7285
-
#2759 Mostméééizélőőőmmááá???
Tudod, hogy ez a sorozat ilyen. Tetszik, nem tetszik, ez van. Majd ha kijön a GTR vagy a DRIVER 3, akkor élvezkedünk ismét @:o). Addig meg türelem. -
Skyline #2758 én félreraktam már nfsu-t...Szórakoztató meg minden de az amit a gép lerendez kb a 90. futamtól nevetséges...Porigtuningolt skyline-t pözsóval alázza gyorsulásba,úttartásba mindenbe...90 fokos kanyart beveszi 300-al csúszás nélkül mintha sínen menne,stb...
Egyszer végigtoltam elégvolt...Félrerakva talán eccer rákattanok..
-
#2757 Nálam 1.2-es patch-el azóta is fent vagyon és menne mint állat, csak ritkán van időm játszani :( -
Skyline #2756 Eeeehhhehe..Nfsu multija nállam a mai napig nemmüxik:D
Kifagy de lexarom:) -
Skyline #2755 hja meg dc:)
Ééééés szóljatok le ha teccik ha nem Half life minden kiegészítővel eredetibe,mer ha vmelyik cucc olyan hogy tom hogy azt előveszem mskor is azt meveszem...Sajna az ilyen játékok igencsak ritkán mostanság... -
#2754 "Az van hogy valahogy össze kéne szedegetni embereket akiknek azzal a módszerrel elindult hogy: Milyen gépe van,mik vanak feltelepítve...Hátha valami sokak által használt,feltelepített cucc a ludas"
NFSU-ra emlékszel még? Még hogy a dolgok nem ismétlik önmagukat? Mekkor szívások voltak ott is jó pár emberkénél. GRRRRRRR -
Skyline #2753 Ahogy leírtzam leljebb de ahogy mondtam nem garantált hogy müxeni fog nemtom miért....
Az van hogy valahogy össze kéne szedegetni embereket akiknek azzal a módszerrel elindult hogy: Milyen gépe van,mik vanak feltelepítve...Hátha valami sokak által használt,feltelepített cucc a ludas (mint vmelyik nemolyan régi cuccnál amit a clonecd vagy miarák akasztott ki)..
Passz megcsináltam amit írtak müxik...Pár hülyegyerek megcsinálta szhintén van akinél müxik van akinél nem..
Ha ez jelent vmit monnyuk 1 hetes xp van fennn sp1-es befrissítássel, Daemon tols,Nero,Clonedvd,decrypter,shrink,divx,xvid,ac3,némi játékmag egy vírusszörcsölő, egy total commandermeg egy két symbianos telós cucc...kb ennyi a gépem tartalma más nincs fenn és nemis volt...
-
#2752 "Nincs türelmem hogy most énis elkezdjek itt agyaskodni:)"
No meg nem is a te stílusod.
Mosolyért én is ide járok néha, ha morózus a hangulatom @:o) -
Skyline #2751 csahcsah ritkán vok gépmellett meg ide is ritkásan íródom.
Néha felnézek azér és megmosolygom a főeszeseket akik osszák az észt a konzol szarságáról meg ilyen olyan játékokat összehasonlítanak egy tök más stílusu cuccal például Gta vs Driver3...
Nincs türelmem hogy most énis elkezdjek itt agyaskodni:)
-
#2750 jóh csak még jön le a gám:) -
#2749 Tedd azt, amit Skyline a #2632 -nél leírt. -
#2748 Szia!
1000 és 1 éve nem beszélgettünk :((.
"Az egész cucc nem ér ennyi szívást" Látod ezzel tökéletesen egyetértek. Én imádtam anno annak idején a TOCA 1-et, de aztán a többi már nem igazán volt az, amire én vágytam. Szerintem (de látom más is van így), ez sem az a játék, ami hónapokra leköt majd. Talán csak a "holt időszkot" teszi kevésbé unalmassá. "amint kijön a driver 3 vagy vmi más autóscucc valszeg sufnibamegy" nálam is :) -
#2747 ez megvan:)
DE 1 GÉPPEL IS MEGY? és muszály kikötnöm cdromot? -
#2746 Ehhhhh!
Nem hagysz játszani :)
ezt #2632 olvasd el -
#2745 skyline az 1 gép megoldásos amit sonajck irt? -
Skyline #2744 Nincs olyan hogy feltörhetetlen védelem egyszerüen egyenlőre nem éri meg foglalkozni 1 játék miatt ezzel a védelemmel (ráadásul hogy a játék bár várt,mégse valami nagy durranás),majd ha valami iszonyaton,például HL2 alkalmazzák akor nekiesnek és sztem igengyorsan rá fognak jönni a megoldásra.
-
Skyline #2743 Mint írtam nemlényeg a 2pc csak van akinél müxik az a módszer van akinél nem.
De az ostobák,agyrokkantak és türelmetlenek kedvéért akik nyafiznak énis beírom nagybetükkel:
NINCS JÓ CRACK A JÁTÉK SZOPÁSOSAN INDUL ÉS VAN AKINÉL MÜXIK VAN AKINÉL NEM ISMERETLEN OKOKBÓL!
