7285
  • Alexease
    De ha szigoruak vagyunk, es a kormanyt is beleszamitjuk, akkor meg kevesebb %, mert a valosagban az is szokott lenni az autoban:))))))))))
  • K.András
    Ha a valoság 100%-ék akkor ez max 50%-ék ha lehet :DDD, nézz csak be a beállitások panelekhez és mindjárt rájössz miért csak 50...
  • fitutufi
    ToCA.Race.Driver.2.No.DVD.Crack.Research.Try.To.Download.This.Cracking.Groups-HTK.rar <--- ez egy 30mb-s crack , ismeri valaki?
  • BC
    warez egy kuki. utálom a szart, amit a warez nyujt. "NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!" tökéletesen igy van. lehet lesz crack, meg minden szar, de az akkor is szar.

nekem megvan ToCA 1, 2 , és az RD2. meglehetősen régen találkoztam a 2 es demójával. képes voltam billentyűzeten nyomni, mert anniyra tetszett. 95% élethű (100% élethű csak a valóság) egyenlőre bizt hogy a legélethűbb autóverseny az RD2 . /nekem szerencsém volt vele, mert ugy nyertem. persze nem lottó, meg szerencsejáték, hanem versenybe. term. autóversennyel./

ÜDVmindenkinek:BC

(aki tud netre jönni gémelni szóljon)
  • BC
    na ne fikázzátok a gémet pls azért mert neketek nem tetszik, és nem vagytok képesek eredetiben megszerezni.

igenis jó gém, ha másról akartok beszélni ne itt tegyétek sztem. (NFSU meg olyan amilyen, végre az 1. NFS után az 1. eredeti NFS stílusu NFS :) sztem király a maga nemében, na de ez nem ide tartozik), itt RD 2 van mert az is király

meg azért idetartozik a többi ToCA is, 1. része kicsit kaki, második része szint. ugyanaz kicsit jobb grafixxal, meg jobb kezelési redszerrel, rendesen be tudtam állítani már 3 kormányt rá, és azzal is lehet jol nyomulni hálozatba, mert az még a kisebbik gépünkön is elmegy.

• BC
    jó van bazzeg akkor ne ide irogass ha nemtetszik. nekem tetszik, kurvára, s sztem jobb minden fos lövöldözős kukinál. szalll....... elnyugodhatsz, biztos láma vagy, nem tudsz autóversenyezni. simán levernélek....

• lamadou
    Hello mindenki! Ezek szerint csak LAN-nal megy rendesen?(én is most olvasom, csütörtökön jöttem haza LAN partyról...)
  • K.András
    Sorry,igy már más!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem érted.
    fitutufi ellenvetésére írtam azt, hogy a Daemon Tools-ban megmarad a bemountolt image akkoris, amikor teljesen újraindítod a Windows-t és akkor is, amikor a fitikailag CD-re felírt image-t tartalmazó CD-t kiveszed a meghajtóból!
    Ez azt jelenti, hogyha meglehetne csinálni azt, hogy egy nagysebességű (T1, T3) internet gerincen lévő szerverre felpakolná valaki a DVD-imaget, akkor - hangsúlyozom: a Daemon Tools tud hálózatról is mountolni - a Windows Hálózatok alatt megadott távoli könyvtárban ott lehetne a fájl, melyet a DT simán behúzna - lehet, hogy lassan, de megtenné - és onnantól kezdve betöltve is maradna.
    S csak akkor kellene megint neki a "DVD", amikor újraindítod a Játékot, mondjuk másnap - miközben a DT-ben ott van a teljes image, fizikailag a DT megnézné a forrást (ebben az esetben a távoli könyvtárat, azon a bizonyos szerveren).

