7285
  • Alexease
    " ***** Race Driver 2 Serial Key Unlocker All Comuter **** ## Only Microsoft Windows XP. Stat Menu — Settings — Control Panel — ## Accessibility
    Options — General — SERIALKEY DEVICES: ## Checked USE SERIAL KEYS, Settings panel: Serial Port: COM3 — Baud Rate: 9600. And PLAY! ## **** "
  • Morpheus
    Sziasztok! Ez a Deviance féle verziónál lévő infó fájlban van. Nem szedtem le a programot, mert nem nagyon érdekel, de hátha valaki kiszed belőle valamit...

ÜÜÜÜÜÜÜ
    ÜÜŰßß ÜÜÜ ßßŰÜ
    ÜÜÜÜÜÜŰßß ÜÜŰŰŰßŰ²²Ü Ű
    Ű ÜÜÜÜ ÜŰŰŰŰß ÞŰŰ²ÝÞŰÜÜÜÜ
    ÞÝÞŰŰŰÝÞŰŰŰÝ ßßßß ÜÜÜÜ Ű ÜÜÜÜÜ
    ß ŰŰŰŰ ŰŰŰÜ Þ²ŰŰÝÞŰÜŰßßßßßßŰ ÜÜÜÜÜÜ ÜÜŰßßß Ü ßßŰÜ
    ÞŰŰŰÝÞŰÝ ÜÜÜÜ ²²ŰŰ ÜÜÜÜ ßßßß ŰŰßßß ÜÜ ßßŰÜ ÜŰßß ÜÜŰŰßŰŰŰÜ Ű
    ÜÜÜŰŰŰ² ŰŰÜ ÞŰŰ²ÝÞ²ŰŰÝ Þß°ßÝÞŰŰŰÝ ÜÜŰŰŰßŰ²²Ü Ű Ű ÜŰŰŰß ÞŰ²²ÝÞŰÜÜÜÜÜÜ
    Ü ÜŰŰŰß ÞŰŰ²Ý ßßŰŰŰŰ² ŰŰŰŰ ŰÜŰŰ ŰŰ²² ŰŰß ÞŰŰ²ÝÞÝ ÞÝÞŰŰŰÝ ßßßß ß ÜÜÜÜ ßßŰÜ
    ÞÝÞ²ŰŰÝ ÜŰŰ²²ß ŰÜÜ ßß Þ²ŰŰÝÄÄÄÞŰŰŰÝÞŰŰ²ÝÞÝ ßßŰŰŰ² ßßßß ²ŰŰŰ ÄÄÄÄÄ ÜÜŰŰŰŰßŰ²²Ü Ű
    Ű ß²²ŰÜŰŰßß ÜÜŰß ßßßŰ ßßŰŰŰÜ ÜŰŰŰßß ßßßßÜŰ °ÞŰŰŰÝÞŰŰŰÜÜÜßŰÝ ÜÜÜÜßŰ²²ß ÞŰŰ²ÝÞÝ
    ßŰÜÜ ßß ÜÜŰßß ßßŰÜÜ ßßŰßß ÜÜŰßŰÝÞŰŰ²Ý ßßßßÜŰŰ ßŰŰ²² ŰÜ ÞŰŰ²ÝÞŰÝ ßßßß Ű
    ßßßßßß asC/Strick9 ßßŰÜÜÜŰßß ÞŰ ßßßß ŰÝÞ²ŰŰÝ ÞŰŰ²ÝÞŰŰÜŰŰ²ß ŰÜ ° °²ŰŰÝ
    ßßßßßßßŰ ßßßß oO ŰŰŰ² ßßß ÜÜŰÝ ÜÜÜÜ Ű
    ßßßßßßßŰ ÞŰŰŰÝÞßßßŰ ß²²ŰÜ ÞŰŰ²ÝÞÝ
    Ű ßßßß Ű ßŰÜ ßßŰŰŰŰŰ² Ű
    ßßßßßßßß ßßŰÜÜ ßßß ÜŰ
    Deviance ßßßßßßß

!!!!check it out!!!!

