TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
probaltuk mar #1874-et tudom mondani neked is.
Emule-ra felmesz meg talalsz 10 ilyet...

GvD
szedtem le két cracket:
Toca.Race.Driver.2.(NO-CD CRACK).DEViANCE.rar
Dtm 2 Race Driver No-Dvd Crack-By 11.5.2004.rar

Ezeket próbáltátok már? Nekem sajna nem akar jönni a torrentes ISO, de a crackeket egy frankó fájlmegosztóról töltöttem! Ha ezt még nem próbáltátok szóljatok aztán valakinek átküldöm!
toMpEr
Nemmukodik egyik se, es ne isnagyon probalgasd oket,mert eleg valoszinu, hogy virusosak, ha megjelenik hozza rendes crack akkor a www.nforce.nl oldalon kint lesz

jobazzeg. kinlodjal. aztan majd rajossz, hogy nem te szartad a spanyolviaszt...
toMpEr
valoszinu, hog ylesz crack hozza, csak ido kerdese. Ezt a Starforce oldalan is kijelentik,hogy nem feltorhetetlen a vedelmuk, csak az ido huzasa a celjuk.

Van 2 crac-om hozzá, de nem tudom kipróbálni és ha Alcohol 120% 1.9.2 (Build 1705)-tel van leszedve van rá esély hogy mûködik mert ez a verzió támogatja a Starforce 3-t.
letolteni maximum a www.tesco.co.hu wagy a pcdome.hu cimrol lehet 9990 HUF-ert, mivel _JELENLEG_NINCS_ es ugy nez ki _NEM_IS_LESZ_ mukodo crack vagy feltort vagy jol klonozott verzio.
Amugy meg az UK verzio cime Toca Race Driver 2, a nemete DTM Race Driver 2, az ausszie a Supercars V8 Driver 2. de ez a harom egy es ugyanaz, csak a helyileg jobban eladhato neven adtak ki a harom piacon. mert egy kengurupasztornak sokat nem mond a DTM vagy a TOCA kifejezes...
toMpEr
Letoltheted, de jatszani nem tudsz vele, mert nincs feltorve.

oneal1
de ez lassú nem?

!Forza Ferrari!

Szeva mindenki!
Lenne egy kérdésem mi ez a név kavarás Toca Race Driver 2, DTM 2 Race Driver és még van egy amit a demo ír ki. A játékot http://www.torrentreactor.net/torrents/section_45 címrõl lehetne tölteni, de nekem nincs lehetõségem sávszélesség miatt, de ha valaki letudja tölteni jelezze itt vagy ha segítségre szorúl.
igyis-ugyis probaltam, de nagyon gáz...
viszont kellemes meglepetes, hogy billentyuzettel egesz jol lehet menni. tortent ugyanis, hogy este meg volt vissza kis ido a BL-dontoig, namondom, hajra, gurulok egyet. bootup, inditom a jatekot, a kormanyom meg toksuket, meg se moccan. kiderult, hogy gyermekem kihuzta az usb-bol :)
restartolni nem akartam a jatekot, ugyhogy atkonfig, es hajra.
jaguarral brands hatch indy, 10 kor, az utolsot a vegere lekoroztem. egesz jol ment, mast nem probaltam vele.
toMpEr
Ugye pro simulation modeban jatszol?

Uhh bazzeg, a rally reszet nagyon elkalibraltak, tiszta "kulanmajkrem"...
Maffya
Igy van.Este 8 körül multizhatunk ha gonddolod. ?

toMpEr
En raerek, nekem tokmindegy,hogy most vagy fel ev mulva jon ki, akkor se lesz semmivel roszabb jatek, mint most.

Maffya
Mindegy megvárom mig kijön a Richard Burns Rally és az ugyis lenyomja ennek az árát majd talán akkor elgondolkozom a vételen,addig van idejük a hackereknek.

toMpEr
jaj, sorry!

toMpEr
Bar gondolom a kiado donti el,hogy milyen vedelmet raknak ra, szoval nemtudom.

toMpEr

Maffya
Tomper! Asszem ha igy haladunk nekünk csak a multi demo meg a single demo marad.Ez a qrva crack nem jön akár mennyire is várjuk.

toMpEr

toMpEr
Gondolom, mert nem volt ra penz.

Sracok!
A Codemasters: Perimeter jatekaban nincs FADE vedelem?? Mert a Dev megtorte azt. Es ha a StarForce ennyire jo akkor a Perimeter DVD-re miert Securom-ot tettek??

3P
Na, semmi új hír?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

toMpEr
az NFO-rol amit bemasoltal

Maffya
Miröl van szó? Nem tdom most miröl irtok?

toMpEr
ja egy online shopbol lett bemasolva a szoveg a crack meg valami masik jatek torese...

