Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ikim
Nekem már nagyon régóta ez a hátterem;)

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

Muttley
<#eljen>

Just do it :)

JUVEfun
Bár én nem próbáltam még a 2012-t ,de egy javaslat : próbáld ki más magyar navihanggal....(van sima , saját telepítõs)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Urak segitséget kérnék: Rsbr 2012 telepitve, navigátor hang francia..telepitettem a magyar navigátor hangot, igy is francia...természetesen audio dat kicsomagolás és audio mappa másolás megvolt. Ha kitörlöm a francia nyelvi fájlokat, annyit mond magyarul "...és megyünk.." ,majd semmi többet...Audio ini-ben keresetem default nyelv beállitást,de nem találtam. Ha valaki tud megoldást ,köszönöm!

kölcsönkért idõbõl élek....

Sziasztok!
Off
Ezt látta már valaki?
"Rohrls Cat DVD"
Link

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

wollnerd
Off, de talán megjön valakinek a kedve lecserélni az asztalának a hátérképét erre!

:DDD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

pajti
http://www.youtube.com/v/KiOZyGAq69w&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

JUVEfun
Ha jó slotra tetted és a hozzá való fizikát (physics) is akkor megoldódik a problémád.
Fizikát te magad is tudsz csinálni,bizonyos határokon belül. Ha visszaolvasol valahol le is volt írva , hogy kezdj hozzá.....

Szia,

A többi autó vezetése jó,csak ezzel van a baj.Nem nyúltam semmihez,RSCenter 2012 van fennt alapból és nem módósítottam semmit.
Muttley
a többi autó vezetése jól megy, csak ezzel van a gond?
aláraktad a saját physics-ét?

Sziasztok,

Tudnátok abban segíteni nekem, hogy a Ladát hogy lehet jól beállítani, hogy jól vezethetõ legyen? Eléggé vezethetetlen számomra sajnos, ami alapban bennt van.
Légyszí segítsetek.
pajti
http://www.youtube.com/v/jzrzlblumko&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

pajti
http://www.youtube.com/v/afhNoQ9N3JQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Muttley
egy kis csúszkálós video sorozat :)

bár nálunk nem nagyon van most erõs kemény hideg, de
azért óvatosan :o)

ajem kisa
BÚÉK mindenkinek!
http://www.youtube.com/v/bAbv07cJC9A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ulvar
SZÚRJÁTOK TOLJÁTOK A jövõ évben is!!! ERC-re aki jön (Spanyol) akkor ott megmérkõzünk majd! és sok más versenyen is remélhetõleg!! Elõre is BUÉK. :)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Muttley
+1

BUÉK

pajti
<#integet2>

JUVEfun
[/url]

gordon 24
Sajna ez így van.. Race-on ugyan ez, ... Azért az gáz, hogy egy TDU játék tudja, egy szim meg nem.. Ultra gáz, de ez van...

Downhill!!

Azt szerintem nem lehet megcsinálni.Én is g25-tel kb 2 éve így használom.(Mondjuk most ha valaki megírja hogy mégis lehet akkor idegbajt kapok.)Éngem is idegesít, TDU-kban,lfs-ben megcsinálták,itt miért nem lehet....
Sziasztok. Rákerestem, nem találtam, megkérdem. Szóval van egy G27-em. Kuplung nem akar mûködni normálisan. Nem tudom, be lehet-e állítani, hogy ha nincs kuplung segítség, akkor tényleg ne legyen...mert ha nyomom a pedált, ha nem, simán veszi a sebességeket. Amúgy mûködik, mert ha lenyomom akkor ugye csak felszalad a fordulatszám és nem megy az autó, de ha sebességbe akarom rakni nélküle, akkor nem fullad le vagy nincs egyéb gond...idegesít, szeretnék játszani normálisan. Köszi!
Ulvar
(Y) Boldog karácsonyt!

Muttley
Boldog Karácsonyt az RBR fanoknak. :)

JUVEfun
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!

JUVEfun
1.: A Richard Burns Rally ini. fájlt megnyitod és ott tudod állitani.....
2.: sztm tök mindegy

GX25
Sziasztok!

Valahogy meglehet oldani, hogy fusson a játék szélesvásznú képernyõn? Laptopon 1366x768-on szeretném játszani, de csak 1024x768-at enged.

A másik: Ti melyik magyarítást használjátok? Magyarítások.hu-n találtam az i2k és a Timo félét, melyik a jobb?

JUVEfun
Nagyon kevesen játszanak billel,ha majd lesz kormányod akkor megpróbálok segíteni , ha meg még adsz egy mail címet átküldöm neked a beállítási kézikönyvet........

Nah, valaki 1-2 jó tanácsot tudna nekem mondani ezekre a dolgokra? Valamint még arra is, hogy fordulékonyabb legyen az autó... olyan, mintha hegesztett difivel mennék, nehezen fordul az autó.
JUVEfun
INNEN letöltheted

Nagyon köszönöm a segítséget!
Eredeti videóból van alávágva a hang.

Huu, de jó hangja van ennek a ladának.Nagyon jó lenne, ha ez nekem is meglenne, Tudnátok nekem segíteni, hogy mit tültsek le, vagy hogy csináljam, hogy nálam is ilyen legyen.Kérlek, segítsetek.Köszönöm elõre is.
Muttley
most jött mailben:

VIGYÁZAT! reklámtartalom - csak saját felelõsségre: http://wrcfacetoface.com/konyv

Sziasztok.