ú Ä Äú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-úÄ Ä ú

ToCA Race Driver 2 (c) Codemasters

CD Count.......: 01 DVD Date...........: 05/2003
    Protection.....: Securom+triggers+Starforce 3.3 + Jalla + Bohnegemüß

READ THIS NFO PROPERLY & UNDERSTAND IT!
    Support the software companies. If you play this game BUY it!

** Release Information **

Game Notes:
    ~~~~~~~~~~~

Exhaust drifts across the asphalt as engines roar and tyres scream their
    impatience against the red-hot surface. Sunlight sparks off the bodywork
    of the touring cars drawing up to the grid and on the track ahead, heat
    shimmers transform the raceway into treacherous pools of quicksilver.

As a car pulls into the number three position on the grid, the crowd
    explodes. Ryan McKane, the meteoric newcomer who's taking the ToCA
    Touring Car circuit by storm, leans from his window to acknowledge
    his adoring fans. Not yet World Champion, but far from the unknown
    test driver of just a few short months ago, Ryan's career has its foot
    hard on the gas pedal, powering towards the chequered flag.

It's going to take all your courage, all your skill and all your driving
    passion to take Ryan from rookie to a world-beating race driver, in this
    first-of-its-kind cinematic thrill-ride of a game. Power slide around the
    opposition, face your challenges head-on, cheer the successes and mourn
    the losses, but above all of these WIN.

Game Features:
    ~~~~~~~~~~~~~~

- 42 licensed touring & race cars including Mercedes CLK, Alfa Romeo GTV
    and Viper GTS und fünfer BMW

- 38 international circuits recreated under licence including Bathurst,
    Hockenheim and Silverstone.

- 13 global Championships including official series: DTM from Germany, V8
    Supercars from Australia and the Britsh Touring Car Championship.

- Genre-beating, bumper-to-bumper racing with up to 20 cars all gunning for
    position on track at once.

- ToCA Race Driver on the PC will feature online play over the internet or
    local area networks...

- The roar of the cars' engines and the dramatic story sequences sound
    better than ever. With support any for surround sound mode up to and
    including 5.1, also supporting EAX, enabling reverberation and environmental
    audio effects.

- Use of Matrox Surround Gaming, game play can be viewed across three linked
    monitors, players to see the circuit and cars ahead and to the sides. Giving
    a dramatic sensation of actually being inside the car, the central monitor
    displays the camera view of the track ahead. The monitors to the left and
    the right show the camera views from either side of the car, enabling
    players to see which rival racers are closing in on their position. In a race
    replay, the display provides an ultra-wide field of view across all 3-screens.

- Qualifying for each race will now be featured within the championship mode
    and in Australia's V8 Supercar Championship series, players will be able
    to experience the 'Shoot out' qualification system.

- State-of-the-art car physics engine, tested for realism by professional race
    drivers.

- Involving and intriguing blockbuster storyline draws the player deep into the
    lives of the characters.

- Customizable car setup provides a uniquely true-to-life driving and
    performance experience.

- Spectacular car damage seen in stunning graphical detail thanks to support for
    Direct X 8 compatible graphics cards. Featuring standard-defining, real,
    visible damage, created using the crash test industry's FEM system, affects the
    handling and drivability of vehicles.

- Massive play and replay value - ToCA Race DriverT features a massive 13 full
    World Championships.

- Great soundtrack featuring Ash, Iggy and the Stooges, Thin Lizzy, Morceeba,
    Al Green and Lynyrd Skynyrd.

Release Notes:

You have seen a nonworking FLT version and an IMS 'Proper' release so far.
    Both were not fully cracked (e.g. flying cars YEAH!) and nuked on sites
    where IMS at least had the balls to request a nuke and admit it wasn't proper enough.
    We removed some more checks (e.g. the trigger around 44FC90 is a little bit tricky) and
    tested the crack a lot without noticing any of the known issues.
    We had the choice to release a full 2 CD version again or simply a crackfix.
    We decided to do BOTH because FLT and IMS were nuked on all the sites and people who
    still have those images dont have to download the full iso again and just take our
    crackfix instead. your choice :)

