Siren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ohh hat en most neztem meg es ohh kicsit leeset a pofam es ohh meek egesz este ezt nyomom!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Ha valaki már megoldotta az elhagyatott házat (Abandoned house), írja már meg, hogy mit kell csinálni! Fogalmam sincs a hogyantovábbról.

torrente
Már átjutottam a felsõ hídon, amit nagyon ki kellett ügyeskedni. Viszont a házban van egy fegyveres, aki elzárja az egyetlen kijáratot. Biztos ki kell csalni valahogyan.

torrente
Mit kell csinálni a telefonfülkés pályán? Már behelyeztem a kártyát és át kellene jutni valamelyik hídon, de mindkettõn áll 1-1 úriember.

torrente
Félek minden pályától! Ez irtó klassz játék! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a horrort!

torrente
Csak át kell futni a pályán. Az elemlámpát jobb ha kikapcsolod.

A Dynasty Warriors és a Panzer Dragoon Orta mixébõl készült szönyszülött 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

azoli
Tegnap már eljutottam vele a 3. részig! Átmentem a fahídon és mint atom lemészárolt a csóka a híd túloldalán!
Mellesleg borsódzik az ember háta etõl a játéktól! A hangoktól teljesen kész voltam!

torrente
Jó játék a Drakengard? Milyen stílusú,mirõl szól?

Sephi
Na orommel jelentem hogy mindgy berakom a gamates megnezem. Bar a Drakengard most jobban lekot 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Engem is lelõtt a tetõrõl az a tetû!

Szerintem jobb! Igaz Siren-nel nem játszottam olyan sokat, de tényleg nagyon halál a game. Ezután a game után már inkább úgy látom jobb nem tudni, hogy merre jár a zombi/szellem/akármi. Mert így hogy meg tudom nézni, hogy kb. merre van és mit lát, egyszerûen nem merek mozogni a pályán. Az tanárral pl. egy helyben álltam és csak néztem, hogy merre mozog az ellen és nem mertem elindulni! 😄 Utána nagy nehezen rávettem magam és sikeresen szitává lött a tetõn lévõ zombi! 😄 Nagyon faja a game, tényleg új magasságokba emeli a horror mûfajt!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sephi
Jobb annal?

torrente
Való igaz, az a játék sem semmi!

Sephi
Bisztos jo mert megneztem az oldalt es teccet a bemutatoja. De nekem eleg A Fatal Frame 2 jeleneleg szal nem fogm meg letolteni 😊)

torrente
Jó ez a játék!

Sephi
Ment privi.

Sephi
fuu akkor nekem itt nagyon kamuznak baszus. A pasi akit ismerek aszonta hogy nem letezik hogy kijott volna warezon. Az pedig soha sem kamuzott meg....

Node nem fogok vitatkozni mert gondolom te sem kamuzol szal ha mar ketotoknek megvan akkor o kamuzott. Majd jol leszidom....

Hmm, az nem jó. Nem tudsz valami helyett ahol dvd-r moviekat lehet leszedni? Fizetõs vagy nem fizetõs mind1!

Sephi ez nem béta változat, hanem full PAL. A PAL verzió ugyanis március 12. jön, hivatalos playstation.com-ról néztem. Az április 14. az NTSC megjelenés, azzal kavartad össze!

Sephi
Aszem muvik nincsenek csak konzol , mp3 , appz meg Pc ISO-k...meg van screener es egy csomo sorozat is.

De latom bazz hogya dakotara mostanaban elobb felkerul a cucc mint a www.nforce.nl -re 😊

Sephi
De en meg nem sietek vele mert ott van nekem meg a Fatal Frame 2 ...

De mar kezdem unni a sok japan meg kinai varosokba torteno dolgokat. Nem lehetet volna ezt a Sirent valahol amarikaba lejaccani?😊

Sephi
Jaaa! Nyugi van! Tudtam en hogy nem igaz!

Tehat amit ti jaccaotok az egy beta valtozat! Az erdeti aprilis 14-ediknek gyn majd ki.

De lehet jaccania a gamat de a veglegesben lesznek mas dolgok is mint az alatalaban a betaknal ugye hatrany 😊

Third person! Mint Silent Hill!

Sephi
De milyen stilus? Onimusha vagy milyen? FPS?

Mint írtam a game, jó, bár még nagyon az elején járok és a történet is elég kusza még, össze-vissza ugrál az idõben a game. A grafika nagyon jó, a hangok ha lehet még jobbak! 😄 Eddig csak menekülnöm kellett, de most egy professzorral kell majd nyomulni, vele szerintem már írtani is kell! 😄

Figy ezen a Dakota-n vannak fennt moviek is? dvd-r-ben? Tehát nem ilyen divx, xvid, svcd, stb.

Sephi
ja latom 3 giga a dakotan 😊 Na majd letoltjuk...

Sephi
Bazz most nezem! Tenyleg kijott! Meghozza PAL! Ezt nem tudom elhinni sehol egy hir rola az oficiel oldalakon!

Milyen a jatek?!

Full angol, szöveg is meg hang is!
Zsír a game, annyi szent, Dae-nek igaza volt, nagyon fosatós! 😄

Sephi
😊)))))

ne orits meg 😊))

Komolyan? Most olvastam baszus hogy elhalasztya a SCEE!!!

Torrente ne hari 😞

De Jinchuu ? Angol vagy japan??

torrente
Ha ilyen kretén vagy, jobb is ha nem hiszed el!

Jó a game, nemrég szedtem le!
Elég para így az ellenség szemével nézelõdni és várni a megfelelõ pillanatra, hogy el tudj osonni! 😄
Sephi: A game kinnt van és itthon nyomom éppen most! De nem muszáj elhinni!

Sephi
Aha es mikor kell ezt el is hinni?

torrente
Igen.

Sephi
Tehat akkor neked megvan mar egy olyan jatek amit meg ki sem adtak es nemreg olvastam a hirt hogy egyhamar ki sem jon?

torrente
Mi a téma címe?

Sephi
Mi van meg?

torrente
Már megvan.

Sephi
Hat szvsz eleg nekem jelenleg a Fatal Frame 2 de majd ha zt vegig toltam lehet ezt is beszerzem. Nem nez kiroszul 😊

Sugam
majd valami véleményt mondajtok
róla mert kiváncsi vagyok
rá!!

Pá!!

Sephi
Holnapra kint lesz... kedden mar lassuk is milyen.

Hmmm.....nforce csúszik vele talán?

Kaplan
Már kapható......

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lehet tudni,hogy mikor jelenik meg?

Sugam
hmm

Kaplan
Amúgy milyen a játék?
Érdemes megvenni?

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
PC-re nem lesz.
De jó helye van a PS2-n..

Kaplan

UNREG
Megbocsájtok, de a leértékelés szó eléggé negatív csengésü.

Sugam
Nem úgy értettem!Bocsi a félre érthetõ válaszért.
Úgy értettem ,hogy leértékelték,oda is írtam (akkor inkább így írnám felpontozták csak ennek nem nagyon van értelme)
bocsi a nem egyértelmû válaszért