Az egész cucc nem ér ennyi szívást megcsináltam ahogy le volt írva az 1 gépes install sikerült müxik a zacc de annyira nem jön be tologatom de amint kijön a driver 3 vagy vmi más autóscucc valszeg sufnibamegy...
-
Gabe18 #2742 Van ebben valami! -
#2741 Kedves barátom!
A megoldás a itt #2725 angolul, itt pedig #2700 magyarul is megtalálod. Most akkor mi nem világos? Lényeg 2 PC LAN és Virtual DAEMON Maneger V3.46
Különben a TOPIC-ról még annyit. Ha figyelmesen több TOPIC-ot is olvasgatnátok, már rég rájöttetek volna, hogy mindegyik így kezdődik. Először duma a játékról, amíg meg nem jelenik, hogy mekkora durranás is lesz majd. Aztán végre megjön (warez is). Aztán duma a kezdeti nehézségekről (miért nem megy). Majd SEGÍTSÉG a másiknak, akinek az Istenért sem akar elindulni!!! Végül ismét duma a játéról (ha már megy mindenkinek) és a közös öröm. Talán az egyik legjobb példa erre a NFSU TOPIC. Olvasgassatok bele bátran és a közös örömről nem feledkezzetek meg.
Mára ennyi.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek. -
#2740 Hát ha igy folytatják egyre többen vesznek majd erkó gamet és a wareznek már nem lesz nagy része az életnek szerintem de ki tudja.Ahogy fejlödik a másolásvédelem lehet ugy fejlödnek a hacker modszerek
Kijöhetne egy törés ami normális, de ez csak késöbb lesz sajna:( -
#2739 sonjak és hogy indítottd el? -
#2738 -
#2737 Szerinted?
Persze, hogy megy. Fontoskodó okostojásnak csak Alexease képzelt. Hát én nem csak okoskodtam, hanem meg is valósítottam azt, amiről páran itt csak álmodoztok. -
#2736 sonjak de megy a gám? -
#2735 Majd meg fontolom (már mint, hogy ez lesz e a legnagyobb örömöm). A másik lejáratását (tudom, meg vagy győződve róla, hogy az ász csak te lehetsz) pedig nem én kezdtem el (olvass csak vissza) "Mindenki aki megtalalja, hirtelen megvillagosodik, okos lesz, es bemasolja".
"Az embert nem kell minősíteni, hisz tetteivel meg teszi ezt önmaga."
Azt hiszem, én sem minősítelek téged.
bye all -
BC #2734 olvassátok ám el előző üzenetem, mert értelmes, és nem a warezről szól :) -
BC #2733 hi all. látom lemaradtam arrol amiről ennek a fórumnak szólnia kéne szerintem. ott volt az a kép, és pár üzenet, ami tényleg a játékról szólt. igazából már azért hagytam el ezt a fórumot, mert csak a fos warezelésról volt szó. nos én annál a pajnokságnál járok, és nemsikerült még továbbjutnom. igaz nem is sokat próbálkoztam. én igazából pályaverseny imádó vagyok, szal nekem DTM a favorit. minél inkább az ívek számítanak, és a kigyorsítások, kevésbé a csúsztatás, ... annál jobban tetszik nekem :) DTM már megvan, tovább már nemannyira érdekes számomra hogy eljussak.
Ja és még tetszik nekem a 1968 Mustan Challange, azok tök jó kocsik :) meg a legelső Ford GT sorozat.
Pályák közül go go DTM páylák, azok közt van 1-2 amit nem szeretek, amugy hajrá Nürburgring, Hockenheimring, A1 ring, Adria Raceway, ...
nemszeretem a Norisring et, meg még egy van aminek nem tudom most hirtelen a nevét.... és nem szeretem.
DTM en kívül, Laguna Seca, Surfers Paradise, Kyalami is talán, Vallelunga is talán. többi semleges.
A jégverseny tetszett nekem, azt könnyen nyertem, a rally szar élethűtlen, rallycrosst kinem állhatom.
Internet gém: én tudok szervert csinálni. meg tudom nézni IP m , ha vki ugy akar csatlakozni ugy is tudunk, de megtalálható a gém szerverkeresőjében is BCfromHUNGARY a szerver neve, ha éppen van. de már 1 hete játszottam utoljára sajna.
na most ennyi időm van, vki remélem ír erre a témára is nem csal a warezre.
ÜDV mindenkinek: BC -
#2732 sonajk neked megy?? hogyan csináltad meg? -
#2731 Egeszsegedre. Ez legyen a legnagyobb oromod az eletben, es erre legyel a legbuszkebb:P -
#2730 Te csak röhögj nyugodtan, én meg megyek és játszom a játékkal (természetesen warez, mert a topic alcíme ellenére, warez volt, van és lesz). Hát akkor jó röhögést neked. -
#2729 Nekem meg sincs:)) A Demo az megy rendesen:)) Ha minden jol megy, akkor en a jovohonapban megveszem:P -
#2728 alex neked megy a gám? -
#2727 Semmi:)) Mar volt vagy otszor bent:)) Mindenki aki megtalalja, hirtelen megvillagosodik, okos lesz, es bemasolja:)))) Mar csak rohogok az egesz topic-on:)))))) -
#2726 és ezzel mivan? -
#2725 Rossz nézni, hogy mit sírtok itt (tisztelet a kivételnek, mer azért az is akad).
