7285
-
roland04 #2319 Re.: Nem egy tökéletes körről volt szó hanem egy videóról, de ha így sem hiszel nekem akkor nem tudom hogy tudom bebizonyítani hogy megy!!!!
-
#2318 Roland 04 ! linkeld ide ki mert folyamatosan 421 !!! -
ToMy_ #2317 az en eredetim is magyarul beszel, meg az alkohol is. ez korrekt eddig.
de 4 ilyen kepet meg egy ilyen videot en is csinalok barmikor...
roland04: az elso kanyart meg igy elszurni... -
ten155 #2316 Ja, ertem..
Szoval rajta LOL-oltal, nem rajtam... Akkor nem szoltam. #2311 visszaszivva.... -
ten155 #2315 A kepek tenyleg nem bizonyitanak semmit. Sot! Gyanus, hogy magyarul beszel!! -
ToMy_ #2314 ten155: nyugi baze, en is azon rohogtem, hogy freewebre, de pontos cimet nem irt. hogy eppen amire keszlettem, addigra leirta, hat pech -
ToMy_ #2312 jpg-ket neztem, kurvara nembizonyit semmit. avi meg jon lefele.
amugy meg tudok olvasni, kiccsavo de attol meg LOL-t valtasz ki belolem... -
roland04 #2310 Bocs a minőségért de minél kissebbet akartam csinálni.
Divx 5.11 kell hozzá. -
roland04 #2308 Re.: ToMy_
Re pancser olvasni nem tudsz????? -
ToMy_ #2307 oppáré. vevő a láthatáron...
breki33 : [email protected] , de izibe... -
ToMy_ #2306 nemhallod baze, há a fríwebre... éééérted, a fríwebre... hát ez kész... megaLOL -
#2305 Hogyha sexárdi nem kell nekem postaköltség.....
-
roland04 #2304 Na kész feltöltölttem a képeket és a videókat a freewebre.
Ftp-n keresztül elérhető:
Kiszolgáló neve: ftp.freeweb.hu
Felhasználónév: roland04
Jelszó: toca02
Port: 21
Megnyításhoz a freeweb a Windows Commandert ajánja passzív módban.
-
ten155 #2303 Es megis mi a cim???? -
ten155 #2302 Miert nem csinalsz te egy reget valahova ahova ingyen fel lehet tolteni??
www.tar.hu
www.fw.hu
www.uw.hu
Miert mi adjunk cimet??
Ha nem lenne kamu mar reg kitetted volna. IMHO. -
roland04 #2301 Na kész feltöltölttem a képeket és a videókat a freewebre. -
pinehead #2300 Persze.
Jól megmondtad most.
Három hétig netközelbe nem megyek miatta.
Bocsi, hogy belerondítottam a topikodba!
-
roland04 #2299 Képek is vannak windows-ból indulva mount-va gondoltam hogy ez is kérdés lesz. -
ToMy_ #2298 Na mielott meg kiderul, hogy van fasza hazaifejlesztesu crackfelhasznalasi metodus , megegyszer elmondanam, hogy vagy egy eredetim elado, 7500+postakoltsegert (Szexard kornyeken szemelyesen is) Kb ket hetes, tokkal-vonoval...
Lehet licitalni a [email protected] cimre -
#2297 Na ugy láttszik nemcsak én vagyok hitettlenkedö de tényleg érdekes lenne ha mutolástol kezdenéd cserébe biztositok helyet és ki is linkeljük ide ok? -
#2296 a video ott kezdődjön, ahogy a windozban mutatod, ahogy bemountolod az imidzseket :D
csodálkozom, hogy az ilyeneknek még bedől vki... -
#2295 kamuzó kis pöcs volt, nyugi ... -
roland04 #2294 Re.: Szeva te MAJOM megvan a videió, csináltam néhány képet is.
Ha valaki ad egy címet ahova feltudom tölteni megteszem és megnézhatitek. -
YencY #2293 Lehet, hogy van valami crack, mert egy srácot most dobott ki a server nemegyező adatok miatt. -
#2292 Ha érdekel valakit tehetek majd fel egy esös futamot aviba.
