Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
majd ha kész lesz igen
Breki33
a dattool-al ki kell csomagolni, de legalább 3* felraktam a leírást róla

http://www.rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=4
JUVEfun
Ami a realistik sound-ba van azt csak bemásolom és lesz audio és Blowof Valve mappám ???

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
#15638 Ezt a motorháztetös nézetet még nem küldted el /elküldöd?/ ez a focusé ,ugye ?

JUVEfun
Nekem meg nincs audio könyvtáram , hogy kell csinálni ? /..mert az igen leegyszerüsítené a hangolást/

Breki33
Úgy nem annyira hallható, de én pl mindig bekapcsolom az audióban az utolsó kapcsolót és felveszem a motorhangot a többit leveszem és audio.ini-t is belõttem.

Mondjuk nekem nincs audio.dat hanem ki van csomagolva az audio könyvtár
Breki33
Nekem ez annyira nem tûnt fel inkább ez amit kérdezni akartam korábban

Osli
0,16 tól 0,22-ig van egy murvás szakasz amin nem nagyon tudok gyorsan menni a kanyarban lassítanom kell és kézifékeznem pedig nem túl éles aztán a végén nem tudok kézifékkel ráfordulni a betonos útra hanem csak lassítani és rákanyarodni

pajti
Nem rossz 😊
Meghallgatnám belsõ nézetbõl is ezeket.

Breki33
Nekem a kettes is tetszett azt sokat nyomtam
pajti
CMRben még ami tetszik, a pályák kidolgozása, meg a különbözõ útfelületek változása szakaszon belül..
Na ez valahogy a Czech RBRben nem jött össze. Mert itt iszonyúan csúszik az aszfalt gumi földúton. Nem reális.

Breki33
Nekem Prodigy 7.1 Hi-Fis-s srác által tuningol nem házimozis cuccra kötve

Az eng filok a kocsik alaphangjai amikhez jön hozzá az effekt, blow, gravel, turbo hang stb

nanamitatsuki cuccait érdemes kipróbálni itt meg lehet hallgatni a videókon

http://www.youtube.com/user/nanamitatsuki

pl most a legújabb

RBR - Peugeot 306 MAXI New Sound Test2 (Exhaust Version)

pajti
Szerintem ez volt a leggyengébb CMR. A 2005ös.
Az elsõ része viszont tényleg a legjobb volt akkoriban szvsz.
Annyira tetszett amikor az Angol szakaszt elkezdted a hegyen még hóban aztán mentél lefele és a végén már sár volt😊

pajti
Bazz' ilyen még nem történt velem, meghúzodott a jobb lábfejem, gyanítom a fékpedáltól.. xD

Breki33
Az ilyen hozzászólások-at nem tudom megérteni

"Probaltam a(z) RBR-t egyik ismerosomnel, de az szerintem nagyon messze van a CMR2005-tol. En nem szeretnek se a registry-ben nyulkalni egy jatek miatt, se akarmilyen hack-et telepiteni. Ha te itt most tort jatekra gondoltal, akkor meg feleslegesen idegesitem magam, mert nekem nincs tort jatekom es remelem nem is lesz."

http://prohardver.hu/tema/re_a_codemasters_bejelentette_a_dirt_3-at/hsz_96-96.html

Ez lenne igazi Rally?

pajti
Engem érdekel. Régebben próbálgattam a hangokat de nem tetszettek meg volt olyan is ami recsegett.. Pedig SB Audigy2 hangkártyám van amit a játék támogat is (indításkor ott a Sound Blaster logo😊)
Ami neked bevállt azt majd kipróbálnám valamikor. Egyébként autónként lehet variálni a hangokat? Úgy emlékszem alapból mindegyik a Subaru hangot használja csak modosítva.. Bár nem biztos.

Breki33
Ez így van csak azt nem értem, hogy 2004 óta senkise csinálta még meg rendesen az új kocsikat kameranézetben.

Vagy csak az én kameranézet igényem különbözik ennyire másokétól mikor ilyen kamerákat szeretnék?
pajti
Mennyivel egyszerübb lenne (mint a SimBin-es cuccoknál) gombokkal állítani 😊

Breki33
Nekem van hasonló hangom Citroenhez felajánlottam, hogy teszteljük más kocsikhoz is a hangokat (jelenleg 284 eng file) de itt senkise reagált rá, hát használom magam :-)
Breki33
Én sem szeretek, csak meguntam, hogy nincs jó ezért inkább megcsináltam

Én a camhack-os állítgatást untam meg.

Olyan progi kéne amivel beállítom a kamerát és kiírná, hogy mit kell az ini-be írni, vagy legalább lehetne alt+tab-al tálcára rakni a progit.
pajti
706

pajti
Nem mindenki szeret tökölni vele.😄 Elmegy vele az idõ.
Mondjuk engem nem zavar amikor 20x-ra indítom majd lépek ki, mert még nem tökéletes..

Breki33
ti eddig hány km-t mentetek?

