7285
-
Koxminator #2599 no még mielőtt valaki letöltené meg túl sok reményt fűzne hozzá, szólok, hogy van 1 újabb fake crack:
DTM Race Driver 2 Engl. NoCD Patch presented by RG.zip
6,830,499 byte hosszúságú, és kamu! -
K.András #2598 Ezt meg lehet érteni. -
#2597 Én ammondó vagyok, hogy hiába dolgozok folyamatos munkarendben, ha a családi körülmény nem engedi megvenni a gyári PRG-t. Három gyermek mellett nagy erény a türelem! Ezért inkább még várok a hibátlanra. (Pedig szívem szerint inkább a gyárit szerezném be). -
Koxminator #2596 mondjuk kurvákat futtat vagy drogot árul, faszomse tudja :D
csak ezzel az übergazdag vagyok, szarrá vásárolom az agyam mindenféle dologgal mentalitástól hányok be..valószínűleg ha 1 ilyen emberhez kimenne a BSA, biztos csakis eredeti oprendszert, meg minden egyéb szoftvert találna..biztos..persze :DDDD HAHAHA -
#2595 Oké, köszi. Programnak mit használsz? ezt?-->Microsoft Virtual PC 2004 -
antijedi #2594 ott a pont... :)
ráadásul aki 4 hónapja munkanélküli és anyuciapuci nem fizeti neki akkor nem tom honnét van netre pénze... :) -
K.András #2593 Ha én 4 honapja munkanélküli lennék,akkor nem játszanék inkább elmennék és keresnék munkát.Ez is egy ut. -
nezolder #2592 két géped -
nezolder #2591 úgy kell hogy virtual pc-vel csinálsz egy másik (virtuális) gépet és az úgy fog viselkedni mintha lenne egy másik géped a hálózatba, onnét meg ugyanúgy mintha lenne kér géped! -
Koxminator #2590 toya mi az elképesztő, az hogy nem mindenkit szart a jóisten rotschild bárónak? nem kéne itt flamelni..megnézném pl. ha te 4 hónapja munkanélküli lennél, te mi a szarból vennéd meg..vagy esetleg anyuci apuci fizeti ki neked?
mindenki azt az utat választja, ami adatik neki, ezt ne feletsd! -
#2589 Röviden eltudod mondani, hogy ez a virtual pc dolog hogy működik? gondolom ez akkor kell, ha nincs lan-od. -
Toya #2588 Komolyan mondom nem értem azt aki már két hónapja sír a warez miatt.
Ha annyira kell egy program és ráadásul sokan mondják, hogy megéri akkor talán érdemes megvenni.
Tényleg nem értem azokat akik két hónapja itt fikáznak a Devinace-on át, a Seven Warezig mindenkit hogy nincs tört változat.
Ha ennyire kell valakinek az IGENIS szorítsa ki a zsebpénzéből, fizetéséből, stb... az árát és ne várjon itt a végtelenségig.
És a dologban nem az az elképesztő, hogy az új emberek nem tudják mi a helyzet, hanem az hogy van olyan akinek három hónapja az tölti ki a napjait hogy itt várja warez változatot.
Inkább letölt a torrentről 20 GB-ot mint hogy elmenjen egy TESCO-ba megvenni a programot.
Elképesztő :( -
dvideo #2587 ez nem a warez oldalak tulajdonosátol függ hogy mit tesznek fel, gondoljátok hogy ők csinálják a fake cuccokat vagy mi a fasz??? ne legyetek már ilyen hülyék ők is igy kapták nem ők tömöritették meg stb.. ennyire nem pénzéhes senki hogy átbassza a népet -
K.András #2586 "NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!"
