7285
  • Alexease
    Vegig is nyomtad?!?! Gratula! :) Ilyen "rovid" volt, vagy nyomtad non-stop? :)))
    Mikkor lesz a HSW-n mega-test cikk? :)))
  • Toya
    TRD2 mentés - 100%
  • Toya
    Nálunk a teszter 92%-ot adott rá...Szerintem nem értékelte rosszul.
  • hiba
    Legujabb alcohol? abban van elvileg safedisk 3
  • YencY
    Sajnos nem nagyon, ok akkor holnap nyomunk.
  • Maffya
    Holnap jövök és olyat nyomulunk mint még soha eddig !!! Ok,?
    YencY ! jol tudsz angolul?
  • YencY
    MAFFIA HUN akkor valamikor összefuthatnánk a neten.
  • Maffya
    Megvettem ÉLETEM ELSÖ SZÁMITÓGÉPES JÁTÉKÁT!!!
    Első tapasztalat Ég és a föld az 1 rész és ez közt iszonyúúú
    NAGYON SIRÁLY.!!!Clone dvd tehewtetlen
    Copy X Game se tudja müködésre birni.
    Ja és nem Swee... kod jár hozzá hanem A8..
  • YencY
    Én 29%-nál tartok. Az a probléma, hogy nagyon lineáris nem lehet másik csapatot választani mint az első részben ha már megnyerted az adott bajnokságot. A kamion meg a két rally az tényleg felejthető.
  • masssza
    Valaki egy mentést légíszi???
  • 3P
    Mármint egy rendes eredetiről?
  • 3P
    Te fogod csinálni?
  • YencY
    Nem a 90-re értettem, hanem aki 70-80% adott rá.
  • arty
    ne higyjunk az ertekeleseknek ?? azaz nem erdemli meg a 90+ %-ot? ;)

amig nem lesz krekk kotelezo jelleggel gyertek mercedes multira! :)
  • Maffya
    Este lesz egy proba Clone cd. Majd jövök 7 körül
  • toMpEr
    A demoban is volt pontrendszer a championshipen belul,nem?
  • hiba
    elozo reszben az tetszett amikor a kocsi elkezdett gyorsulni tok jo hangja volt :)
  • YencY
    Nekem ez az első eredeti game, de nem bántam meg. Ne higgyetek az értékeléseknek probáljátok ki, pláne ha tetszett az előző rész akkor ez mégjobban fog.
  • YencY
    Szerintem megéri meg venni.
  • YencY
    Überfasza, pont rendszerre megy az online game, nemúgy mint a demoban hogy ha nyersz akkor örülhetsz magadnak.
  • hiba
    most mennyibe kerulhet az elozo verzio?
  • YencY
    Na én is megvettem azt hiszem 80 warez játékra eshet egy eredeti, az elsővel is sokat multiztam evvel is sokat fogok!!
  • hiba
    Na akkor ez egy sikeres vedelem :)
    Mar 3 an megvettek?
  • masssza
    Van valakinek kódja vagy mentése, meg akarom nézni az összes elérhrtő autót és versenyt.
    Tegnap rászántam magam, hogy megvegyem (eladtam a régebbi mobilom), pedig márt 3 éve nem vettem játékot(ez megcsalás volt), de megérte!
  • ToMy_
    csak dvd-n lehet megvenni.
    rallyban ketfele verda van, mitsubishi evo vii asszem meg a subaru.
    amugy a rallycross meg a rallynal is szarabb valami idetlen landroverekkel kell veretni esoben
  • Skyline
    Hiába muhaházol azért Mercedes World racing jelentősen jobb fizikával és szimulációval rendelkezett..:)
    AZ szimulátornak nevezhető.
  • Chaos Mad
    oh..kösz
  • Maffya
    Sajnos csak Dvd-n jött ki.Ha vársz szerintem 1 kicsit amig még kijön 1-2 autos játék már lemegy az ára.
  • Chaos Mad
    valakinek nincs kedve beszurni egy két képet a rallys szakaszokrol? nagyon kiváncsi vagyok, milyen verdák vannak a rallyban :)
    lehet hogy én is megveszem, már 1 honapja olvasom a topicot bakker, crack sehol :(
    jah, és csak dvd-n lehet megvenni?
  • grebber
    Kijöhetne ez is hogy a gitár álljon belé a rák meg pengesse.
  • peti5
    Köszi, sikerült megcsinálni, de időközben rájöttem hogy nincs értelme leszednem, várnom kell, vagy lesz rendes törés hozzá vagy ez a játék ugrott sajnos..bár remélem idővel lesz megfelelő törés hozzá..talán. Addigis maradnak az eddigi játékok.
  • arty
    namivan?
  • Maffya
    Magát a Mercedes Word Racinget honnan lehet leszedni ? Van linked vagy torrented? Ha leszedtem nyomulhatunk.
  • roland04
    A letöltéshez kell egy progi http://bittornado.com/ -t ajánlom, de van még egy másik is: http://krypt.dyndns.org:81/torrent/index.phtml?action=download. Amit letöltöttél az csak egy vezérlő fájl ami a programhoz kell. Proxyn keresztül egyik sem müködik.
  • roland04
    Mercedes World Racingnak hahahahahahahaha ugyanmár
  • toMpEr
    En nem szenvedek, lehet megnezem majd.
  • arty
    Tomper és a többiek: minek szenvedtek ezzel? A Mercedes World Racingnak jött ki peccse, multiplayer támogatás, stb, lazán alázza ezt a játékot. Amig nem jön ki ehez crk multizhatnánk.... Nincs kedvetek áttopikolodni ? :)

Én tegnap probálgattam, és naggyon jo a multi ..
  • GvD
    Az ISO-t? Onnan szedte 1-2 dolgot már de nekem sem indult el még egyszer sem a Toca! :(
  • peti5
    A torrentreactor.net-ről nemtudom letölteni mert kihoz egy 40k-s file-t és enyi. Gondolom már nem él az a lehetőség, vagy én basztam el valamit?
  • GvD
    aha...onnan szedtem :(