7285
  • Ryland3r
    plz segits:)
  • copass
    meg kéne tanulni olvasni ugye?!
  • Ryland3r
    Sziasztok valami cd kulcsot kér a játék segitsetek már elinditain..:)
  • copass
    GTR MOD?! nem tudom, szerintem a GTR olyat odabasz majd,hogy húúú! :-D
    már a demo is qrva nagyot szólt!:-D
  • copass
    most hogy volt a le mans 24h, a corvette-t nyírom az SCC-mod ban!
  • K.András
    Probázd ki ECC-t most jött ki,az sem egy rossz darab :DDD
  • K.András
    Nagyon remélem h majd a GTR alá is kikerülnek ilyen szintü modok!
  • Glpetyus
    Hmmm...én már jó ideje csak Az ETCC-modot nyomom...nagyon király
  • copass
    Saját véleményem szerint az eddigi legállatabb szimultátor ami kijött az a F1 2002 és F1C 99-02! A rengeteg mod-okkal gtr2002,prototype-c,scc,etcc2003,lamans.stb. akkora vezetés élménye van hogy ihaj!
    Persze a GTR most mindent visz,de hát nem csoda hiszen a SIMBIN készíti,aki a 2003 legjobb Mod-ját a GTR 2002-t követte el F12002-re.
    A TOCA-RD2 egy arcade autóverseny.
    a multiplayer demo-t próbáltam ki a formula ford-al és nekem legalábbis tetszett a fizikája,grafika,stb.
    Egy szép játék amivel el lehet ütni az időt,de semmi több.
    A szimulátor meg ugye szimulátor, babrálni,tanulni kell hogy élvezdhesd igazán.

Ez az én saját különbejáratú véleményem.
  • Sonajk @:o)
    "de ne akarjá már elküldeni sonajk lécci, mert semmivel nincs több jogod ebbe a fórumba, mint bárki másnak"

Végül is nem tudok mást mondani erre, csak, hogy valóban igazság van abban, amit itt írtál.

BOCS
  • fitutufi
    valaki aki tudja hogy mi az Lx ftp -nek a címe meg mindent az privizzen plííz!
  • BC
    jóvanna. haggyuk már.

szeretem a szimulációkat, ne mond, hogy nekem LFS nem fog bejönni, mert sztem ha téleg élethű akkor tetszeni fog...

Grand Prix okat szeretem, Forma-1 rajongó lévén, csakhát egyedül a GP 4 van meg Forma-1 es játékból : (

Screamer 4x4 tuti játék, tök birom, csak egy idő után lett vele egy problémám, hogy csak ugy gém közben beradag a pedál és a kormány, és ugy viselkedik, mintha egyfolytában abban a pozicióban tartanám a pedálokat, és a kormányt. ujraindítom gémet ismét jó lesz, de nem sokáig sajna, igy nem lehet végignyomni egy szakaszt se : (

