7285
  • Ferike1111
    UGyis aki megvette az nem fog válaszolni olyan kérdésekre hogy müködik e ez meg az a verzio!Aztán akkor MEg csak fikázás megy!Egyszerűbb még egy forumot nyitni mint veszekedni éjjel nappal nem?
  • Ferike1111
    MOst ti nem tudom minek jártok ide nevetgélni!Az a leg egyszerűbb hogy nyissatok egy csak legális játékkal rendelkező egyéneknek forumot
    Valami ilyen névvel:TOCA 2 (annak aki megvette!).
    Vagy mit tudom én!De most it ne fikázzatok mindenkit aki megoldást keres a problémájára!Vagy akkor valaki aki érdekelt ebben a Warezes,Crackes lehetőségekben az nyisson már egy forumot ugy hogy valami TOCA 2 mint warez vagy mittudom én!ÉS akkor egyik se fikázza a másikat!De szerintem 2 hét aztán több hozzászolás lenne ott mint it ezidáig!
  • Rusy
    Teljes mértékben eggyetértünk, én csak azért járok ide hogy jót röhöhjek a sok marhán... Toca 2 pf.........
  • robotnyk
    mondj pár olyan oldalt.
  • robotnyk
    LOL :D
  • Alexease
    Mivan?! Hozod a formad?
  • grebber
    DraGoNHeArt verzió müködik simán nem LAnban??????
  • Takimate
    valaki foglalja már össze akinek elindult, hogy milyen az összképe a játékról ?
  • 3P
    Nem jársz messze az igazságtól...
    Ez a sikán egy hosszú egyenes után van, s viszonlag nagy tempóval be lehet venni egy enyhe csúsztással.
  • b-type
    természetesen igazad van, majd szeretném kipróbálni ezt a játékot, sőt ki is fogom.
    alapvetően nem áll szándékomban leszólni, csak ahogy a képből kivehető, nem egy nagy sebességű kanyarra gondoltam, mivel egy balost már be kellett szedni, ami felemészt energiákat, és most éppen a terhelésváltás történik ami a lebillent kasztnin látszik is, de majd tapasztalom magam is..remélem. valszeg oka van annak ha tolja az elejét. :)
  • 3P
    Egyáltalán nem!

Ebben a bajnokságban a kanyarokban "csúsztatni" is kell az autókat, hogy megfelelő tempóval haladjunk. A csúsztatás eredménye a kormányzási korekció, illetve az "ellenkormányzás". Egyetlen kiragadott képkockából így ne vonj le hibás következtést, nézd az egész folyamatot dinamikájában, s akkor megérted, hogy mit is akartam mondani... :)
  • b-type
    elég érdekesen állnak a kerekek, ha ezen az íven mennek az elég gáz :D
  • Tumor
    Megnéztem !pár!(tisztelet a kivételnek) magyar sms-es warez oldal fórumát és felháborító ahogy az oldal üzemeltetői milyen szinten mossák kezeiket és oltják le a halom elégedetlen embert akik csupán arra kiváncsiak hogy a pénzükért mért kaptak szart, illetve mi a rákért nem lehet feltöltés előtt kipróbálni és vagy nem feltenni vagy óriási betűkkel feltüntetni hogy "EGYENLŐRE NEM MŰKÖDIK A CRACK-RE BIZONYTALAN IDEIG VÁRNI KELL" vagy valami hasonlót.... mindezekre a reakció az üzemeltetők részéről néha enyhén szólva pofátlan.....szóval itt jött képbe előttem az hogy anyád ! feljelentelek a gecibe azt akkor mit csinálsz ? függetlenül attól hogy lesz belőle valami vagy sem asszem kellemetlennek biztos hogy az, de azt hiszem van még 1000 más módja az életük megkeserítésére... nem félnek ezek ? rosszakarók mindig is lesznek, elégedetlen bosszúállók meg méginkább !!
  • 3P
    Tényleg jó verseny, de nekem a DTM egy picit közelebb áll a szívemhez... :)
    Mondjuk az is igaz, hogy szinte az összes versenytípust szeretem a ralli, a ralli-krosz, illetve a terepjáros és a jég-ralli kivételével. Na jó a kamiont sem szeretem túlzottan. 33-ból 5 ami nekem nem az igazi, ez szerintem jó arány... :D
  • Amse
    Ez a legjobb pálya meg verseny szvsz!!!Brigstone Street Racing Cup !!! Isten!
