TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincsen....
Bosszant nagyon a dolog, mivel eredeti a játék, s ilyenkor az ember elvárja, hogy tökéletesen mûködjön...<#rinya>
3P
Akkor pasz. Túlhúzás és egyéb trükközés sincs a VGA-n?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

A legújabb van fent...
3P
Rekj fel új Catalyst-ot!

Így néz ki...
Hali mindenki!
Megrendeltem a játékot, s amikor elindítom, a környezeten nincsen textura.
Ez mitöl lehet?
A gépem: Athlon XP 1700mhz, Ati 9600XT, 512mb ram
Directx 9c van fent.
Mikiller
Ráadásul nekem ment a patch másik könyvtárból is<#nemtudom>
Bár az az "existing directory" gyanús

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

3P
Hát tényleg fua a probléma, mert szerencsére eddig egy ismerõsömnél sem jött elõ. Bár nem lehet hozzá köze, de SF Nightmare meg ilyenek esetleg nincsenek fenn a gépeden?

ROTI
Onnan is próbáltam és ugyan az az eredmény. Tökre nem értem<#nemtudom>
Már egyszer ujra installátam ,hogy szûz installra is megpróbáljam.
Azért köszi.

IMYke2.0.0.0
A Patch-et a telepített játék könyvtárában / könyvtárából kell futtatni!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ROTI
Sziasztok! Megvettem a game-t "Bestseller" (na ilyet is ritkán engethetek meg magamnak<#wink>) de nem tudom peccselni. (1.2)

Azt irja ki, hogy :"error ept0034: Neither command line parameter specified is an existing directory."

Errõl tudtok valamit. Eszméletlen, hogy pénzért veszem meg a progit, jófiú vagyok és mégis szo*nom kell vele.

3P
Vedd meg! Már nem drága...

[HUN]FaTaL
hihetetlen hogy 1,5 év után még valaki evvel szenved

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
olvass vissza bazz egyébként meg starforce3.3 topic

http://goo.gl/gd6Zi5

Hello!
lehet hogy hülye kérdés és már lerágott csont, de nekem most sikerült megszerezni a game-t! hogyan tudom elindítani, valami tuti modszerrel?
kérem segítsetek!!!!<#integet2><#integet2><#integet2>
crazyclone
de ez csak a nehézségen állit nem?
vhogy az nem megoldhato hogy az auto beállitasain is lehessen valtoztatni career modban?

crazyclone
ok kosz

\GamaData\Frontend\Mods.ini-ben
mods.ini

A következõ sort írd át:
CareerDiff=0

A 0 érték a folyamatosan nehezedõ (default). 60-100 közötti értékre írd át. 60 a legkönnyebb, de erõsen romlik a kihívás...

Igy állíthato a carrierben is a nehézség
crazyclone
vki nem tudná megmondani hogyan lehet career modba beállitani az autokat mert már 30%-nál járok és nagyon nehéz
single race-be be lehet de carerbe még autot se lehet valasztani
vki segitsen plíííz!!!

Sziasztok! Amit 1990-ért adnak az a régi Toca2 a Touring Cars, nemis tudom hány éves játék.
Alexease
Virusirto, tuzfal, egyeb hatterben futok programok. Es persze a mar emlitett tulhuzas is lehet (ha van).
Mi lehet?
A demó tökéletesen futott!
3P
Talán túlmelegedés (pl. túlhajtásból fakadóan), vagy hardver hiba, esetleg kodek gond szóval sok minden lehet, de én alapvetõen a túlmelegedésre tippelek.

Hi! Megvettem a játékot, de amikor elinditom akkor a verseny közben reseteli a gépet. A konfigom jobb mint ami kell neki. Mi lehet a baj?
3P
Miért ne létezne? Itt már régóta 2500 Ft, tehát a 2000 Ft-os ár sem hihetetlen, sõt...

grebber
Hát lefényképezem neked az Auchanosújság oldalád ha nem hiszed.Én is meglepödtem és töb game volt melett.

Next PC upgrade: 2022

Duddits
Hát az dúrva.

grebber
Léteik hogy már csak 1990Ft a game (by Auchan)?

Next PC upgrade: 2022

nekem van egy komplet save-m.Ha akaro elkuldom
BaziJoe
Sziasztok nem tud egy mentést valaki a játékhoz mert ennélkül háloba csak pár pálya müködik?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

3P
Állítsd át pro-sim módra....

Törölt felhasználó
Na vettem kettöt ugyhogy a haverral már neten nyomjuk sajnos az uccso helyekért küzdünk lehet elöbb végig kéne játszani(ahoz elék arcados)
0ppika
Próbálkozok, próbálkozok 😊
Pedig már csináltam mindent 😞

http://epica.nl

Amse
pedig valahogy így kell szenvedni vele.próbálkozz még.

0ppika
Ja azért köszi

0ppika
Sajnos így sem jó 😞
A kormány mozgását egyáltalán nem érzékeli, teljesen kemény, és visszaáll rögtön középre, mint kint windowsban.
A pedálokat észreveszi, de nem fogadja el.

Amse
én úgy csináltam annó(rég volt szal nem biztos, hogy pont így), hogy keyboard-on hagytam és úgy állítottam be a kormányt a gombok helyére aztán ok és utána átrakni a wheel-re majd újra beállítani és rárakni a force-ot stb.ha nem megy így akkor pasz.

0ppika
Help valaki
Hogy tudom beállítani a kormányt?
Hiába a rakom whell-re, a kiosztásnál nem érzékeli <#confused><#rinya>

semmi

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Mustang2005
A Toca Race Driver 2 és a DTM Race Driver 2 köszött mi a külömbség????

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Danman
nem tudja vki h miért indul újra akkor a játék mikor elindítanám a versenyt?betölt és újraindul.HELP?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

arty
vagy eccerüen probáld meg hang nélkül ... integrált vacak helyett meg újíts be valami szoundblasztert 😉

Forza.

Alexease
A patcheket feltetted? Probald lejebb venni a hamgkartya hardware-es 3D gyorsitasat (DX Diag), kikapcsolgatni a hatterben futo programokat (virusirto, tuzfal stb.).
Sziasztok! Megvettem a gamét de állandóan le fagy. A hardver P4 2,6. 512DDR-400. Ati Radeon9600xt 40GB.AC97 integrált hang. Nem tudom mi a baj? Ha valaki tudja elõre is köszönöm!
3P
De, sajnos igen...
És amikor rájönnek, hogy nem tudnak vele értelmesen játszani, akkor abban élik ki magukat, hogy mások se tudjanak... 😞

arty
gtr? 😄 mit tesz a hájp ... nem gondoltam, h idióta vérpistikék megveszik azt 😊)

Forza.

3P
Valóban jellemzõ volt a szembe megy effektus, de ezzzel taálkoztam a GTR szervereken is. A Pro Sim módban kicsit kevesebb volt az ilyen barom, ma már alig van szerencsére.

Mustang2005
Ha recseg a hang mit csináljak??

Játék közben!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR