TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na srácok azt mondják, hogy a crack 96%a kész van, de a fentmaradó 4% a legkeményebb dolga, itt lehet bõvebben olvasni:

http://www.freesoftboard.de/board/phpbb/archive/topic/52166-1.html
hpzolee
a virtuális olvasok dvd t is olvasnak szval semmi gond pl.:alcohol120%,demon stbstb

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

toMpEr
azert szerinte a PCDOMEra azt is illett volna kiirni,hogy DVD-s a jatek,nincs mindenkinek DVD olvasoja

nem tudom mi a jelentõsége a share ratingnek, de az elején persze hogy 0, aztán ahogy töltöd le a kívánt cuccot, úgy feltöltesz is, és a donwload/upload alapján adja ki, de én nem foglalkoztam vele 😄
Breki33
Akkor te fogod feltölteni :-)
hpzolee
thx

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

toMpEr
nincs meg kint warezban, majd ha kijon fentlesz az ftp-ken

hpzolee
Srácok vlm FTP-t lökjetek már ide 😛 vissza olvastam de djcom nem irt ftp-t vagy csak tul gyorsan olvastam 😛 a bittorentesél meg 0.000share rating ez miért lehet?

CodeRed
Hát én meguntam ezt a huzavonát ezzel a Toca-val kapcsolatban inkább megrendeltem...9900-et sztem megéri fõleg hogy ha a patch is javít az amúgy nem olyan rosszra sikeredett alapjátékon. ha valaki nem tudná itt : megrendelheti, potom 9900-ért...

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

euro2004, dead man's hand, painkiller, sacred 😊
grebber
akkor ti mivel játszotok?

Next PC upgrade: 2022

nem számít már lent van 😄
toMpEr
talan mert nemmukodik?

grebber
Mért ez az iso mért nem jó?

toMpEr
nembiztos,hogy erdemes leszedni az isot amig nincs proper tores, mert itt valoszinu nem csak az exe fog valtozni

nekem bittorrenttel 88,5 óra alatt jött le 😊))

dehová tûnt démon crack? 😄
grebber
Igazad van.Bocs hogy nem volt kedvem visszaolvasni.

3P
Grebber!

Ha picit visszaolvastál volna, akkor láthattad volna, hogy már irogattunk itt a patch-rõl, és arról is hogy miért nincs fent az nforce-n... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

grebber
Aki még le akarja szedni itt letöltheti bár csak ha tengernyi ideje van.
TOCA RACE DRIVER 2 DVDR.ISO

grebber
Mér nincs kinnt az nforce-n?
Le lehet valahonnan szedni még?

Kijött egy patch.

ToCA Race Driver 2

<2004-05-18 @ 06:39 - Mantis> (kommentek: 0)

Codemasters bácsi beindult. Sok dolog bizonyítja ezt, többek között az a tény is, hogy megérkezett az elsõ, hivatalos patch a ToCA Race Driver 2-höz. Ahogyan azt Gilberto barátunk írta, "...nyáron majd játszunk a Toca2-vel." 😊 Azt hiszem igaza van, mert amíg megérkeznek az igazi nagyágyúk, remek szórakozást nyújt majd. Legfõbbképpen, hogy van egy szép javításunk, mely a tükröket kifoltozza, a pilótánk nyakát ellazítja (ezentúl jobbra és balra is tud nézni), valamint például a kormányzáson is módosít. Erre tessék.

Info: Gamestar

Hát egyíenlõre nem ugy néz ki,hogy kijön warezban😞
De bizakodjunk
én visszaolvastam 😊

toMpEr
1 dvd, nincs kint warezban, velemeny: olvass vissza.

hány cd játék? mi a file neve? ( .bin) és vélemény?
igaz, elég ha a 30 euróba kerülõ programot itthon megvehetjük csodás, szolidáris, és egyáltalán nem pénzhajhász kereskedõinktõl 13-16 ezer forintért is :-DDD
az kéne még csak! 😊

most hogy játszottam a demoval, mit ne mondjak, jobban megfogott mint az elsö rész 😊 minden ott van a topon! törés, graf, minden! 😊
az tetszik hogy több fajta verseny is van, rally stb 😊
marha jo lesz, ha lesz crack hozzá 😊
alig várom már 😊

lassan már majd a patchekért is fizetni kell 😄
igen, ez így lenne természetes..de minek, ha a sok baromról még le tudnak nyúzni pár bõrt...
Alexease
- Ami a patchben van, azt mar a kiadas elott csinaltak, csak tartottak a hataridot😉
- A patch eladas segito eszkoz is, mert ha ki jon a jatek, X ido utan lesz crack, utana hamar kiadjak a patch-et, sokszor nem lesz tobb crack, vagy csak nagyon keson. Bar ez, ennel a jateknal eppen nem igaz😊)

- De az egesz patcheles uzleti csalas! Van olyan jatek, mostanaban is volt egy-ketto - ami gyarilag nem indul el sok gepen, pedig dobozos verzio. Ezt orvosoljak egy patch-el gyosan, de ez feltetelezi is, hogy a felhasznalonak VAN net-je! De akinek nincs, az beszopta😊 Olyat meg nem halottam, hogy a jatekboltban ingyenesen elkerhetem CD-n a megjelent patchet, ami a keszitok hibajat javitja ki. Pedig, egyertelmu lenne, ha mar fizettem erte! 😊))
Alexease
Persze, az mar mas dolog hogy EN mit csinalok magamnak a jatekbol😊))))))))

