TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
a hitmen is csak alcoholos verzióba van.
lehet,hogy levagyok maradva vázolhatnád egy kicsit a helyzetet ha tudod?
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
http://gtr.cust.port80.se/gtr_press_demo1.exe
password: GTR_Press_Demo
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
ftp://[email protected]/gtr_press_demo1.exe
The pass for the demo is: GTR_Press_Demo

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Elég régóta várom, a demo megjelenését követõen méginkább kihegyezetten figyeltem, hogy végre kijön e a "hagyományos" úton... ;-)
A file megosztókat nem igazán ismerem, és eddig többször rossz tapasztalatom volt velük. Pl nem is az volt a letõltött állomány, aminek hírdette magát (nem értem miért jó ezzel másoknak viccelni...).
Kínos várakozásban felrakam a GTR demot, nem mondom, hogy rossz, de nekem a TOCA 2 jobban bejött. Ezzel nem akarok x vs. y párharcot indítani (minek is?), pusztán ez áll közelebb hozzám másnak talán a másik. Szóval nem marad más mint a várakozás...
Esetleg, ha valakinek lejönne nem tudná feltenni FTP-re valahóvá néhány napig? 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
na már a fele lenn van!
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Ha neten lenne már rég nforcra is kitették volna hogy vanmá😊