7285
  • Duddits
    Hát azért ez nem mondanám! A GTR már rég "törve" volt.
  • robotnyk
    merész dolog ezt mondani, tekintve hogy már lassan az új része is kijön
  • M@TriX
    ez egy új törés, okt 8ai, erre gondolsz?
    lehet én SFes wrzgémekkel nem szoktam szórakozni..
  • SASboy
    Éljen. Ezzel már nem kell babrálni.
  • DonManó
    csak sztem ez nem számít igazi törésnek, hiszen pl a GTL-nél le kell húzni a meghajtókat fizikailag (SF 3.6 védelem)
  • ati2002
    Yeeeyeyeyeye StarForce 3:
  • davos80
    Kb. fél éve voltam ebben a topikban, akkor a warez-antiwarez harc ment, látom most is az megy még.
    De mind1, lényeg, h végre fel van törve hála a Reloaded-nek.
  • M@TriX
    jönnek kifele az SF-es védelmes játékok egymás hegyén-hátán, most látom, vagy 8...

GT Legends (c) Atari *DVD* *SFcure*
    GTR Fia GT Racing (c) 10tacle Studios *SFClone*
    D-Day (c) Digital Jesters
    ... stb.
  • DonManó
    jah, bár én már régen játszottam már vele
  • Eisenhower
    na végre. ^.^ bazki én meg még itt vagyok melóba. fákk asszem mindjárt lépek lefelé^^
  • robotnyk
    2005-10-13 PC Game ISOs TOCA Race Driver 2 (c) Codemasters *DVD* RELOADED 56x50 MB

még épp időben :DD
  • Laceee
    ezt bövebben is kifejtenéd ?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem karakterlimites. Nekem elhiheted...
  • Laceee
    kiprobáltam lehet magyarositani csak karakter limites
  • 3P
    Nem, nem hinném, hogy az lenne, mert átjut a lemez ellenőrzésen elindul a játék, 1-2 logo be is jön, majd a menü előtt kidob a desctopra. Persze ettől még lehet nemtudom. Én inkább arra szavazok, hogy kicsit más az XBOX dialog file szerkezete, mint a PC-sé és az adott file adott helyén mást talál szerkezetileg a szoftver, mint amit várna, s ez okoz ilyen hibát, hogy kidob a desctopra.
  • Laceee
    Valószinü a Starforce 3 miatt mert ha a fájlokat megváltoztatod akkor nem indul a játék "nem biztos" de szerintem valami hasonló van vele.
  • 3P
    Az infó file-ban azt írták, hogy Xboxos fordítás, cak bíztak benne, hogy jó a PC-hez is. Ezek szerint sajna nem.
  • Piko888
    Nem értem, egy ilyen király gém és senki se forditotta le.
  • 3P
    Természetesen.
  • Piko888
    Neked is eredeti van?
  • 3P
    Na teszteltem. Engem kidob a desctopra, ha lecserélem a language.big file-t a magyarítottra, tehát nálam sem ok...
  • Piko888
    Sajnos az se jó.
  • masssza
    Van egy TOCA Race Drive 2- es eredeti PC DVD- m, elcserélném Colin 2005 vagy Richard Burns Rallyra csak eredeti érdekel.
  • 3P
    Magyarítás

Tesztelni ugyan nem teszteltem, de remélhetőleg jó.
  • Piko888
    Megy a játék és nem akad ki, leszedtem a legújabb NVidiát és kikapcsoltam az és anisotropicot filteringet és az antialiasingot 2 szeresre tettem.
    Van magyarosítás a játékhoz?
    Az Imykéről leszedtema TOCA 2 magyarosítást, de azzal nem megy mivel teéjesen más fájlokat akar átírni, mint amik igazából vannak.
  • arty
    igy van, én emléxem erre a hibára! az FSAA csinálta !!! :)
  • 3P
    Nem a VGA-ddal van a baj, illetve, nem a 9600XT-vel.
    Én először 8500-on játszottam vele, de futott már 9600pro-n és jelenléeg 9800pro alat működik hibátlanul.
    A játék csak DX 8-as effekteket használ, bár a 9600XT teljesen jól vinné, ha DX9-es lenne.
    Őszintén nem tudom, hogy mi lehet a bibi.
    Picit hisztis volt 1-1 Catalist driverre, de már egy 8-10 hónapja nem problémázik velük. Talán csak egy tanács kapcsold ki az élsimitást driverből. Több korábbi driver is hisztis volt rá.
    A HardwareSetup.exe-t futtatva nálam minden maxon van advanced részben, csak az árnyékok részletessége van eggyel a max alatt, illetve a lock framerate nincs kipiálva, valamint az Anisotroping Filtering, mert ezt a driverből állítom fix 8X-os értékre. Most más nem jut eszembe. Ha semmi nem jön be tegyél fel egy kb nyári Catalystot... Egy próbát megér.
  • Piko888
    Nekem pedig az a baj hogy elindul a játék és az első kör ekelén újrainditja a gépet. Konfig: Amd 1.7 768RAM, Geforce 3 Titanium 128 Ram. Legújabb NVidia van fenn (nem a béta).
  • VicTorKa
    Ati 9600XT-m van
    bírnia kellene. A kinfigomat leírtam lejebb...
  • Mikiller
    Milyen géped van?
    Szerintem nem bír valamilyen effectet a vga-d, húzd lejjebb a grafikai csili-vilit. NFSU2-ben volt ilyen anno, amikor bekapcsoltuk vmelyik effectet.
  • VicTorKa
    Nincsen....
    Bosszant nagyon a dolog, mivel eredeti a játék, s ilyenkor az ember elvárja, hogy tökéletesen működjön...
  • 3P
    Akkor pasz. Túlhúzás és egyéb trükközés sincs a VGA-n?
  • VicTorKa
    A legújabb van fent...
  • 3P
    Rekj fel új Catalyst-ot!
  • VicTorKa
    Így néz ki...
  • VicTorKa
    Hali mindenki!
    Megrendeltem a játékot, s amikor elindítom, a környezeten nincsen textura.
    Ez mitöl lehet?
    A gépem: Athlon XP 1700mhz, Ati 9600XT, 512mb ram
    Directx 9c van fent.
  • Mikiller
    Ráadásul nekem ment a patch másik könyvtárból is
    Bár az az "existing directory" gyanús
  • 3P
    Hát tényleg fua a probléma, mert szerencsére eddig egy ismerősömnél sem jött elő. Bár nem lehet hozzá köze, de SF Nightmare meg ilyenek esetleg nincsenek fenn a gépeden?
  • ROTI
    Onnan is próbáltam és ugyan az az eredmény. Tökre nem értem
    Már egyszer ujra installátam ,hogy szűz installra is megpróbáljam.
    Azért köszi.
  • IMYke2.0.0.0
    A Patch-et a telepített játék könyvtárában / könyvtárából kell futtatni!