Hol lehet manapság ismerkedni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert azért valljuk be mindannyian öszintén, hogy a mai világban akárki akármit mond igenis azt nézi a legtöbb fiatal a párválasztásnál, hogy milyen alakja van a csajszinak, illetve pasinak.
nem_?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
bár uszodában, strandon még nem próbálkoztam, van önkritikám <#vigyor>#vigyor>
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
úgy tudom Soho még javában dübörög, és ott pl. normálisabb csajokat találni, a beindításukhoz nem sluszkulcs kell :p
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
amugy studio, dokk ba legkönnyeb csajozni ha megfelelõ sluszkulcsod és pénzmennyiségvan nálad....
Régebben sportot ûztem belõle csak már kijöttem a gyakorlatból 😊
bár nem sok tapasztalatom van, azért jóval több volt a próbálkozás mint a siker, de emlékeim szerint szinte bárhol lehet ismerkedni ahol nincs zsúfolt tömeg és hangzavar 😊
de a legjobban a könnyed szórakozóhelyeken lehet szerintem, pl. a városligeti jégpálya egy baromi jó hely ilyen szempontból, meg amúgy is mert korcsolya nagyon rulez 😊
nyáron Margit-sziget, szabadtéri pub-ok és hasonló helyek, zenés helyek közûl elit klubok (Studio, Dokk, annó Home Club) esélytelen, nekem sose sikerûlt szóval hamar eldöntöttem, hogy ilyen helyeken csak buli és táncolás, tehát zenés helyeknél max. ilyen Soho jellegû könnyed klubok, Soho-ban általában funky és dance megy amire jol lehet együtt mozogni a csajokkal 😊
amúgy összevetve mindent, nekem ez az ismerkedés mindíg akkor ment jól amikor már benne voltam egy ideje, ha mindent héten próbálkoztam egy kicsit (néha egy héten többször is) akkor úgy az ötödik v. hatodik kudarc környékén fogott el egy olyan érzés, hogy: "nem jött össze és ki a f*szt érdekel... 😊", na az ilyen "billenõpontok" után szokott jönni a java a dolgoknak, tehát részemrõl itt is úgy mûködnek a dolgok mint szinte bárhol máshol: "a gyakorlat teszi a mestert..." 😊
sok sikert
Leszólítani egyikhez sem mentem oda, de az embernek a szürke héköznapokon ez is örömet ad. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
me tegyuk fel én félénv vok és rám néz a csaj kapásból elkapom a fejem nah ezt eljátszuk a csajal 2.x3x az már vehetõ ok nak??
jegyet a narancsárga izébe kezelsz, lyukasztasz napijegyet meg csak megmutatod az ellenõrnek/biztonsági fickonak ha kére!
azt azért még kérdezném, hogy láttam, hogy van olyan, hogy aluljáróban, amikor akarsz menni a metro megállóhelyére, akkor van valami olyan jegy, amit le kell érvenyesítened, és csak akkor mehetsz át a kapun, vagy mi???
szóval, ha én veszek napijegyet, akkor azt is le kell ott érvényesítenem, vagy a napijegy mellett még vennem kell ilyen kis cédulát erre a célra.
szolitottak már le csajt a metron, villamoson???
tippek?trükkök?tapasztalatok??
népligetet nem tudom de sztem tuti hogy lehet bkv jegyet venni.
erre meg a legalkalmasabb az aluljáró
Abban nem tudtok még segíteni, hogy a Népligeti buszállomásnál lehet e venni bkv napijegyet?
Jah, és még azt is kérdezném, hogy olyan jegy van-e, hogy egyik napra veszek napijegyet, tehát aznapra mindennel utazhatom, DE még a rá következõ nap (holnap) délelõtt is szeretnék utazgatni. Akkor arra a délelõttre kell vennem még egy napijegyet?
köszi
bár ez erõsen pénztárca fuggo
Én csak az aluljárókban tudok ilyen helyet, esetleg a felszínen nincs ilyen hely?
Ja és a nyugatiban érkezek a vonattal, ezért jó lenne, ha a nyugati közelében lehetne vásárolni.
