Siren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Karfiol jön ha baj van!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Thx
És miért nem lehet szabad kézzel védekezni????
A legjobb: tanárral és a csajjal vagyok. Direkt a pálya elején hagyom a lányt, egyedül megyek oda, ahonnan kiesik a lány diákigazolványa. És ki veszi fel a földrõl? A lány!! Hogy került oda?
Abszolút nem éri a 10 pontot (576 Konzol). Szerintem az új Bond sokkal szórakoztatóbb.
Kei Makino, Day1, 05:00, Missin2: Find Guide Hisako's veil:
Sunyíts fel a lépcsõn, hogy nevegyenek észre, és a kávézó háta mögött vedd fel a 18 literes kannát amit aztán Ishikawa
háza melleti fészer mögött használj. Rá tudsz lépni és így fel juthatsz a tetõre, ott lesz a keresett tárgy.
Akira Shimura, Day1, 08:00, Mission2, Reach road to Doujousin Stone:
Az örházban vedd fel a rohadt csákányt majd menj vissza ( a térképen északon van) zárt ajtóhoz és zuzd le annak lakatját. Ott lesz a kijárat a domboknál, az összedölt ház mögött.
Az utolsót sajna nemtudom, nem csináltam még meg.
Mellesleg a gamefaqson találsz részletes végigjátszást.
www.gamer365.hu
és
Akira Shimura, Day1, 08:00, Mission2: Reach road to Doujousin Stone
és
a tanár a lánnyal, Day1, vmikor korán reggel, Mission2: Listen to the in-scool announcement.
www.gamer365.hu
A másik: az öreggel a bányában mit kell ahhoz csinálni, hogy meg tudjam csinálni azt, hogy kijussak a Doujuin Stone-hoz?
www.gamer365.hu
www.gamer365.hu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egy kis segítség kéne Siren-el kapcsban.
Tamon Takeuchi-val és a szemuveges leánykával koborlok az erdõben. Van egy rendörkocsi a környéken és itt ez a repülõ fattyú is. Drive away Shibito Brain. a mission objective. Esetleg valaki tudna segíteni?
Elõre is kösz.
www.gamer365.hu
Remélem segítettem.
Sugam meg tényleg rakja be😊

Csak mar jacottam kb egy orat es hat en nagyon remelem hogy nem csak errol szol majd az egesz jatek hogy zombik elol kell bujdosni mert ez igy lamasag szvsz.... mar annyi van a terepen hogy nem tudom minden berakni a gombokhoz...
De kurva jo hogy vegre nem egy olyan jatek ahol csak irtani lehet oket 😊)