TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
a játék árkád jellege miatt a netes emberek jórésze barom. tör, zuz, szembemegy.

ritkán, de versenyeztem jókat, ráadásul az idõvel valszeg a kis hülyegyerekek kikoptak, ráálltak valami másra :)

Forza.

Törölt felhasználó
Hi neten sokan raccingolnak ezzel a remek kis gamáéval? gondolok itt magyar serverre,vagy csak vérprofik külföldön és csak arra várnk,hogy megvegyem és szétalázzanak 400as ping mellet ???
3P
ÉS PC-re még szebb is. Hú, ez elég flame izû volt, de kikivánkozott :)

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Duddits
<#mf1><#beka3>

Na enyit a Ps-rõl! Arra még mindig 12.000ft!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Amse
szerintem tudjuk #6677

Duddits
TOCA Race Driver 2 - Bestsellers (2.490 Ft)

arty
ideje volt ...

Forza.

12346
de meleg:))) jó occsó lett.

Istencsászár
vagyis igen azmár:D Cd Galaxis

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

IMYke2.0.0.0
Nem kevered véletlenül az elsõ résszel... a második rész - tudtommal - még nem jelent meg a Bestseller sorozatban...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mucius
megvettem én is ezt a fasza játékot. kemény 2500 pénz a bestselleres. :) kormánnyal naggyon jó. fõleg hogy a mod.ini-ben lehet szorozni a karrier módban megteendõ körök számát, így már nem 2 kör alatt kell 20pozíciót hoznunk (és hála ezért az infóért egy alexdemko nevü emberkének)

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Patcholtam,és megnéztem,nemcsak a formulás versenyben,hanem az 1. kettõt kivéve az összesben lefagy az elején. Akkor megy,ha nem adok a kocsinak gázt,többiek megelõznek,és akkor adok neki,úgy megy a játék,de megin kifagy 1 idõ után.
[HUN]FaTaL
vagy a netrõl

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
CDGalaxis polcáról.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

vasko22
honnan tudom leszedni???

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Hi! Nekem az a gondom,hogy normálisan megy a játék,csak mikor formula forddal megyek,és elindul a futam,3 mp után kifagy a játék. mi lehet a baj?
Duddits
Már föl vagy véve nekem. Ha jól emlékszem. De azért fölveszlek mégegyszer.

Amse
ímélt mondjál vazz....priviben küld el a címed és 5-6 körül leszek otthon.

Duddits
Kösz. <#bee1>

IMYke2.0.0.0
<#bee1><#ravasz1>

Duddits
Hahaha.... <#mf2><#beka3> CSináltam már bannert is, logót is, csak ilyet frankót még nem.

IMYke2.0.0.0
Duddits: azért ez nem gyerekeknek való meló... <#eplus2>

Duddits
Majd ha följössz MSN-re írj már, szeretnék egy ilyen bannert csinálni. ...:::~|Mafia G Reloaded|~:::... a nevem.

Amse
énö

Duddits
Ki csinálta a bannert?

Rohamsisak
Köszi már mûködik!

IMYke2.0.0.0

arty
mennyibe is kerül most ez a játék? ;) az sf banda azért érdemi meg a golyót, mert a tetves védelmük lassít a gépeden, igy a játék emiatt lassabban fut, bõvitheted a géped ...

Forza.

IMYke2.0.0.0
Rohamsisak:
Ideális esetben a géped így néz ki:
- IDE 1: winchesterek
- IDE 2: lemezes meghajtók

A CD/DVD meghajtókat csak akkor tudod letíltani, ha egyik sincs a master winchesterrel egy kábelen - azaz az IDE1-en!

Alexease
A jatekok "piaca" nem Magyarorszagon van, hanem kulfoldon. A kinti aruk a kinti fizetesekhez merten realis - 2-3 orai munkabere. Te sem gondolod komolyan, hogy mert a Magyarorszagi fizetesek a kintieknek a toredeke, azert Magyarorszagra negyed annyiert fogjak ugyanazt szallitani, hogy mi is hasonlo arannyal meg vehehessuk mint a kintiek?! Foleg ugy, hogy minimalis jatek fogy Magyarorszagon.
Ha az arakkal van a gondod, akkor szidd az orszagot:))))

En sem vagyok "antiwarez", engem is kemenyen erint. En majd 3 honapot "gyujtottem" amig megvettem, de nekem megerte, mar egy eve fent van es hasznalom. Tudni kell kompromisszumot kotni, ennyi.

Csak azert szoktam "belekotni" az emberekbe mostansag - ha van kedvem feleslegesen gepelni:)) - mert mar nevetseges, hogy egy tobb mint egy eves jatekkal szarakodnak, szetbarmoljak a gepuket, amikor megvehetnek 2500 Ft alatt?!?!
Rohamsisak
Szóval ez nálam is mûködne elvileg?
????

Rohamsisak
És neked is így vannak a cuccok a gépben szóval 2 megh. van?

Én nem a channeleket tiltom le, hanem elõször Disable CD utána Disable node. Ezután elindítom a játékot. Játék után fordított sorrendben visszakapcsolom, elõször a node-ot aztán a CDt.

Rohamsisak
Én amikor a starforce nightmare-val letiltom a channel1 , channel 2-t akkor bejön egy kék háttér mindenféle szöveggel és újra kell indítanom miatta a gépet! Van a gépben egy dvd író meg egy cd-író, szóval két optikai meghajtó! Pedig azt írták hogy ha ezt a kettõt akarom letiltani akkor a disablech1, disablech2-re klikkeljek! MI lehet a gond? Légyszi valaki help.

Kösz, ez megoldotta a dolgot.