Covered kilometres 1,822.0 km
Breki33
pedig õ az aki írt, hogy küldjem a mostanit
Breki33
De minket rábeszélnél :-)

ravasz 😛
Breki33
Ezt használom én ezzel indítom az rbr-t és javítok a színeken, csak egy gondom van vele, hogy a dll-el nem mûxik a gauger plugin

viszont úgy tudom ebben kameranézet replaykor van, ha mégsem érdekel, hogy mûxik
pajti
Most nem használom a camhack-et xD Én is inkább szerkesztem az ini-t😄

Breki33
pedig azt küldtem el és azt volt a legnehezebb elkészíteni
még a profik is azt mondták nem lehet hozzá motorháztetõ nézetet, hát lehetett de két óráig szórakoztam vele

De a belsõ nézet lett a legjobb nem szoktam csak ritkán azzal menni de ebben nagyon jó lett majdnem jobban tetszik m int a másik
Breki33
itt semmi, csak a képeden elsõre kicsit félreérthetõ

de te minden indításkor camhack-al tologatod a kamerát?

most felrakom ide is hogy milyen tetõnézeti amit akarok még készíteni
JUVEfun
Hát nem nagyon . Ez a város pereme ! Nincs subarum csak C4 /citroen/ és Ford Focus / a többihez már van jó motorháztetõ nézetem ( Corolla,Peugeot 307,Xsara/ A subarut vmiért nem látja online vagyis nem választható,nem tudom miért/

pajti
Mi a baj a Z tengellyel?<#idiota><#vigyor1>

Breki33
Oks csak hiányzik a játék

Ez közel van hozzád?

http://csordasgeza.tudakozo.hu/

A kamera ini-t elküldöm priviben, elõszõr a subaru-t kipróbálásra
JUVEfun
Tegnap bevittem nekik a képeket,de ma annyi melóm volt,hogy nem tudtam bemenni ,megkérdezni ! /rugó/

Breki33
Egyébként vettem egy squash labdát keményíteni a pedált, de nekem nem fér be a lyukba.

Azon filózom, hogy kettévágom, de ha mégsem jó úgy és pl üreges a belseje akkor kidobtam 600 forintot

Mi a véleményetek errõl?
Még azon filózok hogy játékboltban új kis szivacslabdát vennék ami tömörebb és keményxebb mint a mostani régi, viszont squash balnál jobban begyömöszölhetõ a résbe.
Breki33
Miért is?

Ezt egyszer beírom inni-be és kész nem kell külön futtatni és mindig beállítani vele most erre a két kocsira kész csak használni kell
akkor most melyik az egyszerûbb? :-)

A kép jó, mondjuk én a z tengelyt más irányba húznám.

De nemis ezzel van gond hanem hogy nem látom egybõl a módosítások eredményét
ezért sokat kell próbálgatni.

Másik meg hogy nem értem miért csak a bonnet2-t és az internal-t lehet módosítani, kéne egy részletesebb akár angol leírás errõl
Breki33
Ezt kocsinként kell, szerintem a #15638-sokkal jobb a subarunál azért volt macerás mert ha jobban látszik a motorháztetõ akkor látszik, hogy lyukas
Breki33
Nem terhelsz , de mi van a rugóval? 😛

Már kezdek kicsit belezavarodni annyi rugóssal levelezek

Nagyon érdekes van aki 1500-ért csinálja a rugót van aki 700-800 kér érte van aki kéri a méreteket, de van aki pedig ezt írja

"A rugó db/ ára 800.- Ft de kétem a törött mintadarabot akkor tudom pontosan legyártani, elkészülés után küldöm utánvéttel az elkészült rugókat.

A törött rugót tegye borítékba és küldje el részemre!"

A másik meg már a címem kéri ahová küldhetné, de azt se tudom mennyiért csinálná és nem beszéltük meg hány darabot.

Ugye 1500-ért nem vennék hatot, de pl 700-ért lehet rendelnék annyit, hogy legyen tartalék.
pajti
Nem egyszerûbb a camhack-et használni? Egyébként a saját galériámban van 1 kis segítség a cockpit modding-ra 😄

JUVEfun
...és akkor a Focus-ra a jobb alsó ?

JUVEfun
...de ,igy már jó !!! / jöhetne ez is , ha nem terhellek vele

Breki33
JUVEfun
Jó , akkor azt ! A 15638-t nekem nem nyitja meg nem tudom mi az ,de ha a C4-hez jó ,akkor az is jöhet !

Breki33
az már nincs csak BAL FELSÕ ÉS JOBB ALSÓ

de most nincs itt csak otthon tudom odaadni

Citroenhez #15638-van.

Szerintem mindegyik nagyon jó csak azt nem tudtam elérni, hogy legyen egy harmadik a kocsi tetején, fel tudnám oda rakni csak azt nem tudom elérni, hogy három modísítható kameranézetem legyen tehát mindig csak kettõt tudtam módosítani az internal-t és a bonnet-et ha vhogy lehetne még egyet tökéletes lenne.

Tegnap a subaru ornézettel jelenlegi rugóval mentem Zadni-n 3:40-et.
JUVEfun
és bocs a pofátlanságért a Citroen C4-hez van hasonló motorháztetõ nézeted ???

JUVEfun
...ha nem akkor a jobb alsót küld át légyszi .../ köszi

JUVEfun
Nekem a bal alsó tetszik ! Megkaphatnám ?

Breki33
bal felül és jobb alul lévõ maradt
Breki33

Breki33
ezt most nem teljesen értem

de két órája szenvedek egy normális mh-ós nézeten most néz ki, hogy végre sikerült de a tetõsrõl le kellett mondanom mert látszódnak a lyukak