7285
  • Toya
    Nem.
  • toMpEr
    Nem ez a serial volt a dobozban? SWEE7W-MAW89A-GFPYVY-578JMJ
  • toMpEr
    van valaki meg ebren akinek megvan warezban a game?
    kene egy cracket tesztelni
  • Toya
    Remélem én is hogy előbb-utóbb valamilyen formában eljut mindenkihez a program, mert valóban érdemes megnézni.
    Amiért talán érdemes a jogtisztát megvenni az a multiplayer rész lehet, bár azt még nem próbáltuk ki (de holnap megteszteljük).

Összességében nekem is jó a véleményem a programról, bár a cockpit nézet nagyon hiányzik (úgy látszik mostanában ez az áll cockpit lett a divat).
    A leggyengébb rész amit eddig láttam benne az a rally rész volt.
    Az AI viszont kifejezetten jó. Nincs ideális íven autózás, képes kanyarokon át letérni az ideális ívről csak hogy ne lehessen megelőzni (persze lehet hogy halucinálok, de szerintem ez így van).
  • CodeRed
    Én meg még mindíg a mustangot vezetem :D a mustang....csak azt szereti :D...qrva jó lett a játék összességében...bár lehetett volna 1-2 dolgon csiszolni de alapjában véve több mint jó...és ezt már tényleg szimulátornak lehet nevezni..
  • toMpEr
    ja, rendben,m mindegyik jatekstilusbol csinalhatnal kis izelitot :)
  • Toya
    Játékból lesz a videó :)
  • toMpEr
    Szterintem felre semmikeppen nem rakjak, foleg hogy nemnagyon jon ki mostanaban semmi nagyobb nev.
  • toMpEr
    sztem inkabb ne, tul nagy spoiler lenne, inkabb a jatekbol rakj be kepeket, ne a videokbol
  • Toya

Alakul a történet is szépen.
    Mindjárt csinálok egy másik videót, abban az eddig lejátszott részek közül talán a nekem legjobban tetsző lesz.
  • Koxminator
    így van, ezt én is így látom
  • Maffya
    Nem ugy értem .Hogy több helyen több országba kijön és már kereskedöknél is +veheted ez csak azt eredményezi hogy nagy szükség van rá.Neked is meg másnak is + nekem is kell tehát ez azt eredményezi hogy a feltörést nem akarják majd félretenni mert az 1:0 a gamekészitök javára .
  • toMpEr
    ooo mi? igy, hogy megjelent magyarorszagon gyorsabban fognak dolgozni a crackerek, vagy mi?
    nemnagyon latom a kapcsolatot az elterjedseg es a feltores gyorsasaga kozott.
  • Maffya
    Nembaj az hogy itthon is +vehetö és terjed annál nagyobb szúkség lesz crackre ez is azt bizonyitja szerintem h nem kis csapat fog sikerrel járni csak akiknek van pár év tapasztalat maguk mögött.Kb 2 hét max és bitom benne h +törik a jég.

LEHETETLEN NINCS CSAK TEHETETLEN !!!!!
  • toMpEr
    mondjuk az erdekes,hogy a konzolok vedelmere joval tobbet koltenek es ott egy pillanat alatt megjelent :)
  • oneal1
    ez szivás nagyon!!
  • Maffya
    Láttom 1 hajóba evezzünk.
  • toMpEr
    valoszinu lesz egy par crackfix mire tenylegkiiktatjak
  • Maffya
    Törik ezt is sztem, csak idö kérdése.
  • K.András
    "FADE
    A Codemasters új lépést tett a kalóz másolatok ellen vívott harc téren. Új védelmi redszerük a FADE egy érdekes kis csoda: működésének lényege, hogy degradálja az eredeti játékról készült másolatokat. A védelem szeptemberben debütál, az Operatiion Flashpoint játékkal. A sajtónyilatkozat szerint a játékot egy olyan kódfüzérrel látják el, mely különbséget tesz az eredeti CD és a másolat között, és ha bárminemű különbséget észlel, elkezd a bizonyos játékopciókat lekapcsolni, ezzel élvezhetetlenné téve a játékot. A FADE működésére már az installáláskor felhívják a figyelmünket, külön üzenettel a potenciális kalózoknak. "
  • CodeRed
    Valószínűleg tényleg bajban vannak a hacker-ek mert ez olvasható a gyári füzet első oldalán:

EZT A CODEMASTERS JÁTÉKOT FADE VÉDELMI RENDSZERREL LÁTTUK EL.AZ ILLEGÁLIS MÁSOLATOK JÁTSZHATÓAK-DE NEM SOKÁIG.A JÁTÉK FOLYAMÁN AZ ILLEGÁLIS KÓPIA JÁTSZHATÓSÁGA FOLYAMATOSAN ROMLIK.

Szal lehet hogy lesz crack de lehet hogy nem olyan lesz benne a fizika vagy a gépigény amilyen a gyárinál.Egyébként sztem a hardvare igénye a full játéknak kissebb mint a demonak...
  • Zola NFK
    Ááá, bakker :(
    Én sem tudok kitermelni 10 rugót a családi kasszából.
    Eddig csak a GPL-t vettem meg, de az 2 rugó körül volt....

