7285
-
#2036 A boltos téma sajnos így van...illetve nem sajnos, csak nekem nincs pénzem a progira, úgyhogy vagy megvárom azt ami talán ki se fog jönni (mert ennyi idő alatt már minden ki szokott jönni...törve), vagy majd egyszercsak valahogy elkülönítek pénzt erre és megveszem. -
#2035 Itt a privi.
Latom szep nagy alat vagy, olvas vissza. :( -
Toya #2034 Olvass vissza basszus mielőtt valami megjegyzést teszel rám vagy különböző hülye smiley-kat raksz be válasznak.
Itt mindenki a boltban vette meg a programot akinek megvan. -
#2033 Kímélj pls!!:)
Vagy aki tudd rám is privizhene ha lenne olyan rendes!! -
#2032 -
#2031 Mondhatnáték PLS nékem egy oldalt ahol iso-ba fen van!!
Amikre én járok inkább filmes oldalak mint game-s...
Az olyan beszólásoktól, minthogy "vedd meg a bóótba", meg "eladotó kaptuuk" kiméljetek meg.. ha tetszik a game megveszem eredetibe!!
Dc++ és BCDC++ :) se használok... illetve nagy fileket onnét nem szeked mert egy év mire lejönnek.. nem baj ha fizus az oldal csak nehogy postais legyen!:) -
Toya #2030 A boltokban a polcokról :) -
#2029 Hi!
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy ti honnét kaptátok le a gamet?? -
Toya #2028 Más a feladat a második évben mint az elsőben volt.
De hát majdnem mindig kettő közül lehet választani... -
#2027 Érdekes ez a karrier mód...
Többször eljutok ugyanabba a bajnokságba, ebbe mi az előre lépés? Ketőt előrre-egyet hátra? :) -
#2026 Csak mert ha még mindig 10K -val jön irok egy mail-t az ATW-seknek hogy kukkantsanak rá.Habár a tegnapira se jött még válasz.... -
#2025 őőő..ha ezt tőlem kérded nem tudom, mert tegnap elindítottam, aztán azóta meg nem láttam hogy mennyivel jött...most meg nem tudok vissza menni (max. 2 users...) -
#2024 még mindig csak 10K val jön? -
#2023 Leszedtem ezeket a videókat....hát a Seatoknak olyan a hangjuk mintha cérnán hegedülnének. Amúgy tetszik az amit láttam, de mennyit fog ez foglalni ha azok a kategóriák meg autók, meg pályák mind benne lesznek, amikre a demo alapján következtetni lehet. Hát ez majdnem olyan lesz mint a műszaki könyvek Pattantyúsa, átfogja az egész autós sportot. -
#2022 Megy fel a Land Rover Rally. -
#2021 Az hagyján de még csak nem is repülő Mr Malév! -
Nyiri #2020 Megneztem a videokat es rajottem ez a game nem nekem valo :)
Szimulatorhoz semmi koze. -
#2019 Egy amit én mindig is hiányolok hogy soha nem lehet tudni hogy mennyivel halad elöttem a másik és mennyi idövel van lemaradva a mögöttem lévö. -
#2018 Csak el ne vegye a kedved, mert a 2. rész több nagyságrenddel jobb.... :) -
#2017 en biztos nem vagyok autos jatek fan, csak nehanyal jatszok -
#2016 Az Online részen hasonló a pontrendszer,mint az NFSU-ban, vagy egész másként pontoznak?
Lehet,hogy a héten megveszem én is,mert egyre kíváncsibb vagyok.Egyenlőre az első résszel "melegítek" -
#2015 Feltettem a ftp-re ezt is :Race Driver 2 ARCTiC's Patch 1.0
Kérek mindenkit Ha Van valami Újdonsága Vagy érdekessége és ugy érzi szeretne segiteni más forum olvasoknak nyugodtann töltse fel erre a ftp cimre-re de szoljatok elötte vagy utána . Igy legalább minden egy helyen +találnánk. -
#2014 Sajna akik igazán profik az autós versenybe ök: TOMPER és ALEXASE én csak valahol utánok kullogok.... -
#2013 Race Driver 2 ARCTiC's Patch 1.0
ezt szedd le -
#2012 nekem is csak 10K-val jön de mind1...viszont hadd kérjek tőled valamit! Úgy látom te benne vagy ebben a Toca témában eléggé. Én néztem már jó párszor a bhm oldalát de sehol sem találtam meg a kocsi szineit megváltoztató fájlokat, vagy letöltési lehetőséget! Nem tudnál nekem feltenni erre az ftp-re ilyen fájlokat? -
masssza #2011 Nekem bejött a játék! A formula autók kicsit érzékenyek, könnyen törnek, meg az idömérő hiányzik a karier módból, de szerintm a legjobb TOCA játék idáig. -
#2010 Ez az ATW-n van???
Miért ilyen lassú ez ma?
Akkor sorry!!
Esetleg az FTP progit nem szereti, mert csak 10kb/s-el jön.
Ki kellene linkelni, hátha akkor jobban jönne.Az egyiket próbaképpen PLS! -
#2009 Haa lassú az nem az én asztalom én nem korlátoztam!!! ilyen akkor az ATW szervere.Ti kértétek ATW-re. -
#2008 3P! Utálom a Tes..o-kat csak hát az asszony nyuzott hogy menjünk el. Én általában a Penny Martet-be szoktam vásárolni Hiper szuper market nem a kedvencem söt gyülölöm öket mert állandoan rakosgatják az árút innen-oda csak hogy jol szopassák a népet és ha nem találsz valamit be ezt észrevetted hátha ráharapsz. -
#2007 Miért ilyen lassan jön le az anyag?
Jobb lett volna sztem, ha valamilyen ingyen helyre raktad volna.Egyet-kettőt azért leszedek. -
#2006 Hát ez valami FANTASZTIKUS !!! Rally Cross Jeep-ekkel KIRÁLY Game! (eddig megérte!)
Jason! Olvass vissza a #1985 -
#2005 és hol van a cím vagy milyen címen lehet meglesni??? -
#2004 Mi van, mindenki a szekszárdi Tescoban vásáról? :D
-
#2003 En igen,es toltom is le sorban -
#2002 enmar lattam eleget a jatekbol, nemakarok mindent ido elott latni :) -
#2001 nézitek amit felteszek? -
#2000 amugy a www.bhmotorsports.com oldalon van sok tweak/addon a jatekhoz, korulnezhetsz arrafele. -
#1999 van masik patch is, 1.1 :P -
#1998 4 perc és fent van teljesen a speedway. -
#1997 Felteszek egy Spain Rallyt is Mitsubishi Evo-val csak hogy lássátok milyen egy nagy sz...r irányithatatlan az egész.
Létezik más Patch vagy csak az 1.2-es? Ha igen honnan huzhatom le?