7285
  • karikusz
    Megvenni??..én alapból nem veszek meg egy játékot sem mivel nem egy olyan túlzott nagy Fun vagyok aki éjjel nappal tud egy játékot nyomatni...

...aki meg akarja venni az megveszi, aki nem az nem....és szerintem egyik tábornak se kellene lehurrognia a másikat...inkább segíteni egymásnak...
  • Seeker666
    és csinálsz is szervert?
  • BC
    na hát ez kicsit eltávolodott sztem a ToCA RD 2 től, és sztem amugy sem arról kéne beszélni ,hogy hogy lehet feltörni. MEG KELL VENNI, vagy megnyerni, ennyi.
    komolyan senki nem tud még vele játszani neten, csak én?
    találkoztam egy magyar emberrel, bacsi5514 el. lealáztuk láma külföldieket...
    valaki pls pls pls, unom a csíter és lagolo franciákat. (németekkel jól lehet még játszani, elég jol tudnak, és nem csitelnek, és a pingük is jó)

na valaki?????
  • toMpEr
    a program tette fel, de van egy kis progi ami el tudja tavolitani, de attol meg ugyanugy nem tudsz vele jatszani
  • hiba
    Amugy erdekeseg keppen: lehet hogy nem a program hanem az alcohol tette fel de:

programok es HW eltavolitas-nal, rejtett eszkozok mutatasa, mint HW eskoz vannak jelen a Starforce vezerlok...
  • hiba
    allando verziovaltas van
    attol mer star force 3 azon belul van rengetek, pl a patchelik a progit a starfotce is ugorhat egy jovetkezo verziora...
  • [HUN]FaTaL
    Ez starforce 3.5tel van levédve ha jól tudom.
  • sumi
    A többit nem rakom ide.....felesleges.Lehet h,láma vaok,de,ha máshol iz ezzel védett játékok voltak,akkor hogy a p...ba tudták lefocizni a védelmet?Bocsi,ha értetlenkedek...
  • sumi
    [ TEAM RENEGADE 2004 PROUDLY PRESENTS ] │
    │ÿ────────────────────────────────────────────────────────────────────────ÿ│
    │ Afrika Korps vs Desert Rats Hungarian (c) Digital Reality │
    │ÿ────────────────────────────────────────────────────────────────────────ÿ│
    │ │
    │ [CRACKER ]: team FLT [PROTECTION]: Starforce 3 │
    │ [SUPPLIER ]: Kobayashi [TYPE] : RTS │
    │ [PACKAGER ]: team Renegade [DATE] : 2004-04-18 │
    │ [TESTER ]: team Renegade [SIZE] : 1CD │
    │ │
    │ÿ─────────────────────────────=[RELEASE NFO]=────────────────────────────ÿ│
  • sumi
    Hali.FTP-n jártam és ezt találtam:Starforce 3-as védelemmel kiadott játékokat törve...Akkor ott vki naon ügyes volt,nem?
  • BC
    ÉÉÉN. hahóó. ittvagyok. multiban. kellene nyomni. VEGYÉTEK MEG! :D magyarokkal akarok játszani.
    msn, vagy vmid nincs, ahol rendesen tudnánk beszéni...
  • mikuc
    Multiban valaki??
  • uHs Gerzson
    Hiba te honnan szereszted meg 7500 FT-ért mert az engem is érdekelne.
    Ha lenne játékom akkor játszhatnánk BC :)
  • BC
    van vkinek msn messengerje? mert ott rögtön látná ha írok...
    jó lenne...
  • BC
    lol. Elvis.... óó elvisóóó :D
    senkit nem érdekel, hogy interneten versenyezzünk? mi magyarok. mert lagos francia csíterekkel kicsit nem olyan jó :)
  • hiba
    Na megvettem a progit, csak 7500 Ft volt! :D