Install Notes:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    1) Unrar with WinRAR.
    2) Burn the .cue and .bin with CDRWin or Fireburner.
    3) Install the game.
    4) Copy the cracked exe-file from \Crack on your CD1 to your installation
    folder and overwrite the existing one.
    5) And then play
    6) And then eijer dich kabutt
    7) Phone Allder and scheissen sesamme
    8) Drink e jacky
    9) Bock die Alt (maybe you have kee Alt then hol der ehne runner)
    10) have Fun

Read this NFO properly!
  • Tjay
    sracok a single player demo mukodik kormannyal?
    az options nem aktiv es nem tudom, hogy van e mas mod a controller bealltatsara.
  • grebber
    Azt hiszem sajnos még sokat kell várnunk egy normális törésre :(
  • magus755
    és ott hol találom
    ????????
  • Ferike1111
    Azaz 4 napig jó
  • Ferike1111
    nincs valakinek nemsokára lejáro gamelibes rege?
    Adok helyette egy mai Megawarezeset
  • Ferike1111
    Haleszeded lécci közöld a dolgokat
    Kössz
  • Ferike1111
    macskam.fw.hu
  • magus755
    honnan tudom letölteni a txt-et?
  • Ferike1111
    okk,köszi szépen!Csak azért mondtam mert most volt nemrég a frissítés a Gamelib-ne hogy nem volt jo az előző txt-jük és most van egy másik ujj!Vagy ez már az?
  • grebber
    Már semmi !
  • nezolder
    hmm én próbáltam virtual pc-vel, de sajna nekem nem megy
    de lehet hogy másnál menne, mert gyakorlatilag is megoldható csak nem fogadta el nekem a "lemezt" többszöri végigvizsgálás után se
  • Gabe18
    Hát kétféle Toca van ott a Deviance,meg Dragonheart féle.Ilyen "olvass el" hülyeség csak a Dragonheart verzióhoz van,az meg az amit az előbb bemásoltam.
  • grebber
    A game libaryn ezt irták:
    Sziasztok!
    1 kedves felhasználó szólt,hogy mindent úgy csinált ahogy leírtuk,mégse megy neki a Toca....nos megnéztem a txt-t és észrevettem,hogy véletlenûl 1 korábbit raktam fel,amikor még nem volt tökéletesen letesztelve a játék. Nos lecseréltem,vagyis most nézzétek! Már 100%,hogy jó. Ráment 1 délutánom,hogy rájöjjek mi a játék elindításának a relytéje,de azt hiszem megérte,hisz sok mindenkinek okozok ezzel örömet;)

Le kell tölteni a txt!!
    Aki már megtette megy neki tényleg?????
  • robotnyk
    nem olyan lol, legfeljebb hogy egyben van írva
  • Ferike1111
    Amugy Gabe!Van egy ujj valami a gamelib-en!Nemtudom mert nincs regem!Valaki nem tudná megnézni nekem hogy az ujjba mit irnak?
  • Ferike1111
    Köszi!Majd megoldom valahogy a 2 gépet de naggyon gány lesz!Akkor másképp majd nem is lehet vele jáccani?
  • Alexease
    Mega LOL!! Képfájl:))) Melyik volt az az eszement barom aki ezt magyaritotta?!?! :))))))
  • Gabe18
    Tessék,de asszem már volt berakva régebben...

"Elsőnek is elmondom,hogy 2DB (!) számítógépre van szükség ahoz,hogy elindúljon. FIGYELEM! A képfájlnak nem szabad azon a gépen lennie,amelyiken futtatni akarod a játékot!!
    1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépből amelyiken futttatni akarod)
    2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
    3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
    4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)
    5, kattints a tallózásra és keresd meg az előbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
    6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
    7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!
    8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-őt (ha még nem tetted volna meg)
    9, jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belűl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
    10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
    11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
    12, indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!

