222
Ti hol ismerkedtek?
  • gabber_saviola
    írtam direkt, hogy "forgalmas kerékpárút"
  • chhaya #221
    Köszönöm nem. :)
  • lac556
    nem te az 1%-ba vagy benne akit nem ismerek
    msn?
  • Dani0017
    hááát sztem nem olyan jó ez a bringa ötlet,vagy nemtudom,
    deh ahol én lakok ritkán látok bringán lányokat:)
  • DaemoonHunter
    Hát igen...piros lámpánál, ha szerencséd van akad jó is
    Most komolyan...anno volt 1 szép leányzó, bár mellettem állt, nem is figyeltem rá, majd elindult, és úgy tekert mint valami versenyző a köv lámpáig "üldöztem" kb, beálltam mellé, mondom rendesen megizzasztottál...elsőre le se esett neki
  • Molnibalage
    Na itt a probléma...
  • gabber_saviola
    Persze nem árt neked sem a komolyabb bringás látszatát kelteni, mert különben nem fog összejönni.
  • gabber_saviola
    Mire zöldre vált a lámpa már rég másról dumáltok.
    A kerékpáros olyan, hogy elég csak megjegyezni neki, hogy milyen szép a teleszkópja/cipője/sisakja máris beszédbe enyeledsz vele.
  • Tucker Case
    Aha, és meddig tart az ismeretség, míg zöldre nem vált a lámpa? :D
  • gabber_saviola
    "Hol lehet manapság ismerkedni?"

Ülj fel egy kerékpárra és menj el forgalmas kerékpárútra kerekezni. Legtöbbször ha pirosnál állsz, jó csajok is fognak veled állni...innentől elég egy "fudejódringádvan" vagy egy "eltévedtemmerrekellxyfelémenni" szöveg. De lehet, hogy nem is kell kezdeményezned, hanem Ők/Ő fog megszólítani téged.

Csomó csajt így ismertem meg.
  • Dani0017
    hali
    discoba hogy lehet könnyen ismerkedni?hogy menjek oda a kiszemelt lányhoz?mit mondjak neki?
  • Rundstedt17
    Teljesen egyetértek.Engem mindig felháborít ez a álszenteskedés,akik úgy beszélnek magukról mint ártatlan áldozatok s közben ők se mennyivel sem különbek...Vagy azt is bírom amikor egy borsónyi agyú férfi nem képes felfogni hogy a nőnek is lehet olyan hogy tetszik vagy nem tetszik...A felnőtt ember férfi igen felfogná magában hogy nem tetszett ez a pálya.DE NEM!Ehelyett szánalmas elméletekkel jön:
    A,Csak a pénzre hajt...(szegény nem képes felfogni hogy a csajnak is lehet olyan hogy tetszik nem tetszik)
    B,Csak azt nézik hogy jóképű vagyok e vagy sem...(micsoda álszentség,képem leég mintha neki nem számítana hogy néz ki a csaj,persze gyerekes picinyke agya csak azt hiszi neki lehet joga itélni külső alapján)
    C,Minden csaj pénzéhes külsőséges ribi(magyarán volt egy hülye csaja akit a discoba szedett össze aztán félrek.rt ebből a nagy tapasztalatból általánosít9...
  • chhaya #210
    Más értékrend. "Ez még belefér." Nem nagy dolog. Egyszer élünk, mindent ki kell próbálni.
    Nem értek hozzá, én nem csinálok ilyeneket.
  • salsoul
    Akkor alapjában mégsem az alkohollal lesz a gond hanem a mentalitással.
    De hogy alakul(hat) ki valakinél egy ilyen mentalitás?
  • Molnibalage
    Jól. Egyre jobb mindenegyik. Jövő héten korcsolyázni megyünk, de utána egy meglepetés helyre viszem a hölgyet. Szerintem jó lesz. Ma bowling és más is volt. Életem egyik legszebb napja volt ma! :)
  • chhaya #207
    Soksok alkohol, plusz egy olyan mentalitás, amire a soksok alkohol ilyen hatással van.
    Az emberek eltérőek, másképp reagálnak rá. Van aki elalszik tőle, van aki közvetlen és jókedvű lesz, van akinek feloldja minden gátlását, és megtesz bármi olyasmit, amit józanul eszébe sem jutna. Sokkal spontánabb, és nem számol ilyenkor sem a helyzet moralitásával (vagy mit is mondjak), sem a következményekkel.
    Szvsz.
  • salsoul
    De soksok ember soksok alkoholtól sem jut idáig.
    Ergo nem hinném, hogy a soksok alkohol vezetne ide.
    A soksok alkohol csak résztvevő.
  • Orionk
    ha nem sértek személyiségi jogokat, akkor megoszthatod, hogy hogyan sikerült a randi...
  • chhaya #204
    Soksok alkohol.

