7285
-
#6766 Hát azért ez nem mondanám! A GTR már rég "törve" volt. -
#6765 merész dolog ezt mondani, tekintve hogy már lassan az új része is kijön -
#6764 ez egy új törés, okt 8ai, erre gondolsz?
lehet én SFes wrzgémekkel nem szoktam szórakozni.. -
#6763 Éljen. Ezzel már nem kell babrálni. -
DonManó #6762 csak sztem ez nem számít igazi törésnek, hiszen pl a GTL-nél le kell húzni a meghajtókat fizikailag (SF 3.6 védelem) -
#6761 Yeeeyeyeyeye StarForce 3: -
davos80 #6760 Kb. fél éve voltam ebben a topikban, akkor a warez-antiwarez harc ment, látom most is az megy még.
De mind1, lényeg, h végre fel van törve hála a Reloaded-nek. -
#6759 jönnek kifele az SF-es védelmes játékok egymás hegyén-hátán, most látom, vagy 8...
GT Legends (c) Atari *DVD* *SFcure*
GTR Fia GT Racing (c) 10tacle Studios *SFClone*
D-Day (c) Digital Jesters
... stb. -
DonManó #6758 jah, bár én már régen játszottam már vele -
#6757 na végre. ^.^ bazki én meg még itt vagyok melóba. fákk asszem mindjárt lépek lefelé^^ -
#6756 2005-10-13 PC Game ISOs TOCA Race Driver 2 (c) Codemasters *DVD* RELOADED 56x50 MB
még épp időben :DD -
Laceee #6755 ezt bövebben is kifejtenéd ? -
#6754 Nem karakterlimites. Nekem elhiheted... -
Laceee #6753 kiprobáltam lehet magyarositani csak karakter limites -
#6752 Nem, nem hinném, hogy az lenne, mert átjut a lemez ellenőrzésen elindul a játék, 1-2 logo be is jön, majd a menü előtt kidob a desctopra. Persze ettől még lehet nemtudom. Én inkább arra szavazok, hogy kicsit más az XBOX dialog file szerkezete, mint a PC-sé és az adott file adott helyén mást talál szerkezetileg a szoftver, mint amit várna, s ez okoz ilyen hibát, hogy kidob a desctopra. -
Laceee #6751 Valószinü a Starforce 3 miatt mert ha a fájlokat megváltoztatod akkor nem indul a játék "nem biztos" de szerintem valami hasonló van vele. -
#6750 Az infó file-ban azt írták, hogy Xboxos fordítás, cak bíztak benne, hogy jó a PC-hez is. Ezek szerint sajna nem. -
Piko888 #6749 Nem értem, egy ilyen király gém és senki se forditotta le.
-
#6748 Természetesen. -
Piko888 #6747 Neked is eredeti van?
-
#6746 Na teszteltem. Engem kidob a desctopra, ha lecserélem a language.big file-t a magyarítottra, tehát nálam sem ok... -
Piko888 #6745 Sajnos az se jó. -
masssza #6744 Van egy TOCA Race Drive 2- es eredeti PC DVD- m, elcserélném Colin 2005 vagy Richard Burns Rallyra csak eredeti érdekel. -
#6743 Magyarítás
Tesztelni ugyan nem teszteltem, de remélhetőleg jó. -
Piko888 #6742 Megy a játék és nem akad ki, leszedtem a legújabb NVidiát és kikapcsoltam az és anisotropicot filteringet és az antialiasingot 2 szeresre tettem.
Van magyarosítás a játékhoz?
Az Imykéről leszedtema TOCA 2 magyarosítást, de azzal nem megy mivel teéjesen más fájlokat akar átírni, mint amik igazából vannak. -
#6741 igy van, én emléxem erre a hibára! az FSAA csinálta !!! :) -
#6740 Nem a VGA-ddal van a baj, illetve, nem a 9600XT-vel.
Én először 8500-on játszottam vele, de futott már 9600pro-n és jelenléeg 9800pro alat működik hibátlanul.
A játék csak DX 8-as effekteket használ, bár a 9600XT teljesen jól vinné, ha DX9-es lenne.
Őszintén nem tudom, hogy mi lehet a bibi.
Picit hisztis volt 1-1 Catalist driverre, de már egy 8-10 hónapja nem problémázik velük. Talán csak egy tanács kapcsold ki az élsimitást driverből. Több korábbi driver is hisztis volt rá.
A HardwareSetup.exe-t futtatva nálam minden maxon van advanced részben, csak az árnyékok részletessége van eggyel a max alatt, illetve a lock framerate nincs kipiálva, valamint az Anisotroping Filtering, mert ezt a driverből állítom fix 8X-os értékre. Most más nem jut eszembe. Ha semmi nem jön be tegyél fel egy kb nyári Catalystot... Egy próbát megér. -
Piko888 #6739 Nekem pedig az a baj hogy elindul a játék és az első kör ekelén újrainditja a gépet. Konfig: Amd 1.7 768RAM, Geforce 3 Titanium 128 Ram. Legújabb NVidia van fenn (nem a béta).
-
VicTorKa #6738 Ati 9600XT-m van
bírnia kellene. A kinfigomat leírtam lejebb... -
#6737 Milyen géped van?
Szerintem nem bír valamilyen effectet a vga-d, húzd lejjebb a grafikai csili-vilit. NFSU2-ben volt ilyen anno, amikor bekapcsoltuk vmelyik effectet. -
VicTorKa #6736 Nincsen....
Bosszant nagyon a dolog, mivel eredeti a játék, s ilyenkor az ember elvárja, hogy tökéletesen működjön... -
#6735 Akkor pasz. Túlhúzás és egyéb trükközés sincs a VGA-n? -
VicTorKa #6734 A legújabb van fent... -
#6733 Rekj fel új Catalyst-ot! -
VicTorKa #6732 Így néz ki... -
VicTorKa #6731 Hali mindenki!
Megrendeltem a játékot, s amikor elindítom, a környezeten nincsen textura.
Ez mitöl lehet?
A gépem: Athlon XP 1700mhz, Ati 9600XT, 512mb ram
Directx 9c van fent. -
#6730 Ráadásul nekem ment a patch másik könyvtárból is
Bár az az "existing directory" gyanús
-
#6729 Hát tényleg fua a probléma, mert szerencsére eddig egy ismerősömnél sem jött elő. Bár nem lehet hozzá köze, de SF Nightmare meg ilyenek esetleg nincsenek fenn a gépeden? -
#6728 Onnan is próbáltam és ugyan az az eredmény. Tökre nem értem
Már egyszer ujra installátam ,hogy szűz installra is megpróbáljam.
Azért köszi. -
#6727 A Patch-et a telepített játék könyvtárában / könyvtárából kell futtatni!