7285
-
#2196 Clava!Marbit P2p kliens -
#2195 jah nekem mukodik de csak 1x untana reinstall + reset kell :)) de amig ki nem lepek tudok gamelni :) -
#2194 Mondjatok el hogy rogzitem a videot madj en megprobalkozok vele. De csak este. Vagy ha le van irva link is jo :) -
#2193 ls megmondanád honnan lehet azt leszedni? -
#2192 Én nem vágom hogy megy e vagy nem megy e úgy ahogy roland04 írja de nincs ember aki ennyit hazudjon:)Szóval gondolkozzatok el azon hogy nem csak ő írja azt hogy működik és külföldi fórumokon is van szó erről szóval lehet hogy megy így csak nem mindenkinek.Nem védem csak minek fikázzátok itt egymást?Nyugi van emberek!!!:)PEACE! -
roland04 #2191 Most felraktam erre a gépre és megy is nemsokára kész lesz a videó is és csak csorgassátok a nyálatokat. Csak még van egy gondom nem tudom majd felrak. Ha látni akarjtok adjatok egy címet és oda feltöltöm. -
#2190 Lehet hogy meg kéne venni:)Én már nem bírok várni hogy mikor lesz feltörve!!Hajamat tépem mert kell ez a game!Pénzem van rá csak sajnálom.Megéri megvenni a tescoba? -
#2189 Volt idö ( ugy kb 10 évvel ezelött ) amikor még szerettem a mesét MA MÁR NEM !
Hiba ! ha nem probáltam volna ki legalább 10 féleképpen akkor nem álitanám . Söt itt van az original lemez is meg az iso amit leszedtünk egy hete akár mivel mutolom akármit lehuzok vagy rádugok akár daemon toolsal vagy nélküle Alcohol mutolással SE MEGY magyarul a gyengébbek kedvéért HUZZATOK A JÓ BÜDÖSBE VAGY ' MÁSIK TOPIKBA ÉS OTT HÜLYITSÉTEK KETTEN EGYMÁST !!!! -
roland04 #2188 Nem 4-en 7-en. -
#2187 akkor mar 4 en vagyunk :) -
roland04 #2186 Lehet hogy ott is én vagyok mind a kettő????????? -
ten155 #2185 Erdekes, hogy a torrentreaktoros topikban is csak 2 ember hulyiti a tobbi 40-et... Ott is csak 2 okos van akinek megy... -
#2184 NE BASZTASSATOK MAR
AMIT LEIRT NEKEM IS MUKODOTT, TUDTAM VELE JATSZANI IGAZ VALAMIERT CSAK 1X UTANA REINSTALL KELLETT HA MEGINT AKARTAM :) DE A LENYEGY HOGY LEGALABB 1X NALAM ELINDULT AZ ALATLA LEIRT MODON.
ES IGEN VAN ITTHON HALOZAT HA KELL 4 GEPPEL... :>
--
mielott valamirol olyan szentul meg vagytok gyozodve talan probaljatok ki ne csak okoskodjatok -
roland04 #2183 -
#2182 Roland04!anyuka jólvan ilyenkor? -
roland04 #2181 Mi a baj csak nem le akarod szedni az iso-t AMI SZERINTETEK ÚGYSEM MŰKÖDIK
Ha annyira okosak vagytok akkor miért erőlködsz, csak az időt töltöd vele nem???? PANCSER!!!!!!!!!! -
#2180 van egy Marbit nevü program annak a keresöje tartalmazza hogy ott is kereshetsz én ezzel szoktam leszedni. -
#2179 Hééé Álljatok már le Ha hülyiteni akar minket akkor hagy csinálja sajna nemtom kipróbálni hogy hogy működne hogy nem mert nincsen meg a játék De jó lenne ha valaki elmondaná hogy honnan lehet leszedni vagyhogy erről http://www.torrentreactor.net/ az oldarlól hogy a P**** lehet leszedni. előre is THX. -
#2178 Nekem is megy !!! Gyerekek tényleg igaz ha lehuzom a kábelt akkor is ha visszadugom akkor is nem is kell hozzá crack ugyis........csak elötte el kellet ugorjak a tesco-ba megvenni.!!! -
roland04 #2177 -
#2176 Mikor ébredsz fel????
Várjuk a videot !!! -
roland04 #2175 http://www.torrentreactor.net/forums/thread_1064
Ők is hazudnak?? Pancserek!!!!!!! -
#2174 egy videot kérünk hogy mész a pályán mondjuk Ford Gt-vel a FREE race elsö pályán. -
ten155 #2173 A szerencsetlen esetleg te lehetsz, kisfiam. Az, hogy nincs bedugva kabel es ezt neked kiirja, meg nem jelenti azt, hogy "a Windows XP kikapcsolja a hálókártyát ha nem lát aktív eszközt". A Virtual PC-t ugyan nem ismerem (nem ez az amit a MS megvett, mert keptelen volt sajat ilyen jellegu szoftver kifejleszteni?), de egy kicsit elterjedtebb szoftver a VMWare amiben bizony lehet a belso geppel halozaton kommunikalni. Csak sajnos erteni is kell hozza nem csak fikazni.