de ne akarjá már elküldeni sonajk lécci, mert semmivel nincs több jogod ebbe a fórumba, mint bárki másnak.
  • bzoley
    Az Insane-t nem nagyon volt alkalmam tologatni, a demoval mentem régen pár kört. Talán a játékmenet nem volt kedvemre való, bár már rég volt.
  • Mat
    bzoley: a felsorolt játékok tényleg ott vannak és engem is megfogtak. De én még az Insane-t is ide sorolnám. Sztem sokban hasonlít a Screamer 4x4-hez. Egyébként egyetértek veled! :)
  • Mat
    Nincs konkrét megoldás! Valakinek műxik LAN-on keresztül felinstalálva valakinek nem. Valaki megvesz, valaki nem... STB. Szal nem jó még ez így! :)
  • bzoley
    Hi mindenki!
    Régóta figyelem a topic alakulását, de nem nagyon akartam belefolyni, mert érdemben eddig nem nagyon van miről beszélni. Szeretek mindenféle autós játékokkal játszani, már amivel úgy érzem, hogy nekem való. Anno a TRD2 demót öt perc után töröltem, majd hosszas rábeszélés után jelenleg is megyek néha pár kört, de még mindíg nem tudtam megszeretni. Sok fórumon megy a vita, hogy melyik jobb szimulátor. Szerintem attól, hogy jobbra-balra hintázik a verda és nem lehet egyenesben tartani, nem feltétlenül a tuti fizika miatt van. Főleg, hogy ilyen problémám a GTR-ben sincs. Amivel eddig szívesen játszottam(játszok), mert nekem tetszett a gépek viselkedése:LFS(bár két gép még hiányzik(~400pont)),Screamer4x4,GPx különböző részei,a GTR-től én még nem tértem magamhoz teljesen. Biztos kihagytam valamit, de ezek fogtak meg igazán. Úgy látom, itt Skyline látja legreálisabban a dolgok állását.
    Akinek inge vegye magára:ha egy game nekem nagyon bejön, nem fogom azt mondani, hogy a legkirályabb, ami létezik, max: nem tudom, ki hogy van vele, nekem nagyon tetszik. És jelen esetben is csak azt tudom mondani: lehet, hogy jó de engem nem győzött meg és nem hiszem, hogy meg fogom tudni szeretni. Annyit megteszek, hogy ha lesz rá lehetőség, kipróbálom a full verziót is.
    Kísérletezőknek:kipróbáltam a virtual pc-s barkácsolást, hát nem jött be.
    Bocs, ha kicsit elnyújtottam.
  • raziel.
    De valami konkrét megoldást tuttok?
  • raziel.
    Najo sry:D viszaolvasva láttam ezt már ezeszer bevágták:))
  • b-type
    :DD
    néha tényleg jó itt lenni.
  • raziel.
    Hm, leszedtema a gamát....de van vele valami bibi:)

Beteszem daemonba és inditani akarom erre irja hogy nem ércékeli...

Ha valaki tudja hogy mit kéne csinálni pls irjon.

Unrar
    -unplug you're cd-rom/dvd-rom or you're cd-writer/DVD-writer
    -You must have 2 PC-s connected in LAN! Copy the .ISO to one of the PC,and put it in a network shared directory
    -install Dameon Tools 3.46
    -Mount the Image though the LAn network,but don't forget to click on the emulation>>all options on button
    -Install the game
    -when the game shows an error about an invalid key input this one:SWEE7W-MAW89A-GFPYVY-578JMJ
    -it should now work,so Play!;>

ez van hozzá irva de nem vágom pontosan, szal valkai pls segitesen
  • Skyline
    Egyetértek veled hogy más rétegnek készült a Race Driver,az összehasonlítás csak azért került elő mert valaki ezt szimulátornak nevezte pedig ez egy szórakoztató arcade jellegű autóversenyes cucc szép grafival és törésmodellel ennyi a valósághoz nem sok köze van a hátsókerekes autókon kívül amik azért valjuk be el lettek bizonyos szinten találva a játékban...De a többi....Az marad élményautókázásnak...
    És ez az egész nem azt jelenti hogy ettől még nem jó játék és le kell fujjolni,csak azt hogy egy ilyen játékot életszerű szimulációnak nevezni azért mókás.:)
  • b-type
    BC-vel nincs semmi gáz, simán csak egy játékos, aki tök belezúgott ebbe a játékba, nekem pl. tetszett mikor ki akart vkit hívni versenyezni :D ...asszem Skyline-t. :)
    ha jól tom megnyerte a játékot, és nyomja, és zavarja, hogy kevesen írnak a játékról, mert mindenki letöltené, de még nem lehet..ill. törné..mind1
    szal a játékkal akar foglalkozni.
    szerintem nem is fog neki bejönni a LFS. se a többi szim.
    de szvsz ez egyáltalán nem gáz.
    Mélységesen egyetértek veled.
  • Toya
    Én is úgy vagyok vele, hogy ha versenyezni akarok akkor a Nascart töltöm be, ha csak szórakozni akkor ez marad és az sem elhanyagolható szempont, hogy mindezt a végigjátszás után is megteszem :)
    Szóval nem olyan rossz program ez :)
  • Loco
    BC, köszönöm a válaszod, de szerintem érdmesebb lett volna előbb áttgondolni, mielőtt leírod.
    Szerintem mostmár mindenkinek tiszta képe van rólad.

ne sértődj meg, de tényleg magadat minősíted az ilyen hozzászólásokkal.