  • DBoy
    Azthittem igazi:
    Nah itt le EEEE esett az állam :)
  • 3P
    Hát ha arra gondolsz, hogy később full esetén nem kéri a DVD-t, akkor az nem így van, mert mindig ellenőrzi, függetlenül az install nagyságától.
    Ellenben, ha nem ezért kérded, akkor ha van rá módod rakd fel szerintem full-ban, mert sajnos még biztonsági másolatot sem tudsz a lemezről készíteni, így szerintem meg nem érdemes a játék alatt is a DVD lemezt csesztettetni, inkább menjen a wincsiről mindden, s csak a teszt erejéig nézzen rá a gép a DVD-re...
  • HellBurner
    Az számit hogy full vagy min installal rakom fel?
  • Mat
    Aham értem! Na mind1. thx
  • 3P
    Az igazság az, hogy onnan letőlteni nem igazán lehet (legalább is nekünk), számunkra csak információval szólgál, hogy mi mikor jelent meg, s ki törte fel...
  • nezolder
    Onnan nem lehet letölteni, ott csak az uj megjelenő cuccok nfo fáljai és a listájuk van!
  • Mat
    Lehet, hogy hülye kérdés de hogy a halálba kell letölteni az nForce-ról? Vag yonnan nem lehet? Nem vágom! (de azért ne nézzetek nagyon hülyénak) :)
  • Alexease
    Az ember azt hinne, hogy a mai gyerekek, fiatalok a szamitogepen nonek fel, es milyen "profik" lesznek, erre teljesen ellentetes a dolog, nagyreszuk annyira sotet, hogy neha azt sem hiszem el, hogy a gepet egyedul is be tudjak kapcsolni;)

Tisztelet a kivetelnek!
  • Mat
    THX
  • 3P
    http://www.nforce.nl/
  • Mat
    Így van törés az nincs mint már ellett mondva párszázszor de én elmondom 101-szerre is hogy NINCS TÖRÉS!!! A lanos módszer műxik elvileg!!!!
  • Mat
    A Virtual PC az egy Microsoft termék (asszem) amit feltelepíted a gépedre és olyan mintha lenne 2 sz.géped, csak ez egy progi, de tudsz rá win.-t telepíteni progikat stb. Azt nem tom hogy műxik-e a DragonHeartos verzió de nekem a Lanos módszer működik. (elolvashatod pontról pontra Skyline hozzászólásában!) Meg valaki letudná írni nekem azt az NFORCE-os címet?
  • hiba
    hat probald ki, itt mindeki azt mondja hog tores az nincs
  • hiba
    na SG style indul...a durva az hogy ez a jovo generacioja...hajra internet
  • fitutufi
    HALI
  • fitutufi
    AKKOR MOST MI VAN ?? TOCA.RACE.DRIVER.2.FULL.DVD-DraGoNHeArt EZ MOST JÓ VERZIÓ VALAKINEK MŰXIK MÁR?? ÉS MOST LEHET 1 GÉPEN IS JÁTSZANI ? KINEK SIKERÜLT ALKOTNIA VALAMIT?? VIRTUAL PC ??? AZ MI?? HELP PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ
  • roland04
    Kapd be köcsög. Nyugottan unreg-gelj úgyis vissza jövök más néven nem tudsz kicseszni velem!!!!!!!!!!!4
  • fitutufi
    There is no crack,and maybe it won't never be. So here's a WinISO image.
    If you don't have 2 PC connected in LAN,you can try Microsoft Virtual Pc 2004. We didn't tryed it. Special thanx to
    Immersion and Deviance!
  • fitutufi
    ha valakinek egy gépe van akkor nem valami Microsoft Virtual Pc 2004 -et kell használni? de ez most h van???????????????????????
  • fitutufi
    az mi? (köcsög) ? :D gyere icq-ra má betettelek
  • Alexease
  • Alexease
    En nem beszoltam, csak kegyetlen unalmas mar, hogy ilyen friss lamakkal van tele a topic.
  • fitutufi
    basszák meg a készitők , bekaphatják
  • balintka
    Ez a bajom nekem is
  • fitutufi
    de az nem tudja kipróbálni a hálózatost akineki csak egy gépe van nem ?