Egyebkent nap mint nap XP-t hasznalok halozatban, ugyanis win2k-es rendszergazda vagyok (es MCP, de lehet, hogy azt sem tudod, hogy ez micsoda).
Innentol kezdve veled: "conversation over"! -
#2172 jajanyám... na mesélj nagyeszü, milyen a game ? :D képeket is muatss ;)
K.Andras: Söldnerről irjál valamit! :) mieza saját krekk ??? :) -
#2171 Nem fikázzuk csak kissé furcsa én is probáltam lehuzott kábellel meg minden lehetöséggel de nem ment. Amugy szerintem ha másolni se lehet akkor már az iso fájl se jó.De ugylátszik vannak akiknek sikerül és jobban tudnak 1 védelmet kijátszani mint pl akik másolásra fejlesztenek szoftvereket.Lejebb leirtam hogy probáltam a copyzás lehetöségét de nem engedi.Szerintem ez "kamukategoria" -
valdez #2170 emlékszem ebben a topikban valaki belinkelt egy angol nyelvű szöveget ami pont erről a cd-lehúzósdiról szól (hogy úgy megy). akkor rákérdeztem hogy mi van vele, de le se szartátok. most valaki kipróbálta, egy másik embernek is sikerült, erre itt fikázzátok. buzik-e vagytok? -
roland04 #2169 Én csak segíteni akartam de ha nektek nincs szükségetek rá vagy nem vagytok hajlandók kipróbálni azt amit írtam akkor nyugottan vegyétek meg boltban.
HÜLYE BUZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
roland04 #2168 A crack-re azért lenne szükségem mert a másik gép csak kölcsön van nálam néhány napig és majd utánna is szeretnék játszani vele. -
roland04 #2167 Használtál már valaha Windows XP-t hálózatban???
TE SZERENCSÉTLEN!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem lát aktív eszközt és be van állítva az hogy jelezzen az óra mellet a tálcán akkor azt írja ki hogy: EGY HÁLÓZATI KÁBEL NINCS BETUDVA és innentől nem müködik a hálózat hiába ugyan azon a gépen van a Virtual Pc is. -
roland04 #2166 Biztos hogy nem változott semmi? Nekem működik legalább 30 indítás után is (ebben van sikertelen is amikor megpróbáltam crack-kel és más módszerekkel is de csak úgy megy ahogy leírtam csak annyi változott, hogy vissza dugtam a cd íróm (Sony 24x, a típusát pontosan nem tudom) és így is megy. -
ten155 #2165 Egyre inkabb azt gondolom, hogy egy hatalmas kamugep vagy, ocsem!!!
>"a Windows XP kikapcsolja a hálókártyát ha nem lát aktív eszközt"
Uramatyam!! Ezt az okorseget meg ki mondta neked????
>"Én kérem a crackot"
Minek kered, ha neked megy??? :))
-
roland04 #2164 Én még 17%-nál járok eddig telejesen jó majd ha eljutok 30% szólok, hogy mi újság. -
roland04 #2163 >"halozati geprol mount" igen
Igen sajna most 2 gép kell hozzá.
Ez azt jelenti hogy megosztod azt a könyvtárat amelyikben az iso van. A másik gépen ez az iso-t felmount-lod Alcohollal (pl.:1.9), és erről telepíted a helyes kód legalábbis amivel nekem megy azt már leírtam, a többit még nem próbáltam.
Tegnap kipróbáltam a Virtual Pc progit de azzal az a baj hogy nagyon sok memória kell hozzá és elég lassú volt nekem. A másik nagy gond hogy a Windows XP kikapcsolja a hálókártyát ha nem lát aktív eszközt(Pl.: egy hub-t, vagy egy másik gépet) így ez halott dolog.
-
roland04 #2162 Én kérem a crackot a címem: [email protected] -
ten155 #2161 >"halozati geprol mount"
Ez meg mit jelent?? Otthon mindenkinek 2 gepe van?? -
#2160 -
#2159 nincs müködő crack! -
Ferike1111 #2158 Figyuzzatok!Nekem már van egy crackom a DC++-ról!még nem probáltam hogy jo e mert a game nincs meg
Ha valakinek meg van dobjon egy mailt aztán küldöm a crackot -
#2157 Nalam az elozo TocaRD-el pontosan ugyan ez volt a patch utan :)