222
Ti hol ismerkedtek?
-
#62 Mérnem? Az csak elhatározás kérdése! :))
Egyébként mit csinálnál akkor, ha az utcán szembe jönne a legjobb pasi akit valaha elképzeltél magadnak, meghívna egy teára/kávéra/kakaóra/akármire? -
#61 Az oké, és kipihenni mikor fogom magam?! :D Én nem állíthatok be karikás szemekkel a melóba... :) -
#60 Nálunk is vannak/voltak/lesznek is olyan időszakok, amikor vmelyik fél elfoglalt. Akkor vki ott alszik a másiknál és mki boldogan ébred. ;D -
#59 selwik, ollie: sajna tényleg ez a helyzet esetemben... Bármily hihetetlen is. Annyi melóm van, és még a sulit is nyomni kell, hogy ha még aludni is akarok, akkor le is telt a nap 24 órája. Én erősen nem vagyok híve az egyéjszakásoknak és kalandoknak, egy tartósabb kapcsolat pedig időt igényel, az ember párja meg törődést, odafigyelést. Most, hogy napi fél órát lássuk egymást késő este, akkor is olyan vagyok már mint akit 3-szor kimostak főzőprogramon, ezzel nem kell kínozni egymást. Majd most februárban befejezem a sulit, aztán felszabadul egy csomó időm, akkor aztán reszkess férfitársadalom! :))) -
#58 Ez is benne van a pakliban, de én nem tudom elképzelni, hogy úgy összevesszek egy csajjal, hogy utána hozzá se szólok. Kivéve ha megcsal a ribanc!!
Ilyen esetben biztos nem én leszek aki azért nem megy a barátai közé, mert ott van az exnő is. -
#57 Bármikor, bárhol, bármennyit! -
#56 azért gonoszkodni lehet -
#55 Ha két olyan ember ismerkedik meg, akik teljesen más társaságból jöttek, akkor is lesz egy idő után közös baráti körük... -
#54 Persze lehetnek kivételek. Legjobb haverom is most decemberben lesz 1 éves a chates barátnőjével. És dúl a love köztük. :) -
#53 Hát ha a druszám az egy Kata, akkor lehet hogy ez hülye kérdés volt, nem? -
#52 és te vagy a nő, vagy a másik? -
#51 Lehet, hogy igazad van, én is ezt pártolom inkább. Csak akkor mi van, ha Isten ne adj', összevesztek valamin, és szakítotok. Mivel ugye egy társaságba jártok, egymásra sem bírtok nézni, ez eléggé xar dolog. És nem csak nektek, hanem a többieknek is (habár ez kevésbé fontos). -
#50 :) Én chaten ismertem meg a mostani párom. Kb két éve. több mint másfél éve vagyunk együtt, és mi is úgy kezdtük hogy se közös ismerős, se közös barát, se közös élmények. Mégis működik. :)
De tudom, hogy ez a nagyon ritka esetek közé tartozik. Én is azon a véleményen vagyok, hogy discóban, chaten hosszútávú, komoly kapcsolatot inkább ne keressen az ember. -
#49 Druszámmal egyetértek. :)
#45 ollie
"Az egész a szeretetről (nem szexről és nem is csak szerelemről)..."
Ezzel viszont így nem. Nem CSAK a szeretetről, nem CSAK a szexről, nem CSAK a szerelemről, nem CSAK a barátságról... ezekről mind _együtt_. -
#48 igazat beszélsz rézbőrű testvérem -
#47 Én is azon a véleményen vagyok, hogy szórakozóhelyeken nem érdemes tartós kapcsolatot keresni. Volt már egy pár ilyen bulin megismert csajom, de a leghosszabb is csak 3 hétig tartott. Az a baj, hogy ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön egy kicsit jobban kell ismerni egymást. Egy idegen csajjal nem nagyon vannak közös barátok, közös élmények, közös témák. Ez persze idővel kialakul, de nálam addig minden kapcsolatnak vége lett.
Szerintem inkább baráti társaságból érdemes keresni, olyan csajt, akit nem a bulin lát az ember először. Ilyenkor már az elején tök jól elvan az ember vele. Jókat lehet dumálni, meg minden és működik a kapcsolat "barátság" része is, merthogy szerintem az is nagyon kell egy lelki kapcsolathoz.
Szerintem ez ugyan úgy igaz női szemszögből nézve is. -
#46 ehehe, lehet, hoyg ezért vagyon én is egyedülálló, meg depressziós? -
#45 áááááááá nem mondod komolyan, hoyg azért nem akarsz most barátot, mert nincs rá időd???
Nálam a párkapcsolat soha nem ettől függöt. Az egész a szeretetről (nem szexről és nem is csak szerelemről) és barátságról szól és az ember arra szakít időt, amire igazán akar. Gondolj csak bele, hogy lehet, hogy ezért szalasztod el életed nagy nagy Ő-jét, mert most nincs időd. Számomra egy párkapcsolat nem ideiglenes, hanem úgy állok hozzá, hogy egy életre fog szólni. -
selwik #44 Márha az alább összehordott elmés beszólások után még valaha is erre az oldara tévedsz. :DD -
selwik #43 Tök szar ezt hallani egy nőtől, hogy nincs ideje egy kapcsolatra:((
Nincs is igényed rá?
