Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mármint hol hozol be?
Itt
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=fbf0a6e2ed95831e01d7618c2584f79c
Ezen nem mentem jól volt egy esõs verseny ahol sztem nem jó gumit tettem fel és szinte minden kanyarban megcsúsztam.
De ez nem most volt hanem még hatkor azóta már nyertem másik versenyen.
Itt
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=fbf0a6e2ed95831e01d7618c2584f79c
Ezen nem mentem jól volt egy esõs verseny ahol sztem nem jó gumit tettem fel és szinte minden kanyarban megcsúsztam.
De ez nem most volt hanem még hatkor azóta már nyertem másik versenyen.
Tudnád,hogy irigyellek,én még mindig a gépemmel szenvedek . Már több napja nem mentem és nagyon hiányzik<#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1>
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Egyre jobban "megy" a vezetés, nagyon beleélem magamat a versenyzésbe!😄
Most mentem 6 gyorson (2 ebbõl feladás lett:s) a Liptakov meg a többin...nagyon adrenalinos volt, ha nemesek ki azon a 2 gyorson, behozlak simán Breki!<#idiota>#idiota>
Mondjuk volt olyan idõmérõ, hogy az elsõ 2-nél elötted voltam Breki, aztán a 3.-ra 35mp volt az elõnyöd...(én nembuktam addig), de nyomtam a gázt!😊
Néha amikor betévedek olyan futamokra, hogy nemir ki semmit (gondolom egyedül vagyok a kategóriában), aztán az utsó idõmérõnél meg 2. vagyok! <#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>
Most mentem 6 gyorson (2 ebbõl feladás lett:s) a Liptakov meg a többin...nagyon adrenalinos volt, ha nemesek ki azon a 2 gyorson, behozlak simán Breki!<#idiota>#idiota>
Mondjuk volt olyan idõmérõ, hogy az elsõ 2-nél elötted voltam Breki, aztán a 3.-ra 35mp volt az elõnyöd...(én nembuktam addig), de nyomtam a gázt!😊
Néha amikor betévedek olyan futamokra, hogy nemir ki semmit (gondolom egyedül vagyok a kategóriában), aztán az utsó idõmérõnél meg 2. vagyok! <#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>
Bocs még csak most küldtem ! Fõként sporttal foglalkozom . '10 év MTI után ,:autósport, F1 , jelenleg MLSZ alkalmazottként F O C I
Holnap megyek pár kört, a korábban linkelt telepítõs autók mind mennek a csehen?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nagyon érdekes dolog történt kipróbáltam a Subaru Impreza-t és ezen a pályán kétszer is az volt, hogy megyek teljesen egyenes úton (a képwn jobbra) egyszercsak mintha falnak mennék megáll a kocsi és kiírja ezt
De mi a francért, semmi akadály nincs az úton eddig még sosem tapasztaltam ilyet. Vagy egyszercsak leesett a lökhárító és abban akadhattam el?
De mi a francért, semmi akadály nincs az úton eddig még sosem tapasztaltam ilyet. Vagy egyszercsak leesett a lökhárító és abban akadhattam el?
Kipróbáltam ezt a Abarth Grande Punto S2000-t shakedownban a cote-n, de hát ez tök lassan megy nem tudom hogy tudnak vele 2:34-et, de szereztem hozzá setup-ot megpróbálom még azzal
"gyári rally autókba 540fok a bevállt".
Bocs de azt még nem néztem. Nincs fent a Subi 2006😞
Csak annyi idõm meg kedvem van hogy gyorsan nyomok egy tourt aztán elég is nekem az a félóra :I
Csak annyi idõm meg kedvem van hogy gyorsan nyomok egy tourt aztán elég is nekem az a félóra :I
Melyik is volt ez ? <#idiota>#idiota>
Meló után fáradt vagyok, sokat hibáztam.Néha egész jól elkaptam a ritmust .. De volt olyan is hogy az elsõ helyrõl estem ki.. nem hittem el 😞 pech
Meló után fáradt vagyok, sokat hibáztam.Néha egész jól elkaptam a ritmust .. De volt olyan is hogy az elsõ helyrõl estem ki.. nem hittem el 😞 pech
Tehát ezt
Subaru Impreza n12
http://revoklatovy.tym.cz/index.php/install-car/doc_download/55-subaru-impreza-n12.html
és ezt
Fiat Grande Punto Abarth s2000
http://revoklatovy.tym.cz/index.php/install-car/doc_download/76-fiat-grande-punto-abarth-s2000.html
DE akkor még kéne ilyen is
Mitsubishi Lancer evo 9 n4
http://revoklatovy.tym.cz/index.php/install-car/doc_download/34-mitsubishi-lancer-evo-9-n4.html
Subaru Impreza n12
http://revoklatovy.tym.cz/index.php/install-car/doc_download/55-subaru-impreza-n12.html
és ezt
Fiat Grande Punto Abarth s2000
http://revoklatovy.tym.cz/index.php/install-car/doc_download/76-fiat-grande-punto-abarth-s2000.html
DE akkor még kéne ilyen is
Mitsubishi Lancer evo 9 n4
http://revoklatovy.tym.cz/index.php/install-car/doc_download/34-mitsubishi-lancer-evo-9-n4.html
Még azon filózom, hogy be kéne raknom egy nem WRC kocsit is mert sokszor azért nem enged be valahová mert nincs megfelelõ kocsi.
