7285
  • ubi
    Grand Prix Legends 2004-es köntösbenngayon zsír
  • GvD
    na az én 5-ösöm
    1. Colin 2 (én meg ennél várom hogy mikor szárnyalják túl)
    2. Toca 2 (csak a demo alapján, de a haverokkal LAN-ban éjjel nappal ezt zúzzuk)
    3. Nfs underground (neten is üt)
    4. F1RC (ubisoft) (hát ez volt vagy 2 évig a top nálunk)
    5. NFS 5
  • Maffya
    miröl kérdeztél? Elvesztettem a fonalat GPL? TOCA 2? Vagy mi?
  • GvD
    404...:)
    nektek lejött a linkkel?
  • Zola NFK
    Közben leszedtem, nagyon zsivány :)
  • Zola NFK
    GPL 2004 ezmiez?
    az egyetlen amit megvettem az a GPL ...
  • Maffya
    Hát a Gpl nem mostanába lesz léetesztelve mert az Xp valami Windows 16 bites hibára panaszkodik.
  • toMpEr
    ez starforce 3, nem ugyanaz.
  • joe69
    Feltortek a True Crime-ot, ami safedisc 3, ugyhogy lassan ennek is jonnie kell!
  • ToMy_
    Na jisoráz..
    Akit erdekel, vagy egy eredetim elado, 7500+postakoltsegert (Szexard kornyeken szemelyesen is) Kb masfel hetes, tokkal-vonoval...
    Nemrossz jatek, de annyira nem jott be a Vintage-en kivul mas.
    Szal lehet licitalni a [email protected] cimre...
  • K.András
    Má megy is BHMS,egyébként meg nem nagyon olvasgattam mert nekem megvan szal csak láttam ott van,mondom szolok neki...
  • Maffya
    Jó már huzom. Igérem jövö hét végére véleményt mondok róla.(nem szeretm elkapkodni)...

U.i: KIRÁLY A TOCA 2 !!!

Jó Éjszakát Mindenkinek! Holnap jövök.....Bye,Bye
  • Toya
    És itt jobban is beleélheted magad, mert ugye minden videó a te szemszögedből van :)
  • b-type
    GPL 2004: nagyon 'olajszaga' van, hibátlan hangulat.. :)
    én spec. most a Nr2003 Tptcc-be vagyok belezuhanva kismillióval.
    Trans-Am-mel meccselünk, de Ford Gt az igazi :)

mindettől függetlenül szeretném majd megjátszani ezt a játékot, mármint a topic játékát....az első karrier érzését is nagyon csíptem....valahogy bírom mikor azt játsza a játék hogy egyre nagyobb versenyző vagyok :DDD
  • Toya
    Ahhh, nem is megy a BHMS már egy ideje.
    Próbáld meg innen leszedni a GPL demót:

http://www.3dgamers.com/dl/games/grandprixlegends/Thirdparty/gpl_2004_demo.exe.html
  • Toya
    Így van a BHMS-en fent van a 2004-es demó.

A végén meg ez az üzenet:
    "It's not the end, only the beginning."
  • K.András
    Szed le a GPL 2004 demot a BHMS-röl...
  • Maffya
    ha tudtok valahol GPL letöltési helyet privibe irjátok meg megprobálom.
  • K.András
    Persze mi sem gondoltuk, hogy szidni akartad,és mi sem azért irtuk mert szidni akartunk...De ha GTR-el estél-keltél képzelheted mit csinálnál GPL-ben! ;)
  • Maffya
    Na most ezt nem azért káricsáltam el nektek mert szidni akarnám bármelyiketeket csak ez a véleményem.

Nem vagyunk 1formák de az is lehet hogy ki jön fullba akkor tetszeni fog ...? soha se lehet tudni.
    Grand Prix legends- Nem vagyok nagy hive a F1 játékoknak talán az F1 2001 volt amit nyomtam kicsit de igazábol nem kapcsolt lámpát. Ezt nem nyomtam.
  • K.András
    Ilyen ha 600 loerö van alattad,nem lehet akárhogy a gázra-fékre lépni...Szerintem ugorj neki mégegyszer!De ha akkor sem megy ne csüggedj,idövel menni fog!Ha körbemész "rendesen" elmondhatod tudsz vezetni,ha lemész 2:15 alá akkor nagyon tudsz vezetni,ha 2:10 alá is le tudsz menni,akkor biztonsággal beülhetnél egy igaziba!;)

