Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
kölcsönkért idõbõl élek....
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
:DDD
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Fizikát te magad is tudsz csinálni,bizonyos határokon belül. Ha visszaolvasol valahol le is volt írva , hogy kezdj hozzá.....
A többi autó vezetése jó,csak ezzel van a baj.Nem nyúltam semmihez,RSCenter 2012 van fennt alapból és nem módósítottam semmit.
aláraktad a saját physics-ét?
Just do it :)
Tudnátok abban segíteni nekem, hogy a Ladát hogy lehet jól beállítani, hogy jól vezethetõ legyen? Eléggé vezethetetlen számomra sajnos, ami alapban bennt van.
Légyszí segítsetek.
bár nálunk nem nagyon van most erõs kemény hideg, de
azért óvatosan :o)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Downhill!!

2.: sztm tök mindegy
Valahogy meglehet oldani, hogy fusson a játék szélesvásznú képernyõn? Laptopon 1366x768-on szeretném játszani, de csak 1024x768-at enged.
A másik: Ti melyik magyarítást használjátok? Magyarítások.hu-n találtam az i2k és a Timo félét, melyik a jobb?
Segítséget szeretnék kérni setup-okkal kapcsolatban. Tegnap telepítettem az RSRBR 2011-et, szóval ehhez kellenének autó beállítások. Honnan tudok letölteni hozzá? Vagy milyen tanácsaitok vannak.
Sajnos kormányom egyelõre nincs, beszerzés alatt áll, úgyhogy billentyûzettel vagyok kénytelen játszani, ami nem éppen ehhez a játékhoz való, de ez van.
A bajom az, hogy instabil nagyon az autó, nem érzem, hogy tapadna az úthoz eléggé, illetve nagyon hirtelen reagál a kormányzásra, pl ha ellenkormányozok, akkor egyböl visszaránt az ellenkezö oldalra, és már forgok is. Hiába állítom a kormányzás fokát vagy szögét, túl hirtelen reagál mindenre. Ezen jó lenne kicsit finomítani. Valamint a fékezéssel is vannak gondok, hiába állítok elöre nagyobb fékeröt, így is elúszik a hátulja elég sokszor, és hát mindig egy fatörzs a vége.
Ha ezekre a dolgokra tudnátok esetleg pár trükköt vagy hasznos tanácsot adni, már az is megtenné.
Imádom ezt a játékot, de sajnos így teljesen elveszti az élvezeti értékét, merthát mégiscsak a beállítások adják ennek a sava-borsát.
Köszönöm elöre is.
Downhill!!
any idea?
hüje vagy hamán szép nem!4
"TUDSZ ÚSZNI ? NEM ! ....és ha megfizetem ? "
Sõt túra autó versenyzõ vagyok mert a Hungaroringen lementem egy Astrával, sõõõõt...ha minden igaz jövõre kijutok Nord-ra, akkor endurance versenyzõ is vagyok? :D :O. Vazze vagány vagyok! :D.
lehet, h 100x veszik fel a jeleneteket
és jó pár autót lezúzott már
de mégis ott sorakoznak mögötte a szponzorok
és csinálja
mindenkinek megvan a lehetõsége, lehet szponzorokért kajtatni
megy ez nekünk is magyaroknak, ha akarjuk
és lehet utána villantani, meg bizonyítani
rallyban nyilván vannak jobbak nála, de soha nem is állt ki mellkast döngetni, h õ jani a hegyrûû rally-ban :)
a gymkhana-t meg látványosan csinálja
és fõõõõleg kíméli az autókat <#eplus2>#eplus2>
Õ az..:D Azon lehet vitatkozni mennyire tehetséges...
Downhill!!

[/url]