7285
-
most mi van?
mi ez a deviance féle akármi? nincs még crack
-
Added 23d ago... -
Szabyka #2234 Ez lenne az ?
Crack ??? -
Szabyka #2233 crack ... ? -
Milyen crack?LINK?
Ma voltam a Tescoban a Media Markt-ban és az 576-ban, de sehol nincs:(
Nem tudja valaki hogy lehet e kapni a Budakalászi Cora-ban vagy a Aquincum-i Auchan-ban?Mert ha igen akkor holnap elmegyek megvenni. -
vasn működő crack a deviance től jeeee.
na lenne 1 kérdésem:mit kell csinálni amikor telepítéskor már kész és kiír valami hibát -
töröltessem? -
K.András #2229 Azt az andrást nem kellett volna :P
Most pirulok mint állat :DDD -
FRAPS 2.1 -by Andras -
Használ valaki NOD32-öt? -
K.András #2226 Ki tudod linkelni?Hátha kell majd még valakinek... -
Hálám örökké üldöz !!! -
K.András #2224 Felmászott az ftp-re. -
privi ment -
K.András #2222 Vagy valaki akinek van tárhelye,szoljon hadd lökjem át neki és akkor ki lehetne rakni a cimet ,hogy mindenki le tudja szedni ha kell... -
K.András #2221 Mi az mail cimed?2 mega a prg,nemtom át lehet e mailon lökni... -
Nem értek én az ilyen ICQ-n való keresgéléshez nem tudod mail-ba átküldeni? -
K.András #2219 Persze keress meg ICQ-n -
Testvérem akkor neked sikerült az élet!
Hajlando vagy +osztani vélem? Vagy ez hülye kérdés volt? -
K.András #2217 Hehe nekem már van Fraps 2.1.0-a(pe regisztrált) bár semmivel nem tud többet :P -
Video készités maffya modra:
1.lépés Fraps.v2.0.0.Win2kXP-AGAiN-ot elinditod és bejelölöd hova tegye a rögzitett avit.
2.Elinditod a játékot és a frapsba leirt gommbal tudud inditani,majd leállitani a felvételt.
3.Fogsz és feltelepitesz 1 full Dr.Divix-et amivel szépen ügyesen át lehet konvertálni olyan méretüre és olyan minöségüre a filmet amilyenre akarod.De csak avi formátumba.Ha te mpeg-be akarod konvertálni akkor neked ez kell Pegasys_TMPGEnc_XPress_v3.0.4.24_Incl_LicGen-PARADOX pár napja jelent + és nagyon ügyesen lehet vele vágn,feliratot szerkeszteni konvertálni mpeg-be.
Nagyjából ennyi. -
Koxminator #2215 hiba: mail ment -
K.András #2214 Toya volt az ha jol emlékszem.Azt nemtom mivel csinálta. -
ide johet:
zikkoKUKACfreemail.hu :)
-
Koxminator #2212 hiba: ha leszeded és újrainstallálod, elképzelhető hogy marad bent egy sf3hoz tartozó bejegyzés, erre viszont van egy ilyen Starforce regcleaner, ha adsz emilt, átküldöm zippelve. -
1 de dvd -
Dvd-n vagy Cd-n jelent meg?Ha cd-n akkor hány cd-?
-
A multkor vki betett egy ilyen videot, de eleg kicsi lett, mivel/hogyan tomiritette le? -
K.András #2208 Fraps,igaz nagyon nagyot csinál,de ha azt átalakitod akkor jo lesz. -
roland04 #2207 Sajna nem találtam megfelelő progit a ingame video készítéséhez. Ha valaki tud valami jót szóljon és megcsinálom. -
Eleve nem ertem, hogy lehet hogy elsore megy utana meg soha tobbet, vmit talan beir a registribe.
-
Lehet ,hogy valamitől nem megy!Ez lehet bármi!Software vagy akármi amitől nem indul. -
azokat most lecsuktak :) -
ten155 #2203 Aha. Szoval akik rendszeresen ilyesmivel foglalkoznak azoknak nem megy, bezzeg nehany amator kakamatyinak pedig igen. Errol lenne szo?? -
Lehet hogy nekik se megy!
-
ten155 #2201 Warez csapatokat hol erdekli, hogy x-nek megy y-nak meg nem?? Ha nekik megy, akkor kiadjak, azt annyi... -
Gondolom még nem jöttek rá! -
Mert úgy néz ki ,hogy ez nem mindenkinek megy. -
Mert meg nem tudjak mitol mikodik es mitol nem lsd az en esetem :) -
ten155 #2197 Akkor meg egy hulye kerdes.
Nagyokosok!! Ha ez igy valoban mukodik, akkor miert nem adja ki valamelyik warez csapat egy kover .nfo-val mellekelve?? Mondvan itt a jo image, az .nfo-ban leirjuk, hogy mit kell csinalni, es ha megy, orulj neki, ha meg nem, hat akkor igy jartal...