TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
az egyik gyereknek nem akarta elfogadni a serialt a telepiteskor ezert felhivta a codemasters supportot,hogy adjanak neki uj keyt, ahol az valaszoltak neki,hogy nemtudnak masik keyt adni, mert nincs tobb, ugyanazt a raktak az osszes dobozba. (kesobb kiderult,hogy az volt a gond,hogy nem tudott a registrybe irni,mert nem admin felhasznaloval volt bejelentkezve)
Bittorente és egyéb p2p nem megy!
Köszi
Akkor talán még reménykedem hogy az illetõ csak mindenáron lehúzó kritikát akart és nincs anyira elárkádosítva...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mer szépszép jójó a teszt de eddig nforceon nemírták ki hogy netredobták volna...
mind1, pár hét akkoris mig törik, még szerencse h nem sikerült jól a cucc, nem kell nyáladdzani 😄
Forza.
Valaki tudja az oldal cimeét ahonnan a torrentet szedetétek le?
Next PC upgrade: 2022
De igy, hogy csak ugy lehet unlockolni az autokat, palyakat hogy vegig kell nyomni a kariert, raadasul teljesen elarkadositva, az egy kicsit lehangolo😞 Raadasul, itt is csal az AI - allitolag - vagyis annak ellenere hogy talicska, rohadt nehez es bosszanto tud lenni;(
Legalabb akkor mar csak PC-re engedelyeztek volna a teljes sessiont es a setupokat, a konzolosok meg tologassak a szarjukat a bananjukkal;/
Ennyire azért még az elsõ rész sem volt elárkádosítva...És szar a törésmodell is amit annyira hangoztattak hogy hudejó lesz???
Ez baz rendesn szánalmas akkor😞(((
Pedig demo alapján szimunak nemis de idõtöltésnek elment.