Legyen???
Ha jól emlékszem valaki lejebb valami vasárnapi crack-röl regélt ezt hol olvasta? Nézem a napi dolgokat de én sehol se látok emlitést a témáról.
A másik : Mi van Roland04-el? Még mindig az egész univerzumba csak neki fut a játék mutolva? Vagy már leis játszotta? Volt szó valami videoról is.
-
#2291 Pinehead:Nem ezért lett nyitva ez a fórum!Te kezdezz itt pattogni ,hogy milyen nagymenő aki megveszi ezt a game-et!Minek kell ilyeneket irogatni?A "vedd meg"-et pont azért írták mert nem lehet leszedni törve!És igen mindenki akinek kell a game leszedte volna ha lehet, de nem lehet! És szvsz senki nem kiváncsi arra ,hogy te melyik játékokat veszed meg!Jogos ,hogy leszólnak téged.Szerintem hanyagold ebbe a topic-ba az Off-ot ,főleg ha leszólsz benne embereket!Ha a játékkal kapcsolatos akkor írkálj!(De neked akkor se muszáj!) -
#2290 ezeket én is vezsem:) -
pinehead #2289 No comment.
-
#2288 Na kispajtás anyúcinak ugassál otthon a helyesirásról !!!
Minek képzeled magad talán sikeresen vetted a 1 osztályt és erre vagy ilyen nagy mellényes ???
PEDIG NEM KÉNE !!! Csak meg kellene tanulni olvasni !
Részemröl lezárva -
pinehead #2287 Ezt nem igazán értem. Hol is volt kérdés a warez verzió részemről??
"A másik téma az illem,ha belépek egy topikba minimum tisztelem annyira a többit hogy mielött hülyébnél is hülyébb kérdéseimet felteszem visszaolvasok más nem-e kérdezte már ugyanezt."
Legközelebb leugatás helyett olvass plíz vissza irányomba, ok?!!
Részemről zártam a dolgot, helyesírásod kritikán aluli...
"hülyébnél"+ a vesszők...:P
-
#2286 Én már teljesen belefáradtam abba, hogy kismilliószor leírom ugyanazt.
A topic címbe való kiírás, hogy nincs belőle warez, vagy a bannerre való kitétel tényleg jó ötlet volna... :) -
#2285 Igen, az tényleg felejtős, de vigasztaljon az, hogy többet nem kerül elő a rally... :) -
#2284 Pinhead! Nem menöség kérdése egy játék vétel!!!
Szükség.
Pénz és
Vannak amit akkor is eredetibe akarsz hogyha már warez-ba is megjelent !
A másik téma az illem,ha belépek egy topikba minimum tisztelem annyira a többit hogy mielött hülyébnél is hülyébb kérdéseimet felteszem visszaolvasok más nem-e kérdezte már ugyanezt. -
#2283 Én megvettem és nem bántam meg :D Most tartok 41%-nál és voltak qrva jó versenyek!!!A rally meg a tereprally nem vmi jó de a többi király! -
#2282 kiprobáltam a demot,gondoltam nem 1 nagy durranás lessz ugyse,de kellemes meglepetés értnagyon állatok a hangok,és a grafika is jo,bár az már az 1ben is jo volt az az 1 hiba van benne,hogy ha összetöröm nincs replay,de nem tom a teljesben van-e -
#2281 LOL -
Torry #2280 Megvette már valaki? -
#2279 En szemelyszerint akkor is megvennem, ha lenne belole warez. De hogy lasd, nem vagyok meno, aprilis vegen jelent meg, meg nem tudtam ra osszeszedni penz, es valszeg csak jovohonapban tudom megvenni. Szerintem nem valami meno, 2,5 honapig "gazdalkodni" egy jatekert (bar volt mas gyikom is;D ) :))) -
pinehead #2278 Gondolom mert megérik azért, ugye??!
-
#2277 Én pont azért a háromért nem fogok fizetni egy vasat sem!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------