TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy vegyék meg és hagyják a topigot békén 😊)))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha nem pesti vagy, akkor online rendeld meg és 5,989 Ft-ért (4999 + 990 Ft postaköltség) a tiéd lehet.
http://goo.gl/gd6Zi5
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Ugyhogy jó lesz vigyázni....<#fejvakaras>#fejvakaras>
De aki csak egyszer végig akarja vinni mert tetszik neki autokázik egy jót minek vegye meg ha netrõl le tölti ingyen?
Next PC upgrade: 2022
A TRD3-on is SF3 (vagy ujabbb lesz), de most mar egyre tobb jatekon. Bizonyos szempontbol nem is baj. Mar most tudom, hogy nem fogok foglalkozni a topicjaval, mert folyamatos lama-gyules lesz😉
En bizok benne (TRD3), ahogy megjelenik megveszem, es gondtalanul, problemak nelkul kenyelmesen vegig jatszom.😊)
Persze, most az lesz, hogy engem biztos felvet a penz😊 Pedig nem. Egyszeruen nem szorom a penzt otvar gyorskajaldaba, ne meresztem a seggem divatbol valami szar filmen egy plazaban, es mar megis van az ara a jateknak😊
Next PC upgrade: 2022
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Komolyan mondom, hogy elõre félek tõle, hogy a TOCA 3 topikjában is ez fog menni, ha azon is ilyen védelem lesz.
Mondjuk a kollégám épp most akarja megvenni a játékot, mert kölcsön adtam a DVD-m neki, s nagyon megtetszett (rájött, hogy az NFS-en kívül is van élet, bocs nem flame akart lenni, de ez az igazság), s most hogy visszakértem tõle a DVD-t, elkapták az elvonási tünetek... 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Hogy minek fizess erte?! Mert dolgoztak vele eleg sokat, raadasul jo lett, kapsz erte dobozt, DVD lemezt, csak beteszed es jatszol.
Ha meg ingyen kell, akkor meg bird ki a hatranyait...
Itt a lenyeg, hogy 4990 HUF, vagyis nem eri meg vele szenvedni, megeri az arat.
miért muszály mindig az új gameel játszani?
ha van olyan game ami nagyon bejön akkor még évek után is újra felteszem
Aki tud segíteni a MYTH féle verziósban akkor privizzen!
már próbáltam több féle megolást de nem jött össze!
Elõre is kössz!
hehehe, talán azé is utálom, mer felraktam a gtr-t(hozzáfûzöm warezos😛), aztán ment... felraktam a trd2-t, aztán nem ment sem a gtr sem a trd2. most elindult a trd2, de a gtr az istennek sem akar menni! bárcsak inkább a toca ne ment volna, hanem a gtr😞((((((
De mi koze vagy hogy lehet ezt ossze hasonlitani a GTR-rel?!?!?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
ekkora ratyi gammát még nem sokszor láttam.
fogok vele játszani nem arról van szó, de így elkúrelni!
garantálom: A GTR NYOMÁBA SE JN A TRD 2!!!!!!!!!!
Az melyik?
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
SRÁCOK!!
Örömhír.Sikerült feltennem a Fia GTR racinget.
Remélem lassan felnövök a ti tudás szintetekhez.
Ha bizonyíték kell akor szóljatok mit mondjak.Pl test pályán voltam Barcelonába.
Szóval a DTM nél a regeditorba kell valamit csinálni.Mert a kód amit beírtam még mindíg nem jó.
CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJ
és LEMEZ KULCS HIBA.
Most mit tegyek?
nem akarok PS2-t meg Xboxot-t😊