TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ugylátom mire öszejönne a lóvém a 2-re,kijön a 3<#idiota>#idiota>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1121346780
Tiszteljük már meg a játékot és a topikot!
Kösz!
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Tessék csak ide kukkantani:
Toca Race Driver 2
Az megint más kérdés, hogy mennyiért vetted, én is annyiért vettem, ettõl függetlenül a mai piaci ára bontatlanul számlára bezony csak 4990 Ft...
Sõt ahogy látom nálad még a forum keresõ sem mûködik, ezért nyitottál reggel 9 után egy hasonló címû topikot... :(
Sikerült!!!! Nos, hogy mások se járjanak rosszul és véletlenül se töröljék le a meglévõ ál-Deviance-os image-üket és rohanjanak letölteni a másik (Clone mittomén mit) verziót:
Elsõként bizonyosodj meg arról, hogy a gépedre nincsenek STARFORCE driverek telepítve!
1) Ha vannak, használd a STARFORCE eltávolító eszközt!
Indítsd újra a gépet és egyúttal kapcsold ki.
2) Húzd ki a CD / DVD meghajtókat! Elég, ha nem kapnak tápot - indítsd a géped.
3) Töltsd be a TELJES DVD image-t az ALCOHOL virtális meghajtójába és telepítsd fel a Játékot!
4) Telepítsd az 1.2-es patchet - másold be a patchet a játék könyvtárába és ott futtasd!
5) Töltsd be a mini-image fájlt a virtuális meghajtódba, indítsd a játékot.
Klikk a "Yes" (Igen)-re a StarForce 3 driverek telepítésének elfogadásához és a gép újraindításához!
6) Az újraindítás után, miközben a mini image be van töltve a virtuális meghajtóba, (illetve ne is mountold ki a virtuális meghajtóból!) indítsd el a Játékot!
7) Indítás után kapsz egy menü-ablakot, melyben a DVD-ellenõrzés fog lezajlani, az üres, fehér mezõbe írd be a DVD-kódot: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR
8) A Játék ezután lellenõrzi a DVD-t (betöltött mini image segítségével ez áthidalódik) és megjeleníti a beállítási panelt.
Hurrá, máris van egy mûködõ Race Driver 2-õd!
9) Állítsd be kedved szerint, majd a frissítési érték mentéséhez kilép a játék.
10) Újabb elindítás után (a mini image persze a meghajtóban!) a játék már csak az ellenõrzéssel foglalkozik és indul a mandula!
MEGJEGYZÉS:
===========
Minden alkalommal, amikor játszani kívánsz a feltelepített RaceDriver 2 esetében a MINI IMAGE betöltve és a CD/DVD-meghajtók kihízva kell legyenek! Vagy, tíltsd le az IDE-vezérlõket.
Ez a módszer mûködik, tényleg, leellenõriztem.
MINI IMAGE és StarForce 3 uninstaller elérhetõsége: www.gamecopyworld.com
Csak ez a mini image jó nekünk:
TOCA Race Driver 2
Egyéb válaszok:
- a Játék a mentéseit a FÕKÖNYVTÁRÁBA teszi, ezzel a névvel: SaveData_1_1.rd2;
- a Játék - ha jól telepítetted - nem fagy ki;
- a Multiplayer és a LAN is mûködik!;
- Radeon 9500 Pro alatt nincsenek grafikai anomáliák élsimítás mellett.
Tudod, jobb oldalt van egy szaros kis téglalap, amit ha elkezdel húzni a szaros képernyõdön a retkes egeredde lejjebb fogni a szaros oldal...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezek után pedig csendben olvasd
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
amugy, ha visszaolvasol, ez is le lett irva tizezerszer :)
Forza.
Csak biztos akartam lenni benne.
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Amúgy meg vedd meg!
Úgy hallottam, hogy addig nem indul el a tört verzió, ameddig cd/dvd meghajtót vagy írót észlel. Tehát ki kell húzni ahhoz hogy menjen.
Épp azért kérdem, hogy a DTM ugyanaz e mert ha igen akkor nem töltöm le, inkább megveszem a boltba, mert érdekelne a játék.
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Van különbség a Toca Race Driver 2 között és a DTM Race Driver 2 között?
Csak én egyedül több, mint fél tucatszor bemásoltam a saját írásomat!