20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    Ja csak nem tudtam a vezetésre figyelni mert mindig a nyomodnyomooooooood ment :P
  • BlackAdder1
    Ez a javított verzió, igaz a visszaszámolás nem a Csökő hangja!
  • ajem kisa
    Nagyonnagy!:D:D
    "Jobb2tojjad!" "nyomodnyomoood!"
    "Vége állj meg mert behányok!'
  • Breki33
    De ehhez kicsomagolt audio.dat kell !
    vagyis audio könyvtárba kell másolni

én jelenleg ezt használom
    http://www.rallysimfans.hu/downloads/magyar/magyar_navigator.zip

Nem azért mert jobb mint a Csökő csak azt ki kéne csomagolni kiszedni belőle a nevigátort a mostaniba.

Deha valaki felrakná külön a Csökő navigátorhangokat visszaszámolással együtt azt megköszönném :P
  • Breki33
    Liptakov 1 meg ez

A vadállat egy percnél majdnem elüt egy fotóst :-OP

• ajem kisa
    Ez király, köszi, ezt akartam megkeresni valamelyik nap, hogy melyik hsz-ben volt, de tudtam én, hogy még előfog kerülni!:)
  • Breki33
    nem offline pl ez megy legalábbis ez indul Shakedown-ban is nálam

• Breki33
    Nemcsak ez az egy van sót ezzel pont az a baj, hogy egész audio.dat és felülírja a hangokat.

Pár hete raktam fel két másik magyart egy pack-ban a multiuploadra ami csak a navigátor.

http://www.multiupload.com/25XORV68WN

Ezekben pl olyan van, hogy lerobbanáskor elkezdenek beszélgetni, hogy szervízbe kéne vinni a kocsit, meg ilyen dumák, hogy te hülye mit csináltál :P

Szervízben meg végig duma van a szerelésről
    Mondjuk engem egy idő után zavart hogy mindig nyaggatott, hogy nyomjaaaad NYOMJAAAAAAAD :)

Egyben pedig a Csökő féle hangal lévő a legjobb szerintem.

• Zoliwrc
    Ezen a pályán lehet menni nem online? Ha igen hogy lehet betenni ezt a pályát a játékba?
  • Breki33
    Na sikerült megcsípnem Liptakov 1-en a 22-ik helyet

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=stagerec&stageid=518&classid=1&state=HU

Már csak 9 másodperc kell :P
  • OMfan
    Ezer köszönet!!Holnap le is szedem a cuccot :D
  • JUVEfun
    VAN
  • OMfan
    Üdv mindenkinek! Lehet, hogy láma a kérdésem de navigátor szinkron van vhol a játékhoz?..nem mintha életbevágóan fontos lenne, de sztem egy kicsit hangulatosabb lenne tőle a gamma.
  • gordon 24
    Köszi írtam neki:D
  • Breki33
    Fanatec Porsche 911 Turbo Wheel

részletes teszt

http://hsw.hu/index.php?headlinesid=10786
  • Zoliwrc
    ITT
  • gordon 24
    Hol van a G25 35 ért??

Gyorsba linket!:D

Most akaok venni majd.
  • Zoliwrc
    Most láttam a neten egy használt G25-öt 35K-ért, meg egy G27-et is de ezen nincs gari és nagyon drágán adják 60K
  • Breki33
    50.700 ha jól számolom...

http://www.fanatec.de/webshop/new_eu/product_info.php?cPath=21&products_id=72&osCsid=c37412fce427d8c239c14434b55b7d07

De lehet, hogy a pedál külön van

• JUVEfun
    .....de nagyon szép !
  • JUVEfun
    Sejtettem qrva drága !
  • Breki33

Fanatec Porsche 911 GT3 RS Kormány
    Porsche 911 GT3 RS Kormány

A 911 GT3 RS kormány kifejezetten a megszállott PC szimulátor versenyzőknek lett tervezve, akik nem csak kedvelik a Porsche autókat, de a tiszta teljesítményre koncentrálnak. Ha ezzel versenyzel, nincs több mellébeszélés.

