20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • balazsgigi
    a cseh-en az s2000-ben,miért nem tudom a peugeot 206-ot választani?
  • Breki33
    hát itt nem én diktáltam örültem, hogy vki mrgcsinálja

de majd idegbajt kaptam kibontva és berakve mert nem volt jó a fület nem jól és túlzottam visszajatotta, eddig szenvedtünk vele, hogy vmernnyire jó legyen, bki elküldtem kérésére az erdetit erre nem tudja rendesen megcsinálni még amit küldött azok sem voltak egyformák...
  • Zoliwrc
    Ilyen filléres lomoknál ezért jobb a számlaszámra utalás, tudom macerásabb, de máshogy nem éri meg. Tényleg pofátlanság 2400-ért a posta, ilyen kis pitsa rugókért
  • JUVEfun
  • Breki33
    DE itt nekem ki kell fizetni neki az árát.
  • Zoliwrc
    Nemhogy beletették volna egy buborékos zacsiba, Én is úgy küldtem el a régi Momo kormányon pedálpotmétereit és nem kellett fizetni a vevőnek semmi postaköltséget
  • bertino
    gamepad ennél a játéknál felejtős.

kormány.
    logitech g25/g27/dfp/dfgt.

illetve biztos lehet tolni gamepad-al is, de saját magától veszi el az élményt a user.
  • Muttley
    A kontroller a CM: Dirt vagy Need For Speed sorozathoz való. Egy jó (!) kormánnyal a RB Rally igazi feeling. Annyit nem játszol vele? Ha lesz egy jó kormányod, majd fogsz. :) Ég és föld. Nem a futamidőről van szó. Vannak billentyűzet-bajnokok, persze. Az érzés az, ami egy szimulációhoz legközelebbi játék esetén kormánnyal a legélménydúsabb.
  • Breki33
    állítólag megérkezett a rugóm, de nemsemmi ez a posta 2400 forint a postaköltség

kapják be

még egyszer annyi mint a rugó ára
  • atiwrc
    Huh ezt nemtudom hogy cisáltad de ilyen mértékü flashingelést még nem láttam rbrben. Kicsit szokott 1-2 kocisnál bizonyos helyeneken( pl hátul az 5 ajto környékén) főleg ausztrál és Usa pályákon, de francián legalábbis nekem még sosem csinálta 3 különböző gép egyikén sem. Azt a kamerát hogy raktad be? Az inibe beleirtál egy részt? Elvileg az inibe valkami olyasmit felülirsz amit nem kellene, akkor elképzelhető hogy full fekete legyen a kocsi, de hogy villogjon az nem...
    Ati videokártyád van egyébként?
  • Breki33
    motorháztető nézetet ??
  • Breki33
    belehallgattam ez a vége állj meg mert behányok verzió

a Csökő féle itt van egyben

http://www.megaupload.com/?d=8TT7CA7V
  • BlackAdder1
    Ha tévedek nem szándékos, van 4 féle hangom: a Bivaly,a Csökő visszaszámolás nélkül, a javított amibe 3 különböző hang számol vissza meg a vicces. Kicsomagoltam, belehallgattam /mondjuk elég szar a hallásom/ és nekem úgytünt bár lehet hogy aztán belekeveredtem! Pár Mb-t, letöltöd, belehallgatsz mielött feltennéd, hogy biztos legyen!
  • ajem kisa
    Sokkal jobbat fox tudni menni!;)
    Ezt ird be a játékban uj profilnévként, és feloldja az autókat+gyorsokat:
    mulligatawny
  • Zoliwrc
    link
  • Zoliwrc
    Én így késő este mentem azért még egy párat, sikerült is ismét javítani az időn 5:10 már. Be lehet menni ez alá is simán, ahogy gyűlnek a km-ek egyre többet vállalok el, csak már nem látok olyan fáradt vagyok
    link
  • JUVEfun
    Feltettem a motorháztető nézetet és ilyen lett az autó skinem !
  • ajem kisa
    Hello!
    Szerintem senki nemnyomja karral itt!
    Én viszont a kézifékemet úgy akartam csinálni, hogy egy kar analógját használni mint kézifékkart persze átépítve!
    Nálam is azvolt, hogy alapállásban félig volt, tehát kikellett valahogy tartani a negativ irányba, hogy nullán legyen, és ha húzom, akkor fékezzen!
    Nemtaláltam megoldást akkor arra amit most keresel (másképp oldom meg, de az neked nemmegoldás sajna), de szerintem ezzel a játékkal nemszeretnél karral játszani!:)
    Annyit estleg, hogy van a gombkiosztásnál olyan, hogy kombinált pedál, szoval ha nyomod (pedállal) akkor gyorsul, ha leveszed a lábad akkor fékez (mondjuk én ezt soha nempróbáltam), ha ez nemjó, akkor ezt vedd ki, és legfeljebb nem a ravasszal gyorsulsz, hanem átrakod az egyik analógra, és lentről nyomod felfelé, hogy gyorsulj!:D
    De ez gázos lesz mexokni!:D
  • Waczkor
    Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne,hogy van e itt olyan,aki gamepade-del tolja a játékot.Régebben volt kormányom,igaz nem ilyen profi,sima 10 000Ft-os dexxa,de megfelelt nekem.Viszont most szeretném az xboxos kontrollerrel tolni,a kormányzás működik rendesen,viszont a féket és gázt nem tudom beállítani.Alaphelyzetben egynek veszi a két ravaszt,tehát nem tudom külön állítani hogy a jobb oldali legyen a gáz,bal oldali a fék.Valamint ami még probléma,az az hogy alaphelyzetben is félig behúzva érzékeli,tehát játék közben folyamatosan fékez,hátramenetben megy.Gombokkal működik,de úgy meg nem lehet adagolni.Találkozott valaki hasonló problémával,windowson belül is próbáltam állítani,de nem nagyon sikerült.Kormányt nem szeretnék venni,annyit nem játszanék vele,ilyen időket amúgy se tudnék menni,mint ti.
    Köszönöm előre is a segítséget.
  • bardocz
    Igen.
  • Breki33
    Akkor ez amit te vettél tulajdonképpen használt volt?
  • bardocz
    Én csak vettem egyet vateráról :D Erről annyit tudok, hogy új ára 300euro lett volna. És ebben minden benne van, kormány, pedál, egy szekvenciális, és egy H-váltó. Ugyanis a kétféle váltó külön van.
  • Breki33
    azt hittem képben vagy jobban és tájékoztatsz minket erről :P
  • bardocz
    Hát honnan tudjam, nézd meg az oldalukon:P De mire kész lesz az egész, elég drága mulatság lesz.
  • Breki33
    és akkor a pedál még plusz mennyi lenne ami hozzá való?
  • bardocz
    Azt írja, hogy a csomagban benne van:
    * Maga a kormány valami szíjas dologgal, ez lehet az ffb
    * Feketére festett váltófülek
    * Használati útmutató
    * Táp
  • Breki33
    És a #16577-es ár nem az egész szett ára vagy csak a kormányé?
  • bardocz
    Az enyémben egy szivacs van, amitől a fékpedál felkeményedik, és így érzed, hogy milyen erővel nyomod, és attól függ a fékezés. A clubsport loadcelles, ott szinte ugyan az, mint a valódi kocsikban, attól függ a fékerő, hogy milyen erősen nyomod.
    Mérete: a pedál elég nagy, de pont elfér az asztal alatt. Kb 35*30 centis. Kormány átmérője 30 centi, és a momohoz képest nagyon kicsi.
  • Breki33
    mérete (nagysága) bocsi
  • Breki33
    És tényleg úgy működik a fék, hogy nem a benyomás mértete számít hanem az erő amivel benyomod?

• bardocz
    Lehet zsinór nélkül használni, meg zsinórral rákötni a kormányra. Én rákötöm. A clubsport pedal van külön teljesen.
  • Breki33
    ja hogy használtan vagy vhogy behozottat vettél nem a gyártótól rendelted meg

40-ért énis megvenném ha most látnék egyet

A pedál tényleg teljesen külön van?
  • bardocz
    A momo kormányom elromlott, a középállás gyakran eltűnt, hangos is volt, a szekvenciális váltó ha mégegyszer eltört volna, akkor javíthatatlan lett volna alkatrész híján, és még a pedál is szar volt. G25 akkoriban használtan 45 volt, ezt meg megtaláltam 40-ért vaterán használtan, így gyorsan lecsaptam rá, és a hugomtól kölcsönkért pénzt még hónapok múlva is törlesztettem neki, de megérte :DD
  • Breki33
    És hogy szerezted be, beszélhetnél róla kicsit bővebben :P
  • bardocz
    Ilyen, még valami tesztverziós. Szóval ennek van 1-2 hibája, de még így se nagyon cserélném el G25-re. Főleg, hogy ennek rendes pedáljai vannak. Nem 3 ugyan olyan.
  • Zoliwrc
    Már a G27 is sokkal halkabb a G25-höz képest a ferdefogazású fogaskerekek miatt.
    0:35-től jól hallható a különbség:
    g25 vs. g27
  • Breki33
    Ilyen kormányod van?
  • bardocz
    A pedálja kurva jó, mert loadcell-es, a gyengébbik verzióban meg alapból van egy "szivacs", amitől nyomásérzékenynek tűnik, a kormánya meg(porsche 911 turbo wheel) sokkal halkabb a szíjas rendszer miatt.
  • ajem kisa
    Tegnap felvettem hozzá a fülest mert kicsit halk, és a beállitásokban sem tudtam úgy belőni, hogy jólegyen!
    Fülesen viszont teljesen korrekt!
    Az angol shepherds shielden próbáltam ki, és szerintem nagyon hangulatos, meg amikor mondja, hogy "jobbkettő tolodneki!!!" akkor nemis fékeztem emiatt, és nagyon szépen sikerülnek a lájtos kanyarok 6.padlón, és az erős kanyaroknál pedig mintha igazi lenne, mert mondja pl. hogy bal2tolodneki aztán jobb5 fékezd, szar az út!!!"!:D
    Ez nagyon király, és több infót ad mint a Csökős, adnék neki 7/10-et simán!
    Nekem tetszik!
  • Breki33
    Ez biztos, hogy a CSökő?

Úgy emléxem ez az egyik az általam feltöltött pack-ban és a Blero féle ha jól tudom.