Hol lehet manapság ismerkedni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én mondjuk azért mennék uszodába ismerkedni , mert ott lehet látni, hogy melyik csajnak milyen alakja van.
Mert azért valljuk be mindannyian öszintén, hogy a mai világban akárki akármit mond igenis azt nézi a legtöbb fiatal a párválasztásnál, hogy milyen alakja van a csajszinak, illetve pasinak.

nem_?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Steel
hmm, miért is ne, az egyik "zsákbamacskát" ki is lehet húzni, ha valaki fürdõruhában ismerkedik <#eplus2>
bár uszodában, strandon még nem próbálkoztam, van önkritikám <#vigyor>

"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."

Molnibalage
Igen? Nofene..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

uszodában szoktak a srácok próbálkozni ismerkedéssel. legalábbis tapasztalataim szerint
Steel
hát ez az, hogy egyelõre nincs sluszkulcsom, de a pénzmennyiségre gerjedõ csajok amúgy se érdekeltek soha 😊 szóval ha lesz kulcsom akkor se fogok ilyen helyeken próbálkozni
úgy tudom Soho még javában dübörög, és ott pl. normálisabb csajokat találni, a beindításukhoz nem sluszkulcs kell :p

"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."

soho még mukodik?
amugy studio, dokk ba legkönnyeb csajozni ha megfelelõ sluszkulcsod és pénzmennyiségvan nálad....
Steel
Hi

Régebben sportot ûztem belõle csak már kijöttem a gyakorlatból 😊
bár nem sok tapasztalatom van, azért jóval több volt a próbálkozás mint a siker, de emlékeim szerint szinte bárhol lehet ismerkedni ahol nincs zsúfolt tömeg és hangzavar 😊
de a legjobban a könnyed szórakozóhelyeken lehet szerintem, pl. a városligeti jégpálya egy baromi jó hely ilyen szempontból, meg amúgy is mert korcsolya nagyon rulez 😊
nyáron Margit-sziget, szabadtéri pub-ok és hasonló helyek, zenés helyek közûl elit klubok (Studio, Dokk, annó Home Club) esélytelen, nekem sose sikerûlt szóval hamar eldöntöttem, hogy ilyen helyeken csak buli és táncolás, tehát zenés helyeknél max. ilyen Soho jellegû könnyed klubok, Soho-ban általában funky és dance megy amire jol lehet együtt mozogni a csajokkal 😊
amúgy összevetve mindent, nekem ez az ismerkedés mindíg akkor ment jól amikor már benne voltam egy ideje, ha mindent héten próbálkoztam egy kicsit (néha egy héten többször is) akkor úgy az ötödik v. hatodik kudarc környékén fogott el egy olyan érzés, hogy: "nem jött össze és ki a f*szt érdekel... 😊", na az ilyen "billenõpontok" után szokott jönni a java a dolgoknak, tehát részemrõl itt is úgy mûködnek a dolgok mint szinte bárhol máshol: "a gyakorlat teszi a mestert..." 😊
sok sikert

Molnibalage
Honnan tudjam. Nem vagyok nagy csajózós, bár ma éppen megyek korizni valakivel. 😊

Leszólítani egyikhez sem mentem oda, de az embernek a szürke héköznapokon ez is örömet ad. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

és ha viszajön a mosoly leszolitod?ez a pozitiv jel?mosolyon kivul szerintetek még mi lehet a pozitiv jel? mer nem mindegyik csaj szeret mosolyogni, ha 2-3xelkapja a fejét? azjo v rosz
me tegyuk fel én félénv vok és rám néz a csaj kapásból elkapom a fejem nah ezt eljátszuk a csajal 2.x3x az már vehetõ ok nak??
Molnibalage
Én miért? Én pont ilyenkor szoktam elmosolydni. Valamikor jön vissza mosoly, valamikor nem.

Narxis
<#sir>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

metron már én is láttam szép lányokat számtalanszor az a baj, én pl azért nem szólítottam meg még egyet sem mert mindig azt hiszem, hogy á " idegen embert" leszólítani?! :/ na meg a másik baj az hogy volt olyan hogy szemeztem vkivel pl buszon is, de ahogy rám nézett volna az illetõ, rögtön elhúztam a fejem ez sajna ilyen automatikus nálam...:S tökmind1 megvagyok egyedül is

ok

pesten nincsen kapu.legalábbis még nem találkoztam vele. ugye Budapestrõl beszélsz?
jegyet a narancsárga izébe kezelsz, lyukasztasz napijegyet meg csak megmutatod az ellenõrnek/biztonsági fickonak ha kére!
köszi a választ.

azt azért még kérdezném, hogy láttam, hogy van olyan, hogy aluljáróban, amikor akarsz menni a metro megállóhelyére, akkor van valami olyan jegy, amit le kell érvenyesítened, és csak akkor mehetsz át a kapun, vagy mi???

