TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Atim van és ezt a 4.3-assal produkálta.

Next PC upgrade: 2022

Tipikus Driver hiba..Ha azota sikerült frisiteni akkor biztos nem lesz bajod.

grebber
#211-es üziben bent van a kép hogyan náéz ki nálam.

grebber
Éppen akkorák hogy nem is tudtam vele játszani mert alig láttam a pályát de ha jól olvastam másnak nem volt ilyen hibája.
A pálya amin mentem a kocsival tiszta fekete volt és a pálya szélén a házak fehéres szürkék.
Nem tom miért volt ez a hiba.

rezsofiz
Milyen hibak voltak neked single-ben?

sazl : c

grebber
na majd lehuzom én is a multidemot remélem az már nem lesz graf hibás nálam mint a sinledemo.

rezsofiz
Nem,itt dtm,v8,és formula ford

KG21
ugyanazok a pályák/autók vannak mint a sima demoban? (DTM, V8SC, Vintagecup)

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

rezsofiz
Nah kiprobaltam multiban vagy 2oraig,ossze is akadtam egy magyarral,elso benyomas:nagyon elvezetes,nagyon kiraly, hatalmas nagy jatek foleg igy multiban.szal ajanlom mindenkinek aki szereti az autosportot.

Kaszi46
jaigen gamestarrol kopiztam

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Race Driver 2
<2004. április 15. @ 13:28 - G-San>
Egyjátékos módban már kipróbálhattuk a Toca Race Driver 2-vel, ám mint azt mindenki tudja, a multi során teljesen más lesz a játék. Hogy ne áruljanak zsákbamacskát, a Codemasters közkézre bocsátotta a többjátékos demót. 3 pálya és 3 különbözõ kocsi vár mindenkire, aki egy kis virtuális száguldásra vágyik. Ehhez csupán a 116 megás pakkot kell letölteni, amit itt találhattok.

*Posse*T.W.D*

K.András
Ezt se vedd meg,nem érdemli meg ez a játék...
Akkor inkább majd GTR-t vedd meg...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Igen azt tudtam..Köszi.Azon gondolkodom hogy leszedjem e? Kiirjam egy 400 ft-os lemezre vagy megvárjam a pc-s verziot amit ugyancsak megnézném warezba és ha nagyon tetszik akkor megvenném.Csak x-es gamekat nem vásárolok ezzel is támogatom Billi fiut

Április 23.Konzolra és Pc-re egyaránt.Itt meg is lehet nézni..

Gabisan
X-Boxra mar megjelent tegnap :2004-04-12
V8 Supercars Race Driver 2 (c) Codemasters *FULLDVD* *PAL*
43x50 MB

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Igazad van...De akkor miert beszélgetnének emberek egy forumon?Egyáltalán akkor minek ez ide mert végül is a választ meg lehet találni a neten máshogyan is..Jolvan megnézem és közzé fogom tenni itt..

Alexease
Irigylem a problemaidat😊))))) De hogy esetleg megnezd magadtol a keszitok vagy a jatek oldalan, hogy mikor jelenik meg, az mar magas:/
Mikor fog megjelenni? Ki tudja ? Gondolom mostanában mert x-re már kijött de a pontos dátumra lennék kiváncsi mert ha mostanában lesz a megjelenés akkor nem szedném le x-re mert pc-n jobban szeretek játszani..

arty
ettol sem kell hasraesni... csak mert sokfele mod van benne es jol torik a kocsi 😉 - napersze, kicsit jobb mint a colin4, ez igaz.

azert vannak ott tobben, mert az mar megjelent 😊

ennek a jateknak meg max azok a modjai lesznek jok, amik masik jatekhoz nincsenek 😊 - pl. mekkora baromsag mar ezzel DTM ezni, ha ott az F1C DTM modja is .... 😊

Forza.

Ok megvan, eddig rendben.
Nem hiszem el!
Ezt a játékot mindenki leszarja?Persze az SZAR FOS CMR4 az kell mindenkinek, ahol NO FIZIKA NINCS RENDES NEVÜK AZ ELLENFELEKNEK!!!

Nézzetek már bele ebbe a gáméba annyi mód meg autó van, hogy ki sem lehet mindet próbálni (erõs túlzással)
Pro-simulator modban eléggé reális, ráadásul ha állítgatod az autót igenis nagyon jól passzol a valósághoz!!

TOCA RACE DRIVER 2 AZ ISTEN!

Mikor jelenik meg egyébként?

K.András
Igen,aztán pedig a mappát is törlöd amiben volt(c:nvidia)

És hogyan szedem le teljesen a drivert?
Programok eltávolítása?

Alexease
Nincs hackelve a program?! 😊
K.András
Az mindegy, hogy GF2-ö,az összes nvidiához jo...

De elindul csak amikor masik járgyánnyal akarok kilép.

a legújabbat geforce 2-re?

rezsofiz
Hat drivert kene frissiteni amit itt talalsz.

Hi én is mentem a demo-val, de amikor indítanám a másik játékot csak simán kilép.
Újraraktam semmi.
40.7X driver Nvidia.
Csinált valakinek hasonlót?