Nekem is volt olyan kapcsolatom, hogy hetenete, kéthetente egyszer találkoztunk: én dolgoztam, ő tanult. Mégse emiatt mentünk szét fél év után, hanem egyszerűen kihűlt a dolog, és már azt se élveztük igazán.
Dora:
Szórakozóhelyen is lehet normális csókákat találni, ált. a nőknek jó a szimata ilyen téren:))
Egyéb alternatívák: iskola, munkahely, haver, haver haverja, bartátnőid expasija:)), mozi, színház, könyvtár, koripálya, stb.
Csak annyi a lényeg, hogy ha látod, hogy bejössz egy pasinak, és neked is bejön, akkor te ne habozz, ha ő esetleg habozik. -
#42 Szerintem nézz szét az óvoda előtt reggel és délután is, ott biztos találsz valakit..
Vagy ha nem jönne be akkor a szociális otthon marad. Az biztos hely :DDDD -
#41 a=ha
csak régi a bill.-em -
#40 ...és a egy csinos, kedves lánynak nincs épp barátja akkor is tuti h. sosem ér rá. -
#39 Olyan helyekre nem megyek. Nem akarom magam rendőrségi zárdába juttatni egy provokatív deviáns eltört orra miatt. -
#38 Miért, te arra gondolsz? :) -
#37 Van benne valami... -
Chief #36 Ott ismerkedsz a meleg barátaiddal is, esetleg meleg felvonuláson, tüntetéseken? -
#35 Mire gondolsz Sodi, gay.hu? -
#34 "A hiba nem csak bennünk keresendő, ez a félelem a pasik iránt nem véletlenül alakult ki, ennek pont ti férfiak adtatok alapot. Illetve egyes díszpéldányaitok - elnézést, nem akartam általánosítani!"
Azt hiszem erről a témáról általánosítások nélkül nehéz vitatkozni, sőt nem is lehet.
Igen, vannak tapló férfiak, és ők boldogok is...
Szemetet összefújja a szél, zsák a foltját... stb. Vannak ilyen bölcsességek. ;)
...Azt akarom kihozni ebből, hogy van nagyon sok tapló férfi, és nagyjából ugyanennyi hozzájuk való egyéccakás pár.
Ők könnyen egymásra találnak, mert mindkét tábor ugyanazt szeretné elérni, ergo nem sz@roznak holmi ócska ismerkedéssel, rögtön a lényegre térnek.
Aki egy kicsit mélyebb érzésű, az - látván a felhozatalt - levonja magának a következetést a másik nemről. Jogosan.
És mi az eredménye? Normálisabb lányok elküldik azt a szerencsétlen fiút is, aki tényleg egy tartalmas kapcsolatot szeretne kialakítani, nem csak hanyatvágni a lányt, aztán viedersehen. És persze amelyik fiú nem "tapló", annak előbb-utóbb leesik, hogy ő nem elég férfias, mert mindig elzavarják. Vagy depressziós lesz, vagy röhög a világon, és már nem keresi más ember barátságát, mert azt hiszi, senkinek sincs rá szüksége. Elvan, mint a meggybefőtt. :)
Valahol olvastam egy közhelyet:
A szingliség divat az értelmiségiek körében... :)
-Hát ezért, amit fent leírtam... -
#33 Azt hiszem, ezek a reakciók nem véletlenül alakultak ki... És szerintem kicsit ellentmondásos ez az "elhajtom a pasit, vagy leütöm", mint a végén említett kezükkel közeledő, tárgyra térő pasasokkal.
Én speciel nem bírom a nyomulós pasikat, de aki normálisan megszólít, vagy csevegni akar, nem szoktam agyonütni a retikülömmel, vagy a tűsarkúmat a fejébe állítani. Viszont ha látom a pasin, hogy csak "arra" megy ki a játék, akkor valóban az általad felsoroltak közül kapásból érvénybe lép az E pont.
A hiba nem csak bennünk keresendő, ez a félelem a pasik iránt nem véletlenül alakult ki, ennek pont ti férfiak adtatok alapot. Illetve egyes díszpéldányaitok - elnézést, nem akartam általánosítani!
Másik téma a van barátom. Én őszinte vagyok, és nem okoz gondot megmondani, hogy nincs barátom, nem vonulok ilyen védőburok mögé, ha az nem igaz. Most is pl. 1,5 éve facér vagyok, és a meló meg a suli mellett nem is lenne időm kapcsolatra, így most nem is akarok. Ezt el szoktam mondani az illetőnek, aki komolyabb udvarlásba kezd irányomban. Természetesen ez is csak állapot, ami majd változik (ha sikerült lediplomáznom, és a sulival már kevesebb lesz...).
