Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=4
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Mondjuk nekem nincs audio.dat hanem ki van csomagolva az audio könyvtár
Osli
0,16 tól 0,22-ig van egy murvás szakasz amin nem nagyon tudok gyorsan menni a kanyarban lassítanom kell és kézifékeznem pedig nem túl éles aztán a végén nem tudok kézifékkel ráfordulni a betonos útra hanem csak lassítani és rákanyarodni
Na ez valahogy a Czech RBRben nem jött össze. Mert itt iszonyúan csúszik az aszfalt gumi földúton. Nem reális.
Az eng filok a kocsik alaphangjai amikhez jön hozzá az effekt, blow, gravel, turbo hang stb
nanamitatsuki cuccait érdemes kipróbálni itt meg lehet hallgatni a videókon
http://www.youtube.com/user/nanamitatsuki
pl most a legújabb
RBR - Peugeot 306 MAXI New Sound Test2 (Exhaust Version)
Az elsõ része viszont tényleg a legjobb volt akkoriban szvsz.
Annyira tetszett amikor az Angol szakaszt elkezdted a hegyen még hóban aztán mentél lefele és a végén már sár volt😊
"Probaltam a(z) RBR-t egyik ismerosomnel, de az szerintem nagyon messze van a CMR2005-tol. En nem szeretnek se a registry-ben nyulkalni egy jatek miatt, se akarmilyen hack-et telepiteni. Ha te itt most tort jatekra gondoltal, akkor meg feleslegesen idegesitem magam, mert nekem nincs tort jatekom es remelem nem is lesz."
http://prohardver.hu/tema/re_a_codemasters_bejelentette_a_dirt_3-at/hsz_96-96.html
Ez lenne igazi Rally?
Ami neked bevállt azt majd kipróbálnám valamikor. Egyébként autónként lehet variálni a hangokat? Úgy emlékszem alapból mindegyik a Subaru hangot használja csak modosítva.. Bár nem biztos.
Vagy csak az én kameranézet igényem különbözik ennyire másokétól mikor ilyen kamerákat szeretnék?
Én a camhack-os állítgatást untam meg.
Olyan progi kéne amivel beállítom a kamerát és kiírná, hogy mit kell az ini-be írni, vagy legalább lehetne alt+tab-al tálcára rakni a progit.
Mondjuk engem nem zavar amikor 20x-ra indítom majd lépek ki, mert még nem tökéletes..
viszont úgy tudom ebben kameranézet replaykor van, ha mégsem érdekel, hogy mûxik
még a profik is azt mondták nem lehet hozzá motorháztetõ nézetet, hát lehetett de két óráig szórakoztam vele
De a belsõ nézet lett a legjobb nem szoktam csak ritkán azzal menni de ebben nagyon jó lett majdnem jobban tetszik m int a másik
de te minden indításkor camhack-al tologatod a kamerát?
most felrakom ide is hogy milyen tetõnézeti amit akarok még készíteni
Ez közel van hozzád?
http://csordasgeza.tudakozo.hu/
A kamera ini-t elküldöm priviben, elõszõr a subaru-t kipróbálásra
Azon filózom, hogy kettévágom, de ha mégsem jó úgy és pl üreges a belseje akkor kidobtam 600 forintot
Mi a véleményetek errõl?
Még azon filózok hogy játékboltban új kis szivacslabdát vennék ami tömörebb és keményxebb mint a mostani régi, viszont squash balnál jobban begyömöszölhetõ a résbe.
Ezt egyszer beírom inni-be és kész nem kell külön futtatni és mindig beállítani vele most erre a két kocsira kész csak használni kell
akkor most melyik az egyszerûbb? :-)
A kép jó, mondjuk én a z tengelyt más irányba húznám.
De nemis ezzel van gond hanem hogy nem látom egybõl a módosítások eredményét
ezért sokat kell próbálgatni.
Másik meg hogy nem értem miért csak a bonnet2-t és az internal-t lehet módosítani, kéne egy részletesebb akár angol leírás errõl
Már kezdek kicsit belezavarodni annyi rugóssal levelezek
Nagyon érdekes van aki 1500-ért csinálja a rugót van aki 700-800 kér érte van aki kéri a méreteket, de van aki pedig ezt írja
"A rugó db/ ára 800.- Ft de kétem a törött mintadarabot akkor tudom pontosan legyártani, elkészülés után küldöm utánvéttel az elkészült rugókat.
A törött rugót tegye borítékba és küldje el részemre!"
A másik meg már a címem kéri ahová küldhetné, de azt se tudom mennyiért csinálná és nem beszéltük meg hány darabot.
Ugye 1500-ért nem vennék hatot, de pl 700-ért lehet rendelnék annyit, hogy legyen tartalék.
de most nincs itt csak otthon tudom odaadni
Citroenhez #15638-van.
Szerintem mindegyik nagyon jó csak azt nem tudtam elérni, hogy legyen egy harmadik a kocsi tetején, fel tudnám oda rakni csak azt nem tudom elérni, hogy három modísítható kameranézetem legyen tehát mindig csak kettõt tudtam módosítani az internal-t és a bonnet-et ha vhogy lehetne még egyet tökéletes lenne.
Tegnap a subaru ornézettel jelenlegi rugóval mentem Zadni-n 3:40-et.