24
-
#24 Viszont meglepően jól néz ki ez a kis teló! Mostanában, amiket látni a Nokia terveiben, azok valami bűnrondák! -
#23 talan, ha egy bevezetnenek egy uj PMR savot, ami digitalis, es kb 500 kis hatotavolsagu (1-3 km)full duplex, digit. telefon minosegu csatornat foglalna magaba, akkor a gsm halozaton kivul is lehetne dumalni, es a telefonok egymas azonositoja alapjan talalnak meg egymast... mondjuk beirnad a telonak az elore, a nev, gsm telefonszam melle pl. az imei telefonszamot is, es azt is tudnad hivni .... (pl. felcsorogsz neki, hogy dobja le a kulcsot, stb) es mindezt ingyen... es mindez lehetseges lenne technikailag, csak hat ilyen soha nem lesz... erdekekbe utkozik, de valamivel vakitani kell a jonepet, igy marad az elemlampa...
-
TomBond #22 "aki értelmes" + "ilyent" Hát ez nekem nem illik össze.
:-³ -
#20 mennyi egy ilyen?
és mikor jön? -
#17 nekem ez tetszik. :) -
#14 Már azt hittem, hogy rendesen lehet vele walkie-talkie-zni. Szerintem simán meg tudnák oldani, hogy a telefonok 2-3 km távolságon belül nem a szolgáltatón keresztül folytatnák az adatátvitelt.
Csak ez valakinek nagyon nem áll érdekében. :-| -
#11 beszéljünk a zseblámpájáról
mennyire világít
csak mert lehet veszek egy ilyet ha tényleg jó arra
meg persze ha nem túl drága -
#10 Volt már ütésálló cuccuk ezelőtt is. N6250, N5210. Szóval előbb tájékozódunk, aztán beszélünk. Mellesleg a Siemens M sorozata nem mind ütésálló. Pl S-M50 -
Flashy #9 ez megint vakitas. igazi walkie talkie kene bele, ami nem a GSM halozaton megy. -
#8 Igaz a 3200-ban is van flashlight, de asszem az első zseblámpa mobil az 5100 volt. -
#7 Szomorú, de igaz. Már ami a minőséget illeti. -
#6 Olvasd el mégegyszer, a GPRS-t használja, az meg lehet, hogy drágábbra jön ki (legalábbis Mo-on), mint a sima beszélgetés.
Vicc, hogy már mennyi felesleges dolgot beleraknak a telefonokba, csak hogy többet tudjon, mint a konkurencia terméke, a minőség meg természetesen egyre esik. -
#5 ...és a 3200ban
de az tényleg világít?
mit lehet látni egy ilyen "lámpa" fényénél -
#3 Zseblámpa az 5100-ban is van. -
Cat #2 a nokia ugylátszik megirigyelte a siemens M sorozatának sikerét -
#1 végre egy használható nokia
(zseblámpának)