[[[ off: kakaoskalacs: a logód nagyonjóóó. *-* ]]]
  • salsoul
    Na semmi tipp, semmi elképzelés, senki nem tud semmit?
  • kakaoskalacs
    az aki fotozta ;)
  • Molnibalage
    Egyáltalán ki rak fel ilyen képet?
  • kakaoskalacs
    Akárhol lehet ismerkedni ... Önbizalom kell hogy odamenj és beszélj(nem is szabad tulzásba vinni) , nah meg el is kell viselni ha épp rosszul sül el a dolog és csalódás ér :)
  • salsoul
    mindkét oldalról
  • salsoul
    igen, érdekel, hogy hogy jut vki idáig
  • Molnibalage
    Biztos, hogy akarod tudni? El sem tudom dönteni, hogy kettejük közül melyik a gázosabb ebben a helyzetben.
  • salsoul
    Vajon mi vezet idáig?
  • salsoul
    És egy szóval talán: figyelmesség.
  • salsoul

Nincs itt semmi túlzás.
    Jól látod a szitut.
  • Molnibalage
    Én holnap megyek randizni. Ej, de várom már. :)
  • chhaya #192
    Igenigenigen köszönöm, pont erre gondoltam.
  • Szélrózsa
    Mert ugye nektek fiúk nem fontos a pénz? Titeket hidegen hagy, persze, hogy mindenki szeretné magát jólétben tudni de nem ez az elsődleges szempont a párválasztásnál. Úgy látom ti már az új világ szülöttei vagytok és nem ismeritek azt h szerelem. Elmentek heti egyszer bulizni felszedtek valami lányt aki egyáltalán nem a többséget képviseli aztán a hét többi napján ahelyett h a barátaitokkal lennétek vagy értelmesen töltenétek el az időt itt ücsörögtök é szidjátok a mai nőket? Fórumozás helyett értelmes helykre kellene járni ahol megismerheted a többi embertnem egy internetes oladlon kellene böngészni naphosszat és hazudpzni. Mert valljuk be ki az aki itt őszinte? Milyen alapon mondod h 90% a pénzre hajt?? Hányat ismertél még? 4-5-öt? Ó ez alapján valóban lehet általánosítani. Nagyon király gyerekek vagytok. Tudjátok el kellene azon is gondolkozni, hogy vajon milyen érték van benned ha egy Nő először a pénzedre figyel fel, talán te nem tudsz mást mutatni.
    Utálom az ilyen hímsoviniszta beszólásokat.
    Bocs ha túlzásokba estem és megsértettem valaki önérzetét annak javaslom álljon fel a gép elől tegye messzire a gyerekees sérelmeit és kezdjen élni!
    Sziasztok énvoltam
  • Molnibalage
    Koránt sem biztos, hogy mikor kényeztetésről, szeretetről, mindent megadásról írt, az anyagi/materiális dolgokra gondolt..

Pl. csak olyan apróságokra, hogy a disznóóolat magad után eltakarítod, vagy csak egy kis kedvességgel. Drágám, te csak pihenj ma én főzök takarítok mosogatok, stb. Addig nyugodtam menj el és szórakozz! :)
  • salsoul
    "internetes oldalakon is olvasom hogy bla bla..nem érdekel ha audi mellett állsz meg a fullos nyaralódat villogtatod stb... aztán meg leírja hogy szereti,ha a párja elkényezteti,szereti megad neki mindent.. na ez pénz nélkül nem megy!"

Hogy milyen korlátolt vagy... apám...
    Koránt sem biztos, hogy mikor kényeztetésről, szeretetről, mindent megadásról írt, az anyagi/materiális dolgokra gondolt...