Amennyiben ez az elméleti síkon levezetett ötlet működőképes, akkor a StarForce 3 védelem kilőve.
    Igaz, akkoris kell a hatalmas méretű fájl, és kellene egy erős nettel rendelkező szerver...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • Ferike1111
    NA jolvan!Zizzenek el BAnkettra!Remélem holnap másnapom ugy tellik hogy Toca 2-őzök!Warez formájában!NA mind1 szép álmok mi?:)
    Csááóó mindenkinek!Sok szerencsét a warezzátételes probálkozásokban!
  • K.András
    Megnéztem,ha nem mountolod ki akkor nekem nem veszi ki a cd-böl,ergo nem lehet kivenni csak akkor ha unmountolom...
  • Ferike1111
    Imike te feltudnád tenni valahova?Mert szerintem is hasonlo alapon megy a cucc!
  • Ferike1111
    Amugy meg nemtudom biztosan de szerintem egyetlen egy file miatt csinálja ezt az egészet!És az a rd2.dll!!!Mert megprobáltam a game-t ugy elinditani hogy a demoval vegytettem!Annak a rd2demo.dll-je nem tartalmazza ezt a védelmi ellenőrzést és igy nekem el is indult a game,de ezzel a dll-el a menüböl csak az volt meg mintami a demoban!Szoval nem tudom hogy mit lehetne csinálni!
    A legbizotsabb várakozni!
  • Ferike1111
    Na kiprobáltam azt a megoldást hogy nincs hálozat!HAnem Csak simán lehuzgáltam a meghajtokat!Nos!Lehuzott meghajotkkal a játék nem azt irja ki lemezellenörzéskor hogy nincs lemez hanem hogy nem tudja azonositani a lemezt és ezért nem engedi át a védelmi program!De!Végig megy a lemezellenőrzés!ÉS utánna irja ki nem csak ugy egyböl az elején!Mivel hogy sokaknak megy a LAnos modszerrel és sokaknak nem ezért ajánlom hogy mindenki probálja meg simán egy géppel ugy hogy leszedegeti a CD/DVD meghajtokat!
    HA valakinek elindul jelezze!De lehet hogy nem fog!Ez csak egy tipp!
  • IMYke2.0.0.0
    Bármikor. Próbáld már ki!

• fitutufi
    ez hülyeség , azért tartja meg, mert winstartnál bemountolja magától , minden bemountoláskor sokat kellene várni (windows indításkor is) meg minden játékindításkor is , hameg játék közbe is akar tölteni az imageról, akkor halál.
  • K.András
    A bemountolt image-t nehogy ki tudd szedni kimountolás nélkül,mert az vicces lenne.Ergo nem lehet kivenni a bemountold cd-t.
  • Ferike1111
    Figyuzzatok!Lenne egy kérdésem!Nem lehet hogy nem az a fontos hogy 2 gép legyen hanem az hogy le legyenek huzgálva a meghajtok?
  • IMYke2.0.0.0
    Na ez a tévedés.
    A Deamon Tools ugyanis amint betöltötte - az mondjuk lehet, hogy sok lenne - még a kikapcsolás után is megtartja azt!
    Amikor pedig elindítani akarod, csak annyit kell, hogy legyen neted...
    Ha nem hiszed, próbáld ki:
    - mountolj be egy imaget
    - vedd ki a CD-t
    - a Daemon Tools-ból viszont ne mountold ki!
    Ezután indítsd a Játékot. A Cd-t kérni fogja, de amint benn van a lemez nem rinyál tovább!
    Ez a lényege a virtuális meghajtónak: memóriába kell húznia a néhány szükséges fájlt, ha már ott van, nem is kell a forrás!

• fitutufi
    rossz ötlet mert fél nap lenne mire a dameon bemountolná , utána még 1 nap, mire elindulna ,ésmég játszani se lehetne vele , minden egyes játékkor le kéne töltenie ujra .
  • IMYke2.0.0.0
    De ötletnek nem rossz, nemde?
    És ha működik, akkor senki sem rinyál már többé itt, lépünk egyet a topikok evolúciós lépcsőjén: a Játékról lesz több szó itt.

• KG21
    ez túl szépen hangzik, hogy működjön
  • IMYke2.0.0.0
    És az senkinek sem jutott eszébe, hogy az egészet az internet segítségével oldja meg?
    A TOCA RD2 imaget feltenni egy nem közismert (warez) szerverként futó gépre, megosztani úgy, ahogy azt kell (ergo, csak olvasás) és akkor mindenki mountolgathatja ahogy azt illik...
    Ugyanis Daemon Tools bárhonnan tud mountolni!
    XP-ben pedig legyen a szerver a Hálózatok alatt, onnan már simán műxik a mountolás.

• fitutufi
    itt nézdd meg , sikerült az egyik gyereknek nem tom van valami trükk benne én is onnét vettem
  • Alexease
    Ez most volt bent vagy hatodszorra:)))
  • fitutufi
    na kérem az egyik warez oldalt ugy hírdetik, hogy ott megy a játék, figyelem!! ez nem igaz! ne regisztráljatok emiatt,én megtettem és ennyi a különbség hogy van egy trükk leírva, hogy indul a játék:

