7285
  • GvD
    A boltos téma sajnos így van...illetve nem sajnos, csak nekem nincs pénzem a progira, úgyhogy vagy megvárom azt ami talán ki se fog jönni (mert ennyi idő alatt már minden ki szokott jönni...törve), vagy majd egyszercsak valahogy elkülönítek pénzt erre és megveszem.
  • M. Tibor
    Itt a privi.
    Latom szep nagy alat vagy, olvas vissza. :(
  • Toya
    Olvass vissza basszus mielőtt valami megjegyzést teszel rám vagy különböző hülye smiley-kat raksz be válasznak.

Itt mindenki a boltban vette meg a programot akinek megvan.
  • Adi
    Kímélj pls!!:)
    Vagy aki tudd rám is privizhene ha lenne olyan rendes!!
  • Adi
  • Adi
    Mondhatnáték PLS nékem egy oldalt ahol iso-ba fen van!!
    Amikre én járok inkább filmes oldalak mint game-s...
    Az olyan beszólásoktól, minthogy "vedd meg a bóótba", meg "eladotó kaptuuk" kiméljetek meg.. ha tetszik a game megveszem eredetibe!!
    Dc++ és BCDC++ :) se használok... illetve nagy fileket onnét nem szeked mert egy év mire lejönnek.. nem baj ha fizus az oldal csak nehogy postais legyen!:)
  • Toya
    A boltokban a polcokról :)
  • Adi
    Hi!
    Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy ti honnét kaptátok le a gamet??
  • Toya
    Más a feladat a második évben mint az elsőben volt.
    De hát majdnem mindig kettő közül lehet választani...
  • 3P
    Érdekes ez a karrier mód...
    Többször eljutok ugyanabba a bajnokságba, ebbe mi az előre lépés? Ketőt előrre-egyet hátra? :)
  • Maffya
    Csak mert ha még mindig 10K -val jön irok egy mail-t az ATW-seknek hogy kukkantsanak rá.Habár a tegnapira se jött még válasz....
  • GvD
    őőő..ha ezt tőlem kérded nem tudom, mert tegnap elindítottam, aztán azóta meg nem láttam hogy mennyivel jött...most meg nem tudok vissza menni (max. 2 users...)
  • Maffya
    még mindig csak 10K val jön?
  • GvD
    Leszedtem ezeket a videókat....hát a Seatoknak olyan a hangjuk mintha cérnán hegedülnének. Amúgy tetszik az amit láttam, de mennyit fog ez foglalni ha azok a kategóriák meg autók, meg pályák mind benne lesznek, amikre a demo alapján következtetni lehet. Hát ez majdnem olyan lesz mint a műszaki könyvek Pattantyúsa, átfogja az egész autós sportot.
  • Maffya
    Megy fel a Land Rover Rally.
  • FactorG
    Az hagyján de még csak nem is repülő Mr Malév!
  • Nyiri
    Megneztem a videokat es rajottem ez a game nem nekem valo :)
    Szimulatorhoz semmi koze.
  • Maffya
    Egy amit én mindig is hiányolok hogy soha nem lehet tudni hogy mennyivel halad elöttem a másik és mennyi idövel van lemaradva a mögöttem lévö.
  • 3P
    Csak el ne vegye a kedved, mert a 2. rész több nagyságrenddel jobb.... :)
  • toMpEr
    en biztos nem vagyok autos jatek fan, csak nehanyal jatszok
  • Mikiller
    Az Online részen hasonló a pontrendszer,mint az NFSU-ban, vagy egész másként pontoznak?
    Lehet,hogy a héten megveszem én is,mert egyre kíváncsibb vagyok.Egyenlőre az első résszel "melegítek"
  • Maffya
    Feltettem a ftp-re ezt is :Race Driver 2 ARCTiC's Patch 1.0

Kérek mindenkit Ha Van valami Újdonsága Vagy érdekessége és ugy érzi szeretne segiteni más forum olvasoknak nyugodtann töltse fel erre a ftp cimre-re de szoljatok elötte vagy utána . Igy legalább minden egy helyen +találnánk.
  • Maffya
    Sajna akik igazán profik az autós versenybe ök: TOMPER és ALEXASE én csak valahol utánok kullogok....
  • toMpEr
    Race Driver 2 ARCTiC's Patch 1.0
    ezt szedd le
  • GvD
    nekem is csak 10K-val jön de mind1...viszont hadd kérjek tőled valamit! Úgy látom te benne vagy ebben a Toca témában eléggé. Én néztem már jó párszor a bhm oldalát de sehol sem találtam meg a kocsi szineit megváltoztató fájlokat, vagy letöltési lehetőséget! Nem tudnál nekem feltenni erre az ftp-re ilyen fájlokat?
  • masssza
    Nekem bejött a játék! A formula autók kicsit érzékenyek, könnyen törnek, meg az idömérő hiányzik a karier módból, de szerintm a legjobb TOCA játék idáig.
  • Mikiller
    Ez az ATW-n van???
    Miért ilyen lassú ez ma?
    Akkor sorry!!

Esetleg az FTP progit nem szereti, mert csak 10kb/s-el jön.
    Ki kellene linkelni, hátha akkor jobban jönne.Az egyiket próbaképpen PLS!
  • Maffya
    Haa lassú az nem az én asztalom én nem korlátoztam!!! ilyen akkor az ATW szervere.Ti kértétek ATW-re.
  • Maffya
    3P! Utálom a Tes..o-kat csak hát az asszony nyuzott hogy menjünk el. Én általában a Penny Martet-be szoktam vásárolni Hiper szuper market nem a kedvencem söt gyülölöm öket mert állandoan rakosgatják az árút innen-oda csak hogy jol szopassák a népet és ha nem találsz valamit be ezt észrevetted hátha ráharapsz.
  • Mikiller
    Miért ilyen lassan jön le az anyag?
    Jobb lett volna sztem, ha valamilyen ingyen helyre raktad volna.Egyet-kettőt azért leszedek.
  • Maffya
    Hát ez valami FANTASZTIKUS !!! Rally Cross Jeep-ekkel KIRÁLY Game! (eddig megérte!)

Jason! Olvass vissza a #1985
  • jAsOn VoOrHeEs
    és hol van a cím vagy milyen címen lehet meglesni???
  • 3P
    Mi van, mindenki a szekszárdi Tescoban vásáról? :D
  • rezsofiz
    En igen,es toltom is le sorban
  • toMpEr
    enmar lattam eleget a jatekbol, nemakarok mindent ido elott latni :)
  • Maffya
    nézitek amit felteszek?
  • toMpEr
    amugy a www.bhmotorsports.com oldalon van sok tweak/addon a jatekhoz, korulnezhetsz arrafele.
  • toMpEr
    van masik patch is, 1.1 :P
  • Maffya
    4 perc és fent van teljesen a speedway.
  • Maffya
    Felteszek egy Spain Rallyt is Mitsubishi Evo-val csak hogy lássátok milyen egy nagy sz...r irányithatatlan az egész.

Létezik más Patch vagy csak az 1.2-es? Ha igen honnan huzhatom le?