Főbb előnyök

•Kézzel varott bőr kormány amely 100%-ban ugyanolyan ALCANTARA® bőrből készült mint az igazi Porsche autóban.
    •Aluminiumból készült pedál sor, nyomás érzékeny fék szenzorral, összetörhetetlen mágnes érzékelőkkel és ABS vibrációval.
    •3 Force Feedback motor és szíj hajtás biztosítja a szenzációsan valósághű érzetet
    •Clubsport pillangó váltó rozsdamentes acélból

A Porsche 911 GT3 RS Kormány tulajdonságai:

•Eredeti Porsche 911 GT3 RS kormány design
    •A Porsche Lizenz- und Handelsgesellschaft mbH licensze alapján
    •Hiteles fém Porsche logo a kormányon
    •Kézzel varott bőr kormány amely a Porsche minőségi előírásai alapján készült az eredeti Olaszországban készült ALCANTARA® bőr felhasználásával.
    •Kompatibilis PC és néhány PlayStation 3 játékkal
    •Tartalmazza a rozsdamentes acélból készült Clubsport pillangó váltót
    •Extra nagy kormány átmérő (300 mm)
    •A kormány fordulási szöge szoftveresen állítható 900°, 360° vagy 180° vagy 1°-os lépésekben
    •Használható asztalon: Erős asztali felfogatás gyors leszerelési lehetőséggel, különleges csúszásmentes gumi talpakkal és Velcro tapadócsíkokkal a pedálon amelyek biztosítják hogy semmi ne mozduljon el. Integrált csavarokkal cockpit-ekhez is erősíthető
    •Használató asztal nélkül: Teljesen kompatibilis a RennSport kormány álvánnyal amely külön elérhető
    •Erőteljes Mabuchi RS 550 Motor (amely RC autókban is használatos) biztosítja az extra erős Force Feedback hatásokat
    •További 2 Force Feedback szerkezet biztosítja a kormányban a motor vibráció szimulációját.
    •Extra finom és csendes szíj hajtás mechanikai holtjáték nélkül
    •Magas érzékénységű kormány érzékelő
    •TUNING funkciók LED-es kijelzővel
    •Akár 5 kormány beállítás elmentésének lehetősége
    •A ForceFeedback erősségének állíthatósága játék közben
    •Érzékenység állíthatósága függetlenül a játéktól
    •Alumímiumból készült Clubsport pedálok
    •Nyomás érzékeny érzékelő
    •Állítható maximális fékerő
    •Egymással nem érintkező mágneses érzékelők a gáz és kuplung pedáloknál, korlátlan élettartammal
    •Fékpedálba épített vibrációs motor amely a blokkoló kerekeket jelzi (csak azokban a játékokban amelyek támogatják ezt a funkciót)
    •Állítható rugó erősség
    Kiegészítő tartozékok amelyek külön rendelhetőek:

•Porsche Wheel váltó 6+1 fokozatú kulisszával és szekvenciális váltókarral
    •Clubsport asztali tartó Porsche kormányok számára.
    •RennSport Kormány állvány
    •Rennsport Cockpit
  • JUVEfun
    Jónak tűnik ! Árban ? Remélem ezek nem műanyag pedálok ?
  • Breki33
    A Fanatec a közelmúltban már bebizonyította, hogy a nagy elődeihez méltóan kiváló minőségű játékvezérlőket készít az autószimesek nagy örömére. Talán senkinek sem kell bemutatnom a Logitech G25-ösének kihívóját a Porsche 911 Turbo Wheelt. A cég úgy döntött, hogy 2009 tavaszától a kormányt három különféle exkluzív változatban kínálja az érdeklődőknek.

Az első ezek közül az 5000 példányszámban készülő Porsche 911 Turbo S Wheel Pure Edition, amely az alap kormány feljavított változatát jelenti. A módosítás egyben azt is jelenti, hogy ezentúl a G25 pedálszettje is csatlakozhatóvá válik, ha valakinek az jönne be jobban. Az ára előreláthatólag 145 euró lesz.

A következő a Porsche 911 Turbo S, amely már több módosításon is keresztülment. Az ígért fém váltó-fülecskék mellett számtalan apró javítás is megtalálható lesz rajta. Összesen 3000 darabot készítenek belőle és várhatóan 250 euró ellenében juthatunk majd hozzá.

A kormányok közül harmadikként az etalonnak készülő Porsche 911 Turbo S Clubsportra hívták fel figyelmünket. A legfontosabb változtatások közül kiemelném a teljesen fém pedálszetted és a kormányról közvetlenül állítható fékerőt. A borsos áron, 400 euróért kínált termékből mindössze 2000 darab készül.

