222
Ti hol ismerkedtek?
-
megalodon #182 naaa akkor inkább 90 -
lac556 #181 80? sztem olyan 99% -
megalodon #180 Bárhol lehet csajozni,ha van elég zsé,hogy meginvitáld valamire aztán meg lássa mennyire nagyvonalu vagy és mennyi zsé van :)
A nök 80%a ilyen -
#179 Jó rég volt a tévében egy vetélkedőszerű műsor, Kósa L Adolf vezette... (Emlékszik valaki rá?) Felvonult egymással szemben három pasas és három lány, és különböző feladatokra meg helyzetekre kellett reagálniuk, és szavazgatni, hogy ki tetszik a másiknak... Aztán ha ketten egymásra szavaztak, akkor nyertek valami közös hétvégét talán? :D Vicces műsor olt, erről jutott eszembe. Az ilyenek után mindig elgondolkozom, hogy vajon ezek a kapcsolatok mennyire voltak sikeresek, illetve mennyi ideig tartottak... De az ilyenekről valahogy sosincs adat... -
#178 Szerintem is szabadidős, hobbis alkalmakon/rendezvényeken/tanfolyamokon lehet legjobban ismerkedni, ahol nagyjából hasonló érdeklődési körű társaság jön össze.
A szórakozó- és vendéglátó helyeket én sem tartom a legszerencsésebbnek. -
Csak77 #177 Pár napja volt a VIVA tévében, a randikommandó nevű ultrabaromság... egy tök jó 20as csajszi, természetesen szőke... neki a nagydarab, kopasz, macis-kövér pasik jönnek be... a csaj beszolásai komolyak voltak... közös téma legyen szinte mindig a kocsik, meg a kondi... Muhahahahaha... felturbozták a csajt a randira, majd egy olyan szinten szellemileg nulla kopasz faszival, (akinél még hokuszkók is szebb, és Doug Jones-on is több izom van), hozták össze, hogy végigröhögtem azt a utcsó pár percet... :)
muhahahaha -
#176 erre gondoltam én is a zsákbamacskás szöveggel :)
és sajnos jól látod, úgy tűnik manapság a külső a mérvadó
a modern kor (divatos) szlogenje: "a külső megfog a belső megtart"
pont ennek a "Woody Allen-es" csajnak a belsője fog megtartani
de ismerkedni azért muszály, csak az ilyeneket kell elkerülni
próbálkoztatok már sportrendezvényen? pár éve elementem erre a Fitt Arénára mert akkoriban rákaptam a spinning ízére és akkor még belépő sem volt, a rendezvény végére egy helyes kiscsajjal is sikerűlt megismerkedni, pedig messsze nem vagyok egy "vándám"
de jól eldiskuráltunk a sportról, meg minden egyébről
szóval az ilyen tömeges sportrendezvények szerintem nagyon jók, máris adott a közös téma, stb.. -
#175 pl ő -
#174 1. legtöbb nem mérvadó - legtöbben is lehetnek hibbantak
2. a tetszetős alak olyan mint a tetszetős homlokzat ami ugyan palotát mutat, de belülről vityilló, és irdatalan disznóol...
Úgy is fogalmazhatok, hogy a testi (optikai) kiválóságokból, nem következnek szellemi kiválóságok...
S ha páraknak szárnyakat adnánk tökéletes libák lehetnének... -
Kalozoner #173 az is fontos, de sztem egy szép arc sok mindent "eltakarhat"... -
Orionk #172 én mondjuk azért mennék uszodába ismerkedni , mert ott lehet látni, hogy melyik csajnak milyen alakja van.
Mert azért valljuk be mindannyian öszintén, hogy a mai világban akárki akármit mond igenis azt nézi a legtöbb fiatal a párválasztásnál, hogy milyen alakja van a csajszinak, illetve pasinak.
nem_? -
#171 hmm, miért is ne, az egyik "zsákbamacskát" ki is lehet húzni, ha valaki fürdőruhában ismerkedik
bár uszodában, strandon még nem próbálkoztam, van önkritikám -
#170 Igen? Nofene.. -
Szélrózsa #169 uszodában szoktak a srácok próbálkozni ismerkedéssel. legalábbis tapasztalataim szerint
-
#168 hát ez az, hogy egyelőre nincs sluszkulcsom, de a pénzmennyiségre gerjedő csajok amúgy se érdekeltek soha :) szóval ha lesz kulcsom akkor se fogok ilyen helyeken próbálkozni
úgy tudom Soho még javában dübörög, és ott pl. normálisabb csajokat találni, a beindításukhoz nem sluszkulcs kell :p -
lac556 #167 soho még mukodik?
amugy studio, dokk ba legkönnyeb csajozni ha megfelelő sluszkulcsod és pénzmennyiségvan nálad....
