, de amikor elinditom akkor a verseny közben reseteli a gépet. A konfigom jobb mint ami kell neki. Mi lehet a baj? -
#6710 Miért ne létezne? Itt már régóta 2500 Ft, tehát a 2000 Ft-os ár sem hihetetlen, sőt... -
#6709 Hát lefényképezem neked az Auchanosújság oldalád ha nem hiszed.Én is meglepödtem és töb game volt melett. -
#6708 Hát az dúrva. -
#6707 Léteik hogy már csak 1990Ft a game (by Auchan)? -
Tockos #6706 nekem van egy komplet save-m.Ha akaro elkuldom -
#6705 Sziasztok nem tud egy mentést valaki a játékhoz mert ennélkül háloba csak pár pálya müködik? -
#6704 Állítsd át pro-sim módra.... -
#6703 Na vettem kettöt ugyhogy a haverral már neten nyomjuk sajnos az uccso helyekért küzdünk lehet elöbb végig kéne játszani(ahoz elék arcados) -
#6702 Próbálkozok, próbálkozok :)
Pedig már csináltam mindent :(
-
#6701 pedig valahogy így kell szenvedni vele.próbálkozz még. -
#6700 Ja azért köszi -
#6699 Sajnos így sem jó :(
A kormány mozgását egyáltalán nem érzékeli, teljesen kemény, és visszaáll rögtön középre, mint kint windowsban.
A pedálokat észreveszi, de nem fogadja el. -
#6698 én úgy csináltam annó(rég volt szal nem biztos, hogy pont így), hogy keyboard-on hagytam és úgy állítottam be a kormányt a gombok helyére aztán ok és utána átrakni a wheel-re majd újra beállítani és rárakni a force-ot stb.ha nem megy így akkor pasz. -
#6697 Help valaki
Hogy tudom beállítani a kormányt?
Hiába a rakom whell-re, a kiosztásnál nem érzékeli -
DonManó #6696 semmi -
#6695 A Toca Race Driver 2 és a DTM Race Driver 2 köszött mi a külömbség???? -
#6694 nem tudja vki h miért indul újra akkor a játék mikor elindítanám a versenyt?betölt és újraindul.HELP? -
#6693 vagy eccerüen probáld meg hang nélkül ... integrált vacak helyett meg újíts be valami szoundblasztert ;) -
#6692 A patcheket feltetted? Probald lejebb venni a hamgkartya hardware-es 3D gyorsitasat (DX Diag), kikapcsolgatni a hatterben futo programokat (virusirto, tuzfal stb.). -
sporte #6691 Sziasztok! Megvettem a gamét de állandóan le fagy. A hardver P4 2,6. 512DDR-400. Ati Radeon9600xt 40GB.AC97 integrált hang. Nem tudom mi a baj? Ha valaki tudja előre is köszönöm! -
#6690 De, sajnos igen...
És amikor rájönnek, hogy nem tudnak vele értelmesen játszani, akkor abban élik ki magukat, hogy mások se tudjanak... :( -
#6689 gtr? :D mit tesz a hájp ... nem gondoltam, h idióta vérpistikék megveszik azt :)) -
#6688 Valóban jellemző volt a szembe megy effektus, de ezzzel taálkoztam a GTR szervereken is. A Pro Sim módban kicsit kevesebb volt az ilyen barom, ma már alig van szerencsére. -
#6687 Ha recseg a hang mit csináljak??
Játék közben!