Nem ártana, ha néha kicsit jobban körűl néznétek.
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ?
3 Toca Race Driver 2 (c) Codemasters 3
AÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂU
3 3
3 Date : Jun 6, 2004 Protection : Securom+triggers+Starforce 3.3 + Jalla + Bohnegemü 3
3 Size : 1 DVD Game Type : Racing 3
3 3
ÚÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁ?
3 Requirements : WIN-98/ME/2000/XP, P3-1000mhz, 256mb ram, DirectX9 3
AÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄU
[ Release Notes ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄ Ä ú
ToCA Race Driver 2 contains the most diverse range of motorsports (including Open Wheel Grand Prix,
Super Truck racing, Stockcar Oval Racing, Rally, Rallycross, Ice-Racing, Formula Ford, Classic Racing,
Convertible Racing, Street Racing, GT Racing, and Performance Cars) ever seen in a racing game, including the DTM and V8 Supercars licenses.
The game features 35 high-powered, aspirational cars such as Aston Martin and Jaguar. The 31 Race Locations
offer 48 tracks which provide the ultimate racing experience and are a combination of real licensed tracks and fictional tracks.
The immersive story line adds to the excitement by following the player’s progression through the ranks of the racing world.
The reality TV style captures the competitive intrigue of 12 drivers battling their way to the top: driving for a Grand Prix team.
-31 championships covering 15 different motor racing styles including Open Wheel Grand Prix, Super Truck racing, Stockcar Oval Racing, Rally,
Rallycross, Ice-Racing, Formula Ford, Classic Racing, Convertible Racing, Street Racing, GT Racing, and Performance Cars
-35 Aspirational Cars, including Ford GT, Aston Martin Vanquish, Jaguar XKR, Nissan Skyline and AMG-Mercedes CLK.
-31 Licensed and Fictional global Race Locations offering 48 tracks including Hockenheim from the German DTM series and Surfers Paradise
from the Australian V8 series.
-Up to 21 Cars on track at once, battling for position.
-Highly sophisticated physics and handling engine, which combines the instant rewards of an intuitive racer, with the subtlety and nuances
commonly associated with a simulation delivers incredibly playable realism.
-The most realistic damage engine ever featured in a racing game affects the performance of every car. Windows smash, doors can be ripped open,
and wheels torn from their axles. A head on collision can leave the player’s car a complete wreck of twisted metal!!
-Full online play for all platforms and System Link mode for Xbox.
-The AI will show controlled aggression, making the AI drivers appear very competitive but avoiding unnecessary shunts and bumps.
-A stunning new render engine, will allow for super smooth sixty frame per second graphics, as well as a host of enhanced graphical and video effects such
as realistic motion blur and true depth of field.
-Interactive storyline drives you through all 31 Championships
[ Install Notes ]ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄ Ä ú
-Unrar
-unplug you're cd-rom/dvd-rom or you're cd-writer/DVD-writer
-You must have 2 PC-s connected in LAN! Copy the .ISO to one of the PC,and put it in a network shared directory
-install Dameon Tools 3.46
-Mount the Image though the LAn network,but don't forget to click on the emulation>>all options on button
-Install the game
-when the game shows an error about an invalid key input this one:SWEE7W-MAW89A-GFPYVY-578JMJ
-it should now work,so Play!;>
Note:
There is no crack,and maybe it won't never be. So here's a WinISO image.
If you don't have 2 PC connected in LAN,you can try Microsoft Virtual Pc 2004. We didn't tryed it. Special thanx to
Immersion and Deviance! -
#2724 Nincs kedve valakinek deirect ip-n keresztül nyomni egy kis versenyt éjfél után?
Ha van privibe írjon.
Most Lmegyek de jövök vissza éjfélkor.
Ha addig senki nem ír akkor :( -
Ferike1111 #2723 Csak akkor tudod megnézni ha van regisztráciod mágus
HA nincs akkor nem tudod megnézni!
-
valdez #2722 sziasztok. nekünk itthon szerencsére két gépünk van és a szüleimén elfér az image... :-)
nekem úgy is megy, hogy nem kapom ki a cd/dvd tápokat
viszont nem ezért a a játékért fogok kormányt venni... olyan nfs underground és a gtr között van. (a gtrnél komolyabb játékélmény van szerintem)
lenne még egy kérdésem. milyen milyen programmal és opciókkal lehet kiírni az imaget hogy működjön? és milyen beállításokkal lehet ilyen "működő" imaget csinálni? -
#2721 ez mi?? engem is érdekelne -
#2720 Ez mi???