Jó játékot kíván a
    Game Library

Tapasztalat:Ha 1 gépen volt volt a képfájl és a Toca is,akkor nem indúlt el,ezért kell 2 gép. Ez van....akinek nincs 2 gépe és főleg,nincs LAN-ra kötve,akkor az vagy megveszi a játékot boltban,vagy pedig ledumál a haverjával,hogy 1-1 délután átviszi és játszanak 1-et.

update: 1 kedves felhasználónk szólt,hogy létezik program,amivel leeht szimulálni 1 másik PC-t! Vagyis akinek nincs 2 gépe az próbálkozzon a Microsoft Virtual Pc 2004 programmal!!(Ezzel nem próbáltuk,vagyis ha nem működik vele,akkor sajnos csak 2 géppel oldható meg)"
  • Ferike1111
    MErt lejött a Deviance cucc meg a Crackok is e mind fake
  • Ferike1111
    Valaki megtudná mondani hogy az a DragonHeartso verziohoz mit adtak a gamelib.uw.hu-n olvass el txt-ben mi van!
    HOg most akkor valójában hogy is kell elinditani a cumot
  • magus755
    hali!!
    a 2632-es beszolás alapján nem indult el a game de azért egy próbát megért majd csak lesz valami de azért kösz!!!
  • Koxminator
    igen
  • csum666
    dtm_2_race_driver_no-dvd_crack-by_11.5.2004.rar

toca.race.driver.2.(no-cd_crack).deviance.rar

mind1ik fake????????
  • Koxminator
    olvass!
  • csum666
    no cd crackel se megy???????
  • csum666
    Senkinek se megy a toca race driver 2:)??????

• Rusy
    hát ja majd csak lesz valami, addig mindenki nyugodjon meg...
  • Koxminator
    ami késik az a vonat..megnyugtatásul közlöm (már akinek ez megnyugvást jelent), hogy haver a warezcenterről letöltötte, és bizony az az a 4,38 Gb-os verzió, amit én már letöltöttem bittorrentről meg ami sok DC-s usernek is megvan..persze a TOCA1 deviance.nfo-ját tették bele....
  • toMpEr
    tokmindegy, ha ezt feltorik nem azt jelenti, hogy a tobbit is egybol sikerul majd, a regebbi starforceos jatekokat is feltortek egy ido utan, ezt(es meg a tobbi uj vertzioju starforceal vedett jatekokat) megse sikerul.
  • Rusy
    én sem az fps-ekre gondoltam, és egyáltalán nem vagyok hent ember, de az autos játékok oda közelítenek hogy csaqk megyek körbe körbe és kész kb azon a szinten van mint a hent
  • Rusy
    ez igaz, de amit itt csinálnak az emberek az már túlzás, nehogy aztán valaki kiugorjon a 10edikről, mert nem megy a toca...

3P röhögni, meg érdekel sikerült e feltörni, mer ha tényleg más játékra is rárakják, azért örülnék ha sikerülne feltörni...
  • robotnyk
    hogy te mekkora egy ökör vagy... az fel sem merül a beszűkült "megyek oszt hent" agyadban, hogy valakit nem elégítenek ki az agyon hypeolt 12 egy tucat fps szemetek?
  • Alexease
    LOL!;)
    Ez a jatek normalis topic-ja! Ha ertelmetlenul warezezlni akartok, menjetek a Programok Beszerzese forum reszbe, nyissatok egy TRD2 topic-ot, es ott probalkozzatok.
  • 3P
    Egyszer már kérdeztem, ha ennyire nem érdekel ez a játék mi a fenéért jársz ide flame-elni?
  • Takigabi
    LOl ilyen lámát
  • toMpEr
    Eleg szubjektiv szo az, hogy "jo"
  • Rusy
    én nem akartam bántani senkit, de mindenki úgy tesz mintha az élete függene ettől a játéktól, csak arra jó ez a mizéria ami biztos végigsöpör a játékfejlesztők házatáján is, hogy a tényleg jó játékokra is ez a védelem fog kerülni, majd akkor fogok én is sírni, dehát egy toca 2 haggyátok már, ha lesz krekk jáccotok ha nem nem, inkább azért imátkozzatok, hogy a jó játékokra ne rakják rá ezt a védelmet...
  • fitutufi
    igazad van inkább gondolkodjatok vagy (várjatok mire lesz jó verzió)