szóval, ha én veszek napijegyet, akkor azt is le kell ott érvényesítenem, vagy a napijegy mellett még vennem kell ilyen kis cédulát erre a célra.

jah amnugy topic hoz hozzászolva ma reggel is a metron láttam egy gyönyörû lányt:-) mosolygott is rendesen csak azt nem tudtam eldönteni hogy azért mert szimpivagyok neki vagy másmiatt?
szolitottak már le csajt a metron, villamoson???
tippek?trükkök?tapasztalatok??
van napijegy 1 napra szol ill. heti jegy .kettõ közt nincs átmenet sztem az lesz a legjobb ha veszel napijegyet meg egy tizes gyujtot másnapra!amugy nemkell tulzásba vinni a jegykezelést metroora felszállás elõõtt kezelsz, busz vilamos troli jön a kaller leszálsz, nincs nálad igazolvány csokolom de rád bizom
népligetet nem tudom de sztem tuti hogy lehet bkv jegyet venni.
szal, akkor csak aluljáróban tudok venni. Ez azért nem tetszik, mert ott egy csomó csöves van és kéreget. Meg én nem budapesti vagyok, és attól parázok, hogy kirabolnak 😄
erre meg a legalkalmasabb az aluljáró

35 éves a csaj

Köszönöm a válaszokat!

Abban nem tudtok még segíteni, hogy a Népligeti buszállomásnál lehet e venni bkv napijegyet?

Jah, és még azt is kérdezném, hogy olyan jegy van-e, hogy egyik napra veszek napijegyet, tehát aznapra mindennel utazhatom, DE még a rá következõ nap (holnap) délelõtt is szeretnék utazgatni. Akkor arra a délelõttre kell vennem még egy napijegyet?

köszi

hány éves a csaj? de amugy ha már nyugati van 1 csomo kávézo pl a liszt ferenc téren oktogon környékén,
bár ez erõsen pénztárca fuggo
minden bkv jegypénztárba lehet napijegyet venni szerintem. metro lejárat elõtt nyugatinál felszinen hm nemtom szerintem az egész belvárosban nincs felszinen bkv jegyy értékesités
Meg azt kérdezném még a Budapestiektõl, hogy hol lehet venni napijegyeket a közlekedésbe?
Én csak az aluljárókban tudok ilyen helyet, esetleg a felszínen nincs ilyen hely?

Ja és a nyugatiban érkezek a vonattal, ezért jó lenne, ha a nyugati közelében lehetne vásárolni.

Halihó!

Olyan nagy helyet keresek, ahova, ha bemész, akkor nagy hely van, mint például az erzsébet körúton a KFC. Tudjátok ott van, hogy, ha a nyugatinál felszállsz a villamosra, ami a nyugati elõtt van, és az oktogon irányában mész az erzsébet körúton, és akkor a kfc ott lesz az egyik sarkon.

Na a kfc ben belülrõl rengeteg asztal van, és sok helyre le lehet ülni, nagy a belsõ tere, valamilyen ilyen nagy helyet keresek.

Vagy egyáltalán a kfc jó hely egy randira?

Molnibalage
Ott sem kötelezõ, csak én szeretek biztosra menni.

fúú az Oktogon pl rengeteg jó étkezde van akkor ott van mellette az Andrássy út annyi hely van Budapesten igaz tõlem is messze vannak a dolgok kicsit én Dél Pesti vagyok😄

Budapest de csodás😄

Okés, köszi szépen.

esetleg valakinek más ötlet? azért lehet találni a környéken helyet, ahol nem kell foglaltatni helyet,nem?

Molnibalage
Kék (2-es) metróval a Ferenciek teréig kell menni. A híd lábánál van a megálló. Ott feljössz, és a hídtól délre esõ oldlaon kapásból lesz vagy 2 hely. Egy sarokkal beljebb a Duna felé meg lesz egy Grinzingi nevû hely. Az egy jó nagy beülõs hely. Van felsõ és hangulatos pincerésze is. Azért foglaltass asztalt, met fent szinte mindig teltház van és lent is.

Itt van. Sok hely van a környéken.

szia!

köszi az ötletet. másét is szivesen várom.

Azt írod, hogy az erzsébet hídnál kell leszállni. Az igazság az, hogy a népligeti buszállomástól nem tudom, hogy hogyan kell eljutni az erzsébet hídig, úgy, hogy olcsó,és gyors is legyen az eljutás.

Én nem vagyok budapesti, csak kb. 2 hónapja, és a csajszi meg a népligeti buszállomásnál fog leszállni a buszról.

jah az teljesen jó amit az elõttem lévõ írt,,vagy figy nálam így történt tavasszal,,elsõ találkozás,,leugrottunk westendbe,,vannak jó kis teás helyek,,utána beugrottunk vmi cba-ba ott westen belül ,vagy mi van ott ,ott próbáltunk susnyázni 1 almát,,de lebuktunk😄D..

utána meg ...az csak rajtatok áll😊

jah és ha ugy van még moziba is elcibálhatod..