" ... mikor lesz már krekk? "
  • Maffya
    Nagyon élvezetesnek tünik.Sajna én nem veszem + mert akkor már Dvd romot is vehetek mellé.
  • Toya
    Igen, ezt szoktam tenni.
    0.5 GB az avi amit a Fraps alapból csinált erre.
  • Toya
    Továbbra is 9900 Ft és beszéltünk Dinoval róla, hogy a HSW-n megrendelők továbbra is egészen május 31-ig leadott megrendelés után csak a program árát kell hogy kifizessék, a futárt egészen a fentebb említett dátumig a PC Dome állja.

Valamint arról is beszéltünk, hogy ha valakinek csak a jövő hónapban lesz pénze rá az is nyugodtan adja le a megrendelését, csak írj be a megjegyzés rovatba, hogy pl. Június 10-én kéri a csomag kipostázását.
  • K.András
    És hogy sikerült ilyen hosszu videot ilyen kis méretben?Miután megcsinálja avi-t átkonvertálod valamivel?
  • CodeRed
    Én rögtön a patchgelt verzóval nyitottam...Toya ugye jól érzem hogy még a demonál is fényévekkel jobb a fizika? Ez valóban kellemes csalódás eddig.....asszem este izzittom a cuccost és nekiállok kivesézni mert eddig nem rossz a cucc
  • Toya
    Ez a Fraps 2.0-val készült.
  • toMpEr
    Jonak tunik igy a video alapjan :)
  • K.András
    A videot te mivel csinálod,Fraps?
  • 3P
    Kezdek ráhangolódni a vásárlásra, még akkor is, ha bennünket magyarokat sokkal jobban megkopasztanak ezért a játékért, mint az amikat, vagy akár az unió szerencséssebb fiait. Valahogy megpróbálom kiszorítani ezt a 10e Ft-ot. Sajnos nekem nem egyszerű...

Egy apróság miatt félek megvenni. Jártam már úgy eredeti játékkal (Heroes of Might & Magic 3, az örök kedvenc), hogy felrobbant a CD a meghajtóban. Azóta minden eredeti CD-t DVD-t lecopyzok. S utánna már csak a másolatot teszem be, hogy az eredeti ne járjon úgy mint ama jobb sorsra érdemes lemezem. Most ha meglesz eredetiben játszani ugyan tudok vele, de folyton bennem fog élni az a bizonyos félsz, hogy mi lesz, ha ez is fel fog robbani!? Jó esetben nem ammortizálja le a meghajtóm, de a játéknak onnatól már annyi. Ha másért nem emiatt nem lenne joguk ennyire megnehzíteni a biztonsági másolat készítését...

Komolyan mondom, hogy tanácstalan vagyok, ugyanis ara végképp nem lenne pénzem, hogy egy ilyen affér után ismét méllyen a zsembe kelljen nyúlnom...
  • Toya
    Csináltam egy videót, lényegében a második futamról.
    1 kör Laguna Secában :)
    Az MI nincs megemelve az alapszintről, a mód amiben a futam zajlik szintén az alap (szóval nem a Pro-Simulation) és az irányítás is továbbra is gombokkal van.
    Egyetlen eltérés, hogy a patch már fent van a programon :)

1 kör Laguna Secában
  • CodeRed
    MOst értem haza...most telepítem...pár óra múlva énis többet tudok mondani róla...
  • Toya
    Hát nem tudom.
    Mint írtam az előbb, én kellemesen csalódtam eddig benne.
    Simulation módban nyomtam eddig a karriert és a kormányt sem üzemeltem be, a 60-as évekbeli Mustang és a Formula Ford nagyon jól irányítható és az ellen sem annyira bugyuta.

A Ford GT-ről nem tudok mit írni mert Laguna Secán a hurokban nullára írtam a kocsit és a futamot sem tudtam befejezni.

Biztosan még jobb lesz, mert ha lesz energiám felrakom rá a javítást és a kormányt is beállítom majd hozzá :D
  • toMpEr
    Szedd le a demot es dontsd el magad.
  • Ruffi
    Te!!! És miylen a szimuláció???
    Kocsi Mozgása? mer 1-ben katasztrofa volt?
    grafika?
  • Toya
    9000 Forint és nekem egy nap alatt meg is jött.
    Soha nem voltam egy TOCA Race Driver fan, de eddig kifejezetten kellemeset csalódtam benne - bár még csak 3 kocsitipust próbáltam ki (Ford GT, Mustang, Formula Ford).
  • toMpEr
    Van meg par SF3-at tamogato jatekmasolo progi az alcoholon kivul, meglehetne oket probalni.
  • Maffya
    Hát a remény midig itt lebeg lassan már 2 hete.csak már a crack is lebegne.....
  • AndrewCB
    Kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy éppen most jön lefele a TOCA Race Driver 3.