Szerintem meg nem. Majd nem fogok programot lopni ha reális áruk lesz. Mint ahogy meg is veszek több programot ha már normális ára lesz. De amíg 10k egy új program, addig nem fogom megvenni. A magyar fizetésekhez viszonyítva egy vadonatúj program árának 2500-3000 Ftnak kellene lennie. Amíg a magyar minimálbér 20 százalékába kerül egy új program addig maximum körberöhögni tudom a hozzád hasonló antiwarez fickókat. Lehet hogy szerinted korrekt hogy ilyen starforce szintû rohadékok élõsködnek a játékpiacon, szerintem nagyon nem az. És nagyon nem vagyok egyedül ezzel a vélekedésemmel. Ja és körülbelül 30 db eredeti játék szoftverem van. Úgyhogy nem vagyok az a kifejezett szoftverlopó fajta.

IMYke2.0.0.0
Használd a Starforce Nightmare-t és tíltsd le a CDRW-t és a DVD-t!
De olvass vissza - már számtalanszor le lett írva a helyes megoldás!

Alexease
"Szívesen kinyírnám a starforceos bandát."
Miert?!?! Mert mar nem lophatsz el egy programot olyan konnyen mint regen?! Menj mar. nem lehet ennyire primitiv. Vedd meg a programokat vagy ha ingyen kell kuzdj meg vele. Szerintem igy korrekt es kiegyenlitet a "mezony".

Ha visszaolvasol boseggel es kiserletezel valszeg el tudod inditani (a TRD2 mar "regi" proginak szamit, ha nem "frissitetted" a SF3-at, akkor valszeg mennie kell.)
Letöltöttem az NCRYSO- DTM Race Driver 2-t. Nem megy.
Bemountolom, installálom, crackelem. Újra magától NEM indul, CD keyt NEM kér. Csak egyszerûen a protection system megkér hogy helyezzem be a lemezt, mert nincs. Holott be van mountolva az iso, 3.47es Daemonnal.

Ugyanez volt a helyzet a GTR-el is, csak ott nem a crack csinálta a CD meghajtók kikapcsolását, hanem StarNightmare-el kellett. Ott is ugyanez volt. Mindent elõírásszerûen csináltam. CD keyt nem kért, újra nem indult. Csak közölte hogy helyezzem be a lemezt.

Megõrülök már ettõl. Másfél napig jött lefele az image. Most töröljem le ezt is mint a kurva GTR-t?
Szívesen kinyírnám a starforceos bandát. Az ilyenek weblapját miért nem teszi tönkre néhány hacker?

A gépemen F az XPs vinyó, G a backup vinyó, D a CDRW és E a DVD. Ez gondot okozhat?

Alexease
Addig jatszol te is vele, amig neked is lesz egy Format C: /s /u :))) Szerintem elotte archivalj...;P
Duddits
Channel 1, Channel 2.

Rohamsisak
Csak még annyit, hogy a starforce nightmare-ben melyik két négyzetre kattintsak a sok közül hogyha a gépemben van egy dvd és egy cd író, szóval két meghajtó de a starfo. n.m.-ben annyi minden van hogy nemtudom melyikre kattintsak! Légyszi v.ki ebben még segítsen!

Rohamsisak
Köszönöm

Duddits
Starforce Nighmare.

Rohamsisak
1.Image a HDD-n. (.cue, .bin)
2.Telepítsd a Daemont. (Minden más virtuális meghajtót kapcsolj ki. Meg azokat a meghajtókat is, amik raid vagy scsi vezérlõrõl mûködnek. Legegyszerûbb, ha magát vezérlõt tiltod le)!
3.Újraindul.
4.Mountold az imaget a Daemon virtuális meghajtóba, és telepítsd a játékot.
5.A Daemonban (systray ikonon jobb egérgomb) "Emulation" azon belül válaszd az "All options on" -t.
6. Telepítés után másold a crack file-t (a DVD-n a "NCRYSO" mappa) a játék fõkõnyvtárába és írasd felül az ott lévõt. Errõl csinálj parancsikont az asztalon.
7.A játék elsõ indításakor még egyszer újraindítja a gépet a védelmi rendszer, de ha mindent úgy csináltál ahogy leírtam, akkor mûködni fog.
8.A játék indításakor a crack automatikusan tiltja, és engedélyezi az optikai meghajtókat. (Amikor elindítod a játékot, automatikusan tiltja, amikor pedig befejezted és kilépsz a játékból, akkor újra engedélyezi, és ismét láthatóvá válnak, újraindítás nélkül).

Követtem a fent leírtakat a dtm-race driver2-installálásánál, a játék mûködik teljesen jól de hogyan tudom azt megoldani hogy visszadughassam a kábeleket, mert a fenti leírásban az van hogy ha feltettem akkor a crack automatikusan letiltja majd ujra engedélyezi a meghalytókat, de ha visszadugom akkor nem megy a játék!

Esetleg v.ki megtudja mondani hogy hogyan tudom anélkül letiltani és újra engedélyezni a meghalytókat a windowsban(nem a biosban)??

Vagy tudna v.ki mondani erre v.mi progit??

3P
A kérdéses file:
mods.ini

A következõ sort írd át:
CareerDiff=0

A 0 érték a folyamatosan nehezedõ (default). 60-100 közötti értékre írd át. 60 a legkönnyebb, de erõsen romlik a kihívás...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Most olvastam hogy a carrier nehézségét tudom állítani a \GamaData\Frontend\Mods.ini-ben.De pontosan hol milyen fájlban lehet és mit pontosan.Van ott pl. carinfo.ini,mods.ini,car select.big. stb.Miben kell pontosan állítani hogy konnyebb legyen a carrier mod, lassabak legyenek az ellenfelek.Koszi
Amse
nincsmit

Rohamsisak
köszönöm így végre megvan amit kerestem!