ON
  • Toya
    A Grand Prix Legends-et próbáltad már?
  • Toya
    Hát igen vannak olyan játékok amik nem úgy működnek hogy leülök elé rábökök az fel nyilra és akkor tolom ahogy bírom :)
    A GTR azok közé tartozik amit tanulni kell és 1-2 tized lefaragása komoly sikerélményt jelenthet :)

Erről ismerszik meg általában az igazi szimulátor :)
    Nehezen tanulható, kormány kell hozzá és évek múlva is érdekes...
  • Maffya
    Nem tudom de ha már véleményeknél vagyunk és mindenki a GTR-t tartja oly nagyra hát had jegyezzem meg :

Leszedtem a demot én is már 3x ugrodtam neki hogy menjek 1 kört vele de ilyen egy ocsmány hulladékot hát ez nem semmi ! Egyetlen egyszer se lehetet megteni vele egy kört se .
    Hol irányithatatlan , hol pörög egy helybe hát nemtudom de az autoverseny hangulatát ez nem hogy felidézni hanem megutáltatni akarja.!!

Mondom mégegyszer 3x Ugrottam neki!!!
  • K.András
    Na az már valami!
  • Toya
    Mi elvileg a bajnokságban már körbe autóztuk a földet :))))
  • Toya
    Biztosan kihoz majd néhány díjat a BHMS év végi szavazásán, de szerintem sem ez lesz az év autóverseny programja.
    Az én tippem is a GTR.
    De hát mint írtam teljesen más kategória a kettő.

Neked tetszik az AI és a legjobbnak tartod.
    Nekem is tetszik és én is a legjobbnak tartom csak eszembe sem jut olyan programokhoz mérni mint a GPL vagy a Nascar ahol erre külön oda is figyeltek és valóban a valódi versenyzők képességeivel vannak felruházva a gépi ellenfelek (agresszivitás, pálya ismeret, stb...).

Szóval szerintem felesleges ez a vita.
    Neked most ez tetszik, mert frissek az élmények de hidd el év végére neked is inkább majd a GTR ugrik be mint ez (bár vitathatatlanul egy nagyon jól sikerült programról van szó).
  • K.András
    Itt az én Top8-am:
    1.NR2003(párezer kilométert tettem csak bele,szerintem van olyan ember itt a forumon aki már többtizezret ment vele)
    2.GPL(ezzel nyomtam a legkevesebbet)
    3.GP4(a legtöbbet talán a GP sorozattal mentem,baro fizika,baro AI,hihetetlenül jo esö,szar multi)
    4.F1C(legjobb mod-ok ehhez vannak,és az alap játék sem rossz,multi sajnos ebben sem nevezhetö jonak)
    5.MBTR(a legkirályabb kamion szimulátor)
    6.Rally Trophy(legjobb fizika rally-ban)
    7.RC2000 (rally játékok közül ezzel nyomtam a legtöbbet,iszonyat hosszu szakaszok,türhetö fizika)
    8.STCC2(nagyon nagyon jo játék volt a maga idejében,igaz a beállitás rész nem volt részletes)

Kb ezek jutottak eszembe,bár biztos van olyan amit kihagytam és szerettem anno...
  • K.András
    Senki nem akarja leirni,de ebböl az év autos játéka nem lesz az tuti,RBR és Xpand pedig arkad lesz minden valoszinüség szerint(xpand kiprobálva és hát szörnyü,RBR-böl még nincsen demo de video alapján full gagyi),ebben az évben GTR lesz a legnagyobb durranás ezt most boritékolom,bár azt elképzelhetönek tartom,hogy a legtöbbet ebböl fogják eladni...
  • 3P
    Topic Off!

Hát az érdekesség kedvéért a GP 1,2,3 és 4-et is végignyomtam ACE fokozaton, az 1-2-t 100%-os versenytával is, akkor még időm is volt... :D.
    Az 1 és a 2 nagyon tetszett a 3 kevésbé, a 4 ismét sokat javult a 3-hoz képest, de nem érte el az első két rész szinvonalát összességében.
    Nálam minden idők legjobb szimulátorai, illetve autós játékai a GP 1-2, de a 4 elé már a TOCA2 nálam befúrta magát. A GP 1-2 valami félelmetes lett nem tudom, hogy valaha utol érik-e azok hangulatát, a mai tendenciát nézve kevés esélyt adnék erre... :-/
    A Nascar sorozat hangulatilag tőlem túl távol áll, így ahhoz nem is szólnék hozzá...