"+van az,hogy azért nem mer vagy nem akar egy srác ismerkedni egy lányal mert nagyon szép csinos még akár szemeznek is mert felmerül a gyanú,hogy a lánynak van párja csak éppen kacérkodik mással és valljuk be ki szeretne 2.lenni?? VAgy esetleg balhézni!
    A mai világban már azért van,hogy lassan a lány választ!"

Nos, mindenkinek saját feladata a saját önkorlátozó komplexusainak, hiedelmeinek felülbírálása, meghaladása. Bizony ;)

Asszem' egy kicsit betéptél... agyadra ment "pénzre, aztra hajtanak" süketelés.
    Régen is voltak kéjhölgyek. Nincs ebben semmi újdonság.

Kerülni kell őket, meg az előfordulási helyüket is.
    És valljuk be, színházban, hangversenyen, könyvtárban kevesebbel fogunk találkozni mint a favorit pub-ban vagy disco-ban.
  • chhaya #188
    Az elkényeztetéshez és a szeretet kifejezéséhez nem kell sok pénz. :) Valakinek már az is elkényeztetésszámba megy, ha egyszerűen odafigyelnek rá és törőnek vele...
  • megalodon
    Na jó hagyjuk a százalékokat!
    Az van,hogy egy nönek fontos az anyagi biztonság,van akinek a legfontosabb ezért látni khmmm.. furcsa párokat. Van sok nö aki azt mndja nem fontos a pénz. Söt internetes oldalakon is olvasom hogy bla bla..nem érdekel ha audi mellett állsz meg a fullos nyaralódat villogtatod stb... aztán meg leírja hogy szereti,ha a párja elkényezteti,szereti megad neki mindent.. na ez pénz nélkül nem megy!
    Ismerkedni végülis bárhol lehet de párkapcsolatra szert tenni már nehezebb.
    Persze vannak akik bombázók stb mindenki megbámulja öket aztán mégsincs senkijük,de nem azért mert a pénzre hajtanak hanem mert a férfik félnek töluk,hoyg ugyse kapják meg milyen igényei lehetnek.
    +van az,hogy azért nem mer vagy nem akar egy srác ismerkedni egy lányal mert nagyon szép csinos még akár szemeznek is mert felmerül a gyanú,hogy a lánynak van párja csak éppen kacérkodik mással és valljuk be ki szeretne 2.lenni?? VAgy esetleg balhézni!
    A mai világban már azért van,hogy lassan a lány választ!
    Mert ugye a férfiak CSAK AZT AKARJÁK!! :S
    NA persze,mindig csak AZT.
    Fontos persze és lehet ha meglátok egy gyönyörű lányt,elképzelem milyen lehet fehérneműben stb.. de ha ismerkedek vele és tényleg érdekel akkor nem csak arra vagyok kíváncsi! MErt AZT megkaphatom bárhol egy 10esért!
    Tehát nem azért szólitok meg egy lányt mert egyböl meg akarom d**ni,vagy annyi zsém van hogy fitoktassam hanem mert tényleg érdekel!
    Csakhogy a lányok ezt nem igy gondolják!
  • Steel
    vagy csak rossz helyen próbálkoztál eddig rossz lányoknál :)
    nem mondom, hogy van olyan hely ahol egyáltalán nincsenek pínzesek, mert szerintem mindenhol van (mégha csak páran is), de róluk már messziről sugárzik az "értelem", el kell kerülni őket ;)
    amúgy ha mentek valahova bulizni, és csak szolídan öltöztök ki, akkor úgy is a normális csajok fognak előbb visszamosolyogni, mint a fentebb említett sluszkulcs-detektorok :)
    de ha netán mégis az egyik ilyen normális csajszi bepróbálkozna, hogy melyik cocktail-re hívjuk meg, bármikor el lehet kűldeni, nincs abban semmi :)
  • Molnibalage
    Talán, ha nem skatulyáznátok be a nőket akkor rájönnétek, hogy tévedtek.
  • chhaya #184
    Hát én bőven 100 alatt vagyok és leszarom a pénzed.
    Biztos mutáns vagyok.
  • lac556
    jo de a maradék 10 öö hogy is fogalmazzak
    nem tul dekorativ és kiloi száma bőven 100felett van