TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ritkán, de versenyeztem jókat, ráadásul az idõvel valszeg a kis hülyegyerekek kikoptak, ráálltak valami másra :)
Forza.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Forza.
Ideális esetben a géped így néz ki:
- IDE 1: winchesterek
- IDE 2: lemezes meghajtók
A CD/DVD meghajtókat csak akkor tudod letíltani, ha egyik sincs a master winchesterrel egy kábelen - azaz az IDE1-en!
Ha az arakkal van a gondod, akkor szidd az orszagot:))))
En sem vagyok "antiwarez", engem is kemenyen erint. En majd 3 honapot "gyujtottem" amig megvettem, de nekem megerte, mar egy eve fent van es hasznalom. Tudni kell kompromisszumot kotni, ennyi.
Csak azert szoktam "belekotni" az emberekbe mostansag - ha van kedvem feleslegesen gepelni:)) - mert mar nevetseges, hogy egy tobb mint egy eves jatekkal szarakodnak, szetbarmoljak a gepuket, amikor megvehetnek 2500 Ft alatt?!?!
De olvass vissza - már számtalanszor le lett írva a helyes megoldás!
Miert?!?! Mert mar nem lophatsz el egy programot olyan konnyen mint regen?! Menj mar. nem lehet ennyire primitiv. Vedd meg a programokat vagy ha ingyen kell kuzdj meg vele. Szerintem igy korrekt es kiegyenlitet a "mezony".
Ha visszaolvasol boseggel es kiserletezel valszeg el tudod inditani (a TRD2 mar "regi" proginak szamit, ha nem "frissitetted" a SF3-at, akkor valszeg mennie kell.)
Bemountolom, installálom, crackelem. Újra magától NEM indul, CD keyt NEM kér. Csak egyszerûen a protection system megkér hogy helyezzem be a lemezt, mert nincs. Holott be van mountolva az iso, 3.47es Daemonnal.
Ugyanez volt a helyzet a GTR-el is, csak ott nem a crack csinálta a CD meghajtók kikapcsolását, hanem StarNightmare-el kellett. Ott is ugyanez volt. Mindent elõírásszerûen csináltam. CD keyt nem kért, újra nem indult. Csak közölte hogy helyezzem be a lemezt.
Megõrülök már ettõl. Másfél napig jött lefele az image. Most töröljem le ezt is mint a kurva GTR-t?
Szívesen kinyírnám a starforceos bandát. Az ilyenek weblapját miért nem teszi tönkre néhány hacker?
A gépemen F az XPs vinyó, G a backup vinyó, D a CDRW és E a DVD. Ez gondot okozhat?
2.Telepítsd a Daemont. (Minden más virtuális meghajtót kapcsolj ki. Meg azokat a meghajtókat is, amik raid vagy scsi vezérlõrõl mûködnek. Legegyszerûbb, ha magát vezérlõt tiltod le)!
3.Újraindul.
4.Mountold az imaget a Daemon virtuális meghajtóba, és telepítsd a játékot.
5.A Daemonban (systray
6. Telepítés után másold a crack file-t (a DVD-n a "NCRYSO" mappa) a játék fõkõnyvtárába és írasd felül az ott lévõt. Errõl csinálj parancsikont az asztalon.
7.A játék elsõ indításakor még egyszer újraindítja a gépet a védelmi rendszer, de ha mindent úgy csináltál ahogy leírtam, akkor mûködni fog.
8.A játék indításakor a crack automatikusan tiltja, és engedélyezi az optikai meghajtókat. (Amikor elindítod a játékot, automatikusan tiltja, amikor pedig befejezted és kilépsz a játékból, akkor újra engedélyezi, és ismét láthatóvá válnak, újraindítás nélkül).
Követtem a fent leírtakat a dtm-race driver2-installálásánál, a játék mûködik teljesen jól de hogyan tudom azt megoldani hogy visszadughassam a kábeleket, mert a fenti leírásban az van hogy ha feltettem akkor a crack automatikusan letiltja majd ujra engedélyezi a meghalytókat, de ha visszadugom akkor nem megy a játék!
Esetleg v.ki megtudja mondani hogy hogyan tudom anélkül letiltani és újra engedélyezni a meghalytókat a windowsban(nem a biosban)??
Vagy tudna v.ki mondani erre v.mi progit??
mods.ini
A következõ sort írd át:
CareerDiff=0
A 0 érték a folyamatosan nehezedõ (default). 60-100 közötti értékre írd át. 60 a legkönnyebb, de erõsen romlik a kihívás...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...