A legérdekesebb azonban mégis az új RennSport Cockpit, amely a nevéből adódóan egy komplett versenyülést, pedál és kormánytartó szerkezetet tartalmaz. További opcióként pedig rendelhető hozzá a három darab 24 colos TFT monitorból álló konzol, valamint 5.1-es hangszóró rendszer. Az alábbi képek minden szónál többet mondanak, tekintsétek meg őket. A termék már rendelhető a Fanatec hivatalos oldaláról, “csupán” 1300 eurós vételáron.

http://www.sebessegmagazin.hu/autoszim/fanatec-ujdonsagok.php
  • JUVEfun
    EZ
  • Breki33
    Fanatec kormányokról mi a véleményetek?

Egész komolynak tűnik

pl pedálszett

Kormány

• JUVEfun
    Szerintem jobbak , de ugye vezető kérdése is ! Ami nekem nagyon bejött a WRC 08 Subaru ! Próbáld ki
  • Breki33
    Okés köszi van egy ötletem ez ügyben, hogy mindenki jöl járjon ez ügyben még jelentkezem, esetleg megnézhetnéd konkrétan mi jó benne mert ha még egy rugócserével használható lehet tudnék egy vevőt rá aki egykét ezerért elvinné.

Nekem ugye csak a rugó kéne, de szegény kormány továbbra is ott porosodna.
  • gordon 24
    Igen, azthiszem, hogy a Gáznál van eltörve egy, de nagyon régen porosodik, szóval nem igen tudok róla sokat már.

Én egy momoval játszom, amit lassan cserélni fogok.
  • Breki33
    Viszont a pedáljában csak egy jó rugó van ha jól értem
  • gordon 24
    De van:D egy Rugó oldja meg ezt a problémát.

De nincs rezgés, meg rángatás bla bla. Csak a rugó húzza a kezed.
  • Breki33
    Ez azt jelenti, hogy semmi erővisszahatás még középre húzás sem?
  • gordon 24
    Én pesten lakom.

Nem forceos, sima rugós történet, de USB-s igen.

Jól működik, annyi asszem a baj, hogy a jobb pillangója nem mindig megy, de nem emlékszem jó pár éve porosodik:D

Azért csak most szolok, mert eddig nem emlékeztem, hogy megvan-e:D Azt hittem már rég kidobtuk.

Ilyen csak ugye nem Forcos.
    katt
  • Breki33
    És csak most szólsz? :-)

Merrefelé lax?

Amúgy ez az USB-s force feedbackos változat?

És egyébként jól működik?
  • Breki33
    tom nem véletlen Time Attack a neve
  • Zoliwrc
    Azt azért hozzátenném hogy nem játszok a játékkal 1 napja sem, szerintem összesen nem mentem 200km-t az autóval.
    Egyébként tényleg nem tetszik annyira, egy ujjnyi vastag bokorba bele lehet akadni ami összetöri az autót, azért ez nagyon gáz.
    Most tettem fel másik fizikát azzal is 5:13.78 lett.
    Holnaptól nekem beindul a gumiszerelés szezon, nem nagyon lesz időm és estére szerintem erőm se játszani, de azért benézek, és napközben is ha lesz egy kis időm.
    Ez a Setup van fent most a Subarun:
    link
  • TheBossbuster
    Látom nem tetszik annyira a játék!
    De azt is hogy ráakadtál egy pályára és még setupot is fabrikálsz:))!
    Zoliwrc!
    Holnap lesz időm,ki hívlak egy Joux Verte veretésre!
    Kíváncsi vagyok én mennyit hozok ki a pályából és az autóból.
    A használt setupodat légyszives küld át az email címemre,hogy én is avval tudjak menni!
    Aki még akar benevezhet a Joux Verte Veretésre,itt értékeljük az Sg fórumban az időket!
    Üdv
    email címem : [email protected]

• gordon 24
    Breki!

Van nekem (ma találtam meg:D) egy Sidewinder kormánypadom. asszem az egyik rugó már eltört a pedáljában, meg elég öreg de sok minden működik benne, ha gondolod, oda adom ha eljössz érte, vagy mitudomén:D

Nem kérek érte semmit.

Szóval ha kell szólj!
  • Zoliwrc
    Még faragtam Joux Verte-n, 5:12
    link

Egyébként az újabb Focusok és a C4 jobbak mint ez a Subaru 2003 WRC?
  • JUVEfun
    Pont így lehet tökéletesen belőni egy pályát ...