7285
  • Maffya
    Fraps-ot nem lehet valahogy beállitani h kisebb legyen a méret?
  • toMpEr
    hat 500 megat sehova nem fogsz felrakni szerintem, vag yha fel is rakod senki nem szedi le
  • Maffya
    YencY!Nemsokára nekiláthatunk csak ezt a videot fel akarom tölteni valahogy.
  • YencY
    Mattya mikor nyomunk?
  • YencY
    Akinek legalább adsl-e van feltétlen szerezze be, az online rész kihagyhatatlan. A demo semmit nem mutat meg. Sokkal királyabb.
  • Maffya
    Mit kell mostcsinálni az avi-val? Kész 500Mb hova töltsem fel ? Kéne csinálni egy tárhelyet ahova akkor tölthetnénk fel Toca cuccot.?
  • Maffya
    ok hamarosan jövök.
  • toMpEr
    utanna mondjuk virtual dub-al encodeolod.
  • toMpEr
    eliditaod a frapsot, bekonfiguralod a videofelvevevo gombot, elinditod a jatekot, megnyomod a gombot es veszi, amig meg nem nyomod ujra.
  • toMpEr
    Inditaskor leelenorzni,hogy valodi-e a lemez es ha nem akkor nem indul el.
  • Maffya
    háát ez a rally ???? Ezt elcseszték ! Meg még amit észre vettem a Bathurt-i pálya átalakitása elég érdekes akkorát emelkedik hogy sokszor az az érzése az embernek mintha az égbe mennél.Hogy kell használni a Fraps-ot készitek egy videot rola? Ok?
  • bodesz
    sztem jó game az.....
  • bodesz
    bocs hogy megkérdezem de már kezdek belebolondlni hogy mi és hogy van most.annyit tudok hogy a starforce 3.3.35.02 és 1.1 ben 3.3.36.01 no igen de ez azt védi hogy ne lehessen írni/emulálni vagy azt hogy ne lehessen telepíteni feltört gamet vagy hogy ne lehessen elindítani mert nekem be se jön ha emulálom írni meg nem fogok
  • bazza
    Értem...
  • toMpEr
    nem.
  • bazza
    Az első rész is KIRÁLY??????????????,

MErt lehet, hogy kölcsönkérem....
    Az is jó?
  • toMpEr
    Mondjuk most latom,hogy eleg gaz, hogy meg a 3.3.33-asat se tudtak meg megcsinalni, mert a Race Driver 2 StarForce 3.3.35.02-t hasznal, valamint az 1.1-es patchben felpatcheltek 3.3.36.01-re.
  • 3P
    Rally-val ti hogy boldogultatok?
  • toMpEr
    Sajnos az csak regebbi verziora vonatkozik, itt egy tegnapi post a hivatalos alvohol forumbol:

If its the latest version of StarForce 3.3.33.xx you will have to wait for the next Alcohol release which may remedy this. I stress "may" as StarForce3 is a very difficult protection.

Tehat a 3.3.33.xx verzioju Starforceon dolgoznak, meg kell varni a kovetkezo verziot. Mar tokuk kivan az egesz vedelemmel, nagyon nehez feltorni.
  • BaziJoe
    Nem tudom lehet,hogy neked van igazad de én ugy nézem a legujabb Alcoholban ami nekem van ez benne van de lehet,hogy én látom rosszul "Starforce 1/2/3".
  • toMpEr
    Azert le legyel benne olyan biztos a alcohol-os sracok ejjel nappal dolgoznak a starforce 3-on, mert ez a munkajuk es meg mindig nem sikerult megoldaniuk.
  • ubi
    igazad van!semmi sem lehetetlen, csak idő kérdése...Doom3-at kicsi gyorsabban fogják feltörni
  • BaziJoe
    Ember azt még nem találták ki amit nem lehet másolni, vagy feltőrni, mert ami 1 és 0-bol ál azt fellehet törnicsak ezzel nem foglalkoztak mert ha a DOOM 3 volna már feltőrtékvolna ez tuti!
  • BaziJoe
    Ember azt még nem találták ki amit nem lehet másolni, vagy feltőrni, mert ami 1 és 0-bol ál azt fellehet törnicsak ezzel nem foglalkoztak mert ha a DOOM 3 volna már feltőrtékvolna ez tuti!
  • 3P
    Túl vagyok a kaminos versenyen is, eddig nem volt rossz, simán lehetett nyerni mindenhol :)
    Most értem oda a Vintage kupához, na itt már picit szívok, az első futamon max csak 2. tudok lenni, de hát nem lehet mindig nyerni. Az első körben felküzdöm magam a 2. helyre, onnan már csak követem az elsőt, a többieket meg alaposan le is hagyjuk...