-
#166 Hi
Régebben sportot űztem belőle csak már kijöttem a gyakorlatból :)
bár nem sok tapasztalatom van, azért jóval több volt a próbálkozás mint a siker, de emlékeim szerint szinte bárhol lehet ismerkedni ahol nincs zsúfolt tömeg és hangzavar :)
de a legjobban a könnyed szórakozóhelyeken lehet szerintem, pl. a városligeti jégpálya egy baromi jó hely ilyen szempontból, meg amúgy is mert korcsolya nagyon rulez :)
nyáron Margit-sziget, szabadtéri pub-ok és hasonló helyek, zenés helyek közűl elit klubok (Studio, Dokk, annó Home Club) esélytelen, nekem sose sikerűlt szóval hamar eldöntöttem, hogy ilyen helyeken csak buli és táncolás, tehát zenés helyeknél max. ilyen Soho jellegű könnyed klubok, Soho-ban általában funky és dance megy amire jol lehet együtt mozogni a csajokkal :)
amúgy összevetve mindent, nekem ez az ismerkedés mindíg akkor ment jól amikor már benne voltam egy ideje, ha mindent héten próbálkoztam egy kicsit (néha egy héten többször is) akkor úgy az ötödik v. hatodik kudarc környékén fogott el egy olyan érzés, hogy: "nem jött össze és ki a f*szt érdekel... :)", na az ilyen "billenőpontok" után szokott jönni a java a dolgoknak, tehát részemről itt is úgy működnek a dolgok mint szinte bárhol máshol: "a gyakorlat teszi a mestert..." :)
sok sikert -
#165 Honnan tudjam. Nem vagyok nagy csajózós, bár ma éppen megyek korizni valakivel. :)
Leszólítani egyikhez sem mentem oda, de az embernek a szürke héköznapokon ez is örömet ad. :) -
lac556 #164 és ha viszajön a mosoly leszolitod?ez a pozitiv jel?mosolyon kivul szerintetek még mi lehet a pozitiv jel? mer nem mindegyik csaj szeret mosolyogni, ha 2-3xelkapja a fejét? azjo v rosz
me tegyuk fel én félénv vok és rám néz a csaj kapásból elkapom a fejem nah ezt eljátszuk a csajal 2.x3x az már vehető ok nak??
-
#163 Én miért? Én pont ilyenkor szoktam elmosolydni. Valamikor jön vissza mosoly, valamikor nem. -
#162 -
campy #161 metron már én is láttam szép lányokat számtalanszor az a baj, én pl azért nem szólítottam meg még egyet sem mert mindig azt hiszem, hogy á " idegen embert" leszólítani?! :/ na meg a másik baj az hogy volt olyan hogy szemeztem vkivel pl buszon is, de ahogy rám nézett volna az illető, rögtön elhúztam a fejem ez sajna ilyen automatikus nálam...:S tökmind1 megvagyok egyedül is -
Orionk #160 ok -
lac556 #159 pesten nincsen kapu.legalábbis még nem találkoztam vele. ugye Budapestről beszélsz?
jegyet a narancsárga izébe kezelsz, lyukasztasz napijegyet meg csak megmutatod az ellenőrnek/biztonsági fickonak ha kére! -
Orionk #158 köszi a választ.
azt azért még kérdezném, hogy láttam, hogy van olyan, hogy aluljáróban, amikor akarsz menni a metro megállóhelyére, akkor van valami olyan jegy, amit le kell érvenyesítened, és csak akkor mehetsz át a kapun, vagy mi???
szóval, ha én veszek napijegyet, akkor azt is le kell ott érvényesítenem, vagy a napijegy mellett még vennem kell ilyen kis cédulát erre a célra. -
lac556 #157 jah amnugy topic hoz hozzászolva ma reggel is a metron láttam egy gyönyörű lányt:-) mosolygott is rendesen csak azt nem tudtam eldönteni hogy azért mert szimpivagyok neki vagy másmiatt?
szolitottak már le csajt a metron, villamoson???
