20179
-
#16235 Hát a kereső erre adta ki, meg a pedálos kép amivel együtt volt arra engedett következtetni, de már nem tudom utánanézek. -
#16234 Na ez pont jó mert énis így váltok jelenleg.
De a kézifékre átszokni így, hogy közben egy kézzel kell venni a kanyart nehéz lenne bár tudom, hogy ez a reális.
És kézifékként is analóg módon működik?
Jobb alul az a video?kimenet mire való? -
Neoncsoves #16233 az 1. kép DFGT-ről lenne?
én még piros bőrborítással nem láttam -
#16232 tudom, hisz regen leirtad :)
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1068384384&no=13072
Akkor maskepp fogalmazva, ez a "musor" kb olyan szinvonalu, minosegu, mint a magyar gamestar.hu mindenestul, tvshoppal vegyitve :) -
BlackAdder1 #16231 Én a kormányon váltok, és a váltókar a kézifék
[IMG][/IMG]
-
#16230 melyik gomb az pontosan?
és mi a kézifék? -
#16229 mivel hogy ez az -
#16228 -habár az is hozzá tartozik az igazsághoz , hogy én mindenképpen három pedálosat és H váltóst szerettem volna -
#16227 Talán én is megtudok különböztetni egy kormány és egy váltót ! A kormányon ugyan olyan csak kettő van ! Ezért próbáltam a videóval segíteni. Anélkül , hogy beleszólnék (mert mindenki szívejoga)-bár nem azonos árkategória- én a G25 mellett döntöttem anno és nem bántam meg. -
Neoncsoves #16226 nem pillangó van hanem gomb... de szerintem nagyon kényelmes. simán eléri az ujjam és nem idegesít amikor csak a kormányt fogod -
Neoncsoves #16225 1. kép: DFGT-nek ugyanilyen a rögzítése -
#16224 Na ilyesmire gondoltam
-
#16223 -
#16222 A logitech driving force gt-n amúgy nincs pillangó?
Mgszoktam a körmány mögötti váltást -
#16221 csak ez G25 és nem a kormány hanem a váltó -
#16220 Ezzel ugyanaz a bajom ami a sajátommal is volt, fel volt tolva engine 3-ra és szerintem kicsit torz volt nálam a zajokkal együtt szinte elis nyomta a navigátort és a többi hangot.
Ma eszembe jutott egy ötlet levettem mindent a felére az ini elején
aztán a
Turbo és BlowOffValve-n emeltem kicsit és Bang=1.2-t raktam így sokkal jobb lett nem torz zaj a motorhang sokkal szebben szól és végre hallom a bang-et és a navigátort is, így számomra sokkal jobb lett.
A videódon hogy lett ilyen szép csillogó a kocsi? -
#16219 Itt jól látszik a felfogatás !
-
#16218 Ilyen lett a Focusom hangja : NE A VEZETÉST NÉZZÉTEK :
-
#16217 -t -
#16216 te tudod mi az az rsbr 2010-t? :)
ugyanis arról van szó szerintem nem az alap játékról -
#16215 Ezt a ket szerencsetlen buta faszit, akik beszelnek. Oh jaj, sokaig nem lehet birni :)
Legyenek tudtomon kivul akar ilyen-olyan bajnokok. De hat a musor legyege, hogy pontozzak a 6 evvel ezelotti jatekot milyen okos bagazs...
-
#16214 Egyébként ez a Logitech Driving Force GT minőségben mennyivel roszabb egy G25-nél? -
#16213 Ilyen tartóm van ezért kérdeztem
-
#16212 ha megírod, milyen -tól -ig paraméterek a főbb szempontjaid, megnézem itthon -
BlackAdder1 #16211 Gondoltam hogy olyan álványod van mint a videóban, amin ott van felszerelve a G25, ha azt rá lehet tenni akkor ezt is.De ha csak úgy hobbiból tedded akkor bocs! -
#16210 Ilyeneket láttam, de olyan kéne ahol jobban látszik alulról, hogy milyen meg milyen széles -
#16209 na ez nekem nem segit :-) -
#16208 http://www.consolemonster.com/article.php?id=0000000623 -
BlackAdder1 #16207 A felfogatása olyan mint a G25-é -
-
#16205 Itt igazából arról volt szó, hogy Bécsben nézett nekem kormányt, hogy mennyi.
Egyenlőre rugókat rendelek a mostani kormányhoz :P
Deha már szóba került ez, kéne kép, hogy pontosan, hogy lehet felrakni, nekem ugyanis kormánytartó állványom van és kompatibilisnek kéne lennie. -
Neoncsoves #16204 Breki, ha kormányt akarsz venni akkor bátran ajánlom a Logitech Driving Force GT-t. Nagyon visszaadja az FFB-je hogy milyen talajon mész, plussz 900 fokig állítható is, és rohadt sok gomb van rajta. -
#16203 Úgy látom sz.rakodik a linkelési lehetőség:
http://www.argep.hu/product_794540.html -
#16202 Na, mégegyszer. :) -
#16201 Benéztem..bocs. 0.35 és 0.5-öt akartam írni. A gyári érték a két alapjátékbeli Imprezánál 0.4.
Programozáshoz nem értek. Légellenállásra nem láttam sehol utalást. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem számol vele a játék.
Egy dolog viszont tutkó: EZ NEM need for speed. :)
#16199 Bár nem engem kérdeztél :) , de én EZT a kormányt javaslom. -
#16200 Ha valakinek kell Fraps...
Win7 alatt nekem ez ment csak, amugy csak felrakod, és nemkell semmit sem csinálnod, mert már ez okositva van!;) -
#16199 okés köszi, és még milyen kormányokat árulnak?
gondolom neked nem lenne bonyolult lefotózni -
#16198 ez nem a teljes verzió akkor nem lenne ott a fraps felirat a videóján :-) -
#16197 Igazából nekem nem ilyen:DDD
Nem tudsz valami linket ahonnan ezt a full verziót le lehet szedni? -
#16196 Nem nézegettem még az RBR fizikáját (én inkább maradnék az anyanyelvemnél;)), de az 1,35 és az 1,5 is sok. Feltéve, hogy valós értékeket írunk be. Tulajdonképpen a 0,35ös érték sem lenne egy nagyon csodás, a szárnyat pedig illene külön kezelni. Mondom, ha valós légellenállási értékeket írunk be.
Abban az esetben ha ezek csak amolyan számok ami alapján az autót a progi elhelyezi a jó és rossz légellenállású autók közt egy skálán akkor elég nagy a baj.
Ha ez így van akkor nagyot csalódtam az RBR-ben, mert akkor ez végülis Need For Speed, legalábbis az ilyen játékokban szokás az autót úgy jellemezni, hogy van mondjuk 4-5 szempont és ott az autót 1-10-ig "pontozzák". Azért ennél többet néztem ki az RBR-ből.
Mondom, nem néztem még, lehet, hogy így van, de az akkor nagy baj.