Viszont tegnap qlkurodott a vidkari hutese uhogy most a gep se mukodik amig nem lesz uj pumpa :(
  • uHs Gerzson
    Király akkor az itteni MM-ben még nem volt verseny. Leggalább majd megnyerem én, és majd nekem is :D
  • roland04
    Nem próbálta valaki GameXcopy nevű programot?
  • 3P
    Alexease'
    Hagyd rájuk, az emebri naívságnak, hiszékenségnek nincs határa. Elvist is még sokan látni vélik...
  • Alexease
    Latom meg mindig a warez kavaras megy:(((
    Nem hiszem el, hogy nem lehet megerteni, hogy amig az nforce-on nem lesz fent, addig nem is lesz korrekt, mukodo crack.
  • Szabyka
    BC : Gratula!
  • BC
    az jó. ez itt a székesfehérvári MM ban volt :)
    na nézzétek mikor irtam ezt az üzenetet. MOST csinálok szervert, neve BCfromHUNGARY, és a ToCA keresője megtalálja.
    gyertek ha tudtok...
  • uHs Gerzson
    BC melyik média marktban volt a verseny? Mert én tavaly az Árkádban lévö média marktban rebdeztek versenyt és akkor én Colin 3-at nyertem :)
  • BC
    senkii? nemá :(
  • BC
    nemtudok másolni, nincs DVD íróm :) csak CD írom, na meg DVD olvasóm, mivelhogy DVD n van.
    Ja és nem mázlista vagyok, mert nem szerencse volt csak hogy megnyertem :)
    Szóval mikor jöttök? Mikor csinál vki szervert, vagy csináljak én? 384 es netem van, ha nincsenek nagy pingü játékosok nem lagol, de kicsit szokása akadni. De ha más nem csinál....
    Szal mikor tudtok jönni? szervezzünk már össze egy jó DTM bajnokságot...
  • Mikiller
    Hi!
    Találtam
    Game X Copy-t, és vmiCrack-et
    Próba szerencse
  • roland04
    Sajna máshon nem találtam meg.
  • ToMy_
    torrentes cuccom nekem is van, de sajna a torrent innet nem muxik.
  • roland04
    321 Studios Game X Copy
  • roland04
    Linket nem tudok adni de a torrent irányító fájlt igen
    Itt van:
    http://roland04.freeweb.hu/321 Studios Game X Copy.torrent
  • ToMy_
    na valaki adjon egy 321 Studios Game X copy DLURL-t, meg holnapig ki tudom probalni, hogy tenyleg okes-e, de reggel elviszik a kicsikemet, pedig mar ugy a szivemhez nott...
  • roland04
    Mázlista, Na akkor hajrá csinálj egy működő másolatot. :)))))
  • BC
    HALI!

Nem kell megvenni. EGyszerűbb. MediaMarkt 4 éves, és rendezett bajnokságot. ToCA RD 2 vel nyomultunk. Annyi az egész hogy le kellett nyomni a lámákat. Mondjuk elég fura volt mert előtte még nem is láttam a gémet, szal... de megnyertem és kaptam ezt, az RD2 t, meg CMR rallye 4 et meg Painkiller t. Szal megvan eredetiben és tök ingyen
    Internetes nick em a gémbe, BCfromHUNGARY. szoktam szervert is csinálni, kif. örülnék ha vki jelezné hogy mikor tud jönni gémelni
  • Maffya
    Ez ujjab sf3.A beolvasásnál egyedül a clone cd jelzett azthiszem szektor hibát de azt folyamatosanjelezte.A GameXCopy csodálatosan +csinálta a beolvasástol kezdve hibát nem jelzett de mutolva nem megy sehogy se.
  • roland04
    Én is nagyon várom hogy legyen valami más megoldás arra hogy játhassak vele mert ez a megoldás amit használok kicsit körülményes, ezért próbálok mindet ki hátha rájövök hogy hogyan is működik egy gépről.
    A Starforce 3-t már feltörték mivel a Gangland-hez már van működő crack és a hozzátartozó infoban az van hogy a Ganglang is Starforce 3-as. (Vagy lehet hogy a Toca 2-ben már újjabb Starfoce 3-as van , valamilyen újjabb alverzió.)

Mi volt a gond a beolvasással?? Már olvasni sem tudtad?? Crc hibákid voltak?? Vagy kiírni nem tudtad???
  • Maffya
    Eddig se bunkoztam azt hiszem,csak probáltam a tények és a realitás alapján meggyözni hogy vagy +vett játékkal nyomulsz vagy valami más trükk van a dologba.De ettöl függetlenül kiváncsi lennék hogy ha valakinek sikerülne leleplezni a SF3+ Fake "rémálmot"!!!
  • roland04
    Mi ez a kedves hangnem???? Mi történt veled???
  • Maffya
    Roland 04 !Nem tüntem el én itt vagyok .Ha figyelmesen visszaolvasol akkor tudhatod hogy a GamexCopy-val én már akkor megprobáltam amikor megvettem a játékot és sehogyan se müködött.Még lehuzott kábelekkeel Alcohol120%-al mutolva vagy Demonnal mutolva SZOVAL SEHOGY.
  • roland04
    Csá mindenki!!
    Hova tűnt Tee155, Maffya??? Beégtek egy kicsit és már írnak..

Találtam egy érdekes hozzászólást a torrenten.
    Az írta hogy csinált egy eredeti DVD-t másolatot
    321 Studios Game X copy nevű programmal és neki működött crack nélkül. Akinek van lehetősége próbálja megcsinálni hátha működik.
    Nero 6.3.... biztos nem működik, mert nem tud átírni semmilyen védelmet (legalábbis szerintem, ebben nem vagyok biztos de nekem még nem sikerült. Én a BlindWrirte-ot használom).
    A gyerek nem írta le hogy milyen Dvd írója van.
  • Amse
    én leszarom, hogy kinek megy kinek nem.Én nem irigykedem.Megvettem és ez nekem jó mert én tudok játszani.Ha roland04 -meg így is tud annak meg örülök.
    Én azt nem értem, hogy miért baj az ha megveszi valaki ezt a game-et?Valaki már írta, hogy most milyen gizda aki megveszi, de nem vágom, hogy ez miért gizda?Ainek van rá pénze és nem sajnálja az vegye meg mert még nem lehet letölteni és ki tudja mikor lehet.Ez nem gizdaság.