TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bosszant nagyon a dolog, mivel eredeti a játék, s ilyenkor az ember elvárja, hogy tökéletesen mûködjön...<#rinya>#rinya>
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Megrendeltem a játékot, s amikor elindítom, a környezeten nincsen textura.
Ez mitöl lehet?
A gépem: Athlon XP 1700mhz, Ati 9600XT, 512mb ram
Directx 9c van fent.
Bár az az "existing directory" gyanús
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Már egyszer ujra installátam ,hogy szûz installra is megpróbáljam.
Azért köszi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt irja ki, hogy :"error ept0034: Neither command line parameter specified is an existing directory."
Errõl tudtok valamit. Eszméletlen, hogy pénzért veszem meg a progit, jófiú vagyok és mégis szo*nom kell vele.
lehet hogy hülye kérdés és már lerágott csont, de nekem most sikerült megszerezni a game-t! hogyan tudom elindítani, valami tuti modszerrel?
kérem segítsetek!!!!<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
vhogy az nem megoldhato hogy az auto beállitasain is lehessen valtoztatni career modban?
A következõ sort írd át:
CareerDiff=0
A 0 érték a folyamatosan nehezedõ (default). 60-100 közötti értékre írd át. 60 a legkönnyebb, de erõsen romlik a kihívás...
Igy állíthato a carrierben is a nehézség
single race-be be lehet de carerbe még autot se lehet valasztani
vki segitsen plíííz!!!
Next PC upgrade: 2022
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
A kormány mozgását egyáltalán nem érzékeli, teljesen kemény, és visszaáll rögtön középre, mint kint windowsban.
A pedálokat észreveszi, de nem fogadja el.
http://epica.nl
Hogy tudom beállítani a kormányt?
Hiába a rakom whell-re, a kiosztásnál nem érzékeli <#confused>#confused><#rinya>#rinya>
http://epica.nl
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Forza.
És amikor rájönnek, hogy nem tudnak vele értelmesen játszani, akkor abban élik ki magukat, hogy mások se tudjanak... 😞