7285
-
#2399 Na megnéztem mit tud ez a progi!
Nagyon 1xű használni.
1.Elindítod aztán belépsz a játékba.
2.Indítassz 1 versenyt.
3.Nyomd meg a *-ag ot és a NUM padon tudod állítani a kamerát.8as előre, 2es hátra, 4es balra, 6os jobbra, +/- fel/le.A V-vel tudtok előre beálított kamerákat váltani.
4.A replay-nél u.ezeket tudod alkalmazni csak ott kocsit is tusz váltani az ő-ú-vel.
=re ennyit derítettem ki de lehet hogy tud még mást is.Majd ha rájövök még valamire akkor írok. -
Ferike1111 #2398 Sziasztok!igy visszaolvasgatva és megnézve roland képeit az jutott eszembe hogy nem lehet hogy azért fikázzátok le ennyire és azért mondjátok hogy LOL mert nektek meg kellett venni és irigyek vagytok rá hogy neki meg nem?MErt nekem ilyesmi szaga is van a dolognak!De amugy lehet hogy LOL,nem tudom,de szerintem érdemes lenne megprobálni!Viszont azon gondlokodtam hogy hogya nem tudják eleve ezt a védelmet feltörni meg másolni meg semmi akkor hogy csinálhattak egy DVD ISO-t?Akkor már elve az is LOL nem?Na mind1 az a lényeg hogy szivás van az ingyen warez kedvelőinek -
#2397 :( -
#2396 Nem tudom, nem probaltam, nincs meg a jatek:) -
#2395 És röviden, hogy is működik ez a progi? -
#2394 ToCa EDIT -
#2393 lesz ez még ólcsóbb -
#2392 Milyen kamera tuningolo?Az mit foglal magába?És honnan lehet leszedni? -
#2391 Ha meg lesz, akkor tuti csinalok valami normalisabb videokat is:PPP Bar a visszajatszas eleg gagyi es egyszeru, de majd megoldom:)) Bar, van mar mukodo kamera tuningolo, vagyis lehet majd trukkozni;)) -
#2390 JAAA:D.LOL.De jöhetnek invideok is:D -
#2389 :))))))))) Azt jol elirtam:))))
"... megtoltom INFOVAL a topic-ot."
Sorry. -
#2388 Az "indoval" mit takar?Invideoval?Vagy mijaz? -
#2387 Amire megtudom venni a jatekot, mindenki megunja vagy belefarad mar a warez varasba:))
De nem baj, majd jovohonaptol retro jelleggel megtoltom indoval a topic-ot:PPPPP -
#2386 Mi van?Nagyon pang ez a fórum.Jó lenne ha kijönne vmi crack, mert akkor beindulna a topic.Ja meg akkor játszani is tudnának az emberek:)Az se utolsó szempont. -
ToMy_ #2385 Meg különben is, vegye már meg tőlem valaki ezt a szart, csak 7500-ért adom... -
#2384 Szerintem addig felesleges mindenféle krekket letőlteni, amíg az nforce-n nem jelenik meg, hogy sikeresen fel lett törve. Valószínüleg ott úgy is azonnal megjelenik, és picit elöbb informáltak a többségnél... -
Koxminator #2383 sajna nincs, csak annyi volt benne, hogy nem crack valójában, hanem valami HKS csapat féle tesztelési fájlok :)
szóval a komolytalan kategória, le is töröltem -
roland04 #2382 Lehet hogy az a crack nem a te iso-dhoz való. Milyen az iso-d? Nincs a crackhoz egy info fájl amiben benne van milyen isoval működik? -
#2381 Tök jó, hogy van egy tucat nem működő crack :D -
Koxminator #2380 na lejött...ahogy sejtettem, ez is a nem működő crack-ek kategóriáját gyarapítja...
-
YencY #2379 Az majd csak 88% körül jön, jeges pálya 3 kör DB7-tel. -
Koxminator #2378 azon a sebességen amin jön (2 k), még 1 óra kéne, de most új hostokat keres, perpill leállt -
Szabyka #2377 Koxminator : lejött a crack(?) ? -
#2376 Milyen kupában?
Most én is ellene meg a Stomper ellen megyek azzal a lenti autóval.A két ovál pályásat megnyertem de most normál versenypálya van ami qrva nehéz. -
#2375 Jaja!És az szerinted Ferrari? -
YencY #2374 Kiváncsi leszek billentyűvel ki hányatszorra tudja majd Five-O lenyomni. Nekem 6-szorra sikerült joypaddal 6 mp előnnyel. Ez volt a legdurvább verseny. -
Koxminator #2373 asszem ez azon is tud keresni, elég jó progi, múltkor találtam a torrentreactor.net-en -
#2372 Hmm nekem meg valami Emule van.. de nem használom.DC++ meg megbízhatatlan lassú stb... -
Koxminator #2371 shareaza 2-vel töltöm..olyan progi, ami egyszerre keres torrentet, kazaa meg mittoménmégmilyen fájlmegosztókról -
#2370 #2367 honnan töltöd? PLS!!! -
mikuc #2369 Hello!!
Én megvettem eredetiben és szerintem k><ra megérte.
Nagyon jó game. Minden autó szimulátor fanak ajánlom, hogy ne várjon a warezre hanem vegye meg!!
Más:
Tudna valaki magyar szervert mondani ahol lehet multiba játszani???Jelszóval együtt??
Köszi -
roland04 #2368 Ok Kösz. -
Koxminator #2367 á, még töltöm, nagyon lassan jön, de amint megvan és kipróbáltam, azonnal szólok :)) -
roland04 #2366 Re.: Koxminator
Mi történt? Működik? -
Koxminator #2365 ezt talán nem ide kéne írni.... -
masssza #2364 Keresek komplett PC-t 75.000 Ft.-ig -
Koxminator #2363 na én közben töltök le valamit shareaza-val, no DVD crack, a mérete pedig 29,21 Mbyte..ezt még nem láttam korábban sehol, megnézem ha lejött, hátha..bár őszintén szólva csodálkoznék ha jó lenne -
Me Ga #2362 Saleen S7
-
#2361 Ez milyen autó?Cart, Indy v. F3000?
Most vagyok a V8-Cup után és volt 1 videó ahol a manager csajunk ad egy sallert az egyik versenyzőnek:D És a muki ettől kifekszik az aszfalton :D Nagyon LOL!
(Bocs, hogy lelövöm a poént)
Off:Láttátok már a Gillette Mach 3 Turbo Champion reklámot?
Azt mondják benne, hogy tűzpiros mint a Ferrari.Szerintetek az milyen autó? -
#2360 Aki még nem látta itt van a ROLAND04 Toca 2 video