Olyan nagy helyet keresek, ahova, ha bemész, akkor nagy hely van, mint például az erzsébet körúton a KFC. Tudjátok ott van, hogy, ha a nyugatinál felszállsz a villamosra, ami a nyugati elõtt van, és az oktogon irányában mész az erzsébet körúton, és akkor a kfc ott lesz az egyik sarkon.
Na a kfc ben belülrõl rengeteg asztal van, és sok helyre le lehet ülni, nagy a belsõ tere, valamilyen ilyen nagy helyet keresek.
Vagy egyáltalán a kfc jó hely egy randira?
Budapest de csodás😄
esetleg valakinek más ötlet? azért lehet találni a környéken helyet, ahol nem kell foglaltatni helyet,nem?
Itt van. Sok hely van a környéken.
köszi az ötletet. másét is szivesen várom.
Azt írod, hogy az erzsébet hídnál kell leszállni. Az igazság az, hogy a népligeti buszállomástól nem tudom, hogy hogyan kell eljutni az erzsébet hídig, úgy, hogy olcsó,és gyors is legyen az eljutás.
Én nem vagyok budapesti, csak kb. 2 hónapja, és a csajszi meg a népligeti buszállomásnál fog leszállni a buszról.
utána meg ...az csak rajtatok áll😊
jah és ha ugy van még moziba is elcibálhatod..
pont ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, hogy ha randit szervezek egy hölggyel, akkor egykávézó az jó hely erre?
csak egy egyszerû kis randi, nem egy elit helyen, de nem is egy lebukkant kocsmában. Van itt köztetek budapesti, aki tudna ebben segíteni?
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
http://www.terebess.hu/keletkultinfo/kamaszutra.html
(-Hogyan kell viselkedni, hogy a lány bizalmat érezzen a férfi iránt
-Az udvarlás -- Az érzések tudtul adása különbözõ módokon
-Milyen jelekbõl lehet rájönni arra, hogy a leány belénk szeretett?
-Mit kell a férfinak tennie, hogy a leányt elnyerje, és mit kell tennie a lánynak, hogy uralkodjon a férfi felett
-A sikeres, hódító férfiak
-Könnyen meghódítható, könnyen kapható nõk
-Mi a módja a nõk megkörnyékezésének és meghódításának
-A nõ lelkiállapotának megismerése
-Bizalmas tanítások -- A csábítás mûvészete -- A szépítõszerek használata -- Viselkedés a szívek elbûvölésére -- Serkentõ- és erõsítõszerek)
Szteam a chat csak csevegésre jó. Komoly kapcslatot szerezni nem. (Persze ellenkezõ példák mindig vannak.😊 )
Annak, aki komoly szándékokkal belép egy társkeresõbe, a költõ szavaival élve ezt mondanám:
"Éji fagy, hosszú út, szívbéli fájdalmak
És más szomorúságok várnak itt rád."
#
"Házasodj meg, meg fogod bánni; ne házasodj meg, azt is meg fogod bánni; házasodj vagy ne házasodj, mindkettõt meg fogod bánni; vagy megházasodsz, vagy nem, mindkettõt megbánod. Nevess a világ ostobaságain, meg fogod bánni; sírasd el, azt is meg fogod bánni; nevess a világ ostobaságain vagy sirasd el, mindkettõt meg fogod bánni; vagy nevetsz a világ ostobaságain, vagy elsiratod õket, mindkettõt megbánod. Bízzál egy lányban, meg fogod bánni; ne bízzál benne, azt is meg fogod bánni; bízzál egy lányban vagy ne bízzál benne, mindkettõt meg fogod bánni. Akaszd fel magad, meg fogod bánni- ne akaszd fel magad, mindkettõt meg fogod bánni; vagy felakasztod magad, vagy nem, mindkettõt meg fogod bánni. Ez, uraim, minden életbölcsesség foglalata."
(Søren Kierkegaard: Vagy-vagy)
monnyuk nagyban függ attól is, mi az ismerkedésed célja. 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]