Siren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem,még nem,mert brutálisan hosszú és nincs sok idõm.
torrente
Végignyomtad Karfiol?

Kérdezz bátran,majd segítek!
Karfiol jön ha baj van!
torrente
Netes oldalra gondoltam.

UNREG
De van! A legújabb PlayZone-ban full végigjátszás található!

torrente
Nincs magyar.

De, állítólag elég rendesen. Én azt sem tudom mirõl van szó, csak közvetitek. Gondolom még nagyon friss a játék, azért nincs magyar

torrente
Csak nem elakadt?

Sephi
Ja angol.

Siren

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sziasztok, egy barátom magyar végigjátszást keres, van már???
Thx

torrente
Ja, 10-15 mp amíg meghalok. Azért is hülyeség, mert van olyan pálya, ahol minden négyzet cm-t végig kell pásztázni, hogy ott esetleg lehet-e valamit csinálni. Az életben nem jöttem volna rá, hogy a 18 literes kannát Ishikawa háza mellé kell tenni, hogy így felmászhassak.

UNREG
Tényleg sok a 10pont ennyi idegesítõ dolog mellett. Én az orromig sem látok, de sightjack nézetben ellátni tízszer annyit, nekem már túl ködös az egész, ennél szeretek többet látni. Unalmasak az ismétlõdõ pályák, néha teljesen logikátlanok a feladatok. Ami nagyon bosszantó volt még, az a roppant kevés mozgás lehetõség, azt is külön menübõl kell elõhívni, ez így roppant nehézkes.
És miért nem lehet szabad kézzel védekezni????

torrente
Ezekre az életben rá nem jöttem volna. Az ilyen játékokat meg nem szeressük. És tele van apró(?) hibával. 20 cm-re megyek el a zombi mellett és nem vesz észre? A fegyveresek meg észrevesznek több mint 50 m távolságról? Ja, és nekik nincs köd? Ennyivel jobb a zombik látása?
A legjobb: tanárral és a csajjal vagyok. Direkt a pálya elején hagyom a lányt, egyedül megyek oda, ahonnan kiesik a lány diákigazolványa. És ki veszi fel a földrõl? A lány!! Hogy került oda?
Abszolút nem éri a 10 pontot (576 Konzol). Szerintem az új Bond sokkal szórakoztatóbb.

az en mar megcsinaltam. a terkepen a jobb hatso reszen van 1 haziko. ott talasz 1 radiot amivel aszthiszem csak 1 adast fog. azutan irany a haztetokre ahonnan attudsz ugrani arra a torony melleti haz tetejere es lelovod a "snipert". ezutan lemaszol a tetorol es felmaszolt a toronyba. kesz.
bastard187
Nos akkor:

Kei Makino, Day1, 05:00, Missin2: Find Guide Hisako's veil:
Sunyíts fel a lépcsõn, hogy nevegyenek észre, és a kávézó háta mögött vedd fel a 18 literes kannát amit aztán Ishikawa
háza melleti fészer mögött használj. Rá tudsz lépni és így fel juthatsz a tetõre, ott lesz a keresett tárgy.

Akira Shimura, Day1, 08:00, Mission2, Reach road to Doujousin Stone:
Az örházban vedd fel a rohadt csákányt majd menj vissza ( a térképen északon van) zárt ajtóhoz és zuzd le annak lakatját. Ott lesz a kijárat a domboknál, az összedölt ház mögött.

Az utolsót sajna nemtudom, nem csináltam még meg.
Mellesleg a gamefaqson találsz részletes végigjátszást.

www.gamer365.hu

torrente
Kei Makino,Day1, 05:00, Mission2:Find Guide Hisako's veil
és
Akira Shimura, Day1, 08:00, Mission2: Reach road to Doujousin Stone
és
a tanár a lánnyal, Day1, vmikor korán reggel, Mission2: Listen to the in-scool announcement.

bastard187
Mondd pontosan a külkdetés nevét, hanyadik mission, karakter nevét és, hogy hány órakkor van.

www.gamer365.hu

torrente
Köszi. Van egy pálya, ahol Kei Makinoval kellene megtalálnom a "Hisako Veil"-ét. Tehát a nõ fátylát. Az hol van?
A másik: az öreggel a bányában mit kell ahhoz csinálni, hogy meg tudjam csinálni azt, hogy kijussak a Doujuin Stone-hoz?

bastard187
Ilyenkor a Link navigátort nézd meg torrente és ahol olyan téglalapot látsz hogy a fele sötét kék a másik fele világos kék az azt jelenti, hogy csak az eggyik misszio van megcsinálva a kettõböl. Ha vezet a téglalapbol gy piros vonal a másikba akkor azt jelenti, hogy egy új stage mehetsz utánna. A még nemlátott részek, pályák, küldetések teljes világoskék téglalapban öltenek formát a navigároton. Próbálkozz a Mission 2-kkel a már ismert pályákon, hog yújabb küldetésekhez juthass.

www.gamer365.hu

torrente
Már megcsináltam, de már megint a régi pályákat adja be. Abszolút nem értem ezt a játékot.

torrente
Senki sem tudja? Nem játszotta végig senki? Drive away... pályát hogy kell megcsinálni?

bastard187
Igen, ezzel én is talákkoztam. Vannak küldetéseket miket egy párszor már megcsináltam. Lehet mostmár missiont választani, valaki elmagyarázná ha nem gond, hogy -hog yis mûdködik ez a dolog? Mármint ez a Mission választás meg stb. Elõre is kösz.