Csak ugye nem elég egy mert ide ez kell oda meg az stb.
Meg WRC-ben már benne vagyok végre az 500 között a többiben meg szerintem még alig mentem aztis csak próbaképpen, setupom sincs annyi mint WRC-hez.
Csak ugye nem elég egy mert ide ez kell oda meg az stb.
Meg WRC-ben már benne vagyok végre az 500 között a többiben meg szerintem még alig mentem aztis csak próbaképpen, setupom sincs annyi mint WRC-hez.
Azért Hradekon is lehet parázni mikor 4-esbe zúgsz le az erdõbe jön egy enyhe balkanyar ahol kétoldalt fák kis hiba és megcsúszol, ha bevetted rögtön gyorsíthatsz de 150 méter után jön egy erõs jobbos amit elvileg kézifékkel kell bevenni, de aztán rögtön megint gyorsítani és már fullon átmenni az útépítésen, tudva hogy jön egy balkanyar.
Én azokat a gravelosokat nem szeretem amikor az út szegélye ilyen magasabb fal vagy úgy kell erdõben menni hogy egyik oldalt szakadék másik oldalon meredekebb fal és állandó kanyargás.
Az angol gravel már jó nekem, de ezt az asztrált meg még az amerikait nem szeretem. Ja és a japánból is inkább csak azt amin hosszabb ideig van rendes út és nem csak balkanyar + rögtön jobbkanyar stb.
Tehát gravelból is azok tetszenek ahol tényleg lehet menni nem kell állandóan visszavenni.
Én azokat a gravelosokat nem szeretem amikor az út szegélye ilyen magasabb fal vagy úgy kell erdõben menni hogy egyik oldalt szakadék másik oldalon meredekebb fal és állandó kanyargás.
Az angol gravel már jó nekem, de ezt az asztrált meg még az amerikait nem szeretem. Ja és a japánból is inkább csak azt amin hosszabb ideig van rendes út és nem csak balkanyar + rögtön jobbkanyar stb.
Tehát gravelból is azok tetszenek ahol tényleg lehet menni nem kell állandóan visszavenni.
Jajjdejó meccsek vannak a murvákon srácok!
150-el keresztbe a fák közt nagyon zsííír!<#csodalk>#csodalk><#guluszem1>#guluszem1><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Benned van a para, engem ez jobban feldob most, mint az aszfalt!
Lehethogy azért, mert többet lehet hibázni, korigálni, de nagytempónál ha tudod kezelni az autódat, igy online nagyon jó!<#eljen>#eljen>
150-el keresztbe a fák közt nagyon zsííír!<#csodalk>#csodalk><#guluszem1>#guluszem1><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Benned van a para, engem ez jobban feldob most, mint az aszfalt!
Lehethogy azért, mert többet lehet hibázni, korigálni, de nagytempónál ha tudod kezelni az autódat, igy online nagyon jó!<#eljen>#eljen>
Én pedig pont írni akartam, hogy mióta cccleanert futtattam eltûntek a fagyások lekopogom de tegnap és ma hibátlanul ment, bár énis úgy mennék :-)
Most volt Sipirkakim II negyedik voltam erre egy jobbos kanyarban kisodródtam
de csak épphogy, meg is fogtam simán mennék tovább de hülye fotósa nem ott ugrál így újrainditott, mikor meg be akartam hozni öbbek kockáztattam és vége elõtt párszáu méterrel kisodródtam egy bokorba kb 20-30-al nekicsúsztam erre retire lett...
