7285
  • pinehead
    Tök jó, hogy úgy írjátok a "vedd meg" -et, mintha nem szedtétek volna le törve, ha megoldották volna...
    Most gondolom menő, aki megvette, mi??!
    Amit kp.-re veszek:
    -DOOM III.
    -Half-Life II
    -STALKER.
    TOCA RD1-ért nem voltam megőrülve anno, a második részt is csak megvizsgáltam volna, hát így esett, ezután nálam felejtős.
  • Alexease
    Csak az 1.2-es kell.
  • Forrest Gump
    Sziasztok! Telepítés után kell az 1.1-es patch is, vagy elég az 1.2-es? Előre is köszi!
  • Maffya
    Ja kértem a banner alá!
  • Maffya
    Miröl beszélsz Breki 33? Elvesztettem a fonalat.
  • Breki33
    Hm akkor nekem nemis kell postaköltség :-)
  • 3P
    Igan sajnos csak úgy. Karrier mód ebből a szempontból picit féresikerült...
  • Amse
    Nem a banner helyére hanem alá ki lehetne írni hogy nincs crack!Szóljon vki 1 moderátornak!
  • Maffya
    Mondassz valamit mert már kezd unalmassá válni hogy jön 1-2 "betévedö" és ahelyett hogy pár sort visszaolvasnának itt kérdezösködnek feleslegesen.

NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!
  • Alexease
    Szerintem a banner helyere kellene betenni, hogy NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!! :)
  • Maffya
    Azoknak akik lusták visszaolvasni mielött kérdeznek!

A TOCA RACE DRIVER 2 HIVATALOSAN MÁR RÉG +JELENT !!
    Crak nincs hozzá mert olyan védelemmel van ellátva ( starforce 3 ) amit még nem törtek. HA LESZ CRACK AZ +TUDHATJÁTOK AZOKRÓL AZ OLDALAKRÓL AMIK WAREZ MEGJELENÉSRŐL TÁJÉKOZTATNAK !!!

[# OLVASS VISSZA !]
  • oneal1
    honna tudom leszedni a játékot??
    van már működő crack??
  • rezsofiz
    erdeklodj itt:)
  • Shen Frost
    sziasztok!
    Megtudná valaki mondani hogy honnan lehet letölteni a streel legalt?
  • Amse
    3G: Grat!!!
    Én most kezztem 1 órája 15%-nál járok.
    Karrier Módban nem lehet a verseny előtt tesztelni?Mert az jó lenne!Vagy csak úgy lehet ezt megoldani, hogy mondjuk Time Trialba gyakorlok?
  • 3P
    Hát Uraim!

100% :D

Nem semmi egy játék volt...
    A vége meg egyszerűen félelmetes, mivel sokan nincsenek a végén ezért le sem lövöm a poént...
  • Amse
    Megvettem!!!:D Most installálom!Aszthiszem ma nem alszom :)
  • Maffya
    Cucli! Mért már láttad valahol?
  • CUCLI
    valamelyik csapat feltörte már?
  • Blasta
    Elvileg kell lennie, a minap rendelték meg... :-DDDDDDDD
  • Maffya
    Észrevettem valamit. Sajnos új Wint kellet feltenem a gépre és elötte természetesen Toca2 mentéseimet eltettem.Kész lett az új Win és feltettem a Toca 2-öt is belepakoltam a mentéseket és nekiindultam gondoltam ott folytatom ahol abbba hagytam DE NEM ÁM !!! 20% om volt és visszaeset 17% ra .Addig cseszegettem mig rájöttem kel az 1.1-es és az 1.2 patch ahoz hogyismét onnan folytassam ahol elözöleg abba hagytam.
  • Amse
    Én már nagyon tolnám!!!Nem akarok várni!
  • Amse
    Ja és van ott Electro World is.Azt is megnézem!
  • Amse
    :) Az nekem messze van!Én óbuda felé szoktam mozogni.De voltam újpesten meg a west-end-be és nincs sehol.Lehet hogy ma megnézem a Budakalaszi Cora-ban.De ha van én meg is veszem :))))
  • mikuc
    Szia!

Ma voltam a Pesterzsébeti Tescoba ott még volt 3-5 db, 9999.- ft-os áron. Én is hezitáltam rajta de erőt vettem magamon és nem vettem meg. De lehet, hogy megbántam!!!
  • Amse
    Hát jó lenne valami tuti ahol lehet kapni mert nem akarok potyára mászkálni!
  • Maffya
    Én tesco-ba vettem.De ha vissza olvasol voltak akik neten keresztül rendelték meg ingyenes házhozszállitással.Azt kéne megtudni hogy boltjuk van e ahol személyesen +veheted?
  • K.András
    ???Hja,ha neked 3000 ft nem pénz akkor nem szoltam...
  • Amse
    Ha lehet általán = Ha lehet 1általán
  • Amse
    Szóval kéne valami tuti tipp :)
  • Amse
    Az nem kell!Ha már veszek akkor boltban.Csak nem tom hol lehet kapni.Meg jó lenne holnap megvenni.Ha lehet általán kapni.De a lábam nem akarom koptatni azé hogy megnézzem.
  • Maffya
    Jah! Tomy_ volt aki irta hogy van neki eladó és azt hiszem szekszárdi.Még cukkotlam is pár napig érte.
  • K.András
    Huhh, egy srác két napig itt irogatta, hogy eladja az övét,most vette csak neki nem tetszik,kemény 7500 ruppot kért érte,ami ha valoban kell a játék nem pénz érte,bár lehet vidéki mert valami postaköltségröl is karattyolt...
    #2139 irjál neki privit,hátha megvan még neki.
  • Amse
    Senki nem vágja hol lehet kapni a game-et?
  • Toya
    Vegas 4.0 és a formátum WMV volt.
  • bodesz
    nem tudjátok mi lehet a gáz?
    telepítéskor 100% nál ezt írja:1603 Fatal Error during installation consult windows Installer help (Msi.chm) or MSDN for more information.

esetleg lehet az a hiba hogy hiányzik ez a msi.chm?ha igen akkor vki keressen rá a gépén hogy van e ilyen file THX
  • bodesz
    akkor sorry
  • ubi
    ez már volt, és nem az. kamu
  • bodesz
    deviances crack (torrentes)
  • bodesz
    Toca.Race.Driver.2.(NO-CD CRACK).DEViANCE.rar
    sztem a deviance nem ad ki rossz cuccot a kezéből