Peace
  • toMpEr
    Igy van, szerintem ez a jatek inkabb inkabb azoknak keszult, akik csak neha, munka utan leulnenek par kort menni, az hardcore szimulator-vonal meg azoknak akiknek van idejuk, hogy orakat toltsenek a beallitassal es a palya minden centimeterenek megtanulasaval.
  • Toya
    és a századokkal harcolj a jobb idő elérése érdekében= és ne a századokkal harcolj a jobb idő elérése érdekében
  • Toya
    Azért azt se felejtsd el, hogy nem is azonos rétegnek készül a két program.
    A GPL, a Live For Speed és a Nascar Racing 2003 is kőkemény szimulátor.
    Ez egy autóverseny, ahol az a lényeg hogy jól szórakozzál és a századokkal harcolj a jobb idő elérése érdekében.
    Ezt a feladatot tisztességesen el is látja a TRD2 és ráadásul sokkal jobban kidolgozva mint az első rész.
    Bocs, hogy közbe ugatok, de ha egy igazi szimulációra vágytok, tegyétek már föl a GP Legend c. programot. Bár a kiadási dátum nem tegnapi, de aki nem játszott még a játékkal, földön húzná az állát. Billentyűvel ne próbálkozz!!!
    Más: TOCA 1 sokkal realisztikusabb volt a vezetés élményét tekintve (bár nem igazi szimuláció), mint bármelyik utána kiadott TOCA. Az előző mondat szerintem tökéletesen igaz a CMR 1 és az őt követő többi rész esetében is. Szerintem a valósághoz még sok közeve a Rally Trophy c. játéknak is. NFS sorozatból az első és az őtődik (Porsche Unleasched) okozta számomra azt az érzést, amit autóvezetésnek hívunk. Szóval ez az én szerény véleményem. Természetesen lehet velem vitatkozni, mert más véleménye az enyémtől lehet egészen eltérő.
  • tep
    Szal össze kéne gyúrni a kettőt : a TRD2 grafikáját a LFS fizikájával :)
  • Mat
    Skyline-nak igaza van!!! A Toca RD2 közelébe sem ér a Live For Speed-nek!
  • toMpEr
    De ha netalantan kiprobaltad es szerinted tenyleg csak ennyi kulonbseg, akkor nincs mirol beszelni.
  • toMpEr
    Mikor mondtam en, hogy szimulacio, tanulj mar meg olvasni plz.
  • Skyline
    Nemfogok ezen vitatkozni fanatikusokkal...Értelmetlen legyen nektek igazatok a Toca Race Driver 2 vérbeli versenyszimuláció! Lol..:)
  • Skyline
    Pffff....Még1 ember aki szerint a Toca rd szimuláció...Lol..:)
  • toMpEr
    Pff...Ha ezt leirod, akkor valoszinu nem probaltad ki, ugy meg nem tul okos irogatni rola. Ennyi! :)
  • Skyline
    Szvsz nemnehéz..
    www.liveforspeed.net;)
    Vagy
    http://lfs.racesimcentral.com/

Demo leszedhető és neten is lehet vele csapatni...
    A full verziót pedig a játék minőségéhez képest sztem bagóért lehet megkaparintani tőlük...
    Próbázd csak ki és meglátod hogy a Race Driver miért is csak egy arcade játék..:)
    Már éppen itt volt az ideje. Vissza sem kéne jönnöd!!! LÁMA! Baromian okosnak érzed magad, de még is állandóan kérdezel. Hát mégsem lennél annyiar okos te ÁSZ!!!
  • BC
    mentem mára. jó8
  • BC
    meg a pro ban, nehézkesebben vált. DTM ben szoktam nyomulni.