20179
-
BlackAdder1 #16195 Ezzel saját magaddal szúrsz ki, mivel olyan autón gyakorolsz ami egészen másképp viselkedik mint amikor versenyzel! -
#16194 BREKI ! Néztem neked amit kértél : G25 sehol nincs, G27 kb.: 249 eu.,de majd még hétfőn is megnézem pár helyen... -
#16193 Nekem kicsit sok a váltó , de amúgy jó lett -
#16192 Még annyit hozzá tennék,hogy a tréning autóra nincsenek ilyen kikötések. A Rally világban azért igy is sokan megpróbálkoznak a szabályok áthágásával ,Nekem nem állt szándékomban ! -
#16191 milyen kocsira, milyen módhoz?
Alaphoz a KSP-st kilinkeltem korábban -
#16190 Teljes mértékben igazad van . Én csak singlebe próbáltam és a jobb idők arra jók nekem,hogy sokkal jobban ki tudom próbálni az autó , a pálya ,és saját határaim. Az online-ba meg pont az a jó , hogy közel azonos fizikával,de egyéni setuppal versenyzünk. -
#16189 Igazatok van. Erre Breki33 is célzott a saját példáján.
Ez nem setup. Ez physics. ;-)
Mindenki eldönti, hogy a változókból mit akar varázsolni magának otthon, s ha online is akar játszani, akkor meg maradnak a hivatalos értékek. Ehhez nem fér kétség.
Ha visszaolvastok egy picit, nálam a letölthető 06-os Kókusz physics-e verte ki a biztosítékot. Nem véletlenül. :) Durván vissza volt véve a dragcoefficient -je 1.35-re. Na, ezért volt "sínautó". 1.5-re feltéve már az autó 140-ről murván fékezve kanyar előtt úgy viselkedik, ahogy azt kell.
Ezzel a módszerrel lehet optimalizálni többek között az Audi S1 és L Delta S4-es "műkorcsolyázók" egyébként nagyon durván módosított physics-ét is.
A többi autó valós viselkedését jól lemodellező physics-ét pedig mindenki ízlés és vérmérséklet szerint piszkálja. Én nem tenném. Ha jól működik vmi, minek piszkálni. :)
Egyébként tudtok ajánlani típus- és pályaoptimalizált (aszfalt, murva, homok hó) setupokat letölthető verzióban?
-
#16188 Nem akarok beledumálni (pedig most ez jön:D), de ez nem setupolás.
A setupolás az amikor egy adott autóból a rendelkezésre álló lehetősegeken belül a pályához és a vezetési stílusodhoz állítod az autót. Futómű, erőátvitel, fékek egyensúlya stb.
Ha csökkented az autó tömegét (gépátvételen ezen a ponton máris megbuktál, a rajtig sem jutottál el), növeled a gumik tapadását (hogyan? A gumi méret adott, szabályzatban van, a keverék adott, a fizika pedig szintén adott..csak a varázslás maradt:D), meg növeled a motorerőt (kiszeded a turbo szűkítőt, amivel amúgy ismét buktál a gépátvételen) akkor egy másik autót csináltál. Ne csodálkozz ha javulnak az idők egy négykerék hajtású F1-es géppel.:)) -
BlackAdder1 #16187 Szvsz ez nem egyenlő a setuppal, kvázi "sufni tuning" az autó alapvető fizikai tulajdonságait változtatod / súly, keréktávolság, etc./ onnantól ez már nem az ami hanem egy öszvér! Nem véletlen hogy nem engedi az online használatot! Viták elkerülése végett, ez saját vélemény, mindenki azt csinál amit akar! -
#16186 Érdemes csinálni egy multi és egy single mappát a kedvenc autó(i)d .ini-jével egyikben amit a serveren enged, a másikban, amit otthon reálisnak érzel.
