7285
-
Toya #1756 Őszintén szólva lehet, hogy én vagyok a béna de találtam erősség állítási lehetőséget a karrier módban.
Nem mondanám hogy durván nehezedik be a program, de amig egy Seattal simán kifékeztem a féktávokon az ellent, addig ezt egy Ford GT-vel nem tudom megcsinálni.
Ráadásul a nehezedésben komoly szerepet játszanak a feladatok változásai, mivel nem mindig az a cél hogy te nyerd az adott bajnokságot (szerencsére így azért lehet számolgatni és taktikázni).
Ezen kívül egyre több az esős verseny ahol igazán nehéz jó helyezést elérni. -
#1755 En annyit tudok errol, mint mindenki mas a crackeren kivul, tehat semmit. -
#1754 fucc= tudsz. bocs !!! -
#1753 Na fucc vmit? Tegmap este akartam egyet nyomulni veled multiba de nem találtalak. -
#1752 Nenagyon reménykedj benne, viszont valoszinu hahamarosan megoldjak,hogy kiírva lehessen játszani vele, addig szerezzetek be egy dvd-írót vagy legalább egy olvasót :) -
#1751 én reményeim szerint még ebben az órában! -
#1750 Hát a remény azért megmarad, még ha oly halvány is... -
#1749 Én azt mondom h biztos lesz crack szerintem ( reményeim szerint már a héten ) mert ha nem ellenkezö estben oriási lavinát inditana ez a folyamat a játékiparban.Max 1 hónap és kell szülessen +oldás. De megvenni NO NO NO !!! -
#1748 Opsz!
Ezt nem tudtam :)
A demoból kiindulva arra gondoltam, hogy itt is minimum 2...
Akkor itt ezt az egyre nehezedő utat válaszották. -
#1747 Allitolag Plextor Premium cdiroval es 1.03 firmware-el ki lehet irni a starforge3-as jatekokat, dvd-rol nincs hir, de azt mondjak arra nemnagyon vagy esely, hogy mountolva tudj majd jatszani starforge3-as klonokkal. -
YencY #1746 Nem tudom de ha ezt a nevet látod - YencY[HUN] - akkor az én vagyok. -
#1745 ja felreneztem csak a css-t vettek ki, de attol fugetlenul nem tamogatja jelenleg a dvd-s jatekok masolasat, itt egy idezet a hivatalos forumbol:
>Hi there
>I've bought the dvd version of Toca Race Driver 2
>I heard that it uses starforce 3?
>when i use the latest alcohol to make a backup of it, it >prevents me to choose the data types.
Posted: May 13 2004, 08:23 AM
Sorry, at the moment Alcohol is not able to backup protections on DVDs. This is being worked on as we speak.
Ezutobbi valaszt az alcohol keszitojenek egyik tagja adta, tehat dolgoznak rajta. -
#1744 Az a baj,hogy az Alcoholbol kivettek a DVD-backup keszitesenek lehetoseget a film-forgalmazok nyomasara, de akkor se mukodne, ha cd-n lenne a jatek,mert az uj starforce-ot se tudja masolni... -
Koxminator #1743 az is valami, csak már lenne -
#1742 Ja szerintem is csak max kloncd-t remelhetunk belathato idon belul -
djcom #1741 Szerintem már nem fog kijönni a progi:(
Mármint tört warez verzioban.Haver megveszi a héten,megprobálom valahogy beclonozni -
#1740 Szerintem ne nagyon toltogessetek le amig nincs crack, mert eleg valsozinu,hogy ujra le kell majd szedni az egeszet. -
Koxminator #1739 nekem már 1 hete megvan bittorrentről, és várom a cracket nagyon :) -
#1738 de ha nincs legalabb 10-15 eves tapasztalatod asszembler nyelvu programozasban, akkor neki se allj. -
#1737 Hat hajra, biztos sikerul neked, ha a sokeve crackelessel foglalatoskodo uriembereknek nemsikerult...eh -
Ferike1111 #1736 Én azt mondom hogy beszéljük meg aztán szedjük le "gyorsan" Bittorentről!Aztán utánna meg majd valahogy meg tudjuk crackolni,valamivel csak sikerülhet! -
#1735 Ha lesz jo verzio kint lesz a www.nforce.nl lapon, azt nezegesd -
Ferike1111 #1734 Pedig már kezdtem örülni a Bittorentnek azthidtem jó -
#1733 En ugytudom csak 1 nehezsegi fok van karierben. -
#1732 Mar fent van par hete, nem lehet vele jatszani, mert nincs feltorve -
Ferike1111 #1731 Hello mindenki!Bittorentetn fenn van a game!Nemtudom hogy mit lehet vele kezdeni és hogy müködik e!Azért a linket benyomatom aztán ha többen szedjük gyorsabban lejön és legalább megtudjuk nézni hogy milyen meg hogy lehet e vele valamit kezdeni!
Link:TOCA Race Driver 2 Bittorent -
#1730 Félre értettél!
Nem az a mondom, hogy gond, ha nem tudom végig vinni egy nap alat, ha a kiegyensúlyozatlan nehézsége...
Az autos gamékat általában a legnehezebb fokozatban viszem végig (kivéve 1-2 gyengébb darabot).
Szóval vagy legyen az eleje is kellően nehéz, vagy a vége sem legyen irreálisan nehéz.
Én inkább az egyenletes nehézség mellett vagyok, de tuti, hogy vannak olyanok, akik nem egy autos fanok, de mégis megveszik, játszogatnak vele, s bizony sikerélményre vágynak. S ha ezt megkapják, akkor egyrészt elégedettek a játékkal, talán magukkal is, és belevágnak újra nehezebb fokozaton. Ha az easy-ben sem tudnak esetleg karriert futni, mert bedurvult a közepétől, akkor elfordulnak a játéktól, s a következő részt talán már meg sem nézik... -
#1729 Szerintemnem feltetlenul rossz dolog, ha nem tudod vegigvinni fel nap alatt -
#1728 Ennyire benehezedik a játék? :-/
Ezt utálom az újabb autós játékokban, hogy az eleje marhára könnyű, a vége meg easy-n is vértizzasztóan nehéz (alá NFS UG). Milyen szinten nyomod a karriert? -
#1727 Hát akkor most már ideje lesz feltörniük mert különben sorra átveszik ezt a védelmet a játékokra. -
Toya #1726 Nem, a rally futamon rendes szakaszok vannak.
Azt hiszem spanyolország a helyszín, de ebben már nem vagyok biztos. -
#1725 most olvasom hogy a Beyond Divinity-nek is ugyanez a vedelme van, ok aprilis vege ota varnak a crackra, ez all az nfo-ban:
INSTALLATION NOTES:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1)Extract
2)crack it cuz it aint crack, if u burn it, u will get failures on game startup so dont bother
3)This release is only for educational usage purposes only -
#1724 valami jobb kepatmeretezo progit kereshetnel, mert eamit most hasznalsz eleg furan Anti-aliassing nelkul csinalja :) -
#1723 es a rally futam ugye nem korpalyan zajlik? -
Toya #1722 Hatodik szezon záró versenye az egyik nagy ellenfél ellen face to face :)
-
Toya #1721 Amit Code berakott az Rallycross.
Van rendes rally futam is, ahol nincsenek ellenfelek illetve csak az órát látod.
Valamint van tereprally is. -
#1720 Yency veled nyomultam multiban? -
YencY #1719 Képeket a csóróknak, legalább a képeket nézzük hamár nem tudunk vele játszani. -
#1718 amugy: képeket még plz! :) -
#1717 van rendes murvas verseny is rallyban vagy ott is csak aszfalt?