7285
-
#1956 Fraps-ot nem lehet valahogy beállitani h kisebb legyen a méret? -
#1955 hat 500 megat sehova nem fogsz felrakni szerintem, vag yha fel is rakod senki nem szedi le -
#1954 YencY!Nemsokára nekiláthatunk csak ezt a videot fel akarom tölteni valahogy. -
YencY #1953 Mattya mikor nyomunk? -
YencY #1952 Akinek legalább adsl-e van feltétlen szerezze be, az online rész kihagyhatatlan. A demo semmit nem mutat meg. Sokkal királyabb. -
#1951 Mit kell mostcsinálni az avi-val? Kész 500Mb hova töltsem fel ? Kéne csinálni egy tárhelyet ahova akkor tölthetnénk fel Toca cuccot.? -
#1950 ok hamarosan jövök. -
#1949 utanna mondjuk virtual dub-al encodeolod. -
#1948 eliditaod a frapsot, bekonfiguralod a videofelvevevo gombot, elinditod a jatekot, megnyomod a gombot es veszi, amig meg nem nyomod ujra. -
#1947 Inditaskor leelenorzni,hogy valodi-e a lemez es ha nem akkor nem indul el. -
#1946 háát ez a rally ???? Ezt elcseszték ! Meg még amit észre vettem a Bathurt-i pálya átalakitása elég érdekes akkorát emelkedik hogy sokszor az az érzése az embernek mintha az égbe mennél.Hogy kell használni a Fraps-ot készitek egy videot rola? Ok? -
#1945 sztem jó game az..... -
#1944 bocs hogy megkérdezem de már kezdek belebolondlni hogy mi és hogy van most.annyit tudok hogy a starforce 3.3.35.02 és 1.1 ben 3.3.36.01 no igen de ez azt védi hogy ne lehessen írni/emulálni vagy azt hogy ne lehessen telepíteni feltört gamet vagy hogy ne lehessen elindítani mert nekem be se jön ha emulálom írni meg nem fogok -
#1943 Értem... -
#1942 nem. -
#1941 Az első rész is KIRÁLY??????????????,
MErt lehet, hogy kölcsönkérem....
Az is jó? -
#1940 Mondjuk most latom,hogy eleg gaz, hogy meg a 3.3.33-asat se tudtak meg megcsinalni, mert a Race Driver 2 StarForce 3.3.35.02-t hasznal, valamint az 1.1-es patchben felpatcheltek 3.3.36.01-re. -
#1939 Rally-val ti hogy boldogultatok? -
#1938 Sajnos az csak regebbi verziora vonatkozik, itt egy tegnapi post a hivatalos alvohol forumbol:
If its the latest version of StarForce 3.3.33.xx you will have to wait for the next Alcohol release which may remedy this. I stress "may" as StarForce3 is a very difficult protection.
Tehat a 3.3.33.xx verzioju Starforceon dolgoznak, meg kell varni a kovetkezo verziot. Mar tokuk kivan az egesz vedelemmel, nagyon nehez feltorni. -
#1937 Nem tudom lehet,hogy neked van igazad de én ugy nézem a legujabb Alcoholban ami nekem van ez benne van de lehet,hogy én látom rosszul "Starforce 1/2/3". -
#1936 Azert le legyel benne olyan biztos a alcohol-os sracok ejjel nappal dolgoznak a starforce 3-on, mert ez a munkajuk es meg mindig nem sikerult megoldaniuk. -
#1935 igazad van!semmi sem lehetetlen, csak idő kérdése...Doom3-at kicsi gyorsabban fogják feltörni -
#1934 Ember azt még nem találták ki amit nem lehet másolni, vagy feltőrni, mert ami 1 és 0-bol ál azt fellehet törnicsak ezzel nem foglalkoztak mert ha a DOOM 3 volna már feltőrtékvolna ez tuti! -
#1933 Ember azt még nem találták ki amit nem lehet másolni, vagy feltőrni, mert ami 1 és 0-bol ál azt fellehet törnicsak ezzel nem foglalkoztak mert ha a DOOM 3 volna már feltőrtékvolna ez tuti! -
#1932 Túl vagyok a kaminos versenyen is, eddig nem volt rossz, simán lehetett nyerni mindenhol :)
Most értem oda a Vintage kupához, na itt már picit szívok, az első futamon max csak 2. tudok lenni, de hát nem lehet mindig nyerni. Az első körben felküzdöm magam a 2. helyre, onnan már csak követem az elsőt, a többieket meg alaposan le is hagyjuk...
Az tetsztett eddig a legjobban, hogy alapvetően különböznek vezetésre a különböző bajnokságok járgányai. :) -
#1931 Foggalmam sincs mi lehet a realis szazalek, mivel nem jatszottam vele :)
A demo alapjan a 3-4 versenymodbol a DTM volt egyedul nagyon rossz. A jaguar, a forumla ford es a mustang(?) teccett. Ha nem hagyjuk magunkat megteveszteni a jatek hulye cime alapjan, akkor lehet akar 90% feletti ertekeles is realis. Foleg, hogy ugy latom a codemasters most vegre supportalja a kiadott jatekat ... -
#1930 A karier modot sajnos "elrontottak". Egyszeruen csak az "arkadosabb" jatekra epitkeztek:/ -
#1929 Igen! Es hetente tudnek ilyen es hasonlo statisztikakat mutogatni, hasonlo szamitastechnikai, internetes osszehasonlitasokkal.
A keleti orszagokkal szemben mindenhol hasonlo, vagy rosszabb az eredmeny, foleg az internet hasznalat, ismeretek tekinteteben. A nyugati orszagokkal szemben meg egyszeruen nevetseges. -
#1928 Hát szomorú ez a statisztika...
A karrier modban soha nincs időmérő, mindig random valahonnan a középmezőnyből kell rajtólni? -
#1927 Csak van egy kis kulonbseg magyarorszag es a tobbi volt keleti orszag kozott! Az EU-t, a Skandinav teruleteket nem mondom, mert ott a szamitogep+internet 95% felett van (a mi 8%-al szemben :/)!!
-
#1926 Ne kezdjetek mar megint a "masolast", warezt! Mar kitargyaltuk sokszor, hogy nem lehet masolni, nem lehet feltorni stb. -
#1925 Alcohol 120% van benne egy csomo vedelmi opcio iras is -
#1924 Milyen program van amivel Clonozni (biztonsági mentést lehet DVD lemezröl késziteni ? Olyasmire gondolok mint a clone cd?Csak dvd és bármit ir nem csak filmet hanem adatot? -
#1923 Dehogynem, csak zavar, hogy nem lehet saját országom fia, sőt még játékon belül sem tutom kiválasztani nemzetiségnek Magyarországot, pedig a Csehek és Lengyelek is ott figyelnek... :) -
#1922 Valssz egy orszagot es jol van;) Nem mindegy? :) -
#1921 Hát lehet, hogy vak vagyok, de én nem látok senol other-t :)
Ti hogy regisztráltátok? -
#1920 Még egy kérdés a demo a simulation volt, vagy pro-simulation? -
#1919 kár :(
de miért akadtál el nem volt other vagy mást nem tudnál be rakni oda? -
#1918 Magyarorszag nincs benne. -
#1917 Tisztelettel jelentem, beléptem a TOCA Race Driver 2-es mezőnybe. Végre meg van nekem is eredetiben... :D :D :D
Ti regisztráltátok online? Én próbáltam, de a területi kérdésnél el is akadtam, kis hazánk nem volt bent a választási lehetőségek között...