Az tetsztett eddig a legjobban, hogy alapvetően különböznek vezetésre a különböző bajnokságok járgányai. :)
  • arty
    Foggalmam sincs mi lehet a realis szazalek, mivel nem jatszottam vele :)

A demo alapjan a 3-4 versenymodbol a DTM volt egyedul nagyon rossz. A jaguar, a forumla ford es a mustang(?) teccett. Ha nem hagyjuk magunkat megteveszteni a jatek hulye cime alapjan, akkor lehet akar 90% feletti ertekeles is realis. Foleg, hogy ugy latom a codemasters most vegre supportalja a kiadott jatekat ...
  • Alexease
    A karier modot sajnos "elrontottak". Egyszeruen csak az "arkadosabb" jatekra epitkeztek:/
  • Alexease
    Igen! Es hetente tudnek ilyen es hasonlo statisztikakat mutogatni, hasonlo szamitastechnikai, internetes osszehasonlitasokkal.
    A keleti orszagokkal szemben mindenhol hasonlo, vagy rosszabb az eredmeny, foleg az internet hasznalat, ismeretek tekinteteben. A nyugati orszagokkal szemben meg egyszeruen nevetseges.
  • 3P
    Hát szomorú ez a statisztika...

A karrier modban soha nincs időmérő, mindig random valahonnan a középmezőnyből kell rajtólni?
  • Alexease
    Csak van egy kis kulonbseg magyarorszag es a tobbi volt keleti orszag kozott! Az EU-t, a Skandinav teruleteket nem mondom, mert ott a szamitogep+internet 95% felett van (a mi 8%-al szemben :/)!!

• Alexease
    Ne kezdjetek mar megint a "masolast", warezt! Mar kitargyaltuk sokszor, hogy nem lehet masolni, nem lehet feltorni stb.
  • hiba
    Alcohol 120% van benne egy csomo vedelmi opcio iras is
  • Maffya
    Milyen program van amivel Clonozni (biztonsági mentést lehet DVD lemezröl késziteni ? Olyasmire gondolok mint a clone cd?Csak dvd és bármit ir nem csak filmet hanem adatot?
  • 3P
    Dehogynem, csak zavar, hogy nem lehet saját országom fia, sőt még játékon belül sem tutom kiválasztani nemzetiségnek Magyarországot, pedig a Csehek és Lengyelek is ott figyelnek... :)
  • Alexease
    Valssz egy orszagot es jol van;) Nem mindegy? :)
  • 3P
    Hát lehet, hogy vak vagyok, de én nem látok senol other-t :)
    Ti hogy regisztráltátok?
  • 3P
    Még egy kérdés a demo a simulation volt, vagy pro-simulation?
  • bodesz
    kár :(
    de miért akadtál el nem volt other vagy mást nem tudnál be rakni oda?
  • Alexease
    Magyarorszag nincs benne.
  • 3P
    Tisztelettel jelentem, beléptem a TOCA Race Driver 2-es mezőnybe. Végre meg van nekem is eredetiben... :D :D :D

Ti regisztráltátok online? Én próbáltam, de a területi kérdésnél el is akadtam, kis hazánk nem volt bent a választási lehetőségek között...