TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemvaloszinu, ezek jelentek meg a codemastersnel eddig
amugy tuti nem 2CDs, mert a hivatalos honalpon is az van,hogy "ToCA Race Driver 2 launches on PC-DVD and Xbox"
külföldön sztem ált mindig ennyi szokott lenni egy game, nem? csak nálunk divat 10000xesét kérni
Mar mas is emlegetett 2CD-t. Eredetileg 1 DVD az biztos, de elofordulhat hogy rip-peltek belole a sok hulye felesleges animot.
Dj com nem lehet hogy 2 cd-s ??? Találtam valamit egy német hubon: Deutschland hub 2/misiu/incoming/dtm...
De még meddíg ne tudd meg😞((((((
És ha megfigyeltétek akkor a FLT(a KIRÁLY)egy jó ideje már "szarakodott"ugyértem nem õk adták ki a gammákat elõszõr!
Deviance és Immersion aki a másik 2 aktív warez-game-cracker csapat,azóta sem adott ki semmi,pedig tuti már készen vannak a törések.
Nem tudom meddíg fog ez tartani,de bízom benne már nem sokáig,met ez elég gáz.....
És ha megfigyeltétek akkor a FLT(a KIRÁLY)egy jó ideje már "szarakodott"ugyértem nem õk adták ki a gammákat elõszõr!
Deviance és Immersion aki a másik 2 aktív warez-game-cracker csapat,azóta sem adott ki semmi,pedig tuti már készen vannak a törések.
Nem tudom meddíg fog ez tartani,de bízom benne már nem sokáig,met ez elég gáz.....
Azert a razziakkal sikeresen csonkitottak a warez-t, mar egy hete szenvedes van;P
Pedig, nekem speciel meg tetszik is a jatek - ugy ahogy - vagyis szivesen meg is vennem warez-tol fuggetlenul, csak hat penz az nuku;/
Pedig, nekem speciel meg tetszik is a jatek - ugy ahogy - vagyis szivesen meg is vennem warez-tol fuggetlenul, csak hat penz az nuku;/
Megszenvedtem az elözö részért is, ugylátom ezért is szenvedni kell.Dc-n nézelödök ha látok v.mit beirom.A németeknél eddig csak Xbox van.
Így van😞(((
De ah látom valahol akkor ugyis szólok.
De ah látom valahol akkor ugyis szólok.
Az azt jelenti még 2 nap? Ftp-n és DC+on én se láttam.Magyarul még ez az ewgyetlen járhato ut.Csak nehogy lent lesz és kiderül az Xbox-os verzio.Azt több helyen már láttam.
Elég kevés.És sajna ftp-ken még mindíg nincs😞
Na hali.
1,5 giga van lenn!
1,5 giga van lenn!
dc-re feltölteni? az vicces. max megosztani lehet😊
dc-n nem hinném, hogy lenne, mivel az nforce-on se írják, hogy van... dc-n max a konzolos ferdülhet elõ.. mondjuk megesik az is, hogy bittorentes hulladékot oszt meg vki. olyat meg véletlenül se szednék le😊
dc-n nem hinném, hogy lenne, mivel az nforce-on se írják, hogy van... dc-n max a konzolos ferdülhet elõ.. mondjuk megesik az is, hogy bittorentes hulladékot oszt meg vki. olyat meg véletlenül se szednék le😊
Szerintem tök minegy hogy ki tölti fel DC-re a lényeg hogy már nyomhassuk. Végigkutatam a svéd és a cseh hubokat de sehol se láttam.
Feltõrték már a játékot?
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
én is feldutam volna tölteni és nekem 1 éjjszaka alatt 500 mb jött le
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
most itt nincs DC
amúgy csak 150 gigával enged be
de ha fontos délután megnézem, ha össze tudok kaparni annyit
amúgy csak 150 gigával enged be
de ha fontos délután megnézem, ha össze tudok kaparni annyit
Ha meglesz, es en is hozzajutok, akkor T3-as vonalon en is vissza tudom osztani DC-n.
Na bye este leszek addígra csak lesz valami
Siralom.
280 mega jött le este óta.
...
280 mega jött le este óta.
...
Sikerült,csak qrva lassan jön.Sajna😞
Bocs miutan megirtam akkor láttam h félre irtam és nem te hanem Bodesz mondta.Djcomnak sikerült elinditani?
igen, kijott tavaly (vagy tavalyelott) egy ugyanilyen nevu jatek, csak nem volt ott a 2004 a neve vegen 😊
Ez most az nforce.nl-en van ,a world tour kart 2004-nek ez az nfoja. itt van .
sazl : c