Elsőnek is elmondom,hogy 2DB (!) számítógépre van szükség ahoz,hogy elindúljon. FIGYELEM! A képfájlnak nem szabad azon a gépen lennie,amelyiken futtatni akarod a játékot!!
    1, húzd le az áramkábelt/adatkábelt a cd,dvd vagy cd-író vagy dvd-íródról (abból a gépből amelyiken futttatni akarod)
    2, hozz létre 1 könyvtárat,majd oszd meg (jobb egérgomb>>megosztás) (amelyiken a képfájl van)
    3, rakd a toca képfájlát ebbe a könyvtárba
    4, kattints a sajátgépre jobb egérgombal,majd válaszd ki a "hálozati meghajtó csatlakoztatása" gombot (amelyiken futtatni akarod)
    5, kattints a tallózásra és keresd meg az előbb megosztott könyvárat,majd kattitns a befejezésre
    6, telepítsd fel a Daemon Tools 3.46-ot
    7, jobb egérgombal kattints a tálcán a daemon tools ikonjára,majd a device0-ra és végül a mountra,majd mountold a képfájlt!
    8, telepítsd fel a Toca Race Driver 2-őt (ha még nem tetted volna meg)
    9, jobb egérgomb ismét a daemon tootls ikonjára,majd válaszd ki az emulation optionst,majd azon belűl kattitns az ALL OPTIONS ON gombra
    10, indítsd el a Tocát,majd mikor panaszkodik,hogy nem jó a cdkulcs,akkor add meg ezt: SWEE7W-MAW89A-gFPYVY-578JMJ
    11, miután megadtad a cd kulcsot elekzdi keresni a cd-t,hagyd hadd menjen végig,majd a végén kiír 1 hibaüzenetet...rá se ránts,zárd be
    12, indítsd el újra és voala!! Már fut is a játék!

Jó játékot kíván a
    Game Library

Tapasztalat:Ha 1 gépen volt volt a képfájl és a Toca is,akkor nem indúlt el,ezért kell 2 gép. Ez van....akinek nincs 2 gépe és főleg,nincs LAN-ra kötve,akkor az vagy megveszi a játékot boltban,vagy pedig ledumál a haverjával,hogy 1-1 délután átviszi és játszanak 1-et.

update: 1 kedves felhasználónk szólt,hogy létezik program,amivel leeht szimulálni 1 másik PC-t! Vagyis akinek nincs 2 gépe az próbálkozzon a Microsoft Virtual Pc 2004 programmal!!(Ezzel nem próbáltuk,vagyis ha nem működik vele,akkor sajnos csak 2 géppel oldható meg)
  • toMpEr
    szerinted ha ki lehetne irni ugy, hogy mukodik, akkor minek kell ilyen halozati meghajtokkal szenvedni?
  • BaziJoe
    Valdez attol függ milyen a formátuma a file-nak.
  • valdez
    nekem megy

valaki válaszoljon már a #2722re
  • Clava
    Sztem ez az egész gém nem ér ennyi killódást. most volt haverokkal egy kis háóparty próbáltunk úgy is elindítani de nem sikerült lehet hogy azért mert amellet hogy megosztottuk a mappáját és benne volt a háózaton még fenn volt mindenkinek a gépén is nemtom de sztem valamikor a közeljövőben biztos találnak rá valmi megoldást hogyan lehet feltörni vagy valami cracket vagy valamit.
  • fitutufi
    TOCA.RACE.DRIVER.2.FULL.DVD-DraGoNHeArt -os verziót sikerült valakinek elinditania??

• Clava
    Ezt leírnád magyarul hogy hol van meg hogy mégis mi ez?
  • Ferike1111
    Alexease nyomatott még a multokr egy érdekes leirást csak nemtudom hogy honnnan!Léccci Alexe magyarázd már el hogy mi az!MEg azt is hogy mi az az Acessibility Options!!!!
    MErt olyat én nem találok a gépemen!
  • sumi
    cd dvd védelmek 1

hozzávalók??
  • ddd
    nem működik az sehogy se, nagy szivatás az egész
  • csum666
    Ha 1 gépem van akkor is meglehet csinálni #2632 eszerint mert úgy tűnik nem:(
  • Sonajk @:o)
    Itt meg halt az élet, eljött a nyomor,
    A Toca Race Drive magányába borul.
    Hát megyek én is innen gyorsan tovább,
    De kivánok nektek nyugodt jó éjszakát.
  • Skyline
    nalépk sleep yo8 csahcsah
  • Skyline
    Nem izélődöm elvoltam az nfsu-val de azér lehet meglehetett volna oldani kultúráltabban a játékvédelmet annál hogy az ellenfél csal:)
    Driver3 kijön kocsim a garázsba rakom bezákrózom a szobámba és nemmozdulok ki vagy 1 hétig...Max ha bnő csesztet de ez a max...Ha megvan az a hangulat ami az első részébe volt akkor kira':)
  • Sonajk @:o)
    csum666 nagyon hallgat. Talán már alszik, estleg elindult nála a játék? @:o)