www.gamer365.hu

torrente
Tamon Takeuchi-val (tanár) és a tanulóval vagyok. Elsõ nap, 20:00. Megtaláltam a lány diákigazolványát. Mit kell utána tenni? Mert a kocsi még mindig nem indul...

torrente
Egy kis segítséget kérnék attól, aki már végigjátszotta. Vannak küldetések, amiket már többször ugyanúgy megcsináltam. Nem tudom továbbjátszani. Vannak pályák, amiket nem úgy teljesítettem, ahogy kellene?

torrente
91-es hozzászólás

Sephi
Ahh szvsz nem fogjak soha... lattal mar SCEE jatekot ami valaha is kikerult Pc-re?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bastard187
Hi mindenki!
Egy kis segítség kéne Siren-el kapcsban.
Tamon Takeuchi-val és a szemuveges leánykával koborlok az erdõben. Van egy rendörkocsi a környéken és itt ez a repülõ fattyú is. Drive away Shibito Brain. a mission objective. Esetleg valaki tudna segíteni?
Elõre is kösz.

www.gamer365.hu

grebber
Nem akarják ezt a szépséget PC-re átvenni????
Mert kira lenne az biztos!

Next PC upgrade: 2022

szevasztok!mocskosul megakadtam 😞 segíthetnétek!A gimnáziumba vagyok a tanárnõvel és a kislányt kéne kivinnem.Az elsõ küldetést márt megcsinálltam a második érdekelne,hogy a vészkijáratot hogy nyitom ki?!a másik ahol elakadtam a professzorral a korházban nem talállom a noteszt/naplót/.
Nincs mit.Ha van valami szólj!
torrente
Oksa. Kösz.

Ahogy kinyiffantod rögtön vége lesz...
torrente
Majd megnézem, csak most James Bonddal nyomulok. Egyébként miután kinyiffantottad az ürgét, merre kell kimenni; hol a pálya vége?

Torrente tesa:Megcsináltam azt a missziót!Leírom,hogy hogyan csináltam😞ez csak egy megoldás,gondolom,tehát máshogy is lehet szerintem)kezdéskor elindultam balra,hívtam magammal a csajt,lementem a piros boltozatú lépcsõn,a kis ház mellett(ide még vissza kell jönni),leszedtem a Shibotot,lejjebb mentem,leszedtem a repülõ Shibotot,balra fordultam,beszálltam a kocsiba,kivettem a töltényt,kiszálltam.Majd tovább indultam,lelõttem a rámtámadó Shiboto-kat,bementünk a csajjal egy kis fülkébe,elbujtattam a csajt,bezárkóztam,majd kinyitottam az ajtót,tovább indultam,felfele a lépcsõn,újra visszakerültem a fenti házhoz.Ott várt bent az a Shiboto Brain,õt leszedtem pár lövéssel,és kész.Ennyi.
Remélem segítettem.
OK.majd ma este valószínûleg megpróbálom.
Sugam meg tényleg rakja be😊
torrente
Rakd be!

Sugam
Milyen ez a game meg van csak még nem jutottam el odáig hogy berakjam a gépbe!?

torrente
Ha sikerül megoldani a pályát, légyszi írd meg, hogy mit csináltál!

Aha,köszi.Ilyesmire gondoltam én is.Mondjuk még nem is nagyon próbálkoztam.
torrente
Ugyanez a problémám. Dae azt írta, hogy 1 Kabuto (öreg bácsi kinézetû zombi) menekül elõtted és meg kell õt találni és kinyírni.

Most én is elakadtam az akadémokus,hosszú hajú fickóval azon a pályán,aminek azt írják ki célul,hogy Drive away Shiboto Brain.Nem tart még itt valaki?Nem tudom mit kell csinálni!
Ha még nem csináltad meg:A házban jobboldalon,fennt a lépcsõn van egy generátor,ettõl nem messze van egy olajos flakon.Ezt vedd fel,menj vissza a kocsihoz,szívasd le a benzinét a flakonba,menj vissza a házba és öntsd bele a benzint a generátorba.Kapcsold be,felgyullad a villany,feljön a Shiboto,te meg menj le a lépcsõn,kerüld meg,és most már ki tudsz menni.
Sephi
De az egesz jatek erre a osonos zombi kikerulos dologra alapul?

torrente
Meg lehet õket verni, lõni; csak meg kell találni elõször az erre alkalmas eszközt. Nekem nagyon tetszik ez a játék; a mûfajában kiemelkedõ.

Sephi
Baaz... ez baromsag ez a jatek! Hat mi az egesz csak arrol fgo szolni hogy bujkalnom kell a hulye zombik eloll? Es ha meg is tamad akkor tuti nem tudom megverni... brrr...

Én is hiányolom a feliratot!Szerintem nem lehet😞
Sephi
apropo! Ebbe hogy lehet eliratot tenni a szoveghez? Mert nem mindig ertem mit mondanak ezek 😞

Sephi
Hat nem 😊

aabyssx
Ez nem valami vidám játék.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
U baz eleg komoly jatek ez kerem.

Csak mar jacottam kb egy orat es hat en nagyon remelem hogy nem csak errol szol majd az egesz jatek hogy zombik elol kell bujdosni mert ez igy lamasag szvsz.... mar annyi van a terepen hogy nem tudom minden berakni a gombokhoz...

De kurva jo hogy vegre nem egy olyan jatek ahol csak irtani lehet oket 😊)