A Demo is sokkal jobb lett az erosebb, reszletesebb FFB-vel, a dinamikusabban mozgo pilotaval, a hatrebb tett kameraval a gagyi cockpitben😊))
amúgy a haver elvitte az ISOt magával, holnap megpróbálja alcohollal speckó opciókkal kiírni, aztán majd mondja hogy sikerült-e neki, szerintem holnap én is megtudom már veletek osztani ezt az infót, mindenesetre kiváncsi leszek rá, aszongya a hitman3-at is így csinálta meg 😊)
az a LOL b/meg hogy ehhez megintcsak patch-et kell kiadniuk (most õszintén mi a retkes lóf@ történt volna, ha a köcsög patchüket nem a kiadás után adják ki pár héttel, hanem a programot a patchben levõ dolgokkal együtt???) 😄D

esküszöm és ezeknek van pofájuk ennyi pénzt elkérni játékokért, hát ez a LOL
Szerintem te meg lazán átírod majd a versenyek hosszát az elsõ mozdulattal ahogy egy mûködõ verzió a kezedbe kerül.
Szóval abban biztos vagyok, hogy az idõmérõ hiányát és a versenyek távját otthon orvosolod majd 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Mint jatek nem valtozott a teljes verzio. De kapsz egy csomo autot, palyat, bajnoksagot stb.😊 Egyeduli negativum - allitolag -, hogy a Career modban nincs edzes, nincs idomero, es fix 3 koros (LOL) versenyek vannak. Vagyis a jatek lenyegi reszet gagyiztak el😞 De egyebb modokban es online minden ugyan az mint volt!

De most mar a legnagyobb pozitivuma a teljes verzionak, foleg ha gyari, hogy ramegy a patch, es abban mar van visszapillanto, normalis kormany kalibracio, es el lehet menteni a visszajatszast.
ezért is írják oda minden demóba, hogy a demo nem reprezentálja a majdani teljes verzió tulajdonságait, habár x %-ban véglegesnek tekinthetõ (mármint a demo)
Maffya
Majd a crack,remélem a héten lesz már valami mert átgondoltam és arra jutottam hogy bizonytalanba nem merek ennnnyyyi pénzért 1 játékot megvenni. 1 én se lopom a lovét 2 lehet hogy még se tetszik . A demo tetszet de állitolag elég sok a változás a demo és a full közt. Erröl tudtok vmit?

toMpEr
ense gondoltam komolyan,hogy ez segit rajta 😊

akkor cseberbõl vederbe
Maffya
Eddig a lemez nem tetszet neki most hogy a jav fel lett téve már a serial problémára panaszkodik.

3P
Látom eluralkodott a pesszimizmus...
Mitagadás van rá bõvan alap... 😞

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

oneal1
megéri a progiér 10000 er Pízt kiadni??
mer én megvenném simán cska nemtom mennyi idõ után onnám meg..

!Forza Ferrari!

Maffya
Mindjárt lent van. Nem kell sokat várni és +tudhatod h NEM MEGY ( szerintem ).

toMpEr
pl. a Tribes2-bol egy ido utan kivettek a CDCheck-et, mondjuk ott volt egy Steam-szeru keretrendszer ahol nemtudtal jatszani eredeti cdkeynelkul

Alexease
toMpEr
valaki probalja ki, hatha mukodik no-cd patchkent is 😊

Alexease
Linket nem adtam, mert minek. Ugy sincs meg senkinek😊))))) De ha nagyon kell valakinek, akkor a Codies oldalan van fent (milyen meglepo)😊)
Alexease
Tadaa! Es megerkezett az elso patch😊))))) van egy ket jo dolog benne😉)

* Mirrors. Enable in the front-end at Options->Graphics->Mirrors. Note that enabling mirrors will cause a reduction in game performance. Choices are
* Look left/right in bonnet, bumper and in-car cameras. Define the keys for this in the Control Assignments screen.
* Steering linearity adjustment.
* End of race timeout for online sessions can now be adjusted in the advanced session settings screen.
* Replay saving.
* Simulator Mode now has more tracks available in many championships.
* Race results and championship standings screens now have a Retire From Championship option.
* The final championship standings screen in Free Race now has a Retry option to restart the championship just played.
* In the Series Option screen, it is now possible to set Opposition directly to None, instead of having to do it via the custom opposition select screen.
* The Handling Mode setting in the Driving Options screen is now saved to the player profile
* Duez Cup and Hotrod Streetrace championships now have a 10/6/4/3/2/1 point structure for network races.
* Informative text in network Chat Lobby is now coloured to be distinguished from standard chat messages.
* Network name labels now darken to indicate that a player is paused.
http://www.pcdome.hu/shop/hsw/?from=hsw itt megvehettö.
Omlás
TOCA 2 = TOCA RACE DRIVER 2
uhh az RD lemaradt !

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|