7285
-
#2479 Eh végre fenntvan a game egy oldalon szedem is le ezerrel azt gamelek vele :) -
BC #2478 -
BC #2477 lolmár és akkor visszakeresget, a 2144. üzenetig
na de gyerekek má lécci. nem a warezrő meg a mindenféle macerás network fosról kéne dumálni. ott a topic: "NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!" tökéletesen igy van. nemértem már mit kell erről ennyit baszakodni, ugyse lesz belőle semmi. aztán mire feltörik addigra unott és régi lesz, senki nem fog már vele játszani, (csak én, mert én race simulator fan vagyok )
Van itt vki rajtam kívül aki tud vele neten játszani?? Nehogy má ilyen bénák legyetek.... -
roland04 #2476 2144. üzenet -
morcos #2475 Ten!
Meg tudnád mondani, hogy honnan töltötted le a gamét? -
Air #2474 Amit Ten is emlitett a VMWare-t kellene megprobalni. Az tud a belso geppel kommunikalni kabel nelkul is. Ha elviszik a masik gepemet megprobalom en is. -
Koxminator #2473 bocs, de nem azt mondtam hogy nekem működik, hanem azt, hogy másnál szokott működni..én még nem vacakoltam vele, meg sajna csak 3 giga szabad helyem van, de kéne vagy 10 hozzá :)) -
roland04 #2472 Neked hogy a franca megy nekem nem működik. Windows XP-m van és ha a hálókártyából kihuzom a kábelt a NEM lesz hálózat azt írja ki hogy a hálózati kártya leválasztva, és így a működő Virtual PC-t nem tudom elérni. -
Koxminator #2471 igen, de virtual pc-vel is működik, ahogy mondják sokan, ahhoz meg nem kell még 1 PC, csak pár giga szabadhely -
#2470 Csak a networkos módszer nem egy jó megoldás mert két gépet üzemeltetni nem olyan eccerű:D -
Koxminator #2469 na igen, de aki külföldi fórumokat is olvas ezügyben (mint én pl), az tudja, hogy vannak akiknek megy a networkos módszer :) -
#2468 En is mondtam de nekem se hittek, azittek kamu - pedig en azatan annyi mindent megmondtam mar :D :D :)
Meg hogy elkuldtek a francba azt akinek ment majdnem meglincseltek azert mert a tobbseg meg nem latott ilyet :)
azert ez jellemzo :( -
roland04 #2467 Re.: Koxminator
Kösz most már ezt is tudom. -
Koxminator #2466 Laughing Out Loudly -> hangosan felröhögni -
roland04 #2465 Mit jelent az hogy LOL??? -
Koxminator #2464 LOL :D -
roland04 #2463 -
Air #2462 Elolvastam. Es?? -
roland04 #2461 Olvassd a 2173-dik üzenetet. -
Koxminator #2460 naugyehogyugye nem kell mindig 1ből fikázni :D -
Air #2459 Nem. Miert?? -
roland04 #2458 Te is az vagy? -
Air #2457 Mi bajod az MCP-vel?? -
roland04 #2456 Csak nem hiszel nekem??? Úgye igazat mondtam. Legközelebb próbálj megértőbb lenni.
MCP:)))))) -
ten155 #2455 Sziasztok!
Meg kell kovetnem roland04-et!
Bocsanatot kerek tole.
1 het alatt torrentrol letoltottem a jo verzioju iso-t es valoban megy! Ahogyan a torrent forumon irjak. Kertem kolcson meg egy gepet, osszehuztam oket, mount halozati drive-rol, es nekem ezzel a koddal megy: QxNx7x-ExFx3x-Vx2xAx-5xBxMx.
Szoval meg egyszer Sorry!!
Akinek van kedve es lehetosege probalkozni tegye meg! -
#2454 hol találhato ez a warez? Nem ismerem öket. -
Firci #2453 Az sem megy!! Olvasd el a forumot. -
Skyline #2452 Felkerült egy változat a FreddyJason warezre az most feltört vagy milyen mer elég büszjén felcsapták az oldalukra... -
#2451 Köszi -
#2450 Rezsö! Én a Pegasys_TMPGEnc_XPress_v3.0.4.24_Incl_LicGen-PARADOX progit használtam szerintem ez elég jó a konvertálás terén. De van még a Dr.Divx is ..... -
#2449 Bocsánat,tudom hogy le volt irva,csak eleg sokat kene keresni,valaki mondja mar meg,hogyha felvettem egy videot fraps-szel,akkor annak a meretet melyik progival lehet lekicsinyiteni? -
BC #2448 igen szoktam szervert is csinálni. ritkán lagol, ha jó a ping akko nem lagol. (mostanában fosik a gépem és single ban is olyan geci lagolásom volt... de fingom nincs miért)
de ha vkinek jobb a nete mint 384 kbps, és a gépe is jobb 256MB RAM, és ATI 9200SE 128MB nál /ezek a nyengéim, de főleg a RAM nagyon kevés/, akkor inkább csináljon az. csak egy időpont kéne amikorra össze tudunk jönni. -
#2447 van hozzá? -
#2446 6163
CHAMPS : VTOONHQI
XCHAMPS : PLYEVIES
BOOST : LFMVZMDO
FWDRIVE : YGCUGASN
NODENT : AKCPDEEB
THEEND : NWIEUXCD
Ez akettö a leggyakoribb de kéne a számod mert lehet más is mert az enyém is 2163 -
#2445 Egyszerubb ha mindenki letolti a cheat generatort. -
#2444 4162
CHAMPS : VTOOYMUP
XCHAMPS : PLYEXASF
BOOST : LFMVWPTD
FWDRIVE : YGCUEZIP
NODENT : AKCPLVCB
THEEND : NWIEPMHL -
#2443 Mi a számod? ird be és kikeresem mert van egy csomó, és ha ide beteszem sok helyet foglal.
-
#2442 Ja.Aha.Igen.... -
#2441 Cheat Kod érdekel valakit? -
Koxminator #2440 pontosan, nem mindenkit szar Rotschildnak a jóisten