Most volt Sipirkakim II negyedik voltam erre egy jobbos kanyarban kisodródtam
de csak épphogy, meg is fogtam simán mennék tovább de hülye fotósa nem ott ugrál így újrainditott, mikor meg be akartam hozni öbbek kockáztattam és vége elõtt párszáu méterrel kisodródtam egy bokorba kb 20-30-al nekicsúsztam erre retire lett...
Tessék! 😉
Ááá. Breki : Összedõlt a rendszerem,teljesen újra kellett raknom /Win7/. Számít ,mit milyen sorrendbe rakok fel ? Ha igen leírnád , kezdve az alapjátéktól+2010+carpack +patchek+cseh plugin .Olyan rég raktam fel,hogy elfelejtettem,nem látok az idegtõl pont most kezdtek összeállni a dolgok . Amúgy ez a +CCcleaner /#15155/-vágta haza (nincs kedvem most ezer oldalt visszaolvasni)Ha megteszed ,ako elõre is kösz /küldheted mailba is , hátha vkit itt zavar/
Áááá, most mentem egy nagyon jót murván 7/8 elsõ, az utsóban meg kis kocc egy halálvékony fának, és "retire"!:S
Jó, mondjuk nemvoltunk csak ketten wrc-vel, de volt S1600 is...és a lexarabb, hogy a végeredményt nemláttam, ez olyan kiábrándító!<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Jó, mondjuk nemvoltunk csak ketten wrc-vel, de volt S1600 is...és a lexarabb, hogy a végeredményt nemláttam, ez olyan kiábrándító!<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
De kiafene ez a Bombus?
Nemis láttam a nevét mostmeg hirtelen õ az elsõ?? 😛
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=8a2bafc415ad332aabd80cc50a9a8fbd
Nemis láttam a nevét mostmeg hirtelen õ az elsõ?? 😛
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=8a2bafc415ad332aabd80cc50a9a8fbd
Gratulálok nemsemmi verseny bolt
Látom be vállt a setup simán jobbakat mentél én meg az elején mindenben elakadtam Francián meg egy hajtûnél állítólag levágtam +15 perc egy Hradeken egy gumiban amiben még sosem akart el talán senki sikerült alig tudtam továbbmenni tolatással.
Aztán gondolom pár helyen eldobtad az autót ezzel tök izgalmassá tetted, az utolsó szakaszon az utolsó két kilométeren alig ment az autóm arra koncentráltam, hogy beérjek idõt látva azt hittem simán nyertél nemis értem elvileg 22 másodperc elõnyöm volt csak.
Látom be vállt a setup simán jobbakat mentél én meg az elején mindenben elakadtam Francián meg egy hajtûnél állítólag levágtam +15 perc egy Hradeken egy gumiban amiben még sosem akart el talán senki sikerült alig tudtam továbbmenni tolatással.
Aztán gondolom pár helyen eldobtad az autót ezzel tök izgalmassá tetted, az utolsó szakaszon az utolsó két kilométeren alig ment az autóm arra koncentráltam, hogy beérjek idõt látva azt hittem simán nyertél nemis értem elvileg 22 másodperc elõnyöm volt csak.
Szerencsére nekem elég volt újraindítani
valószínûleg azért volt mert elõtte kipróbáltam ezt a pályát
valószínûleg azért volt mert elõtte kipróbáltam ezt a pályát
nálam is volt ilyen...újra kellett telepíteni a cseh plugin-t...és utána jó volt.
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
Másnál is olyan most hogy bemegy egy versenybe rámegy a start-ra és semmi?
Kocsit setup-ot mindent tudok állítani, de a verseny nem indul
Kocsit setup-ot mindent tudok állítani, de a verseny nem indul
Látom a Cseh puliginban, hogy sok "teszt" bajnokságot indítanak. Bárki indíthat ilyet?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Látom ezen most sokan vannak innen :-)
<>->>-> CZECH TRACKS
Required licences Default Licence (all drivers)
Date from 23:59 25.2.2010
Date to 23:59 3.3.2010
Tournament description Hradek 1, 2 + Liptakov 1, 2 + Stryckovy - Zadni Porici + Osli - Stryckovy | No SuperRally, drive carefully 😊
<>->>-> CZECH TRACKS
Required licences Default Licence (all drivers)
Date from 23:59 25.2.2010
Date to 23:59 3.3.2010
Tournament description Hradek 1, 2 + Liptakov 1, 2 + Stryckovy - Zadni Porici + Osli - Stryckovy | No SuperRally, drive carefully 😊