7285
-
#1916 Vegig is nyomtad?!?! Gratula! :) Ilyen "rovid" volt, vagy nyomtad non-stop? :)))
Mikkor lesz a HSW-n mega-test cikk? :))) -
Toya #1915 TRD2 mentés - 100% -
Toya #1914 Nálunk a teszter 92%-ot adott rá...Szerintem nem értékelte rosszul. -
#1913 Legujabb alcohol? abban van elvileg safedisk 3 -
YencY #1912 Sajnos nem nagyon, ok akkor holnap nyomunk. -
#1911 Holnap jövök és olyat nyomulunk mint még soha eddig !!! Ok,?
YencY ! jol tudsz angolul? -
YencY #1910 MAFFIA HUN akkor valamikor összefuthatnánk a neten. -
#1909 Megvettem ÉLETEM ELSÖ SZÁMITÓGÉPES JÁTÉKÁT!!!
Első tapasztalat Ég és a föld az 1 rész és ez közt iszonyúúú
NAGYON SIRÁLY.!!!Clone dvd tehewtetlen
Copy X Game se tudja müködésre birni.
Ja és nem Swee... kod jár hozzá hanem A8.. -
YencY #1908 Én 29%-nál tartok. Az a probléma, hogy nagyon lineáris nem lehet másik csapatot választani mint az első részben ha már megnyerted az adott bajnokságot. A kamion meg a két rally az tényleg felejthető. -
masssza #1907 Valaki egy mentést légíszi??? -
#1906 Mármint egy rendes eredetiről? -
#1905 Te fogod csinálni? -
YencY #1904 Nem a 90-re értettem, hanem aki 70-80% adott rá. -
#1903 ne higyjunk az ertekeleseknek ?? azaz nem erdemli meg a 90+ %-ot? ;)
amig nem lesz krekk kotelezo jelleggel gyertek mercedes multira! :) -
#1902 Este lesz egy proba Clone cd. Majd jövök 7 körül -
#1901 A demoban is volt pontrendszer a championshipen belul,nem? -
#1900 elozo reszben az tetszett amikor a kocsi elkezdett gyorsulni tok jo hangja volt :) -
YencY #1899 Nekem ez az első eredeti game, de nem bántam meg. Ne higgyetek az értékeléseknek probáljátok ki, pláne ha tetszett az előző rész akkor ez mégjobban fog. -
YencY #1898 Szerintem megéri meg venni. -
YencY #1897 Überfasza, pont rendszerre megy az online game, nemúgy mint a demoban hogy ha nyersz akkor örülhetsz magadnak. -
#1896 most mennyibe kerulhet az elozo verzio? -
YencY #1895 Na én is megvettem azt hiszem 80 warez játékra eshet egy eredeti, az elsővel is sokat multiztam evvel is sokat fogok!! -
#1894 Na akkor ez egy sikeres vedelem :)
Mar 3 an megvettek? -
masssza #1893 Van valakinek kódja vagy mentése, meg akarom nézni az összes elérhrtő autót és versenyt.
Tegnap rászántam magam, hogy megvegyem (eladtam a régebbi mobilom), pedig márt 3 éve nem vettem játékot(ez megcsalás volt), de megérte! -
ToMy_ #1892 csak dvd-n lehet megvenni.
rallyban ketfele verda van, mitsubishi evo vii asszem meg a subaru.
amugy a rallycross meg a rallynal is szarabb valami idetlen landroverekkel kell veretni esoben -
Skyline #1891 Hiába muhaházol azért Mercedes World racing jelentősen jobb fizikával és szimulációval rendelkezett..:)
AZ szimulátornak nevezhető. -
Chaos Mad #1890 oh..kösz -
#1889 Sajnos csak Dvd-n jött ki.Ha vársz szerintem 1 kicsit amig még kijön 1-2 autos játék már lemegy az ára. -
Chaos Mad #1888 valakinek nincs kedve beszurni egy két képet a rallys szakaszokrol? nagyon kiváncsi vagyok, milyen verdák vannak a rallyban :)
lehet hogy én is megveszem, már 1 honapja olvasom a topicot bakker, crack sehol :(
jah, és csak dvd-n lehet megvenni? -
#1887 Kijöhetne ez is hogy a gitár álljon belé a rák meg pengesse. -
peti5 #1886 Köszi, sikerült megcsinálni, de időközben rájöttem hogy nincs értelme leszednem, várnom kell, vagy lesz rendes törés hozzá vagy ez a játék ugrott sajnos..bár remélem idővel lesz megfelelő törés hozzá..talán. Addigis maradnak az eddigi játékok. -
#1885 namivan? -
#1884 Magát a Mercedes Word Racinget honnan lehet leszedni ? Van linked vagy torrented? Ha leszedtem nyomulhatunk. -
roland04 #1883 A letöltéshez kell egy progi http://bittornado.com/ -t ajánlom, de van még egy másik is: http://krypt.dyndns.org:81/torrent/index.phtml?action=download. Amit letöltöttél az csak egy vezérlő fájl ami a programhoz kell. Proxyn keresztül egyik sem müködik. -
roland04 #1882 Mercedes World Racingnak hahahahahahahaha ugyanmár -
#1881 En nem szenvedek, lehet megnezem majd. -
#1880 Tomper és a többiek: minek szenvedtek ezzel? A Mercedes World Racingnak jött ki peccse, multiplayer támogatás, stb, lazán alázza ezt a játékot. Amig nem jön ki ehez crk multizhatnánk.... Nincs kedvetek áttopikolodni ? :)
Én tegnap probálgattam, és naggyon jo a multi .. -
#1879 Az ISO-t? Onnan szedte 1-2 dolgot már de nekem sem indult el még egyszer sem a Toca! :( -
peti5 #1878 A torrentreactor.net-ről nemtudom letölteni mert kihoz egy 40k-s file-t és enyi. Gondolom már nem él az a lehetőség, vagy én basztam el valamit? -
#1877 aha...onnan szedtem :(