3P
A demot már rengetegszer végignyomtam billenrtyûrõl! Eddig nekem nagyon tetszik. 😊
Lehet vitakozni, hogy arcade-e vagy sim. Engem nem igazán érdekel, végre van egy játék amit billentyûrõl is majdnem normálisan lehet irányítani. Maximum egy kis kipörgés gátló lenne jó 1-1 lassab kanyarból való kijövetnél, de már lassan rááll a kezem.
Szóval nagyon várom már ezt a kis játékot...
Remélem a héten már látjuk is.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

arty
ugyan nem a tocabol van, hanem a F1C DTM modjabol, ezzel szoktam menni 😉 gondoltam felhozom a topikot, nemsokara ugyis megjelenik 😉

Forza.

K.András
Meglátjuk mi lesz belöle 😊

Alexease
Szerintem azert eleg az autobeallitas ami benne van. Az "atlagnak" keszul, azoknak valszeg ez is sok, es az alappal fognak menni.

Az auto-script-jeiben sok egyebet is "szamo" - camber, caster, lengescsill. stb. - amit a progiban nem lehet allitani, de mivel nem egy HC sim, jo ez igy😊)

A lenyeges dolgokat azert lehet allitani: automagassag (elol-hatul), "rugozas" (elol-hatul), anti-roll (elol-hatul), fekeroelosztas, valtoattetel, "gumitipus", spoiler (elol-hatul). Persze, nem mindegyiket minden autonal, de az valahol meg logikus is😉

Es azert meg "erezni" is a valtoztatasokat, vegig tesztelgettem oket😊))

De a veglegesben lesz meg gumikopas is, es meg egy-ket "valami"😉 De igeret mar van az elso patchben visszapillantora, jobbra-balra nezesre, normalis kormanykalibraciora.

Vagyis azert egy "komolyabb" fun-race-re jo lesz😊)))
K.András
Szerintem tul jo sem lesz,nagyon elnagyoltak a beállitási lehetöségek,ezt miért nem lehet 2004-ben normálisra megcsinálni(?),természetesen lehet attol jo a fizika mert elnagyolt beállitási lehgetöségek vannak,de illett volna jobbra megcsinálni... Az az aston martin lemászik szinte a képernyöröl,ebböl egy nagyon nagyon jo prg is lehetett volna,igy meg majd besoroljákaz átlag közé...

Alexease
Azert annyira nem lesz szar szerintem😊)
Erezni es latni is hogy tenyleg ujrairtak a fizikai reszet. Most mar tenyleg nem Colin/TRD1 gombostu szarsag. Elvileg most mar normalisabbat szamol, a felfuggesztestol nezi rendesen. Persze, nem Nascar-hoz, GPL-hez kell hasonlitani, mert azert ez megis csak "jateknak", tomeges eladasra keszul(-t)😊

De eltekintve a gyanus, alapban beallitott minimalis segitsegektol (ABS, ASR), az idetlen kormanyzasi megoldastol, az ocsmany belsonezettol azert szerintem nagyon jol hasznalhato lesz, az autok, palyak miatt olyan atlag szinten😊))
KG21
rallyzni is lehet majd mondjuk képzelem milyen fizika lesz ahhoz is

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

K.András
Ott vannak a képek a szeren,ilyenkor sajnálja az ember, hogy szar lesz a fizika,nincsenek rendes beállitások stb...

[HUN]FaTaL
ebbe rally? lol. minek? arra ott a colin 4 (ha már cm termékeket nézzük)

http://goo.gl/gd6Zi5

Halo!
Csinalt mar valakinek olyat a game, hogy a palyatoltes kozben megfagy?
DX9b, zsir Nvidia driver a gepen, minden mas game frankon megy..😞
b-type
ezek nagyon jó képek...jó lesz egynek ez a játék.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Megjelent egy uj trailer, a HSW-rol letoltheto. Ezek ilyen kicsik, a filmbol vagdalodztam😊)))
Alexease
Alexease
Alexease
Dunpeal
Aprilis 13 (US)

Thx 😊

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

arty
ize, nem rally trophy, rally masters 😊

Forza.

arty
Ami fura, h a kollegaknak a SportsCarGT nem jott be 😞 sem a midtown madness(2). Azt hittem ezek jok lesznek multiban ...

Rally Trophy sem er, az is regi! 😉 De isten!

Forza.

arty
- DTR1 sztem nem uti meg az elvezetes jatek szintjet sem, az az iranyitas siralmas, DTR2 meg nincs 😉 de ezt majd kiproba ...
- SNS - ezmiez?
- Rally Trophy - melohelyen minden nap jatszunk par palyat, legutobb tegnap toltunk egy full championshipet , masfel ora volt 😄 opelkadett rulz 😊 - viszont 2001es 😛P ujabbat mondj!
- F1C - errol azt hallottam borzalmas a netkod.. vagy lanon lehet par AI val menni ? (4 human+4 AI ?)

Orok fajdalmam, h a tough trucksban sem volt multi 😞(((

Forza.

K.András
Ez lofing,mármint mennyiségben.Meg modokat nehogy hozzászámoljuk már 😄

Alexease
Nem HC simek, de eleg jok, haloval stb.: DTR sorozat, SNS, Raly Trophy es azert az F1C es modjait is be lehet allitani konnyure. 😉