Siren
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nekem nincs meg mert eddig még nem láttam hogy kijött
de a konzolba már bent van (leértékelték,lepontozták)
de a konzolba már bent van (leértékelték,lepontozták)
Igen a GH gyonyoru de itt ott monoton! Pont olyan mint a Primal mert az is egy ket helyen csodas volt de volt csomo resz ahol tok monoton volt a grafika. De ez nem igazan zavart csaka Primalba. GH rulez foreva!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én úgy tippelem, hogy alapvetõen más lesz.
A GH nem horror, hanem akciójáték szerintem, ez pedig inkább a SH-féle vonalat fogja követni.
Mondjuk hogy pont grafikában ver-e rá, abban kételkedem, GH gyönyörû!
A GH nem horror, hanem akciójáték szerintem, ez pedig inkább a SH-féle vonalat fogja követni.
Mondjuk hogy pont grafikában ver-e rá, abban kételkedem, GH gyönyörû!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Vajon jobb lesz mint a Ghosthunter? De hulye kerdes... grafikaba tuti jobb lesz de jatekmentet vajon megyen?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nem lehet, hogy ebben a játékban zombiként kell ténykedni? 😊
érdekes újdonság lenne!
érdekes újdonság lenne!
Ha hirtelen alulról világítja meg az ~arcát, akkor sokkal félelmetesebb. 😉
www.youtube.com/aabyssx
ez sony in-house fejlesztés, nem hiszem, hogy ps2-õn kívül lenne bármire is...
egyébként: mi a francnak zombinak zseblámpa? :-)
egyébként: mi a francnak zombinak zseblámpa? :-)
Ha' en oszinten inkabb jaccanam Ps2-on de nehezebb megszerezni... marmint nekem... 😊
Pc-re is gyuhet de oszinten mostanaban mar idegesit hogy minden Pc-es jateknak ami mostanaban jelenik meg nagy a gepigenye. Ps2-on berakod oszt akadas nelkul megyen 😊
Pc-re is gyuhet de oszinten mostanaban mar idegesit hogy minden Pc-es jateknak ami mostanaban jelenik meg nagy a gepigenye. Ps2-on berakod oszt akadas nelkul megyen 😊
Az sem biztos lesz-e PC re mert a játék PS2-re van.A kérdés aki tud válaszoljon lesz-e PC-re?
Next PC upgrade: 2022
Na akkor valaki világosítson föl, hogy most ez micsoda???
Silent Hill 4??? 😊))
Amúgy milyen kategória? Horror, kaland, akció, vagy mindhárom egyben?? Release dátum van, mert én még nem is hallottam róla?
Silent Hill 4??? 😊))
Amúgy milyen kategória? Horror, kaland, akció, vagy mindhárom egyben?? Release dátum van, mert én még nem is hallottam róla?
Na a kép alapján király lesz és tényleg felveszi a versenyt a Silent Hill 3-mal lehet hogy oda is veri!A kérdés ki fogják adni PC-re?
Next PC upgrade: 2022
← ElőzőOldal 4 / 4