7285
  • Maffya
    Tomper! 1 se megy. Sajnos ezek is a "kamu crack" kategoria.
    / vagy u.a a dll + exe,vagy a demo exe, vagy az elsö rész exe fájlai.
  • toMpEr
    nemtudjak feltorni a vedelmet.
  • ati2002
    Kérem valaki összegezze a játék warezverziójának elmaradásának okait.
  • toMpEr
    az mitol lehet,hogy nem egyszerre inditja a jatekosokat?
    lehet tul sok volt az a 12 playeres session, bar aztmondtak,hogy utanna nem lagzott :) legkozelebb max 6-os menetet csinalok majd
  • toMpEr
    http://web.pr.hu/tomper/temp/test.rar
  • Maffya
    Én kiprobálnám de nem jön a link felöl semmi.
  • Maffya
    Tomper! nem jön innen semmi !!!
  • toMpEr
    Osszeszedtem par (feltehetoleg fake) cracket, ha valaki leszedte a gamet es van kedve kiprobalni oket leranthatja innen:
    itt
    Viruscsekk ajanlott!
  • hiba
  • Koxminator
    ehhe ezt benéztük :DD
  • toMpEr
    pff, sok okos, 3 hozzaszolast olvassatok vissza :)
  • hiba
    Ide is! :)
  • Koxminator
    [email protected] vagy [email protected] :)
  • Koxminator
    micsoda, van már cracked? :)
  • Maffya
    Hát ha kell a crack valakinek 1mail és küldöm.
  • toMpEr
    sajnos nemsok esely van, hogy sikerul ezekkel a masolo-progikkal, mert szerintem akkor mar lenne kint mukodo verzio.
  • toMpEr
    allitolag mar probaltak es nemmukodott, de azert meg lehetne probalni megint
  • Maffya
    Van crackem a GamesXCopy 1.0.8 hoz ha kell.Lehet hogy müködne vele mert ez teljesen másképp müxödik mint a többi iró progi ha jol tdom.
  • Alexease
    Es a lenyeg. Mikor vettel utoljara jatekot? Ha regen, es ez a jatek tenyleg komolyan tetszik, hasznalnad hosszutavon akkor csak ossze lehet szedni az arat nehany honap alatt.

Ha meg csak a "szokasos" gyujtoszenvedelyedet akarod kielni, mert "ez is kell" akkor meg teljesen felesleges "rontanod" a levegot:)))))
  • Alexease
    Mennyma'!:)
    Nekem speciel tetszik amiota kijott a demo. Folyamatosan dicsergettem, meglepottem rajta hogy sokkal jobb mint amit vartam. Ha ki jott volna warezben, letoltottem volna en is. De amiota kiderult hogy nem lesz belole warez, azota megszeretnem venni. Ha minden osszejon, akkor ez kb 1.5-2 honappal a megjelenes utan talan osszejon;) Az utobbi 1 evben, ez lesz az elso progi amit megTUDOK majd venni.

Felmasolnam szivesen, mert tudom hogy masnak nem biztos hogy van/lesz lehetosege osszegyujteni ennyi penzt, de sajnos 10k/sec-cel nem fogom felmasolni, mert minimum 5 napig folyamatosan toltthetnem:)
  • rezsofiz
    :)
  • Zola NFK
    :)

Pont.
  • toMpEr
    Eh, nemveszed eszre,hogy kicsit ellentmondasz magadnak?
    Elozo hozzaszolasodban szidtad az internetes tarsadalmat, mert nem masoljak le, csak mondjak,hogy nekik megvan, most meg azt irod,hogy minek segitenel masokon, ha egyszer neked megvan? :))
  • sumi
    Neharagudj!!Ha megvenném ,szerinted mi a f.....nak másolgatnám??
  • djcom
    Most mennem kell,délután 3-körül leszek!
    A mail cím:
    [email protected]
  • sumi
    Ez a beszéd............
  • toMpEr
    akkor vedd meg a jatekot es probald meg lemasolni vele
  • djcom
    Na akkor!
    Aki szeretne segíteni rajtunk(megvette a játékot),írjon egy mailt,DE(
    Elötte olvastassa be JÓL!!!!Próbálja ki müxik-e a másolat,aztán dombjon nekem egy mailt,adok egy ftp címet,ahová fel tudja tölteni!
    Hálám nem marad el!
    THX
  • sumi
    Az emlitett progi :

GamesXCopy_v1.0.8_full_install.exe
  • sumi
    Ezért egyre szarabb az internet!Sok okos veri nyálát,nekem ez van meg,nekem + ez.....tiszta ovi.....Egyébként van egy direkt progi,csak játékok másolására.....amúgy + több szem többet lát alapon,lehet hogy más megoldaná az itt felmerülő gondot....Szal ennyi a véleményem az internetes társadalomról!! ( TISZTELET A KIVÉTELNEK !!!! )
  • toMpEr
    nem, nemis toltottem le
  • sumi
    mér Te tudsz?
  • toMpEr
    aztan minek, ha nemtudsz vele jatszani?
  • sumi
    Azé mán felnyomhatná vki vmi frankóftp-re........
  • toMpEr
    Meg lehetne probalni, a kloncd-nek az a lenyege,hogy elhiteted vele,hogy az eredeti van a meghajtodban, tehat akkor miert aktivizalodna a fade?
  • K.András
    Fade-el van levédve,tehát engedi majd beolvasni csak elrontja a játékélményt,belenyul a vezetésbe,ráfékez majd itt-ott stb...
  • djcom
    Nem probálta valaki beolvastatni(lemásolni a játékot)????
    Alcohollal??
    A legújabb verzió tudja a Starforce3-at is,és a Securom5-öt is!
  • toMpEr
    tomper neven vagyok fent neha szoktam csinalni szervert is, 1mbit/512k -s vonal elbir par embert lag nelkul...
  • YencY
    Milyen néven mész? Amúgy az itteniek közül nem sok emberrel találkoztam pedig szinte éjjel nappal fenn vagyok.
  • 3P
    Jaj!
    Ne fájdítsátok a szívem! :D
    Egyre jobb képeket raktok ki a játékról... :)

Valahogy csak ki fogom húzni, amíg meg fog jönni nekem is.
    Csak oldanák már meg, hogy tudjak róla biztonsági másolatot csinálni (és itt nem kell másra gondolni)!