7285
  • Alexease
    0% es innen tuti hogy tovabb tudok majd lepni:))))))
  • CodeRed
  • Toya
    75%, de már sokadszor mondom magamnak, hogy innen már nem lehet megcsinálni (persze eddig mindig sikerült 20-30 kisérlet egy-egy szériában és máris továbbléptem)
  • CodeRed
    Egy kis rally a TOCA2-ben. :D Eddig csak 30%-ot teljesítettem de itt már iszonyúan nehéz a játék

• toMpEr
    marmint a friends listaba
  • toMpEr
    de ha felveszel a listaban akkor barmikor be tudsz lepni abba a jatekba ahol epp tevekenykedem
  • toMpEr
    Álltalában sajátot csinálok, tomper névvel, ha rákeresel a Formula Ford-os sessionokre biztos benne lesz egy "tomper" névvel ellátott, ha éppen fent vagyok.
  • Maffya
    Tomper ! melyik serverre szoktál menni multizni ?
  • Alexease
    Nekem sem meni el. De szerintem senkinek:)
  • toMpEr
    Most jut eszembe a multi demo csak nekem nem menti el a bellitasokat/nincs erre valami fix?
  • toMpEr
    Ja gecik ezek :)
  • Alexease
    Ok nem abbol elnek meg jobban ha minnel tobben jatszanak vele, hanem abbol hogy minnel tobben megveszik:)))) Aki igazan komolyan gondoja es tenyleg erdekli es nem csak mint ujdonsag, beszerezheto friss warez, az ugy is megveszi. Persze, ez nem itthonra vonatkozik:)
  • Alexease
    Jogosan vedik le, es megertem oket. Ez elsosorban penzugyi vallalkozas, vagyis profitorientalt a dolog. Az eladasokbol elnek. Normalis orszagokban profitalnak erosen abbol, hogy vedett a jatek. Ez latszott is azon, hogy mint autosjatek mar az elso heten felkerult az eladasi listak 5. helyere! Ami ritkasag egy autosjatektol!!

Az hogy nalunk nem lesz szamotevoen nagyobb eladas, az egy dolog. Az hogy itthon 20-at adnak el vagy igy 100-at, az mar teljesen mindegy:) Es azt hogy Neked vagy nekem nem lesz TRD2-onk azt meg magasrol leszarjak:))) Lasd, a jatekban levo nemzetek kozott van minden a kornyekunkrol, de Magyarorszag az nincs:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • hiba
    masreszt ha annyira vedig kevesebben fognak jatszani csak azert sem veszeik majd meg :)
  • Maffya
    Bekaphatják! Most már azért se venném meg hogy igy leszopatnak !!!!Ha még ennyire levédik és féltik a tetves játékukat HÁT AZÉRT SE KELL NEM VESZEM + !!!!
  • Alexease
    Lehet:)
    Mondjuk engem annyira nem izgat a crack, mert a demo utan en mindenfelekeppen meg akartam venni. Igy legalabb biztos megveszem:))
  • arty
    na, akkor mar 1.2es krekk kell majd ... :D

ez az sf3 jol ki/bebaszott a szcenaval :) lehet megvarjak a final peccset es majd azt torik meg ;)
  • Maffya
    RD2.exe
  • hpzolee
    Nem cyme hanem neve sr
  • hpzolee
    Miaz exe filének a pontos címe legalább aztmondjátok meg :P thx
  • Alexease
    Holnap lesz uj patch (v1.2).
  • Alexease
    Eledod a geped es veszel egy konzolt.:)) Azzal nem fogsz elakadni:))))))))))))

Amugy gozom sincs. Valszeg alami regi progi. Melyik az?
  • Maffya
    Szeretnék telepiteni egy progit és folyton ez jelenik meg:

16 bites Windows alrendszer
    config.nt.A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és a Microsoft Windows alkalmazásokhoz.Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra. BEZÁRÁS KIHAGYÁS

Ha tud valaki segiteni ilyenkor mit lehet csinálni????
    Kösz.
  • toMpEr
    internetrol
  • bazza
    Bocs ha nem olvastam vissza.....De itt csak modem van, szval nincs sok időm....
  • bazza
    Megjelent? Honnan lehet leszedni?
  • hiba
    meg egyelore nem a jatek fade vedelmevel van baj (mert ugye az akkor aktivalodna ha esetleg sikerulne elindulnija es kozbe csinalja egy ket erdekes dolgot - mint a TRDrv-ben az egyhelyben porgo autok, vagy mikor kanyarban mindenki falnak ment) - de eddig meg el se jutunk hiszen meg elinditani se sikerult :)
  • hiba
    az OFP-ben csak multi reszben volt fade
    azt meg legalabbis a hun scene ugy kuszobolte ki hogy ugyeltek arra hogy azonos key-el ne legyen senki fent a szerveren. ez viszont nem mindig sikerult - ekkor jott egy uzenet "oroginal gama do not fade" - es valaki kirepulta szerverrol. de ez mar csak game kozbe tortent neha random a kozepen...meg ccds image-el nem jott elo.
  • toMpEr
    Van tobb olyan Starforce-ot hasznalo jatek is, amik meg nem jottek ki warez-ben, tehat nemhiszem,hogy megettek volna reggelire
  • toMpEr
    Amugy az OFP-ot feltortek az is FADE-es volt
  • toMpEr
    AMugy ha kloncd-t lehetne csinalni rola, akkor a fade miatt sem kene aggodni
  • K.András
    Én utána olvastam és azt irják rola,hogy random belenyul a játékba!Tehát nem csinálja kétszer egymás után ugyanazt a hibát,hidd el tényleg ez a legkomolyabb védelem amit eddig kiagyaltak!
  • toMpEr
    Olvass kicsit utanna,nem randomon generalja, hanem jatekban fellepo esemenyek hatasara aktivizalodik.
  • K.András
    Elmondom,hogy a fade-t a legnehezebb feltörni,ugyanis random generálja a hibákat,ergo nem igazán lehet tesztelni,mivel nem tudhatod hol fog hibát generálni,és ha nem tudod akkor azt sem, hogy mit tesztelj...Starforce-ot megették már reggelire de a fade-et még senki...
  • toMpEr
    Akkor szerintem mar lenne beta crack, fade-et nem nehez feltorni, csak sokat kell tesztelni
  • Alexease
    Nem akarod abba hagyni a hulyeseged?!?!?
    Ha lesz ra lehetoseg, akkor a "nagyok" ugy is felnyomjak. Ha egy "sumi" is talalhatna egy linket a net-en csak ugy, akkor mar reg kint lenne;)

Amugy meg kivancsi lennek, hogy ha estleg sikerulne megszerezned, mennyit es hogyan jatszanal vele?! Vigig vinned csalas, magyaritas, cheat nelkul rendesen a kariert, a bajnoksagot? Meddig lenne fent a gepeden? Vagy csak bosszant, hogy a gyujtoszenvedelyedet nem tudod kieelni?!?
  • K.András
    Nem a starforce a gáz ebben a játékban hanem a FADE!
  • toMpEr
    tudod egyaltalan mit linkelsz be?
  • toMpEr
    aztan ezeken mit nezzek?
  • sumi
    ez kimaradt...