TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maffya
Boroskóla! Ez szerintem nem igaz mert akár milyen formatumból /pl.: BIN-bõl ISO-ba /konvertálsz attol nem sérül.Nem egy olyan game-m van amit CUE+BIN formátumba szedtem le és átkonvertáltam ISO-ba Alcohol-lal és a mai napig müxödik.

Az meg mi? Race Driver 2

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

M. Tibor
TRD2 - Darras.iso-rol beszeltek?

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Ez egy az egyben van kopizva minden szektor levanszedve a dvd-rõl, ha átkonvertálod oda vágsz a másolás védelemnek és az életben nem tudod többet elindítani akármilyen emulációt álítasz be az alcoholba.Nem hiába van mdf formátumban.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Maffya
Egyszerüen Alcohol 120%-al átkonvertálod ISO-ba és minden OK !

toMpEr
es azzal mit ersz el?

bodesz
sztem meglehet csinálni ISO busterral az mdf et iso ra vagy bin re meg stb re is

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

toMpEr
amugy poen:
az egyik gyereknek nem akarta elfogadni a serialt a telepiteskor ezert felhivta a codemasters supportot,hogy adjanak neki uj keyt, ahol az valaszoltak neki,hogy nemtudnak masik keyt adni, mert nincs tobb, ugyanazt a raktak az osszes dobozba. (kesobb kiderult,hogy az volt a gond,hogy nem tudott a registrybe irni,mert nem admin felhasznaloval volt bejelentkezve)

toMpEr
nemazagond,hogy nemtamogatja a daemon tools, hanem a masolasvedelem

bodesz
egyéblént ISObuster nem tudja átkonvertálni?na megnézem

bodesz
ja ok

toMpEr
hat szerinted?

Ki kell írni?Az fasza.Akkor DVD olvasó nélkül nem is lehet nyomni?

toMpEr
kloncd, kikell irni dvd-re hogy jatszani tudj vele, de ezt irtam lentebb

bodesz
tomper ez nem a teljes amit adtál vagy mi van

Tudnál nakem privibe accot kûdeni?

toMpEr
par het

grebber
Mikor jön a teljes normális????

Next PC upgrade: 2022

bodesz
kösz a kódot THX

toMpEr
itt

Egy letölthetõséget nekem is dobhatna valaki!!!!
Bittorente és egyéb p2p nem megy!

Köszi

bodesz
na tomper.itt vagy?

bodesz
mer lol vagy olvass vissza már

grebber
Nekem mér nem tölti a gamet????

bodesz
1 ember/1account

bodesz
hey nekem kelett elöbb 😄

[HUN]FaTaL
nekem is jöhet:p

http://goo.gl/gd6Zi5

bodesz
na átküldöd?

bodesz
nekem kéne pls privibe

toMpEr
ha valaki nagyon le akarja tolteni kolcson tudom adni neki az accomat, en mar ugyis elertem a limitet

Nekem se megy mert user limit van azthiszem 2000 és már nem tudtam regisztralni mert betelt.

bodesz
nektek jön ez a bittirrentes link mert nekem nem vmi oldalt ír hogy menjek oda regisztáljak és akkor fog csak menni de nem lehet regizni

Alexease
Akkor lehet 2 CD. 😊
M. Tibor
No nO.😊

Alexease
Sajnos a "kritikajaban" a karier mod beallitasai, lehetosegei a lenyeges resz, az meg sajnos nagyon ugy nez ki hogy ilyen, mert mar tobb helyen olvastam, es sok helyen panaszkodtak miatta;(
Hm..😊
Akkor talán még reménykedem hogy az illetõ csak mindenáron lehúzó kritikát akart és nincs anyira elárkádosítva...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Alexease
Remelem muxik, lehuzza valami "illetekes is", es hamarosan fent lesz valami (konnyebben, kenyelmesebben, gyorsabban stb.) elerheto helyen is ;P
Alexease
OK! THX!
toMpEr
kozben kiderult,hogy multi language

Alexease
De meg nem is toltom. Amig nincs egy normalis FTP es nem lesz biztos hogy rendesen mukodik, adddig pihentetem. Lent van egy Torrent link, de azt nem szeretem, es az a Nemet DTM RD kiadas (ami nem gond, kiveve, ha csak a nemet nyelv van benne, amitol falra maszok;D).
Alexease
Nincs meg. A tesztet nem en irtam, ideztem olyantol, aki megvette (sokan meg vettek kint, ott egyszerubb, olcsob, megtehetik;l)
Neked már lennvan amúgy?
Mer szépszép jójó a teszt de eddig nforceon nemírták ki hogy netredobták volna...

Alexease
1 DVD 😉
M. Tibor
2 cd lehet?

arty
RD2 SF3mas ? nem az uj securom ezis ?

mind1, pár hét akkoris mig törik, még szerencse h nem sikerült jól a cucc, nem kell nyáladdzani 😄

Forza.

FREAK
banán™ rulez 😊

Riszpekk

grebber
csak ez az 1 torrent fájl van mert nekem egy torrent progi sem akarja tölteni?????
Valaki tudja az oldal cimeét ahonnan a torrentet szedetétek le?

Alexease
En is eleg jol megbaratkoztam az iranyitasaval, annyira azert nem lenne rossz, es hogy ki jott egy-ket cocokpit script, igy mar sokkal jobban hasznalhato, vezetheto. Nem egy szim, de elautokanek (-tam) volna vele a sok es valtozatpos auto es palya miatt.

De igy, hogy csak ugy lehet unlockolni az autokat, palyakat hogy vegig kell nyomni a kariert, raadasul teljesen elarkadositva, az egy kicsit lehangolo😞 Raadasul, itt is csal az AI - allitolag - vagyis annak ellenere hogy talicska, rohadt nehez es bosszanto tud lenni;(

Legalabb akkor mar csak PC-re engedelyeztek volna a teljes sessiont es a setupokat, a konzolosok meg tologassak a szarjukat a bananjukkal;/
Nebaaaaxxx...
Ennyire azért még az elsõ rész sem volt elárkádosítva...És szar a törésmodell is amit annyira hangoztattak hogy hudejó lesz???
Ez baz rendesn szánalmas akkor😞(((
Pedig demo alapján szimunak nemis de idõtöltésnek elment.

K.András
Számitottam rá,ezt vártam kb a teljestöl...

http://druglord.buzz.hu/ ;)