TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a Wanadoo se huzza már sokáig ezt megígérem!! ;;)
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Ehhez már
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Xboxman készített az X-BoX-os verzióhoz honosítást, és azt hitte, hogy a PC-shez is mûxik... nem nyert.
Asszem újra elõveszem fojtatom.
IMYke! Nem tudod, hogy a magyarításod jó-e lesz hozzá?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
lehet én SFes wrzgémekkel nem szoktam szórakozni..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
De mind1, lényeg, h végre fel van törve hála a Reloaded-nek.
GT Legends (c) Atari *DVD* *SFcure*
GTR Fia GT Racing (c) 10tacle Studios *SFClone*
D-Day (c) Digital Jesters
... stb.
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
még épp idõben :DD
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Van magyarosítás a játékhoz?
Az Imykérõl leszedtema TOCA 2 magyarosítást, de azzal nem megy mivel teéjesen más fájlokat akar átírni, mint amik igazából vannak.
Én elõször 8500-on játszottam vele, de futott már 9600pro-n és jelenléeg 9800pro alat mûködik hibátlanul.
A játék csak DX 8-as effekteket használ, bár a 9600XT teljesen jól vinné, ha DX9-es lenne.
Õszintén nem tudom, hogy mi lehet a bibi.
Picit hisztis volt 1-1 Catalist driverre, de már egy 8-10 hónapja nem problémázik velük. Talán csak egy tanács kapcsold ki az élsimitást driverbõl. Több korábbi driver is hisztis volt rá.
A HardwareSetup.exe-t futtatva nálam minden maxon van advanced részben, csak az árnyékok részletessége van eggyel a max alatt, illetve a lock framerate nincs kipiálva, valamint az Anisotroping Filtering, mert ezt a driverbõl állítom fix 8X-os értékre. Most más nem jut eszembe. Ha semmi nem jön be tegyél fel egy kb nyári Catalystot... Egy próbát megér.
bírnia kellene. A kinfigomat leírtam lejebb...
Szerintem nem bír valamilyen effectet a vga-d, húzd lejjebb a grafikai csili-vilit. NFSU2-ben volt ilyen anno, amikor bekapcsoltuk vmelyik effectet.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller