20179
-
#16555 Ugyan azon a pályán mentél kilencszer?
Mentél volna inkább a reverse-jén :-P
Egyébként tök jó pálya lenne ez a hülye láthetetlen ütközés ne lenne rajta. -
#16554 A főkönyvtárban van egy ugyanilyen physics.rbr file-d azt írd felül vele illetve előtte mentsd el az eredetit pl physics_orig.rbr vagy hasonló néven
Az idő persze mondjuk én nem vagyok egy Joux Verte rajongó bár sokkal jobb és könyebb mint a Bisanne az vhogy nagyon nem fekszik nekem, nemis szeretem.
Ha profibbak ideje érdekel itt megtalálható, de figyelembe kell venni, hogy nem hotlapos idők hanem versenyből mentek nagy valószínűséggel
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=stagerec&stageid=42&classid=1&state= -
#16553 Volt 1 restartom , még azt is írja -
#16552 :D -
#16551 Najó, de eleinte is kivolt kapcsolva, és volt, hogy szúrtam félre a H-váltóval, mert ugye az olyan kulára sikeredett, hogy..:s
A bekapcsolt váltóvédelem szerintem nemjó, sőt az automata kuplungot is leveszem, ott csak a lassú tempóknál kell figyuzni (hajtű, stb...), mert leáll a motor nagyon gyorsan! -
Zoliwrc #16550 Hova kell másolni ezt a fizikát?
Az időm az viszont kezd jó lenni nem? -
#16549 Alap játékhoz szerintem ez a fizika sokkal jobb mint az erdeti
Better pyhsics for default install of RBR
http://www.bhmotorsports.com/download/16857
Setup-ban meg alap pályákhoz nagyon jó a KSP pack
De a többit is érdemes kipróbálni itt
http://www.simracingworld.com/files/37-richard-burns-rally/31/ -
#16548 Nem attól megy tönkre a váltód , hogy ki van kapcsolva.....te -
#16547 Itt is vannak jó cuccok -
#16546 Megpróbálok véget vetni a vitának ! Mind lusták voltatok vissza nézni ! Nem Zoliwrc-vel volt ez a setupos vita , hanem mással . A többi már mind félreértésből adódott !!! Zoli , ha rám hallgatsz -(akkor azt csinálsz amit akarsz )-próbáld ki azokat a setupokat , fizikákat amit a cseh pluginon kínálnak a különböző autókhoz . /Nekem nagyon bevált/- és azt finomítsd a magad ízlése szerint. persze ez csak az én véleményem.... -
Zoliwrc #16545 Na, ugyan megbeszéltük privátban, de amit küldtél setup az nagyon rossz volt.
Találtam viszont a bhmotorsport oldalon a 2003-as Subaruhoz egy aszfalt beállítást, az sokkal jobb mint az alap, visszafordítók nagy része 2. fokozatban megcsinálható vele.
AZ idő is jobb lett Joux Verte: 5:14.62
Joux Verte
A féktávjaimon lehetne még javítani a visszafordítók előtt és a pálya utolsó szakaszában lehetne még javítani, azon a részen spórolok, nagyon dobálós az aszfalt ott, szerintem olyan 5:10 körüli időt tudnék menni -
Zoliwrc #16544 Ki igen, Joux Verte-n, a futóművet mindenképp puhábbat adj, mert az kaki jelen állásban -
Zoliwrc #16543 Akkor félreértetted, Én nem játszok az RBR-el, 1 órát ha mentem vele összesen életemben, tegnap mentem pár karikát Joux Verte-n, a lényeg Én nem mondtam olyat hogy setup nélkül szeretem. Sőt így egyáltalán nem.
-
BlackAdder1 #16542 Remélem is, hogy nem veszünk össze! Minden tiszteletem a tied hogy ílyen időt mész alpbeállításokkal! Ha feltennék valahova egy setupot kipróbálnád? Véleményekre volnák kiváncsi mennyire vezethető másnak? -
BlackAdder1 #16541 Nekem ez jött le a 16520 alapján -
Zoliwrc #16540 De ilyenen nem veszünk össze természetesen, de ne mondj olyat amit Én nem mondtam -
Zoliwrc #16539 Valótlant állítottál, amit nagyon nem szeretek -
#16538 A jelszavasakat kitudod szűrni az online belépésnél asszem! -
#16537 Ma végre mehettem volna egy új pályán a csehen, erre nem el bacom az elején?:)
Alig van tour amin tudok menni, sok jelszavas van, vagy wrong licens, vagy valami pálya nyűgje van. -
#16536 Pedig nekem mindig off-ban van!:)
Soha nemment tönkre a váltóm attól! -
BlackAdder1 #16535 Nem okoskodom és Én nem ilyen hangnemben írtam! Ha teszek a végére egy szmájlit megérted? -
Zoliwrc #16534 Senki nem mondta hogy hogy setup nélkül szeretem, honnan veszed, ki mondta?
Azért mert csak kipróbáltam nem kell mindjárt okoskodni. -
#16533 -
BlackAdder1 #16532 Ha Ő 1-ben akar kanyarodni más lehetősége nincs! Mondhattam volna hogy jó setuppal 2-ben simán lehet kézifékezni, de Ő setup nélkül szereti! -
#16531 Egyébként van már illetve tegnap volt Sumburk-ot is tartalmazó verseny
Stage 1 Sumburk 2007 Citroen Xsara
Good weather Intermediate tarmac
Stage 2 Liptakov 1 Citroen Xsara
Stage 3 Sumburk 2007 Citroen Xsara
Bad weather Wet tarmac Realistic Wet
Stage 4 Hradek 2 Citroen Xsara
Bad weather Wet tarmac Realistic Wet
Stage 5 Sumburk 2007 Citroen Xsara
Stage 6 Joux Plane Citroen Xsara
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntsview&torid=70fc4680e3c23403447a4a7058a008fb -
#16530 Hasonlót gondoltam, de nem akartam ebbe belemenni, mert akkor jön az, hogy az eredeti fizika jó csak stb :P -
#16529 A pálya neve Shepherds Shield II -
#16528 Azért a cseh fizikával nem hiszem , hogy olyan lenne "mint a motorcsónak" és ha az FFB is állítasz jobb lesz a Dirtnél -
#16527 Melyik pálya ez ? Most már esküszöm kipróbálom ! -
#16526 Ha kikapcsolod onnantól kezdve egy rossz váltás és vége a versenyednek. ! -
#16525 Ezt nem hiszem el megint ugyanaz a pálya simán megyek az út közepén nincs ott semmi erre
tényleg senki másnál nem volt még ilyen?
Én nem látok semmi akadályt az úton
-
BlackAdder1 #16524 Váltóvédelem kikapcsolva? -
#16523 Minket lehet, de Misiéket vagy pl Gabe-t azért nem hiszem :)
nekem 5:36 lett most a legjobb Shakes időm 3-ból, ezzel a kormánnyal 3 menetből , de vmiért mindig kaptam + 10 másodpercet. -
Zoliwrc #16522 Nem akarom otthagyni ezmiatt a Dirtet.
Ez az RBR olyan mintha motorcsónakot vezetnék vagy valami súlytalan papírdobozt, semmi tapadást nem érzek a kormányon, és valamiért 1-est kurva nehezen tudok akasztani, a visszafordítók előtt semmiképp, csak miután 2.-ban ráhúzom a kézit és eközben tudok 1-est kapcsolni.
De gy jó cseh pályát nagyon szívesen kipróbálnék, de emlékszel a múltkor se jött össze, hiába tettem fel a plugint.
Meg egy pár jó kocsival is szívesen csapatnék. -
#16521 Király! Hozzád kéne igazítani a verdát, akkor ebben a játékban is aláznál, bár mégha alaponhagyod is, pár nekifutásból is megtudnád szorongatni itt szerintem bármelyikünket! -
Zoliwrc #16520 Most nézem fent van az alapjáték a gépemen még, unalmamban mentem egy párat egy francia pályán, full alap minden a játékban, manuális váltó, kormányszöget 200 fokon hagytam
Joux Verte 5:22.22
Úgy hogy nem játszottam életemben egy 1 órát összesen ezzel a játékkal.
Toyota Corolla WRC-vel. A tempósabb részeken öblögettem, nem érzem ennyi idő után még úgy a kocsit.
link -
#16519 Itt láthatóak a méretek
#16449 -
#16518 A cseh pályák többsége csak online játszható kivéve pl ezt
Letölteni innen lehet, de csak pluginból indítható !
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=al&p=howtostart
Replay az van, sőt nálam autómatikusan menti.
Azér irtam rövidem mert már ittis többször részletesen elmagyaráztam tegnap meg egy másik fórumon pont ezt magyaráztam és lusta voltam leírni megint részletesen :P -
#16517 Csinálj egy másolatot a mostani rbr mappárol komplett, aztán itt levan irva, hogy mit, honnan, milyen sorrendben kell csinálni!
Ha elbaxod, vagy megunod, vagy bármi, a másik mappa azért kell, és célszerű!
Legyen mindíg 1 eredeti rbr-ed!
Jah a cseh mod után a mappád ~17gb lesz asszem, de mindenesetre 10gb felett, már nem emléxem! -
#16516 Próbálom érteni, amit mondasz. Cseh pályák, amit honnan töltesz le? - bekerülnek a játékmappának melyik könyvtárába? - és megjelenik a többi pálya között, mint kiírás, vagy csak pluginból indíthatóak, ahol nincs replay?