7285
  • grebber
    Eh végre fenntvan a game egy oldalon szedem is le ezerrel azt gamelek vele :)
  • BC
  • BC
    lolmár és akkor visszakeresget, a 2144. üzenetig
    na de gyerekek má lécci. nem a warezrő meg a mindenféle macerás network fosról kéne dumálni. ott a topic: "NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!" tökéletesen igy van. nemértem már mit kell erről ennyit baszakodni, ugyse lesz belőle semmi. aztán mire feltörik addigra unott és régi lesz, senki nem fog már vele játszani, (csak én, mert én race simulator fan vagyok )

Van itt vki rajtam kívül aki tud vele neten játszani?? Nehogy má ilyen bénák legyetek....
  • roland04
    2144. üzenet
  • morcos
    Ten!
    Meg tudnád mondani, hogy honnan töltötted le a gamét?
  • Air
    Amit Ten is emlitett a VMWare-t kellene megprobalni. Az tud a belso geppel kommunikalni kabel nelkul is. Ha elviszik a masik gepemet megprobalom en is.
  • Koxminator
    bocs, de nem azt mondtam hogy nekem működik, hanem azt, hogy másnál szokott működni..én még nem vacakoltam vele, meg sajna csak 3 giga szabad helyem van, de kéne vagy 10 hozzá :))
  • roland04
    Neked hogy a franca megy nekem nem működik. Windows XP-m van és ha a hálókártyából kihuzom a kábelt a NEM lesz hálózat azt írja ki hogy a hálózati kártya leválasztva, és így a működő Virtual PC-t nem tudom elérni.
  • Koxminator
    igen, de virtual pc-vel is működik, ahogy mondják sokan, ahhoz meg nem kell még 1 PC, csak pár giga szabadhely
  • [HUN]FaTaL
    Csak a networkos módszer nem egy jó megoldás mert két gépet üzemeltetni nem olyan eccerű:D
  • Koxminator
    na igen, de aki külföldi fórumokat is olvas ezügyben (mint én pl), az tudja, hogy vannak akiknek megy a networkos módszer :)
  • hiba
    En is mondtam de nekem se hittek, azittek kamu - pedig en azatan annyi mindent megmondtam mar :D :D :)
    Meg hogy elkuldtek a francba azt akinek ment majdnem meglincseltek azert mert a tobbseg meg nem latott ilyet :)
    azert ez jellemzo :(
  • roland04
    Re.: Koxminator
    Kösz most már ezt is tudom.
  • Koxminator
    Laughing Out Loudly -> hangosan felröhögni
  • roland04
    Mit jelent az hogy LOL???
  • Koxminator
    LOL :D
  • roland04
  • Air
    Elolvastam. Es??
  • roland04
    Olvassd a 2173-dik üzenetet.
  • Koxminator
    naugyehogyugye nem kell mindig 1ből fikázni :D
  • Air
    Nem. Miert??
  • roland04
    Te is az vagy?
  • Air
    Mi bajod az MCP-vel??
  • roland04
    Csak nem hiszel nekem??? Úgye igazat mondtam. Legközelebb próbálj megértőbb lenni.
    MCP:))))))
  • ten155
    Sziasztok!
    Meg kell kovetnem roland04-et!
    Bocsanatot kerek tole.
    1 het alatt torrentrol letoltottem a jo verzioju iso-t es valoban megy! Ahogyan a torrent forumon irjak. Kertem kolcson meg egy gepet, osszehuztam oket, mount halozati drive-rol, es nekem ezzel a koddal megy: QxNx7x-ExFx3x-Vx2xAx-5xBxMx.
    Szoval meg egyszer Sorry!!
    Akinek van kedve es lehetosege probalkozni tegye meg!
  • Maffya
    hol találhato ez a warez? Nem ismerem öket.
  • Firci
    Az sem megy!! Olvasd el a forumot.
  • Skyline
    Felkerült egy változat a FreddyJason warezre az most feltört vagy milyen mer elég büszjén felcsapták az oldalukra...
  • rezsofiz
    Köszi
  • Maffya
    Rezsö! Én a Pegasys_TMPGEnc_XPress_v3.0.4.24_Incl_LicGen-PARADOX progit használtam szerintem ez elég jó a konvertálás terén. De van még a Dr.Divx is .....
  • rezsofiz
    Bocsánat,tudom hogy le volt irva,csak eleg sokat kene keresni,valaki mondja mar meg,hogyha felvettem egy videot fraps-szel,akkor annak a meretet melyik progival lehet lekicsinyiteni?
  • BC
    igen szoktam szervert is csinálni. ritkán lagol, ha jó a ping akko nem lagol. (mostanában fosik a gépem és single ban is olyan geci lagolásom volt... de fingom nincs miért)
    de ha vkinek jobb a nete mint 384 kbps, és a gépe is jobb 256MB RAM, és ATI 9200SE 128MB nál /ezek a nyengéim, de főleg a RAM nagyon kevés/, akkor inkább csináljon az. csak egy időpont kéne amikorra össze tudunk jönni.
  • Maffya
    van hozzá?
  • Maffya
    6163
    CHAMPS : VTOONHQI
    XCHAMPS : PLYEVIES
    BOOST : LFMVZMDO
    FWDRIVE : YGCUGASN
    NODENT : AKCPDEEB
    THEEND : NWIEUXCD

Ez akettö a leggyakoribb de kéne a számod mert lehet más is mert az enyém is 2163
  • Alexease
    Egyszerubb ha mindenki letolti a cheat generatort.
  • Maffya
    4162
    CHAMPS : VTOOYMUP
    XCHAMPS : PLYEXASF
    BOOST : LFMVWPTD
    FWDRIVE : YGCUEZIP
    NODENT : AKCPLVCB
    THEEND : NWIEPMHL
  • Maffya
    Mi a számod? ird be és kikeresem mert van egy csomó, és ha ide beteszem sok helyet foglal.
  • sumi
    Ja.Aha.Igen....
  • Maffya
    Cheat Kod érdekel valakit?
  • Koxminator
    pontosan, nem mindenkit szar Rotschildnak a jóisten