Bár Maffya-tól kérted a top 5-t, de én is beírnám a sajátom, de akkor már legyen inkább Top 10:
    1. GP1
    2. GP2
    3. Stunts (a nagy öreg, 10 évvel ezelőtt istenien jó váték volt, a haverokkal egymás által készített pályákon milyen vérre menő csatákat nyomtunk, természetesen csak időre, hisz multiplayer akkor még nem volt :) )
    4. Street Rod 1 (hát ez nem vezetés élményben jó, hanem a hangulat ami körbelengi, az valami eszméletlen... :D )
    5. TOCA Race Driver 2
    6. GP4
    7. Need for Speed 1 (Hogy adjunk valamit az igazi arcade stílusnak is.)
    8. Need for Speed 5: Porsche
    9. Test Drive 2 (PC-s)
    10. Grand Prix Circuit, életem első megragadó belső nézetű F1 "szimulátora", akkor ez még szinte szimulátornak számított, a jó öreg C64-en, majd PC-n is a maga 16 szinű EGA grafikájával...

Hát nekem ez volna a "Top 10". Talán igazságtalanul szorult ki a listából sok jó autós játék, de ezek határozták meg valamilyen szempontból az én autós mániámat :).

Most már kiváncsi lennék a ti toplisztátokra is!

Ps. Természetesen ez ismét egy maximálisan szubjektív vélemény volt.

Topic On.
  • Maffya
    Na végre!Totál leakarjátok irni??? Hát irjátok ( föleg azok is akik csak demo alapján vélekednek )Én azt mondom akkor is hogy szerintem AZ ÉV PC CAR GAMES-e! ......

Az kérdés hogy milyen lesz a Richard Burns Rally és a másik várható nagy amit én ismét Nagyon várok az XPand Rally csak ezek megint más kategoriák (ugyebár a F1 nem paszol a rallyhoz és sorolhatnánk ...a végtelenségig NEM ? )Ha ugy mérlegelitek hogy autos -autos játék akkor még ide tartozik a kids game-k közül is néhány !!!Minden csak viszonyitás és pártatlan nézöpont kérdése.
  • Toya
    Na mind1, erről ne nyissunk vitát.
    Szerintem messze nem a legjobb az AI, de ebben a kategóriában valóban a legjobb.
    De hát ennek a programnak ugye nem is a GP4, a NR2003 vagy a GPL az ellenfele, hanem a MBWR és a NFS sorozat.
  • Maffya
    Csak akkor ha Free race modba mész !!!
    Toca2
    Nr 2003
    Gp 4
  • Toya
    Az még nem tünt fel Maffya, hogy kicsit hozzád igazodik az AI?
    Ha mész egy versenyen egy totálisan rossz kört és messze lemaradsz akkor szépen belassítanak a gépi ellenfelek hogy mindig versenyben maradhass?
  • Toya
    Ez azért nem teljesen így van.
    Valóban jó az MI de messze nem a legjobb. Ebben a kategóriában vitathatatlanul jó, de az igazi szimulátorokban 1000x komolyabb MI van ettől.

TOP10-ben ez lenne a legjobb MI.
    Én általában Nascarozni szoktam és annak azért egy "hangyányival" komolyabb gépi ellenfelei vannak mint ez :)
  • rezsofiz
    Ja,kb
  • rezsofiz
    Ja, GP4 ben AI isten volt
  • K.András
    Egy top5-öt irjál azért,kiváncsi lennék te hogyan látod autos gameket..Egyébként probáld ki GP4-et,menj egy 100%-os versenyt Ace fokozaton,asszem átformálja az elképzelésed erös AI-rol ;)
  • Maffya
    Nekem jobban bejön ,van küzdelem és élvezed és te is nyomod hogy ott lehess az elején.Én is csak azt tudom mondani hogy habár az elözö Codies car games-ek és ez Hát Ég és a föld.Mintha nem is az a cég készitette volna ...Nascar ??? [bbb]ha most irnák egy top 10-et ez biztos az elsö lenne![/bbb]
    Ha ezt nyomod hidd el "felejtös" a többi.Pedig én olyan vagyok h szeretek nosztalgiázni és elöszedek régi játékokat lefújom a port és nyomulok velük.
  • K.András
    Szerintem AI terén semmi nem veheti fel a versenyt GP4-el...