tippek?trükkök?tapasztalatok?? -
lac556 #156 van napijegy 1 napra szol ill. heti jegy .kettő közt nincs átmenet sztem az lesz a legjobb ha veszel napijegyet meg egy tizes gyujtot másnapra!amugy nemkell tulzásba vinni a jegykezelést metroora felszállás előőtt kezelsz, busz vilamos troli jön a kaller leszálsz, nincs nálad igazolvány csokolom de rád bizom
népligetet nem tudom de sztem tuti hogy lehet bkv jegyet venni. -
Orionk #155 szal, akkor csak aluljáróban tudok venni. Ez azért nem tetszik, mert ott egy csomó csöves van és kéreget. Meg én nem budapesti vagyok, és attól parázok, hogy kirabolnak :D
erre meg a legalkalmasabb az aluljáró -
Orionk #154 35 éves a csaj -
Orionk #153 Köszönöm a válaszokat!
Abban nem tudtok még segíteni, hogy a Népligeti buszállomásnál lehet e venni bkv napijegyet?
Jah, és még azt is kérdezném, hogy olyan jegy van-e, hogy egyik napra veszek napijegyet, tehát aznapra mindennel utazhatom, DE még a rá következő nap (holnap) délelőtt is szeretnék utazgatni. Akkor arra a délelőttre kell vennem még egy napijegyet?
köszi -
lac556 #152 hány éves a csaj? de amugy ha már nyugati van 1 csomo kávézo pl a liszt ferenc téren oktogon környékén,
bár ez erősen pénztárca fuggo -
lac556 #151 minden bkv jegypénztárba lehet napijegyet venni szerintem. metro lejárat előtt nyugatinál felszinen hm nemtom szerintem az egész belvárosban nincs felszinen bkv jegyy értékesités -
Orionk #150 Meg azt kérdezném még a Budapestiektől, hogy hol lehet venni napijegyeket a közlekedésbe?
Én csak az aluljárókban tudok ilyen helyet, esetleg a felszínen nincs ilyen hely?
Ja és a nyugatiban érkezek a vonattal, ezért jó lenne, ha a nyugati közelében lehetne vásárolni. -
Orionk #149 Halihó!
Olyan nagy helyet keresek, ahova, ha bemész, akkor nagy hely van, mint például az erzsébet körúton a KFC. Tudjátok ott van, hogy, ha a nyugatinál felszállsz a villamosra, ami a nyugati előtt van, és az oktogon irányában mész az erzsébet körúton, és akkor a kfc ott lesz az egyik sarkon.
Na a kfc ben belülről rengeteg asztal van, és sok helyre le lehet ülni, nagy a belső tere, valamilyen ilyen nagy helyet keresek.
Vagy egyáltalán a kfc jó hely egy randira? -
#148 Ott sem kötelező, csak én szeretek biztosra menni. -
campy #147 fúú az Oktogon pl rengeteg jó étkezde van akkor ott van mellette az Andrássy út annyi hely van Budapesten igaz tőlem is messze vannak a dolgok kicsit én Dél Pesti vagyok:D
Budapest de csodás:D -
Orionk #146 Okés, köszi szépen.
esetleg valakinek más ötlet? azért lehet találni a környéken helyet, ahol nem kell foglaltatni helyet,nem? -
#145 Kék (2-es) metróval a Ferenciek teréig kell menni. A híd lábánál van a megálló. Ott feljössz, és a hídtól délre eső oldlaon kapásból lesz vagy 2 hely. Egy sarokkal beljebb a Duna felé meg lesz egy Grinzingi nevű hely. Az egy jó nagy beülős hely. Van felső és hangulatos pincerésze is. Azért foglaltass asztalt, met fent szinte mindig teltház van és lent is.
Itt van. Sok hely van a környéken. -
Orionk #144 szia!
köszi az ötletet. másét is szivesen várom.
Azt írod, hogy az erzsébet hídnál kell leszállni. Az igazság az, hogy a népligeti buszállomástól nem tudom, hogy hogyan kell eljutni az erzsébet hídig, úgy, hogy olcsó,és gyors is legyen az eljutás.
Én nem vagyok budapesti, csak kb. 2 hónapja, és a csajszi meg a népligeti buszállomásnál fog leszállni a buszról. -
bcrics #143 jah az teljesen jó amit az előttem lévő írt,,vagy figy nálam így történt tavasszal,,első találkozás,,leugrottunk westendbe,,vannak jó kis teás helyek,,utána beugrottunk vmi cba-ba ott westen belül ,vagy mi van ott ,ott próbáltunk susnyázni 1 almát,,de lebuktunk:DD..
utána meg ...az csak rajtatok áll:)
jah és ha ugy van még moziba is elcibálhatod..