Szóval nem kell mindent ránk hárítani. Én speciel - mivel nem akarok más lányok nevében beszélni - nem szeretem a túlzottan nyomuló, gizdázó hapsikat. Sokkal szimpatikusabb, aki önmagával tisztában van, tudja hova tenni magát, nem nagyzol, nem a "Hello. Szexi vagy cica. Dugunk?" szöveggel nyit, nem potyatapiz tánc közben, nem siettet, nem csak egy éjszakás kalandot keres. Ezek erős visszatetszést váltanak ki bennem, remélem nem kell elmagyarázni, miért. -
#32 "pasizas.hu [vagy ha az nem jó, akkor csajozas.hu :)]"
1. Szórakozott emberek öncélú poénkodásai miatt a hirdetések nagyrésze kamu.
2. Ha nincs fényképed, nem válaszolnak a leveledre,
3. Ha van fényképed, és nem az intim részeidet ábrázolja/nincs átdolgozva PaintShopPro-ban, szintén nem fog válaszlevél érkezni,
4. "Van barátom 394db, csak pojénból regisztráltam" szöveg
5. Normális embernek nagyon hamar elege lesz belőle, és törli a regisztrációt, szóval az újonnan regisztrált egyénekre le kell csapni 1254.-ként, és talán találtál egy normális embert, aki még válaszol is egy 1254. olvasatlan levélre, amit egy fénykép nélküli személy küldött.
Sok sikert hozzá! :) -
#31 "Nekem is vannak barátaim, ti melyik csapatnak szurkoltok?"
loál™
© Jano, 2003. -
#30 :)) Egy nőnemű szerintem úgy tud ismerkedni, hogy példának okáért nem küldi el a trópusi égh. övezetbe azt a szerencsétlen "lovagot", amelyik minden bátorságát összeszedve megpróbál vele szóba elegyedni... Az utcán, egy koncerten, baráti társaságban, könyvtárban, ócskavastelepen, föld alatti titkos katonai nukleáris rakétasilóban... Bárhol.
Nem a hol kérdéssel van probléma, hanem néhány alapvető dologgal:
Adott egy (vagy akármennyi) ifjú legény, aki szeretne barátnőt találni magának, de mivel nem egy degenerált színes fénymásoló-tonernek kinéző egyéjszakás bulicicát keres, a diszkóban nem fog partnert találni. Ún. komolyabb kapcsolatot, lelki társat keres.
És itt jön be a "képbe" a lányok hozzáállása: Legény meglát egy neki tetsző hölgyet BÁRHOL, mit fog tenni?
Ha nincs még tapasztalata, odamegy hozzá, és elcsipog egy mélabús madárdalt, melynek végkicsengése az, hogy szeretné megismerni az adott hölgyet.
És erre a reakció többféle lehet a lány részéről:
a. "Takarodj a jóédes.... 'anyádba'!" :)
b. "Bocs, van barátom." Ilyenkor én azt mondom, "Nekem is vannak barátaim, ti melyik csapatnak szurkoltok?"
c. Egy árva szót nem szól, sarkonfordul, és távozik.
d. Rendőrséget akarja hívni.
e. ...Se kép se hang, aztán átváltozott egy zöldruhás professzorrá, aki defriblirrátorral a kezében mosolyogva csak ennyit mond: "Sikerült!"
Ha ezek már sokszor megtörténtek egy fiúval, akkor egy idő után kissé visszafogottabban megy el a szimpatikus lányok mellett. Magyarul: sz@rik rájuk... :)))
A másik tény, hogy egy lánynak akkor is van barátja, ha egyedül van, ha sok lány van együtt, ha a barátjával van... stb. Tehát új kapcsolatnak esélye sincs.
Elképzelem, hogy van egy pár, épp csókolóznak. Egy srác odamegy hozzájuk: "Bocsi, szerintem te unod a barátodat, nem akrsz inkább engem megismerni?"
Topic indító kérdésére válaszolva: a lányoknak csak hagyni kéne, hogy a fiúk közeledjenek. (Persze hagyják is az olyan fiúknak, akik rögtön a "lényegre" térnek, és a kezükkel fejezik ki a gondolataikat...)
Akkor van probléma, ha a lány nem felel meg a rámenősebb fiúk elvárásainak, és na 'adj Isten a "csomagolása" a belső értékeknek - nem a mai trendet követi... No, ilyenkor télleg gáz van. :) Lesz egyel több színglí!
Lehet hőzöngeni... :)
Üdv: Poncsó -
#29 neten -
#28 dehogy, úgyis én vagyok a főnök, és Te még beleférsz gangbang partikba :DDD -
#27 bazzegh megint lemaradtam -
#26 hmmm rendben :D fő a változatosság ;) -
#25 jóvan akkor 3-asba :DD -
#24 ő az enyém szállj le róla :D -
#23 ezt igennek vehetem?