TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most szereztem meg a játékot de gondok vannak a creckeléssel ha valaki tudna segiteni megköszönném
Shan
Azhát.😊
Shan
Télleeeg?? <#beka2>
IMYke2.0.0.0
Már hatszázszor leírtuk, mások azt linkelgették, hogy mit kell csinyányi... hát, innen vessenek magukra.
Vagy vegyék meg és hagyják a topigot békén 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
Mé má inditható? 😊
[HUN]FaTaL
rofl😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Bezony... <#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]FaTaL
lol még mindig van aki az elindítással szarakszik?😄

IMYke2.0.0.0
Már nem drága. Ha pesti vagy, akkor ugorj be egy CDGalaxis szaküzletbe és perkálj le 4.999 Ft-ot érte.
Ha nem pesti vagy, akkor online rendeld meg és 5,989 Ft-ért (4999 + 990 Ft postaköltség) a tiéd lehet.

3P
Pl. hogy megveszed eredetiben...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Szevasztok! Leszedtem a DTM Race Driver 2-t. És sajnos nem tudom elindítani. Kiirja hogy érzékeli a Daemon Tools-t. Hogy lehet kikerülni ezt?
[HUN]FaTaL
én azt olvastam hogy minden, a lakásodban lévõ elektromos szerkezet túláramot fog kapni és tönkremegy. LoL

bodesz
én is olvastam de csak azt a cd-t nemtudod többet használni.mert vmit belejegyz a gépedbe hogy mittom ezek a fileok méret+minden hülyeség alapján elindíthatahlan lesz.de le lehet tiltani hogy semmi se tudja majd frissíteni frimwaret szal ha csak ez lesz rajta menni fog.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Panther
Ez pontosan ugyanolyan büntetetndõ dolog lenne, mint áramot vezetni a kerítésedbe. Hiába megy a tolvaj, hogy lopjon tõled, ha megüti az áram, téged ültetnek le. Ez is ugyanolyan dolog: jóhogynem vírust tartalmaz a program....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

arty
sõt, megöli a kutyádat .... én meg ezt olvastam 😉

Forza.

[HUN]FaTaL
jó persze LoL😄DDD

Duddits
Jah, persze, ez hülyeség!

Shan
Én azt olvastam, hogy egy új <i>'Destroyer'</i> nevû védelem lesz rajt, ami állítólag illegális telepítés esetén átírja a DVD olvasó firmware-ét, és addíg nem tudod használni semmire, amíg nem érzékeli az eredeti TRD3-at...(persze csak akkor tudja ezt megtenni, ha az asztali DVD Scar-tal van összekötve a TV-vel...
Ugyhogy jó lesz vigyázni....<#fejvakaras>
IMYke2.0.0.0
StarForce 4 lesz rajta... <#eplus2>

Duddits
Az baszna be! Remélem nem.

Duddits
<#eljen>

grebber
Itt arról van szó hogy aki hosszu távra akarja megvenni multizni és gond nélküli játékra megveszi.
De aki csak egyszer végig akarja vinni mert tetszik neki autokázik egy jót minek vegye meg ha netrõl le tölti ingyen?

Next PC upgrade: 2022

3P
Hát kísértetiesen ezt írhatnám én is... 😊

Alexease
En sem tudom mar minek irogatok... felesleges.
A TRD3-on is SF3 (vagy ujabbb lesz), de most mar egyre tobb jatekon. Bizonyos szempontbol nem is baj. Mar most tudom, hogy nem fogok foglalkozni a topicjaval, mert folyamatos lama-gyules lesz😉
En bizok benne (TRD3), ahogy megjelenik megveszem, es gondtalanul, problemak nelkul kenyelmesen vegig jatszom.😊)
Persze, most az lesz, hogy engem biztos felvet a penz😊 Pedig nem. Egyszeruen nem szorom a penzt otvar gyorskajaldaba, ne meresztem a seggem divatbol valami szar filmen egy plazaban, es mar megis van az ara a jateknak😊
grebber
Toca 3-on szerintem Splinter Cell 3-om féle lesz azt még nem tudták megtörni 😊

Next PC upgrade: 2022

jaja én is sztem hogy 3is ilyen nagy védelem lessz!jól kitalálták ezt a codemastersnél vagy hol!nem rég láttam videót a discoverys hogy számítógépes játékok története és benne volt a codemasters!2testvér pár alapította és még nem volt az 1ik testvér párok 15-16 lehetett a másikak 18!szóval tudtak vmit az biztos!jó a dokumentum film!12éves korukban játékokat készítettek!