Molnibalage
Ha csak szimplán beülõs hely kell akkor leszállsz az Erzsébet hídnál és elindulsz befele a környezõ utcákon. Minden sarkon egy beülõs hely és egy rani erejéig simán kibírható az ár.

sziasztok!

pont ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, hogy ha randit szervezek egy hölggyel, akkor egykávézó az jó hely erre?

csak egy egyszerû kis randi, nem egy elit helyen, de nem is egy lebukkant kocsmában. Van itt köztetek budapesti, aki tudna ebben segíteni?

és még mindig eggyütt vagytok??😄D

Crazygirl
"Ti hol ismerkedtek?" - hat nekem nem volt nehez dolog. Nekem hazhoz jott a legjobb pasi a kornyeken. Azota is egyutt vagyunk mar 1 eve:😄DDDDDDD

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Egyébként ebben az ismerkedés témában érdemes válaszokat keresgélni Káma-Szutrában is...

http://www.terebess.hu/keletkultinfo/kamaszutra.html

(-Hogyan kell viselkedni, hogy a lány bizalmat érezzen a férfi iránt
-Az udvarlás -- Az érzések tudtul adása különbözõ módokon
-Milyen jelekbõl lehet rájönni arra, hogy a leány belénk szeretett?
-Mit kell a férfinak tennie, hogy a leányt elnyerje, és mit kell tennie a lánynak, hogy uralkodjon a férfi felett
-A sikeres, hódító férfiak
-Könnyen meghódítható, könnyen kapható nõk
-Mi a módja a nõk megkörnyékezésének és meghódításának
-A nõ lelkiállapotának megismerése
-Bizalmas tanítások -- A csábítás mûvészete -- A szépítõszerek használata -- Viselkedés a szívek elbûvölésére -- Serkentõ- és erõsítõszerek)

A netes társkeresõn minden lány szõke/kékszemû/modell, minden fiú meg kétmétertizes/kockahasú testépítõ. 😊

Szteam a chat csak csevegésre jó. Komoly kapcslatot szerezni nem. (Persze ellenkezõ példák mindig vannak.😊 )
Az én tapasztalatom, hogy netes társkeresõkbe nem érdemes bízni. Írhatsz bárkinek, ám annak az esély, hogy válaszol elég csekély. Ha pedig válaszolnak, akkor meg elkezdõdik a halogatás, hogy most miért nem tudok/akarok írni neked... Semmi értelme az egésznek.
Annak, aki komoly szándékokkal belép egy társkeresõbe, a költõ szavaival élve ezt mondanám:
"Éji fagy, hosszú út, szívbéli fájdalmak
És más szomorúságok várnak itt rád."

#

"Házasodj meg, meg fogod bánni; ne házasodj meg, azt is meg fogod bánni; házasodj vagy ne házasodj, mindkettõt meg fogod bánni; vagy megházasodsz, vagy nem, mindkettõt megbánod. Nevess a világ ostobaságain, meg fogod bánni; sírasd el, azt is meg fogod bánni; nevess a világ ostobaságain vagy sirasd el, mindkettõt meg fogod bánni; vagy nevetsz a világ ostobaságain, vagy elsiratod õket, mindkettõt megbánod. Bízzál egy lányban, meg fogod bánni; ne bízzál benne, azt is meg fogod bánni; bízzál egy lányban vagy ne bízzál benne, mindkettõt meg fogod bánni. Akaszd fel magad, meg fogod bánni- ne akaszd fel magad, mindkettõt meg fogod bánni; vagy felakasztod magad, vagy nem, mindkettõt meg fogod bánni. Ez, uraim, minden életbölcsesség foglalata."
(Søren Kierkegaard: Vagy-vagy)

eLviRA
wow

...what\'s for You, will not pass You by...

Breki33
Vátszajána Indiai Költõ
hmhm
félig igaz sajnos :C

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

én seholse

itt! 😊
monnyuk nagyban függ attól is, mi az ismerkedésed célja. 😊

Hanga
sehol?😊

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

hmhm
bárhol.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

The Garrett
nope :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]PAStheLoD
nem... én azt akartam kifejezésre juttatni ha neki ilyen nagy gond hogy nincs senkije (azért anyu meg apu biztos van 😊 akkor itt a kezem nem disznócombcsont.. érted? 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Buddy
azt akartad volt kérdezni, hogy próbálna-e a tisztelt nõnemû delikvens veled közelebbi, késõbb elmélyítendõ kapcsolatot foganatosítani egy behatárolható, ámde nem túlzott mértékû idõintervallumon belül?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

[HUN]PAStheLoD
van barátnõd? nekem nincs ! akkor legyünk barátnõk izé hogy is kell mondani? 😛P

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ollie
nagyon vicces

Mit kerestél a templomban a pad alatt???