LOL -
#2585 ez most nagyon odabaszott a warez-világnak. -
nezolder #2584 Én megcsináltam virtual pc-vel a networksös módszert, de sajna nem müxik! Amikor elindítanám egy ideig vizsgálja a lemezt, aztán kiirja hogy lemez azonosítási hiba, és hogy nézzem meg hogy jó-e a lemez! Egyébként nálam már egyszer volt fenn a 1.2-es patch és az felrakott valami ujabb verzioját a védelemnek, amit aztán nem birtam kiszedni a registry-ből!(természetesen a gamet azóta ujraraktam) Valaki tudja hogy lehetne visszaálltani a patch elötti állapotot windows reinstall nélkül? Mer szerintem nálam ezér nem megy. -
#2583 Lehet, de ha a lan-os Trükkel működik, akkor nekem YO. Vagyis neméppen, mert az gázos lesz, ha minden új gaméba beleteszik ezt a SZ***! -
Loco #2582 Lehetséges, hogy warezcenterre is fake cuccost raktak? pedig eddig onnan még minden működött... pénznyelők:( -
#2581 vagy valaki adjon valami CD-keyt nekem ez van SWEE7WMAW89AGFPYVY578JMJ
-
#2580 nah most felraktam király kihúztam a cdromot kéri a cdkeyt beírom de ott megfőőőőő help!!!! -
#2579 Tuti fake -
#2578 Hali Találtam 1 Cracket a freddy vs. Jason-on, 30 MB-os Erről v.mit tudtok?
-
#2577 Nincsen -
#2576 Tehát akkor mégsincs működő törés mi? -
#2575 Ha ez mind igaz, hogy ők kavarták a szart, akkor : rákot, !tumort!:) cisztát, rosszindulatű daganatokat, meg mindenféle undorító nyavaját kívánok a 7 warez-nek !!!
és remélem a legközelebbi ilyennél többen bepöccennek (én biztos) aztán srácok mehettek a hűvösre... :D:D:D:D Mondjuk furcsa nekem mert DC-n Európa szerte sok külföldinek megvan u.ez az iso... csak nem innen terjedt :D:D:D na kipróbálom ezt a drájvotlekötökhálozatbanosztok trükköt hátha megy .... -
Ferike1111 #2574 Tényleg ez jo kérdés!
Amikor játszani akarok akkor is Lanba kell hogy legyek?
Amugy szerintem igen mert ugyanis felrakni feltudod a sajátodról is,Csak elinditani nem lehet!:( -
#2573 Yo ezt tudni, mert már elkezdtem leszedni, de nem gond, öcsém gépével meg tudom csinálni ezt a lan-os trükköt!
Amúgy + amikor játszani akarok vele akkor miníg kell a másik gép? -
ToMy_ #2572 köszbazeg, de már nem köll a markecing, elattam a cuccost... -
Alblink #2571 Es ezzel a halozati baszasal mukodik,azt lattam egy valakinek,de masnak is mukodik?(Van warez,Van crack!!!!Nincs penzem.)amugy ugyesen levedtek ezt a gamet hogy ennyi ido alatt nem tortek fel feltorik valaha? -
Ferike1111 #2570 KÖszi!Amugy lehet hogy igazatok van,de mostmár mindenképp letöltöm ezt a szart,mert hálozati matyizással is meg tudom oldani
-
Ferike1111 #2569 Nekem is ADSL-em van
Ugyhogy még várhatunk!:)
-
MrTressy #2568 Amig nforceon meg izonews.com on nincs kint addig fake, jó töltögetést -
Koxminator #2567 ha a letöltött iso mérete 4.38 Gb, akkor az az, ami nekem is megvan..amúgy meg a 7wrz-en található crackek tuti kamuk, ezeket korábban már leszedtem mindenhonnan, és az eredeti exe-t meg dll-t tartalmazzák, nforce-on persze még nincsenek kint, úgyhogy csodálkoznék ha jók lennének :D -
#2566 Rendeben! Mikör jön le? Mekem túl lassú a netem(ADSL), hogy csak úgy lekapjam... -
Ferike1111 #2565 Fenn van a Megawarezen is a game ugyhogy szerintem már tuti hogy ezek nem fake cuccok!Aki azt mondja hogy az az csak azért mondja mert ő megvette az eredetit és most bosszankodikén már szedem,majd megmondom hogy jo e ha lejött,de szerintem tuttira jonak kell lennie! -
#2564 Akkor most az is fake?
A WCO nem szokott fakelni...Vagy igen? Nem próbálja ki valaki? -
BBS #2563 A warezcenter-ren is fent van.
De ott nincs külön feltüntetve a crack és az is deviance. -
Air #2562 De, elvileg az mukodik. -
HellBurner #2561 A 7-VIP-n a játék képe mellett van egy leírás hogy hogy kellene használni. Az sem mükszik ??? -
HellBurner #2560 Ezt most találtam:
Eladó eredeti TOCA Race Driver 2 DVD