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

3P
Hagyd rá, én már feladtam a gyõzkõdést.
Komolyan mondom, hogy elõre félek tõle, hogy a TOCA 3 topikjában is ez fog menni, ha azon is ilyen védelem lesz.

Mondjuk a kollégám épp most akarja megvenni a játékot, mert kölcsön adtam a DVD-m neki, s nagyon megtetszett (rájött, hogy az NFS-en kívül is van élet, bocs nem flame akart lenni, de ez az igazság), s most hogy visszakértem tõle a DVD-t, elkapták az elvonási tünetek... 😊

jah azt elfelejtettem nem a MYTH féle az másik game mert másik sem stimmel!csak mindet úgy csináltam ahogy kell és nem ment(disablalni a cd/dvd romokat de csak az 1iket sikerült és nem fogadta el a kódot vagyis el csak nem sikerült teljesen)

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Alexease
Probald ki a demot - arra van kitalalva - dontsd el hogy jo-e, es meg van oldva a kerdes.😊

Hogy minek fizess erte?! Mert dolgoztak vele eleg sokat, raadasul jo lett, kapsz erte dobozt, DVD lemezt, csak beteszed es jatszol.

Ha meg ingyen kell, akkor meg bird ki a hatranyait...
Alexease
Ja akkor nem szoltam semmit😊
minek fizessek érte?nincs garancia rá hogy milyen jó!ha nyugottan költhetném a lét akkor megvenném!meg ha net van akkor elég azt fizetni itt Mo-n fizetésekhez képest

Alexease
Nem baj, meg en is jatszom vele! De ezt nem is mondtam!
Itt a lenyeg, hogy 4990 HUF, vagyis nem eri meg vele szenvedni, megeri az arat.
és miért baj hogy most akarok vele nyomulni?
miért muszály mindig az új gameel játszani?
ha van olyan game ami nagyon bejön akkor még évek után is újra felteszem

IMYke2.0.0.0
Faszomat nem tudsz kifizetni érte 4.999 Ft-ot!

Solid Snake
Nebáncsadmánacélegyenesbevan 😊
Alexease
Na ez az igazi LOL! Meg 2 honap es itt a 3. resz, "ez" meg meg mindig a masodikat probalja elinditani 1,5 ev utan😊)))
Hali!
Aki tud segíteni a MYTH féle verziósban akkor privizzen!
már próbáltam több féle megolást de nem jött össze!
Elõre is kössz!

XeeN
10 perccel ezelõtt kezdtem az installt(TOCA2) életemben elõször és csodák csodája, semmi gondom nem akadt vele. <#eplus2>

Alexease
Azert utalni egy programot, mert nem megy a warez verzio, azert erdekes😊))
fistin
hát nem tom😄DD
hehehe, talán azé is utálom, mer felraktam a gtr-t(hozzáfûzöm warezos😛), aztán ment... felraktam a trd2-t, aztán nem ment sem a gtr sem a trd2. most elindult a trd2, de a gtr az istennek sem akar menni! bárcsak inkább a toca ne ment volna, hanem a gtr😞((((((

Alexease
Gratulalok, ez szep es ertelmes volt😞
De mi koze vagy hogy lehet ezt ossze hasonlitani a GTR-rel?!?!?
3P
Köszönjük a mértékadó véleményed, e szerint kezeljük...

fistin
hogy ez mekkora szar gamma?? csak nem azt mondjátok, hogy ez lenne a trd2?? már hogy az 1 egy nagy melléfogás volt, de ez sem különb!!!!!!
ekkora ratyi gammát még nem sokszor láttam.
fogok vele játszani nem arról van szó, de így elkúrelni!
garantálom: A GTR NYOMÁBA SE JN A TRD 2!!!!!!!!!!

STARFORCE eltávolító eszköz!
Az melyik?

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Látom még nem vagyot túl jó!Akkor még sem mondjátok e hogy mért nem jó a key.Vagy hogy kell e valamit csinálni a reg editorba?

Hop az elõzõt elrontottam mert siettem sorry.

SRÁCOK!!
Örömhír.Sikerült feltennem a Fia GTR racinget.
Remélem lassan felnövök a ti tudás szintetekhez.
Ha bizonyíték kell akor szóljatok mit mondjak.Pl test pályán voltam Barcelonába.
Szóval a DTM nél a regeditorba kell valamit csinálni.Mert a kód amit beírtam még mindíg nem jó.

Duddits
ÉS utánna add nekem. <#nyes>

Alexease
Akkor vedd meg eredetiben😛PPPPPPPPP
Nem akarlak megin zaklatni titeket de beírtam a kódot:
CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJ
és LEMEZ KULCS HIBA.
Most mit tegyek?
nem akarok PS2-t meg Xboxot-t😊

Írtam hogy igen.