Ez csak a játékról ír a végén megjegyzi hogy remélem megy nálatok is ez a crack

arty
igen, valo igaz :( el is felejtettem, hogy a gamek joresze dvd-s már :)

Forza.

arty
egy dvdolvasó ára 6-8 ezer ft

fogadok, a cdromod minimum 2x enyniért vetted :)

Forza.

Maffya
50 Euro NEM SOK !!!! Vedd meg és mit érsz vele ???

Ez akkor is csak egy Cd-iró , NEM DVD iró !! és ezek az Sf3 védelmek Dvd fogják szomoritani a nagyvilágot !

arty
ezek a spec védelmek csak a "3 sheep" iroknál menek igazán, a tobbinél EFM/RPMS/Autoplay stb szutykokkal kell szorakozni ... ezek közt én jorészt liteon t láttam.

50EUR nem is sok, nem ? :)

Forza.

3P
Olvass már vissza, és rá fogsz jönni!

Clava
Persze ez nem igaz most komolyan kérdeztem ha meg asszondod igaz adj meg egy linket.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

3P
Igen. Ezt látom én is. Maximum át kell állni a 2-3 éves játékokra, amelyeket már 2-3e Ft-ért meg lehet majd venni. Azokhoz meg már a hardver is kellõen olcsó lesz, hiszen egy ma 3 éves játékhoz egy lowend kategóriájú PC is többnyire elég. Ezzel nem "vígasztalni" akarlak, csupán mint lehetséges utként látom ezt.

3P
Hogyne, szinte mindehonnan töltheted is...

Majd meglátjuk mi lesz. Ne ugy legyen...mert nemtudom a többség hogy fogja anyagilag birni ha ez tendencia lesz. Én biztos nem költök havi 20 000-et majd játékokra az tuti.
Clava
csõ megjelent már ez a játék törve is? vagy most mivan??
mertitt még továbra se látom de a patcheket meg crackeket meg nyomjátk kifele hozzá.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

3P
Ne hidd!
Ha ez itt így "bevált", akkor ez lavina szerû folyamatot fog elindítani a játék piacon... :(

Ja és eddig minden játék megfeküdt elõbb utóbb a töréspróbálkozásoknak...remélem inkább elõbb mint utóbb ez a játék is törve lesz. Eddig egy játék sem kerülhette el a sorsát ilyen szoftverárak mellett.. remélem ez sem fogja
Hát legalább az legyen akkor megoldva, mert DVD-ROM belátható idõn belül lesz, s akkor tudnám használni a programot. Remélem majdan a DOOM III-hoz nem lesz ennyi szõrözés... ez csak valami elszigetelt eset
3P
Nem akarlak elszomorítani, de én egyre kevésbé hiszem, hogy ehhez lesz valaha is törés. Talán a másolás majd megoldódik (nagyon remélem), de akkor csak DVD-rõl lesz játszható... :-/

Sajna nekem csak Cd-ROM illetve iróm van a gépen nincs DVD-ROM-om. Már rég megvettem volna, most várhatom a CD-s verzió törését...a Far Cry-ban is volt ilyen, remélem ennél a játéknál is lesz Cd verzió.
3P
Igen az is rajta van! Köszi a gyors választ!

Magyarországon csomagolták a programot, ezért magyar minden.
Belül a kézikönyv is magyar nyelvû, szóval a doboz ne riasszon el, elvileg egy Automex levonónak is lennie kell rajta, akkor tuti nincs vele gond.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

3P
Láttam a játékot a Tes*o-ban. Az volt a furcsa, hogy a dobozán kivül szinte csak magyar duma volt. Mindenhol ilyen magyarított dobozzal került itthon forgalomba? Kicsit félek, hogy ebben a fent említett helyen kaphatóból esetleg meglovasították, az egyedi széria-számot, úgy meg ugrana ugye az on-line játék...
Szóval mindenhol ilyen magyarított dobozzal került forgalomba, vagy csak a supermarketek "kedveskednek" ezzel nekünk?

Ua. mint a Colinoknal is volt, bar ott nemzavart, mert sztem a 2-3-4 teljesen kulaszeru lett, es 3 perc utan uninstalltam...
Recsegropog, porszivoszeruve valik, meg ilyenek. Bar az 1.2 peccsben allitolag csinaltak ezzel vmit, de meg nem probaltam ki.
Amugy meg egesz jo lett a jatek, most mar hatarozottan allithatom
Bar van 1-2 olyan verseny (pl. Seat Leon kupa) ami az SW Episode 1 podrace-ere emlekeztet, de a regebbi verdak (Jaguar, Mustang '68) nagyon hangulatosak lettek, tok jo, ahogy billegnek a kanyarban, erezni a csuszashatart.
Szal a tendencia javulo kepet mutat Codemasters-eknal, a 3. resz mar sztem tuti lesz
SBLive + XP? nekem is az van. mi vele a baj?
toMpEr
van ilyen sorrund opcio a beallitasok kozott, nekem azt kellett kikapcsolnom es jo lett a hang (a demoban)

Devil_Gy
THX!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim