7285
  • Maffya
    Sajna kicsit lassan megy a feltöltés de estére jopárat felnyomok.Lesz avi,mpeg,divx, is Most hozott a haver egy kodolo progit ami nem ront a minöségen ha jol müxödik akkor ezzzel fogom encodolni amit a Fraps készit.Nem tudom még mi érdekel irjátok be majd néha idenézek és +probálom bemutatni.Csak ha 1mód van rá a Rallyt ne az iszonyú sz...r (saját vélemény ).
  • rezsofiz
    zsir,kivancsi vok ra,szedem lefele mar:)
  • Maffya
    Töltöm fel a Texas SpeedWayt 8 kör aviba 3Gb mpeg be átkonvertáltam igy csak 60 Mb
  • ToMy_
    vegyetek megegyet...
  • Maffya
    Készül a Texas Speeadway hamarosan megy fel.
  • ToMy_
    pech :)
  • Maffya
    én is tegnap elött vettem a szekszárdi tesco-ba
  • 3P
    Ha tegnap szóltál volna, akkor el is mentem volna érte... ;)
  • ToMy_
    vagy = van
  • ToMy_
    Na skacok, akit erdekel, vagy egy eredetim elado, 7500+postakoltsegert (Szexard kornyeken szemelyesen is) Kb masfel hetes, tokkal-vonoval...
    Nemrossz jatek, de annyira nem jott be a Vintage-en kivul mas.
    Szal lehet licitalni az emilemre hetfoig.
  • Alexease
    Milyen videok? Milyen auto(k), melyik palya(k) stb.? Kulso auto tologatas, vagy valami normalis dolog?
  • Maffya
    Készithettek egy Flash Fxp-t a Quick connect -be másoljátok be ezt és ott lesznek a videok. Az elsö már indul. ( avezetésem ne figyeljétek mert nem volt még idöm a kormányt visszatenni.)

ftp://maffya:[email protected]:21/toca 2 video/
  • YencY
    Ha még érdekel valakit a Game Cam
    http://grforum.atw.hu/util/GameCamSetup.exe
  • Maffya
    Oké! Akkor Atw-n lesz,de csak estefele mert megyek melózni.Berendelt a fönök.
  • KG21
    ATW-re akár 500 megát is fel lehet tenni
  • toMpEr
    csinalj belole 20 mbot aztan tedd fel valami ingyenesre
  • Maffya
    na van pár videom megoldottam a problémát 40Mb körüliek adjatok egy Ftp cimet és Flash FXP-vel felteszem ok?
  • toMpEr
    nincs
  • toMpEr
    Ha a demo verzio nem mukodott nalad akkor a full se fog, csak annyi korlatozas van benne, hogy csak aviban lehet elmenteni.
  • bazza
    At első részben elég szar a bill. irányítás!
    Nincs rá vmi patch?
  • Maffya
    ge force kártyám van nem a leg ujjabb tipus .Ftp-n is kerestem csak ott kéne a gyárto vagy fejleszö cég neve mert ugy vannak katalogizálva mint pl.: Elby-CloneDVD.v2.0.7.3.WinALL.Keymaker.Only-CORE
    ha tudjátok ki készitette utána nézek. Ok,??
  • K.András
    De nemár ezen veszekedjünk,inkább keressük meg full verziot,vagy a cracket,bár sehol még utalást sem találtam rá!
  • K.András
    "Na neked is végre leeset???"

Szerintem te nem néztél utána!
    Másnak már sikerült vele videot csinálni(fizetés nélkül szal nincsen mi leesen,ha fizetsz akkor viszont akár egész estés videot is össze lehet vele dobni!),+ valszeg nem müxik minden játékkal együtt,ahogyan az sem mind1 milyen kareszod van,szal ha ATI kártyája van valakinek,az eleve felejtse is el mert nem müxik vele!Szal remélem most neked végre valahára leesett...
  • Maffya
    persze hogy kéri söt még ellenörzi is
  • Jokes
    haj!
    1 kerdes: kéri e a dvd-t a jaték inditáskor???

köszi előre
  • Maffya
    Na neked is végre leeset???
  • K.András
    Jolvan,ez nem müxik amig nem regisztrálod,nem inditja el a játékot sem szal véletlenül sem ingyenes!
  • K.András
    Ne viccelj már,elinditod a profil menedzsert és megmutatod a játék exe-jét és kész is a profil...
  • K.András
    A regisztrácio 27 dolcsiba kerül,ugy biztos több funkcio érhetö el vele...
  • Maffya
    Lehet be nem megy a müködése azt irja hogy vmi profolt kell létrehozni amit +is csináltam de mikor nyomultam a pályán és fel akartam venni baszoptt felvenni .Egyszerüen nem értem? nemtudtok valami olyan encoders progit amivel a fraps-ot zsugoritani lehet ?Probáltam a Virtual Dub-ot de a beállitásaiba olyat h encoder nem találtam. Hozzá kell tegyem én az ilyen video codolásokhoz nagyon keveset konyitok ha leirjátopk mit hogy már nyomom fel a videokat.
  • toMpEr
    LOL, ez ingyenes program
  • Maffya
    Yency! multizunk?MAFFYA ok?
  • Maffya
    Leszedtem ezt a Game cam-ot de nem birom müködésre birni.
    Keresek egy full verziot és jelentkezek vele.
  • YencY
    Pedig könnyü, csak ne a féket használjátok hanem a kéziféket!
  • Maffya
    csinálok akkor ezzel 1 videot addig keresetek 1 tárhelyet.
  • Maffya
    A rallys résszel SZOPOK MINT A TORKOS BORZ !!! Minek kelett ez ide?
  • 3P
    Meg tudtad csinálni ezt a Rally-s részt?
    Én nagyon felhúztam magam rajta. Iszonyatosan nem passzol bele a játékba. Valahogy ki kellene kerülnöm, vagy picit lehhiggadva újra nekiugranom :)
  • toMpEr
    mondjuk van ez a progi ami egybol kicsit csinal belole, de en meg nem probaltam.
  • YencY
    vagy a dr. divx-el
  • toMpEr
    nem, irtam lentebb,hogy virtual dubalkell encodolonod.