7285
-
Nyiri #2076 Grand prix 3-4ben is kuzdottek az ellenfelek. Nem is akarhogy. -
K.András #2075 Még mindig 10 ezerbe kerül a crack,de megéri mert kapsz hozzá egy játékot is! :) -
Torry #2074 Crack működő féléből?
Bocsi, de oszt. kir. voltam. -
Toya #2073 :) -
K.András #2072 Ezek szerint jobb mint az NR2003-om?Na ne ;) -
#2071 Én meg merném kockáztatni, hogy az utóbbi 3-4 év legjobb autós játéka. Természetesen ez csak egy magánvélemény, de aki még nem próbálta a teljeset, egyszerűen nem tudhatja, hogy mitől is ennyire jó... :) -
#2070 Egyszerüen ilyen autos versenyt hogy érzed hogy küzdenek az ellenfelek nemcsak jönnek meg mennek zsinorba hanem eröszakosan is ha kell elörébb akarnak törni! KIRÁLY GAME !! szerettem az elözö részt is de ezt tényleg ÉLVEZNI lehet.Csak ajánlani tudom mindenkinek !!! -
#2069 Kösz! Ilyen választ már jobban veszem!! -
#2068 Nem lehet letolteni a fajlokat.amint rajuk megyek ballal,meg akarja nyitni,ha cel mentese masneven-re megyek,akkor html fajlt ment el.hogy kell lementeni? -
#2067 Olyat megtudnál mondani hogy például erre a tárhelyre jelszót hogy lehet változtatni? -
#2066 Csak NE hasznalj ekezetes betut, space-t, nagybetut! -
#2065 A spain rallyt akkor feltöltöm full. -
#2064 Ilyet gyorsan lehet csinalni:)) Most csinaltam, pontosabban modositottam (ezt hasznalom mashol is, csak ebbol kiszedtem a rendezeseket mert ide nem kell:D).
Vegyel egy PHP konyvet:P -
#2063 El tudod mondani roviden hogy hogy csinaltad?:Peleg kiraly megoldas sztem -
#2062 Hát ez meg milyen progi? Érdekelne hogy lehet ilyet csinálni? -
#2061 Az MPG-eket valszeg csak jobb gomb stb.-vel leht. Igy nem kell linkelni, csak masolsz, a progi majd listaz es kesziti a linket:) -
#2060 Hasznaljatok ezt: TRD2 Video -
#2059 Nekem az elobb jott,most nem jon.
Meg amikor az elobb elindult a letoltes,akor elobb bejott egy ures ablak,es csak utana indult el a letoltes,szal amikor ugy probalom hogy jobb katt itt a linkre,es cel mentese mas neven,akkor egy html -t akar elmenteni. -
#2058 Kiprobáltam igy belinkelve jön mindegyik mint az élet!! -
#2057 Turj de legalább mond el hogy mi mire jó !!! -
#2056 Na akkor itt vannak:
Speedway (avi)
Race Driver 1 video
Race driver 2 Video 2 rész (mpeg )
RD2 3 rész (mpeg )Land Rover RallyCross ( avi ) -
#2055 Ha megengeded hogy turjak a szerveren, akkor rendbe rakom a file-okat, es teszek fel automata file listazo es letolto progit:)) -
#2054 Alexease!ezt hogy csináltad vagy mivel? -
#2053 Ez meg linkkent:) -
#2052 Az FTP-t butitjak, azert nem lehet igy normalisan tolteni. HTML link kell az oldalrol. Es ha esetleg nem hasznalnal ekezetet, space-t, nagybetut, talan meg jo is lenne biztosra:PP
De pl. itt egy link: http://maffya.atw.hu/Toca 2 video/RD2 Spain Rally-Mitshubishi Evo.avi -
#2051 Nemtom,most elvileg kene hogy legyen egy masik modszer,mert ebben igy benne van a password meg a felhasznalonev is,szal kene valami masik modszer a kilinkeleshez,de en sem tom,pedig megprobaltam sokfelekeppen,ha valaki tudja a rendes modszert,az szoljon... -
#2050 Jaja,ez lenne a link -
#2049 hát ha nem ip-s lenne akkor egyszerűűben is megoldható lenne, csak nekem most valamiért nem találja a fájlt, pedig
ftp://maffya:[email protected]:21/toca 2 video/fájlnév
ez lenne a jó link nem? -
#2048 Szoval flashfxp-ben rakattintasz jobbal a fajlra es 'URL MASOLASA',utana fogja kerni az ftp kodjat,azt beirod,es utana a vagolapon lesz rajta. en is csak ezt az egy modszert tudom. -
#2047 Rezsö ! +kérnélek ird már le nekem hogy kell kilinkelni 1 fájlt.Hot láma vagyok az ügybe. Seitségedet elöre is köszi. -
#2046 Na ja! Csak általám mindig megnyerem a bajnokságot, ezért nem is tünt fel... :) -
#2045 Hát ha tudjátok linkeljétek ki az összeset.Én ilyesmihez nem konyitok. -
#2044 Megprobaltam most az elobb kilinkelni,es akkor se ment nagyon 10k fole,bar en is arra gondoltam amire Te,de nem ez a gond ugy nez ki -
#2043 Tudod mi van? Arra gondoltam, hogy lehet hogy azért szedi lassan, mert közvetlenül az ftp-ről szedjük. Nekünk is van atw-s ftp-énk (mondjuk nem IP-s) és rájöttünk, hogy ha kilinkelve szedjük akkor mega fölött jön (valszeg pont ezzel akarják elkerülni az atw-sek hogy fájlcserélőként működjön a szerver)! -
#2042 10K -
#2041 Csak nehogy hozzászokjanak a gyártók! -
#2040 Fent van a Land Rover Rally Cross.
Adi! Sajnos a Toca 2 olyan védelemmel van ellátva hogy jelenleg csak egy modon tudod kikerülni.Sajnos nekünk is ez az egy megoldásként jutott azhogy játszunk már vele.A jeszó hozzá ami elég sziven ütő: 9900 HUF=40 Euro. -
#2039 MiiiM? -
#2038 Nem gonoszkodástból tettem rád Toya... vicceltem, mert az elöbbi hozzászólás miatt, hogy nem olvastad még el a fentit... ennyi.. nem tehetek róla, hogy üldözési mániád van4! -
Toya #2037 Hát nekem sem tetszett a dolog, hogy ennyi pénzt áldozzak egy programra, de szerencsére néha megengedhetem magamnak ezt a luxust.
És az az elszomorító, hogy ez sajnos Mo-n 2004-ben luxus :(