Segítséget szeretnék kérni setup-okkal kapcsolatban. Tegnap telepítettem az RSRBR 2011-et, szóval ehhez kellenének autó beállítások. Honnan tudok letölteni hozzá? Vagy milyen tanácsaitok vannak.

Sajnos kormányom egyelõre nincs, beszerzés alatt áll, úgyhogy billentyûzettel vagyok kénytelen játszani, ami nem éppen ehhez a játékhoz való, de ez van.

A bajom az, hogy instabil nagyon az autó, nem érzem, hogy tapadna az úthoz eléggé, illetve nagyon hirtelen reagál a kormányzásra, pl ha ellenkormányozok, akkor egyböl visszaránt az ellenkezö oldalra, és már forgok is. Hiába állítom a kormányzás fokát vagy szögét, túl hirtelen reagál mindenre. Ezen jó lenne kicsit finomítani. Valamint a fékezéssel is vannak gondok, hiába állítok elöre nagyobb fékeröt, így is elúszik a hátulja elég sokszor, és hát mindig egy fatörzs a vége.

Ha ezekre a dolgokra tudnátok esetleg pár trükköt vagy hasznos tanácsot adni, már az is megtenné.
Imádom ezt a játékot, de sajnos így teljesen elveszti az élvezeti értékét, merthát mégiscsak a beállítások adják ennek a sava-borsát.

Köszönöm elöre is.
bosco05
Én is le tudok jönni, szerintem bárki akinek jogosítványa van.
gordon 24
Hát akkor az vagy...::)))

Downhill!!

Ulvar
Már hogy a kurva életbe ne tudnék lejönni :DDDDD. Lazán lejövök...hiába szerzek 0 pontot õ se szerez többet :DDDD

gordon 24
Íg van.. Jelenleg ez a szitú, de õ egy rally versenyzõ::D

Downhill!!

gordon 24
Nem mert nem tudsz végig csinálni egy mexico rallyt.. Ha elindulsz és végig mész rajta akkor igen az leszel::D

Downhill!!

bestGP
feltettem mindent, ahogy azt is. nem megy, sõt ki sem cseréli fizikát,de még az autót sem teszi be ha nagynehezen el is indul manualis sse.exe inditasaval (miutan a go betöltött de nemtörtént semmi percekig)...
any idea?

hüje vagy hamán szép nem!4

JUVEfun
Miután tudjuk,hogy az autósport igen költséges dolog ezért alakulhat ki ilyen helyzet ,hogy háttérbe szorulhat a tehetség és elsõ sorban pénz , másodsorban technika és csak ezek után jön csak a tehetség .( lásd forma 1 )Persze van olyan , hogy egy gyár eleve támogat egy tehetséget ,mert az majd vissza hozza a befektetést. Neki meg kéne elégednie azzal ,hogy nagyon ügyes autós stunt.Ugyan igy azzal sem tudok azonosulni, hogy egy világbajnok motorosnak (Rossi) F 1 -s autóban kell ülni. Schumi sem tartja magát focistának ,pedig jól nyomja...
"TUDSZ ÚSZNI ? NEM ! ....és ha megfizetem ? "

bosco05
Azért állnak mögötte a szponzorok mert egy valag pénze van a DC-bõl :) Elõbb volt a pénz és aztán lett vagány, nem fordítva. Egyébként ettõl függetlenül én bírom a tagot, csak ha tovább folytatja a VB-n, akkor hamarosan lebénul...
Ulvar
Akkor én is rally versenyzõ vagyok mert Rally2-be lemegyek 20al bazdmeg egy stock Suzukival??? De vagány vagyok!!!

Sõt túra autó versenyzõ vagyok mert a Hungaroringen lementem egy Astrával, sõõõõt...ha minden igaz jövõre kijutok Nord-ra, akkor endurance versenyzõ is vagyok? :D :O. Vazze vagány vagyok! :D.

bosco05
Ha én bele tudok rúgni egy focilabdába akkor futballista vagyok? Vagy ha eltalálom a kosárpalánkot egy dobásból, akkor kosaras vagyok? :D Azért ez nem így megy. Ken Block egy halál jó fej kaszkadõr :) Az igaz, hogy rally autóban ül és versenyez, tehát a szó hogy rallyversenyzõ mondható rá, de inkább csak rallys, mert a versenyhez nincs köze :)
Muttley
így van
lehet, h 100x veszik fel a jeleneteket
és jó pár autót lezúzott már
de mégis ott sorakoznak mögötte a szponzorok
és csinálja
mindenkinek megvan a lehetõsége, lehet szponzorokért kajtatni
megy ez nekünk is magyaroknak, ha akarjuk
és lehet utána villantani, meg bizonyítani
rallyban nyilván vannak jobbak nála, de soha nem is állt ki mellkast döngetni, h õ jani a hegyrûû rally-ban :)
a gymkhana-t meg látványosan csinálja
és fõõõõleg kíméli az autókat <#eplus2>

gordon 24
Nem ezen van a hangsúly. Azon hogy Rally versenyzõ avagy sem..
Õ az..:D Azon lehet vitatkozni mennyire tehetséges...

Downhill!!

SimaSuna
mivel ellentétesen van a fizika megírva így a hátsó rugókon kellene emelni az elsõkön picit csökkenteni :)
pajti

JUVEfun
http://www.youtube.com/v/EEpdygX7eGY?version=3&hl=hu