#16182 Háát, ezt kérdezem én is. :)
#16179 Örülök, ha segített, de ne dicsérj mert én csak megtaláltam, lefordítottam, próbálgattam és közzétettem. A felfedezés egy külföldi fazon érdeme. :) -
#16185 igen jól sejtettem ezt átírva nem engedi ezeket a kocsikat kiválasztani -
#16184 Ja meg mostmár annyi motorzas és egyébb van, hogy elig hallom a navigátort ezt is meg kell még oldani :P -
#16183 Na nagyjából kezd összeállni az auto.ini-m
Még ezen a hármon filózok, hogy kéne viszonyulniuk egymáshoz
EngineTransmission=1.55 ; engine
TransmissionDiff=0.65 ; engine
Turbo=1.7
-
#16182 Csak nem tudom, ha ezeket módosítom enged-e a csehen menni
A hajtási arány hol van írva? -
#16181 általában van olyan ini ami lámpás és lámpa nélküli
a pálya szerintem
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=20 -
#16180 Prospect Ridge IIA-elírtam...szóval ezt keresném... -
#16179 Király vagy ! Egy hónapja szórakozok a beállításokkal,most megcsináltam a tied alapján és fenomenális lett . Olyan időket futok.... -
#16178 Az extra lámpákat én sem tudom hogy kell levarázsolni...
viszont kérdezném;a cseh plugin-n állandóan jelzi nekem hogy a stage 70 error;annyit kiderítettem hogy ez a;Prospect Ridge II-pálya...
ezt valahonnan le kell tölteni? -
#16177 Nagyon jónak néz ki ! -
#16176 Nem komplett fizikát illesztettem be végül, hanem az alapelveket értelmeztem és játszok a számokkal.
Aki még nem próbálta, nekem új volt:
physics.rbz megnyit és autónként a commons.lsp-ben alábbiakkal lehet csiki-csukizni.
Viszonyítási alap:
InverseMass (Az alap 0.000714) Ha csökkented a számot pl 0.000614-re, az autó tömeg növekszik
EngineInertia (Az alap 0.2) Ha csökkented a számot pl 0.18-ra, az autó erősebb lesz
GearBoxInertiaIn (Az alap 0.1) Ha csökkented a számot pl 0.08-ra, a sebességfokozatok rövidebbek lesznek, s gyorsabb a váltás
WheelInertia (Az alap 2.0) Ha növeled a számot pl 2.5-re, az autó tapadása jobb lesz (kigyorsítás, fékezés, drift stb.)
Egész érdekes dolgokat lehet kihozni a négy változóból.
Hajtási arány?? Na, ezt nem vágom. Hol lehet állítani, ha lehet egyáltalán? -
#16175 Köszi.
És működik is!
Milyen beállítással lehet leszedni az autó géptetőről azt az extralámpasort? -
#16174 Új készülő pálya
-
#16173 te full-on veszel fel?
nyugostan rakhatod half size-re
fps-t meg 29.97-ra -
#16172 A FRAPS jól van beállítva ? ( a hang )
-
#16171 Végre sikerült hanggal.Ilyen hangja lett a Subarunak -
#16170 -
#16169 Lancer WRC 2005 -
#16168 Sajnos egyik helyen sem. -
#16167 ? -
#16166 -
#16165 vagy esetleg itt -
#16164 esetleg ez -
#16163 Nincs ott 2005 Lancer WRC.
A subaru skin a videoban pedig tényleg a #16065 photoshoppal Blue Mica közelibbé varázsolva és 1-2 matricát eltüntetve. Hogy nem vettem észre hamarabb? :)
Ezt hátha összehozza valaki a közeljövőben:
-
#16162 atart-vezérlőpult-hangok és audioeszközök-audio-hangrögzítés-hangerő csúszkát nézd meg, hogy jól van e beállítva a hangerő -
#16161 camhack szerintem -
#16160 Itt már próbáltad ? -
#16159 #16065 -
#16158 Nem tudjátok, milyen progival állítja be a kamera poziciót az elején? Tisztára mint a SimBin-es cuccoknál :D -
#16157 A Subaruhoz azt a skint honnan?
Más:
Lancer WRC 2005-ös működő komplett könyvtárat keresek.
Ez sajnos http://www.bhmotorsports.com/download/16880 nem működik. Honnan? -
#16156 Passz, énis leszedtem, de csak az ablak jön be, aztán nemtom mitkell csinálni!
Viszont azt irja, hogy adva van hozzá még 1 dolog (ami nekem nemjött le, vagy csak frissiteniük kellene az oldalt), de semmit nemtalálok róla!:s