7285
-
#6886 Nagyjából igen, de mégsem... :)
USA-ban: TOCA Race Driver 2
Németeknél: The Ultimate Racing Simulator: DTM Race Driver 2 (Deutsche Turenwagen Meisterschaft)
Ausztráliában: Holden Race Driver 2
Szóval érdekes egy játék, ahány hely, annyi név... -
#6885 Értem. köszi. -
#6884 Ausztráliában és USA-ban DTM, EU-ban TOCA a sorozat neve.
-
#6883 Amúgy ennek az a neve, hogy DTM? Vagy már keverem? -
#6882 nekem simán megy -
#6881 Ez soha nem akart lenni HC szim, bár a prosim mód meglepően jó fizikával rendelkezik. Ez marad egy nagyon jó szimulátoros vonásokat mutató autós játék. sokan pont ezért szeretjük... :) -
#6880 FIgyelj:)Ez azért nem az a kategória... -
#6879 máer emlitettem asszem lejjebb, hogy a Reloaded verzióval.
De a GTR-hez vagy az rFactorhoz képest,hát -.- -
#6878 Csak azért kérdezte, mert sokan írták, hogy nem megy nekik, de akkor leszedem. -
#6877 nem értem egyesek mit szenvednek az indítással, leszedtem a RELOADED verziót felraktam patcheltem crackeltem és kész -
#6876 Te a reloaded-es gammel játszol? -
#6875 Nekem tetszik! nem egy szim, de jól játszható sok az autó és a pálya+jó vele a neten játszani -
#6874 Izlések és pofonok... -
#6873 amugy maga a game nem nagy szám, erre jutottam kb 6-7 óra folyamatos játék után..(sok licencelt auto meg pálya van benne, azonkivül nagyon mást nem tudok kiemelni..) -
Kossuth Lajos #6872 Az baj! -
#6871 -
#6870 az ember azt hitte, a sok láma az sf3 miatt sziv a játékkal, de egy egyszerű pecs+krekk is nehéz a játék célközönségének :D
uraim,
gratulálok! -
#6869 Sajnos más nincs... -
#6868 Richard90! Ne szerencsétlenkedj már! Linkeltem a crack-et is, patchet is, minden! Csak olvasnod is kéne. -
#6867 megy simán, csak lekell szedni a mini image-t -
Travelos #6866 én most töröltem le, simán felment a patch, megcrackeltem, elindult, jó volt, de sajnos néha megállt a kép 2-3 mp-re akármit csináltam.
szóval elég volt, várom a Race Driver 3-at, ez most kimarad az életemből, amúgy is leját már az ideje:) -
Rolesz #6865 Reloaded verzió sp2-es xp -
Rolesz #6864 Nekem simán megy!Bár néha lefagy -
#6863 lenne egy ket kerdesem:/
1. nem tudom mit kellene beallitani (van amiko meg se jeleniti az opciokat a jatek...), de ha kormannyal jatszanam, es mondjuk az ut masik felere szeretnek lehuzodni, vagy egy picit jobbra mozditom a kormanyt, azonnal kifarol a segge, fuggetlenul h mennyivel megyek, vagy nyomom e a gazt, vagy csak gurulok, egyszeruen kivagodik, mintha kezifekkel farolnek vagy nemtom. ezt billentyuzettel nem produkalta. mit kene allitanom?
2. amikor kormannyal nyomtam, akkor mikor gyorsulnek ki egy kanyarbol, akkor a jatek megall kb 5 mp-re, elgondolkodik, es csak utana folytatodik. de ezt is csak a kormanynal muvelte.
vmi otlet, pls? -
Kossuth Lajos #6862 3P4
Sajnos nem nyert, alapból már ki volt pipálva az általad említett "Alkalmazás szerint" kocka. 5.8-as catalystot használok. Más ötlet nincs-e véletlenül? -
Richard90 #6861 valaki elküldené a cracket???
mert nekem régebbről van meg a játék és azon nem volt semmi crack -
#6860 Simán megy a RELOADED verzió! -
medylok #6859 Most hogy a Program files-be telepitetem, igy simán müködik, a patch is, és a játék is. -
Richard90 #6858 na akkor mégis csak igazam lett
a c:program files-be raktad????
szerinted a d-be elfogadná??? -
medylok #6857 Amint feltettem ujra a toca-t, a program files-be, egyből elindult a patch. -
Richard90 #6856 törtnél melyik patch kell??? az amerikai vagy az európai??? mind a kettőnél ugyanazt a hibaüzenetet írja ki -
#6855 A Warez verziót illetően nem tudok nyilatkozni, de az eredetinek totál mindegy, hova telepítem fel, lehet patchelni 1.2-re s hiba nélkül fut. -
Richard90 #6854 lehet
mert én a d-re telepítettem nem a c-re -
Richard90 #6853 lehet
mert én a d-re telepítettem nem a c-re -
#6852 látom sokaknak van vele gondja:( -
medylok #6851 Amugy az F: meghajtomra telepitetem, az is gond lehet??? -
medylok #6850 fullon telepitetem a gamet, a wanadoorol szedtem le.... semmi ötletem nincs, hogy mi a gond???!!! -
Richard90 #6849 mert lehet hogy nekem nem az van mert a gamnecopy-n összekevertek valamit -
Richard90 #6848 nekem is ez a hibaüzenet
hova telepítetted a játékot pontosan?????
milyen a cracked?
el tudnád küldeni? -
medylok #6847 Hali mindenkinek.
Egy kis problémám akadt a játékkal, leszedtem a reloaded verziót, simán feltelepitettem, el akarom inditani a 1.2 update-t és kiir egy kis hibaütiz: error 34. ha meg megcrackelem, simán elindult a játék.... adig eljutok benne, hogy végigviszem a mustang gt-t, és utána leáll a game, és kiirja, hogy a winfoss hibát érzékelt ezért leállt:(:( valaki tudja, mi lehet a gond????